ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משקל פחות חשוב. מה שחשוב זה האמינות ואחריות טובה. ישמש גם למשחקים, לא ברמה הכי גבוה אלא משחקים ברמה של Thief: Deadly Shadows (אבל שמשחקים כאלו יריץ בצורה טובה). הדרישות שלו למי שלא מכיר: http://www.thief-thecircle.com/showarchive.asp?month=4&year=2004 דרך אגב, פנדה שלחו לי פירסום של המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2903&products_id=22199 מה דעתכם עליו? המחיר הוא 1000 ש"ח פחות מהרשום באתר. תודה מראש, ליז
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג את הכרטיס המסך במחשב שלי מכיוון שהוא כבר מתחיל לגרד את ה-60FPS (ולפעמים גם פחות) במשחקים כבדים. (רזולוציה 2K על ULTRA בהכל) חשבתי לנסות לחפש 4080 ביד 2 , מה שווי של כרטיס כזה משומש? , בכמה אפשר למכור את ה6800XT שלי? האם יש חלופות אחרות? תודה AMD 5900X Gigabyte X570S AERO G X570S XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum Corsair iCUE 4000X RGB
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם! אני כרגע לפני קניה של מחשב חדש (הישן כבר נמאס עלי) אני צריך מחשב חזק מאוד ואין לי בו שום צורך ב OC כי אני לא יודע איך עושים!!!!.....כן כן אמרתי את זה אתם רואים טוב אני לא יודע לעשות OC !!! אז ככה המחשב הוא למטרת:משחקים>אינטרנט>סרטים מה שאני לא צריך זה:עכבר>מקלדת>רמקולים מסך אני כן צריך אבל אני לא יודע מה לקנות 17LCD--16-MS או 19 CRT קחו בחשבון שאני רוצה את ה- x800 (על זה אני לא מתפשר..)מחירו בארץ הקודש הוא 2550 טקילין ומצלצליםכמו כן אני רוצה 1GB זכרון אם אתם מציינים מעבד AMD אנא ציינו מה המהירות הת'כלס שלו.... זהו...אני מקווה שלא הגזמתי בבקשות שלי תודה רבה לכל מי שעוזר או שסתם קורא... תודה נועם
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר MMO's, Dota ומשחקי Open world 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 אינצ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגודל פחות קריטי, מעדיף לא צבעוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להגיד שאחרי חודש זמן שנכנסתי כאן לפורומים ולמדתי מכם הרבה דברים,אני מוכן לקנןת מחשב(השבוע רוצה להזמין)... המחשב למשחקים,אינטרנט תמידי,מוזיקה,סרטים,ואולי בעתיד קצת אוברקלוק. דעתכם: מעבד: AMD 64bit 3200+ socket 939 WINCHESTER 90nm לוח אם: Gigabyte K8N ULTRA SLI nforce 4 זיכרונות: Geil 512MB kit(2*256) DDR 400MHZ PC3200 כ.מסך Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E 128MB DDR3 מארז: Antec SX 1040B || Black performance series with 400w Antec PSU smartpower קירור למעבד: Zalman7700-CU 120mm fan ------------------------------------------------- כל זה ב5000 ש"ח בול במזומן כולל הרכבה והם מרכיבים גם את הרכיבים שאני מוסיף מהמחשב הישן:CD,צורב,כונן 1.44 ו HD של WD 80GB ATA 7…
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משחקי אינטרנט קלים (אולי לפעמים סימס, לפעמים פוטושופ). תוכנת אופיס כמובן. הפעלת המון תוכנות אינטרנט בבת אחת (אימיול, אייסיקיו, מסנג'ר וכו'). בעיקר לראיית פרקי אנימציה וסרטים שונים. אני חושבת שאלה המטרות העיקריות. אני זקוקה גם למדפסת משולבת (כאשר אני מעדיפה שלא תעבור את סכום ה400 ש"ח בערך - וכמובן שהדיו לא יהיה יקר). ודבר אחרון, מסך מחשב. מאחר ואין בעית מקום - אפשר גם ללכת על המסך העבה והטוב (שיתאים לאותן דרישות מחשב בבקשה..). התקציב לא חד משמעי - אבל יכול להגיע גם ל5000 ש"ח כולל הכל. אם יצא פחות - מה טוב למישהו יש הצעות? אשמח לפרט עוד במידת הצורך (או לקחת חלק בהתלבטויות). תודה! דנית.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לרכוש שני מחשבים לעבודה בנוסף למחשב חדש הביתה. אני מאיזור תל אביב - אך יש עדיפות להזמנה מ-TMS (מאוד מרוצה מהשירות). מחשבים לעבודה: תקציב - 2000 ש"ח. שימושים - עבודה משרדית נטו (אופיס, אינטרנט). ציוד היקפי - מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. שקט - לא קריטי. מערכת הפעלה - ללא. הערות: אין צורך ביותר מ-500 ג'יגה איחסון... מחשב לבית: תקציב - 2500 ש"ח שימושים - עבודה משרדית + משחקים קלילים. ציוד היקפי - ללא (המסך הוא dell 2007fp). שקט - חשוב. מערכת הפעלה - ללא. הערות נוספות: כונן SSD קטן למערכת ההפעלה (שאר האחסון ע"ב כונן קיים), חשוב לשמור על אפשרות שדרוג של כרטיס המסך במידה ויעלה הצורך למשחקים כבדים יותר, בנוסף לתמיכה ב-Sata3 במידה ומשדרג את הכונן הקיים. (חשבתי על מ…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53612]מעבד אינטל Intel Core i7 9700K 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=8037]קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme [/url]1 לוחות אם למעבדי אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53411]לוח אם Asus PRIME Z390-A LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP [/url]1 זכרונות: [url=https://ksp.co.il/?uin=33669]זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit [/url]1 כרטיסי מסך: [url=https://ksp.co.il/?uin=34188]כרטיס מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, אני הולך לקנות את המפרט הבא ב KSP באילת: סה"כ יוצא 6975 ש"ח, ובאילת יוצא 5959 ש"ח. כרטיס מסך אקנה בנפרד בעתיד הקרוב, כנראה 4090RTX. עדכון: המפרט לאחר השינויים: סה"כ 7187 ש"ח ובאילת 6143 ש"ח. קירור למעבד אקנה ב- TMS: https://tms.co.il/cpu-cooling?product_id=104562 וכולל הקירור 6589 ש"ח. אשמח לשמוע מכם הערות לגבי תאימות בעיקר לכרטיס המסך העתידי (בדקתי שהכל מתאים, אך אולי פספסתי משהו), ולגבי מוצרים תחליפיים עם ביצועים דומים בפחות כסף. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח Thermalta…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לוח: Asus P5K-E (עם קופסה מקורית וכל העניינים) מעבד: Intel Q6600 ללא אוברקלוק קירור: Scythe Ninja 2 במצב פסיבי זיכרונות: (Mushkin XP-Series 4GB (2x2 כרטיס מסך: Gainward GT210 512MB (חדש באחריות) הארדיסק: Hitachi 500GB 7200RPM SATA2 כונן אופטי: Pioneer DVR-215D זוג מאווררים למארז: Noctua NF-S12B ומאוורר Scythe S-FLEX 12/800 מארז: Antec P182 עם המאווררים הנ"ל ספק כח Antec NEO HE430W לפי מה שניתן לראות מהמפרט מדובר במחשב שעלה מיליונים או אפילו מיליארדים באפריל 2008, והיה באותה תקופה המחשב הטוב ביותר על כדור הארץ או אולי אפילו ביקום כולו. בלי להגזים כמובן. מאוד כואב לי להיפרד ממנו, אך הגיע הזמן להתקדם לLGA2011 ואני כנראה נאלץ למכור אותו כדי לבנות את המחשב התותח הבא שלי. השאלה…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-