ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לגיימינג. אני כרגע משרת בצבא ולכן מחשב נייח לא רלוונטי בשבילי. * מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים, תכנות, סרטים * גודל המסך? 17.3 או 15.6. מעדיף מט, IPS * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: 5500 באילת, אפשר לחרוג אם המחשב יהיה הרבה יותר טוב. הסתכלתי גם על אופציה לייבא מחשב מארצות הברית שיוצא בסביבות ה6300 אחרי הכל, אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה טובה מהיבואן של MSI (תקנו אותי אם אני טועה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, מעדיף שלא יעבור את ה3.5kg מאחר ואני סוחב אותו איתי כל שבוע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שעות יספיקו, אפשר להתפשר פה כי אני בדרך כלל אהיה עם המחשב בקרבת חשמל * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד של hp envy 15 . ויש לו hard drive 1t אבל הוא די איטי 5400 סלד , ואני לא משתמש ביותר מ500 gb . 1.איך אפשר להחליף את הכונן? 2.האם הוא יותר חסכוני בחשמל? 3.ובמשקל? 4. איך לגבות את המעכת הפעלה וכל השאר?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן להגיע עד 9000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בכללי אשמח שיוכל להריץ הכל ברמה גבוהה. משחקים, תוכנות עריכה, solidworks וכו' אפרט בהמשך אך הצפייה היא שהמחשב יריץ דברים גם בעוד 10+ שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אצרף רשימה של המחשב הקודם, נשפך עליו מעט מים ומאז לא חזר לעצמו.. אשמח למחזר חלקים ממנו אך כתוספים לא במקום (לדוגמא: לקנות כונן קשיח בנוסף לקיים) א…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב ה-XPS 13 החדש של Dell זוכה לשלל שבחים מראה לנו את הפוטנציאל הטמון בשוק הלפטופים המבוססים חלונות. האם זה האולטרבוק שיציב רף חדש לכל שאר השוק? לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-xps-13-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%9d/
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה הגיעו הימים שאני מחכה להם חודשים בימים הקרובים אני מתחיל לקנות את החלקים למחשב שלי ;D זה המפרט שהבאתם לי לפני חודש בערך: AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA X 2 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 HEC Compucase "CI-6CS3" Midi Tower ATX 300W שזה יוצא לי בערך 5232 ש"ח, בלי קירור. וזה אומר שיש עוד קצת לביזבוזים עכשיו לעניין: הלוח אם הזה כבר לא נמכר ב KSP ??? ובכל שאר החנויות הוא עולה כ80 ש"ח ומעלה יותר. האם עדיין כדאי לי לקנות או כבר להחליף למשהו אחר ??? את הכרטיס מסך והמעבד אתם ממליצים לאנשים כבר כמה חודשים.. לא הגיע הז…
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב מפורק עם המפרט הנ"ל: לוח אם: gigabtyte - z77x-d3h מעבד: i5 3550 זכרונות: G-Skill 8GB RAM 1600mhz (4x2) דיסק קשיח: SSD crucial m4 יש ברשותי מחשב אחד, ורציתי שהמחשב השני אולי ישמש אותי כ-HTPC או אפילו להשתמש בו כמחשב שני שאולי לעשות סטרימינג ל-Twitch, מבלי שאחווה FPS DROPS כשאני משחק כתוצאה מהסטרים (שלרוב קורה כתוצאה מ-קודק x264). מבחינת תקציב אני גמיש אך כמובן שהייתי מעדיף שהעסק לא יעלה יקר מידי. בגדול, אני צריך מארז, אני מניח שגם מאוורר למעבד כי אין לי (פירקתי את יחידת הקירור ה-H60 והרכבתי אותו במחשב החדש), ספק כח וצורב. חשבתי ללכת על המארז הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14463…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP דגם PAVILION DV6000 יש עליו ויסטה שעובד בלי בעיה אבל אני רוצה לפרמט ולשים XP במקום כשאני שם את הדיסק של המערכת הפעלה בסוף זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק מה לא עשיתי בסדר? אשמח לעזרה תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, באפשרותי להביא מספר חלקים מארה"ב, למשל מעבד\זיכרון\לוח אם. אני צריך מעבד חזק עם כמה שיותר ליבות לצורך הרצה של תוכנות מקביליות שאני כותב (openMPI בc). מבחינת מעבד, האם http://www.amazon.com/Intel-i7-4790K-Processor-Cache-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1413302859&sr=8-1-fkmr0&keywords=Intel+i7-4790K+4.0Ghz+Tray היא בחירה טובה? אם אני אריץ אובונטו עם המעבד הזה הוא יכיר אותו כבעל 8 ליבות (ולא 4, בגלל hyperthreading ), נכון? האם קיים מעבד דומה שיריץ בפועל 16 ליבות? מבחינת קירור עבורו, מה השילוב הכי טוב של שקט\מחיר? לגבי זיכרון\לוח אם, מה מומלץ? הלוח אם לא חייב שיכיל הרב פיצ'רים, עדיף שיהיה פשוט ויחסית זול (~400 ש"ח, אולי פחות). הא…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם זה שווה את זה אז ממש ממש טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד ,NFS,DIRT 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה 720P (המסך שיש במפרט הוא למחשב אחר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיחזיק משחקים לכמה שנים טובות ושירוצו חלק גם עוד…
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום.לפני כמה ימים קיבלתי הצעה מהטכנאי (מחשב חדש) ואני צריך את הדעה שלכם בקשר למה לשפר\לשנות.מחיר של כל רכיב עדיין אין לי,אני מקווה שבימים הבאים אני אעדכן בקשר לזה.מחיר סופי דווקא כן יש.אני רוצה לציין שהמטרה העיקרית של המחשב היא משחקים,כך שהמחשב אמור להיות חזק,כך שצריך ספק טוב ומאוורר טוב: מארז (סוג) ATX, ספק W400 עם תעלת אוורור,יציאות USB קדמיות ואחוריות. לוח: S775 PCI-E DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG מעבד:X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core זכרון (כנראה של קינגסטון)Mhz667 GB(2X512MB) DDR2 דיסק קשיח SATA2 WD 200GB 7200 RPM 8MB כ.מסך DDR3 256 Bit Dual DVI I\D HDTV 512 MB - Radeon X1900XT ViVO צורב NEC\LG DVD X16 מסך (שטוח לא דק) 19 אינץ' CRT של MAG …
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Teac floppy 1.44 40 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 - include retracting legs 300 ש"ח 1 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out 388 ש"ח 1 WD SATA 160GB 8MB 700 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 593 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 686 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 126 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,280 ש"ח ------------------------------------------------------------------ סה"כ 4,013 ש"ח ----------------------------------------------------------------- מנה אתם אומרים על המפרט ????? …
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
AMD 3200+ socket 939 2*1GB 2*512MB הכל DDR400\PC3200
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עובד בחברה לעריכת וידאו, אז היה לי מפרט די ברור של מה אני צריך. המקום היחיד לגמישות הוא בנושא שמות המותג, שבהם אני לא מתמצא. זה מה שאני קונה: לוח אם- Gigabyte 8i925xe-g עם Firewire, תמיכה בSATA, רשת ג'יגה, ביוס כפול וכרטיס קול 7.1 פנימי. מעבד- P4 3.2Ghz 630 2Mb 64Bit זיכרונות- DDR2 512M כפול 4 כ. מסך- (Gigabyte PCX6800 256MB TV+DVI (PCI-E x16 כ.מסך משני- (ATI Rage128 pro (PCI מארז- ATX 500W 3Extra Fan+Air Guide דיסק קשיח- Westen Digital 250Gb 7200rpm 8Mb SATA2 וה"פיצ'יפקעס": צורב- LG DVD/RW DLx16 כונן- Toshiba DVD-Rom 16x48 דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה סה"כ: 6290. (הקצבתי לעצמי 6000 אבל החריגה היא בשביל מעבד 3.2 ולא 3.0) ;D מזמן לא היה פה דיון לגבי מחשב עריכה. בגלל ש…
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב תקציב: 2500 שקל חריגה קטנה תתקבל ייעוד: אינטרנט, שירים, סרטים מהחנות SKYPC http://www.skypc.co.il/ אם יש חנות יותר טובה בראשון חולון אז יותר טוב דיסק קשיח 500 ג'גה... לא יותר! כרטיס מסך של- nvidia מעבד של- intel בלי צורב.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-