ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,487 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עזור לאחיינים שלי לקנות מחשב משחקים חדש שיחליף את ה-dual core , 2GB ראם שלא כל כך סוחב משחקים. יש ברשותם כבר כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6750 שנקנה בעזרת האנשים האדיבים פה. אם אפשר לחסוך מה טוב. יש מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד הקפי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. שקט 7 אין צורך גם במערכת הפעלה. רצוי חנות באזור פתח תקווה. הייתי מעוניין בלוח אם תומך SATA3. כונן SSD יהיה נחמד אבל לא קריטי (אם יכנס לתקציב). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם מות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Arctic-Cooling Freezer Xtreme 1,124 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55-USB3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 625 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1,270 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 275 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 119 ש"ח 1 seasonic - 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E 350 ש"ח 1 NZXT LEXA-S 3X12cm+1X14cm WINDOW - NO PSU 335 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח 1 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב אחרי שקראתי כמה ביקורות בחו"ל על זמן סוללה מעולה, לדוגמא הביקורת הזאת: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569 הבעיה- אני לא מתקרב למה שתיארו בביקורות. שם מתואר זמן עבודה של 6 שעות בעבודה עם wireless פעיל, כרטיס משולב, מסך על 60% וסוללה של 6 תאים. אצלי ה- power gauge מראה שיש 3 שעות ו- 50 דקות אחרי שהבטריה מלאה, למרות שהמסך ב- 20%. ביטלתי ב- vista את ה- aero, כונן הדיסקים כבוי, שאר ההגדרות הם על זמן בטריה מקסימלי ועדיין הצריכה שלי היא באזור ה- 13 watts (בניגוד ל- 8.5 watts שמתואר בביקורת) מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לילדה בת 12 מטרות המחשב? אינטרנט בעיקר ומוסיקה. * גודל המסך? מה שיכנס בתקציב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רציתי מפרט למחשב ביתי ב3300 עם מסך ורמקולים. לא יהיה OC.זה למטרות אינטרנט סרטים טיפה משחקים קלים כגון פיפא ונבא והאינרטנט יהיה מחבור אלחוטי אז אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטית
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כמו שכבר עידכנתי, קניתי Lenovo T61, הוא אצלי פחות משבוע... (במאמר מוסגר אני ממש מודה לכם שעזרתם לי בבחירה ובקנייה) התקנתי עליו תוכנות, ומחקתי ממנו תוכנות (לא את התוכנות של Lenovo שבאות עם המחשב), יצרתי הגדרות מסויימות... אני מעוניין לשחזר את המחשב להגדרות יצרן כדי להתחיל הכל מחדש.. אין לי בעיה לגבות את המידע שאני צריך שנמצא על ההארד דיסק... השאלה היא האם דבר כזה יזיק למחשב.. זה לא משהו שאני הולך לעשות כל יומיים.. אני לא יודע אם מה שאני שוקל לבצע נקרא "פרמוט" ומתבצע כמו פרמוט, כיוון שזה מוגדר "שחזור", אבל ביררתי לגבי פרמוט (המידע שראיתי היה לגבי מחשבים נייחים), והדעה הרווחת היא שאם זה מזיק, זה מזיק רק להארד דיסק, ורק במקרה של פרמוט מלא (בניגוד לquick format). בכל מקרה, לגב…
-
- 5 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיריץ טלוויזיה hdtv באופן חלק אני מתכוון בלהוציא החוצה לLCD תומכת אם אפשר (לא חייב) כ.קול שיוציא לסאונד הקפי וחוץ מזה בעיקר משרדי שיכלול הכל מסך,מקלדת,רמקולים,צורב דיוידי לא מתכונן oc אם אפשר קישור לאתר של החברה המוכרת... תודה רבה לעוזרים '
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית וצפיית סרטים ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכרטיס רשת. אם אפשר כרטיס קול שאינו מובנה בלוח אם. ובאם יש חנויות מומלצות תגידו לי איזה ואיפה (עדיף אזור המרכז) תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש למשחקים\עריכה\הורדות... שיכול לעבוד 24\7 בלי להתאמץ אני מתכנן לעשות OC יש ברשותי מסך BENQ FP222W אינ'ץ 22 אפשרות חריגה מהתקציב:500ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , זה המפרט הסופי שבנו לי כאן באתר, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לשפר: מעבדי אינטל Price Units Total INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤895 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 435 1 435 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 310 1 310 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤1322 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II 480 1 480 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Pric…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום .. לפני חודשיים התכוונתי לקנות מחשב .. הכנתי מפרט בעזרת חברי הפורום .. אבל מעצלות לא הלכתי לקנות בסוף .. עכשיו המצב של המחשב הנוכחי כבר יותר מידי קשה וקצת קשה להסתדר איתו אז אני מתכוון מחר או בהמשך השבוע הקרוב ללכת ולקנות מחשב.. אני דיי בטוח שהשתנו כמה דברים בחודשיים האחרונים ואני אשמח אם תעזרו לי בלחדש את החלקים השונים .. זהו המפרט שהכנתי לפני חודשיים עם מחירים עדכניים: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤515 ספק כוח: Enermax Liberty 400W …
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שימו לב מחשב זה מיועד לעבודה שוטפת וגם למשחקים: E7500 GIGABYTE G31 2GB DDR2 800MGH GT220 1GB DDR2 500GB צורב ומארז מהודר התקציב שלי הוא 1600 ש"ח וזה מה שהציעו לי. מה אתם אומרים? --------------------------- צריך ש-GTA 4 יעלה יפה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה חברת מחשבים היא הכי טובה לדעתכם שיש לה מחשבים אמינים מהירים וחזקים?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד, עכשיו יש לי התלבטות אחרונה לגבי האם לקחת PC או MAC. ההפרש במחיר הוא כ2000 ש"ח. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל משקל ושיראה טוב גם מהבחינה החיצונית. חשוב שהסוללה תחזיק מעמד טוב, אני מתכוון ללמוד תכנות (פייתון/JAVA), לא הולך לשחק איתו משחקים בכלל. אולי אגע טיפה בפוטושופ גם. חשבתי ללכת על האופציה הבאה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&kg=&list=1&sort=1&glist=0&uin=39363&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= באילת המחיר הוא כ3900 ש"ח. עכשיו אם ללכת על הMacBook PRO זה תוספת של כ2100 ש"ח. האם זה שווה …
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רואה אנשים שבונים מחשב באיזה 8-10 וגם יותר. ומחשב שנועד לפי מה שאומרים להיות "מחשב תותח, חיה רעה למשחקים הכי חדשים" ועם זאת, הם מעדיפים להשאר בלי כרטיס קול, אלא להשתמש במה שבא על הלוח האם מישהו מוכן להסביר לי את זה?! נראה לי ממש מוזר הרי אפשר להשיג כרטיסי קול מעולים במחיר של 400-800 שקל (לדוגמא קרייאטיב או MAUDIO וכו') שגם יתנו להנות מהרבה יותר אפקטים במשחק מבחינת סאונד, גם סראונד איכותי יותר, הפרדת ערוצים טובה יותר, צלילים חדים יותר וכו' וגם יורידו עומס מן המעבד (רשמתי אחרון כי אכן כיום זה הכי פחות חשוב שיש כאלו מעבדים חזקים) לדעתי סאונד זה אחת מן החוויות הכי מהנות במשחקי מחשב (יש משחקים שסאונד גרוע פשוט גרם לי לא לרצות לשחק בהם), אז למה לא להשקיע קצת גם בכרטיס קול? …
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב שלי כבר בן כמה שנים ודורש רענון - עם זאת הייתי מעדיף להנציל מה שאפשר מהמחשב הקיים כדי לחסוך בעלויות. המחשב הנוכחי שלי הינו מהמפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz לוח אם: MSI MS-7563 זיכרון ראם: 2 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 250 זיכרון קשיח וצורב DVD מצויינים ואני משער שאפשר להנציל אותם. האם אפשרי על לוח האם הנוכחי לשדרג מעבד, זכרונות וכרטיס מסך? אם לא, האם זה פשוט להתקין לוח אם חדש במארז קיים? (אינני יודע מהו סוג המארז, אבל הוא גדול ). תודה על העזרה, אמלא את הפורמט הסטנדרטי כדי להגדיר את הדרישות שלי מהמערכת. התקציב שאני רושם הוא התקציב המכסימאלי לשדרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני סטודנט והשימור העיקרי שלי במחשב הוא אופיס ואינטרנט, מדי פעם משחקים קלים אני עושה לא מעט קניות בעלי אקספרס ומצאתי מחשב מרשים עם מפרט מרשים יחסית, אך איני יודע מספיק ואשמח לעזרתכם. הדירוג והפידבק על המחשב טובים האם על פי המפרט, המחיר, החברה והעובדה שהוא נקנה באינטרנט, הייתם ממליצים על המחשב הזה? תודה רבה הערה- חשוב לי שירוץ מהר (כמובן) לאורך זמן ושהמשך יהיה ברמה גבוהה יחסית (ברור לי שהוא לא יהיה ברמה הגבוה ביותר כאן) ושהסוללה תחזיק מספר שעות רצוף ולא תגמר מהר המחיר למחשב זה הוא 1,100 ש"ח תודה המפרט: מותג: BINYEAEדגם: 737A6-J3455 שם מותג: BINYEAE חבילה: כן עובי: 18 - 20mm Port: 1 * USB3.0 Port: HDMI Port: 2 * USB2…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסביבות ה3K מעדיף אפילו בפחות אבל גם 3 זה בסדר. הדרישות שלי הן כאלה: מחשב שיריץ בקלילות משחקים כמו Football manager 2014. שירוץ מהר, שיהיה שקט כמה שניתן ושיחזיק כמה שנים. בנוסף למשחקים הבינוניים אני צריך לעשות עבודות (סטודנט) או להתעסק גם בג'אווה ובבייסיקל. אפשר לצרף עכבר+מקלדת. המסך שלי: Dell 2312HM DVI תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-