ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני טס לחו״ל בקרוב ואני רוצה לקנות נטבוק קטן שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מסמכים, גיבוי ושאר ירקות בסגנון. חשוב לי סוללה, חיבורים מרובים ואם אפשר מסך hd. בקיצור, מה המחשב הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב1500 לשימושים כלליים (סרטים מוזיקה אינטרנט...) חשוב לי שתהיה יציאת TV OUT ושיהיו 4 סלוטים של זיכרון בלוח לשדרוג עתידי רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך מובנים עם יציאה כזו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה.. התקציב שלי הוא עד 5,500 אני אומנם לא גיימר אבל רצוי שאם אני יחליט להתקין פה משחק שם משחק יעבוד סבבה רוב העבודה על המחשב היא אינטרנט סרטים מוזיקה אולי קצת עריכה פה קצת שם לא יותר מדי שתי מחשבים שהיו נראים לי זה הTOSHIBA Stalellite a300-17s וה HP Pavilion DV9750EJ יש לציין שזה המחשב הנייד הראשון שלי וראיתי שפרמטר חשוב בבחירה אצל אנשים הוא המשקל.. למרות ששלוש וחצי קילו לא נראה לי כזה נורא הוא ילווה אותי בבית בצבא ואחרי צבא בלימודים אלה מפרטים של המחשבים שציינתי אבל אם במחיר הזה יש לכם מחשבים טובים יותר אני אשמח לקבל הצעות המפרטים: יצרן: HP דגם: Pavilion DV9750EJ מעבד מעבד: Intel Core Duo T7500 מהירות: 2.2 GHz זכרון מטמון: 2 MB רמה 2 זיכרון: 2048MB(2x1024MB) נפח מ…
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, וצפייה בסרטים. (לא HD). אשמח לקבל חוות דעת על INTEL ATOM, האם הוא מתאים לשימוש שלי. מישהו יכול להסביר לה למה הוא כ"כ זול !? אני עוד אחשוב שסלרון יותר טוב ממנו.. עוד משהו - האם אני יכול למצוא מחשבים עם המעב"ד הנ"ל אבל מסך יותר גדול מ10 אינץ'...?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני צריך מפרט מטורף לגיימר בתקציב של 10000-12000 ללא ציוד היקפי. שיהיה עם הרכיבים הכי חדישים. בבקשה אם אפשר לשים דגש על כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר ומהם גופי הקירור הדרושים. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב ACER ASPIER ONE N450 INTEL ATOM, 1.66 HZ, 512KB CACHE MEMRY 1 GB BATTERY 3-CELL STORAGE 250GBHDD אני סטודנטית והמחשב נרכש לפני שנתיים. הוא לא מתאים לצרכים שלי - איטי ובעל בטריה של 3 שעות גג כך שצריך אחרי 2 שיעורים כבר לחפש שקע. (3 שעות זה אם לא מחוברים לאינטרנט. במידה ואני רוצה גם אינטרנט, זה שעתיים גג). אני רוצה לקנות מחשב מחברת חדש באותו גודל (אפשר אפילו מסך טיפה גדול יותר), ששוקל מעט, בעל ביצועים טובים (שאפשר יהיה לפתוח במקביל מעבד תמלילים, דוא"ל, אקספלורר בלי שהוא יתקע שעה) ושזמן הבטריה שלו יהיה ארוך יותר. הבעייה - תקציב קצת מוגבל, עד 2000 ש"ח. אשמח מאוד לקבל המלצות תודה נ.ב-שאלה עקרונית - האם רוב המחשבים בתצורה הזו הם בעלי מעבד אינטל אטום? כי לפ…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט חלקי שיהווה שדרוג למחשב קיים.. כלומר - לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך. בנוסף יש צורך גם במארז חדש וקירור שקט יחסית למעבד... כרגע הספק שלי הוא 420W, כך שאני לא בטוח שיש צורך במארז שמגיע עם ספק. האם 3500 ש"ח יספיקו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP530 עם Vista Basic. אני שוקל לעשות שנמוך ל-XP, ויש לי כמה שאלות: 1. כיום מחיצת השחזור (ששם יש את ה-vista המקורי שהגיע - אין לי דיסק של ויסטה) מוגנת למעשה כדי שלא תימחק בטעות. אם אבצע שנמוך ל-XP, ארצה לשמור את המחיצה במצבה, לחירום, האם השנמוך יכול לפגוע במחיצה? (או שמספיק שפשוט לא אגש אליה) 2. כיום, כשהמחשב עולה - קצת לאחר הסמל של HP ואפשרות כניסה לביוס (ולפני שהויסטה מתחילה לעלות), מופיע מסך שחור עם שורה אחת - לחץ על F11 לשחזור (Recovery) (כמובן שזה באנגלית...) - האם לאחר שנמוך ל-XP עדיין תופיע לי השורה הזו (וכמובן שהשחזור יהיה לויסטה המקורי...)? שוב, לחירום. הכוונה של שתי שאלות אלו היא שאוכל לשחזר בקלות חזרה לויסטה, אם ארצה. בתודה מראש, רון.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר בתקציב של 2.5K פלוס מינוס (אפשר חריגה קלה). המערכת צריכה להכיל את כרטיס המסך הזול ביותר שיוכל לעבוד עם מסך סמסונג 226BW (שהרזולוציה הטבעית שלו 1680x1050). צריך כונן קשיח בנפח גדול ואין צורך בצורב/רמקולים/עכבר+מקלדת. לא מתוכנן OC והמטרה העיקרית היא עבודה עם מספר יישומים במקביל, לא משחקים כבדים וכד'. חשבתי ללכת על AMD. המפרט צריך להיות מחנות במרכז (רמת-גן, ת"א, ראשון). צריך את עזרתכם, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום בניתי את המפרט הבא המיועד למשחקים בדומה למפרט שלכם באתר עם קצת שינויים. להלן המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤539 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם ASUS M2N-E ¤496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤389 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3870 DDR4 HDMI 512MB PCIe ¤1285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV393 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 קרור למעבד…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
הייתי היום בחנות מחשבים וקיבלתי את ההצעה הבאה: מעבד AMD 64 939 3000 לוח אם NFORCE 4 של ג'יגהבייט (הדגם הכי זול, הזה שעולה 700 בערך, שכחתי איך רואים לו :) זיכרון DDR 400 512X2 PQI או איזושהי חברה אחרת כרטיס מסך 6600GT של ג'גבייט גם VIVO וקרור פסיבי צורב DVD (לא סגרתי עדיין דגם ספציפי אבל כנראה זה הNEC או הLG) כונן פלופי דיסק קשיח WD 160GB SATA מארז אקספיידר של צ'נברו כל זה יצא 5600 ש"ח מה אתם אומרים? כדאי? המפרט עדיין לא כולל ספק כוח, הוא אמר שהוא יברר לי לגבי ספקים ויוסיף את זה למפרט ככה שהמחיר הזה עדיין לא כולל ספק! לגבי הכרטיס מסך אני לא סגור, ההבדל בין הVIVO לבין הרגיל הוא פחות מ150 ש"ח, אני לא בטוח שאני אשתמש בVIVO הרבה אבל זה דבר שיכול להיות דיי שימושי יו…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI? המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך. יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מבקש למפרט למחשב למשחקים וסרטים (בעיקר משחקים) כולל ציוד היקפי (מסך LCD, עכבר, מקלדת ורמקולים). לא מתוכנן במחשב OC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים החדשים ולצפיה בסרטים באיכות גבוהה אני מתכנן להשאר עם המחשב הזה לפחות 3 שנים אז כדאי שיהיה חזק... ---------------------------------------------------------------------------------------- התלבטתי בין i7 ל quad ונראה לי שלהשקיע בi7 עכשיו זה בזבוז אז אני מעדיף quad 9650 או 9550 תלוי מה יותר כדאי לדעתכם... ---------------------------------------------------------------------------------------- המסך שיחובר למחשב הוא LG W2353V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 ---------------------------------------------------------------------------------------- בקשר לכרטיס מסך אני דיי סגור על GTX285 ואני מתכנן לחבר אותו לפעמים לטלויזיה LCD 32' FULL H…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב שני שהוא יהיה 65% אינטרנט 25% למשחקים קלים ו10% לעבודות :s05: המחשב הוא צריך להיות בסיסי בלבד מומלץ שהמחשב יהיה עם פחות דברים בלוח אם כמו כרטיס מסך וכו' התקציב הוא: 800-1250 גג כמובן לא כולל מסך, מערכת הפעלה העיקר שהוא יתאים תגידו לי אם התקציב יספיק זה בשביל אח שלי. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מבחינה עקרונית , מחשב נייד שהוא refurbished יש סיבה לא לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-