עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Da-Funk,

היי לכולם, אני מחפש נייד סוס עבודה לא נתקע ולא מגמגם גם שפותחים המון יישומים לעבודה משרדית אופיס אקרובט וכו', תצוגה נעימה וברורה וחדה של טקסט. הנה הדרישות הכלליות: מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" אבל פחות חשוב הגודל יותר חשוב לי האיכות, כמה שפחות מעייף את העיניים. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות זה ארוך לטעמי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא נראה לי ש SSD יכנס בתקציב אבל אם כן מה טוב * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. היי, אז אחרי הרבה בירורים והתייעצויות (גם פה בפורום ) החלטתי לקנות את ה-lenovo yoga 3 14 (דגם 80JH0051/2/3IV). אחד הדברים שהרבה אנשים הדגישו זה שהמסך שלו עשוי להיות כהה מידי ושכדאי לראות אותו לפני רכישה. כבר מעל שבוע אני מחפש חנות שתציג אותו דלוק לראווה אך נכשל בכך, שלחתי אפילו מייל ללנובו אבל הם לא עונים הדרישה שלי כזו מוזרה ומוגזמת? אין אף חנות שמציגה את המחשב שאני עומד לקנות בכ-5,000 ש"ח? לנובו עצמם לא מציגים אותו באיזה אולם מכירות או תצוגה?

4. Started by ferrari,

שלום, ברצוני לבנות מחשב HTPC המחשב יחובר ברשת ביתית חוטית למחשב הראשי בבית ודרכו לאינטרנט מטרות הHTPC: 1. צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט (שיופעלו יחד עם קבצי כתוביות) 2. השמעת קבצי מוסיקה 3. הקלטה ממסרטה דיגיטלית (דרך כניסת 1394) 4. הקלטה של שידורי טלויזיה 5. גלישה באינטרנט דרך הטלויזיה 6. רצויה מאוד יכולת הPVR, (יכולת מלאה כמו של YES MAX) 8. שליטה במחשב ה HTPC בעזרת שלט בלבד ללא מקלדת ועכבר. 7. שליטה בממיר של YES בעזרת השלט של המחשב שאלות: 1. אם תוכלו לעזור לי עם מפרט מחשב, אני אודה לכם מאוד, הדרישת הן הדרישות המפורטות מעלה.. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר - אך יש צורך בכרטיס PVR - כבר בחרתי ללכת על הכרטיס HAUPPAGE WINTV PVR 150, שכולל שלט, וIR BLASTER לשליטה על הממיר של YES,…

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  5. הדסקטופ שלי שובק חיים בתדירות גוברת ומתעורר רק כשאני פותח ומנקה אותו מבפנים. זה קרה פעם ברבעון וכיום קורה פעם בחודש/חודשיים. אני צריך BACKUP ראוי כמו גם פרטנר לעבודה ולרכבת. אשמח להמלצות. שימו לב שיציאת LAN חשובה לי מאד!

6. שלום לכל המקצוענים .... המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה. לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש. עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה). עכשיו שאלותיי הם כאלה 1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ??? 2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ??? אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון בתודה …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  7. ללא מסך. שיהיה מספיק מהיר לעבודה שוטפת לתוכנות: אופיס, קצת גימפ, אינטרנט, סקייפ ומסרים מיידיים. גודל ההארד דיסק לא ממש משמעותי, גם 40 גיגה יספיקו יותקן עליו אובונטו. תודה רבה רבה מראש

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by LI,

משקל פחות חשוב. מה שחשוב זה האמינות ואחריות טובה. ישמש גם למשחקים, לא ברמה הכי גבוה אלא משחקים ברמה של Thief: Deadly Shadows (אבל שמשחקים כאלו יריץ בצורה טובה). הדרישות שלו למי שלא מכיר: http://www.thief-thecircle.com/showarchive.asp?month=4&year=2004 דרך אגב, פנדה שלחו לי פירסום של המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2903&products_id=22199 מה דעתכם עליו? המחיר הוא 1000 ש"ח פחות מהרשום באתר. תודה מראש, ליז

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  9. אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by avivinv,

הי, אני מחפש מחשב חדש, ומתלבט בין דל ללנובו, ואני רואה בתקציב של כ - 3000 שקל מספר סדרות של מחשבים, אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים העיקריים בין הסדרות של לנובו idea Pad, Idea PadSlim, Idea Pad Flex, Think Pad. V14 וההבדלים בין הסדרות של דל: Vostro, Inspiron, Latitude אשמח לדעת גם אילו סדרות יותר מומלצות, ואילו לא

11. Started by KamaL,

אהלן.. אני סטודנט בטכניון, ונודע לי שיש מבצע על מחשבים ניידים בחסות חברת IBM... קונים את המחשב בקמפוס, מקבלים אותו במחיר קצת יותר נמוך, ובסוף הטכניון מוריד לך עוד 280$.. התעניינתי בנושא, ואחד המחשבים במבצע הוא ה IBM R40 .. מפרט חלקי: Intel Pentium-M® 1400MHz (Centrino Tech) 256MB DDR-RAM 266MHz 40GB ATA-100 15.1 TFT ATi Mobility Radeon® 7500 32MB 1024x768 16.7M color DVD ROM-8X Lithium-Ion 6.1 hours Intel PRO/Wireless Network Connection 802.11b 2 x USB2.0, Parallel, Line-in /Loudspeaker (Stereo), IrDA, S-Video (out), VGA, RJ-45, RJ-11 weight: 2.7kg Warranty : 3 Years international המחשב כולל MS WINDOWS XP + MS OFFICE XP וחשוב מכל - אחריות 3 שנים בינלאומ…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120NIS DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820NIS PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 690NIS SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400NIS THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960NIS OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM 845NIS SAMSUNG 730B 8MS 1830NIS WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500NIS THERMALTAKE BIGTYPHOON 235NIS

• 49 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Slim9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by yakovyarmo,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? יש דרך להוזיל עלויות? מפרט מחשב.pdf

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by neah,

היי בנו לי מפרט לפי הדרישות שלי ואני מעוניין לקבל חוות דעת לפני הקנייה. http://www.tms.co.il/preview/spec/gmu3x769 המחשב מיועד להחזיק לפחות 3\4 שנים בלי שדרוג, גיימינג כבד. ושאלה, האם הUPS הזה מKSP https://ksp.co.il?uin=9462 יתאים? מישהו יודע אם התוכנה שמגיע עם הUPS הזה מסוגלת לכבות את המחשב בצורה בריאה אם אני לא על המחשב באותו נפילת חשמל? תודה

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by RJ1,

אהלן! אתם יודעים על בעיות מיוחדות שיש לדגמי Inspiron 13 של דל? יש הבדל מהותי בין דגמי ה-5000 וה-7000? תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  18. היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

20. Started by Krazy-Hawk,

INTEL Pentium 4 - 3.6 (560) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 2,748.56 ש"ח GIGABYTE GA-8AENXP-D (925XE) - DDR2 - ATX 1,490.52 ש"ח CORSAIR TWINX - (DDR II) - 5400C4PRO/675MHZ 3072MB DDR II - 6X512 HT 8,585.35 ש"ח GIGABYTE- Geforce 6800 Ultra 256MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RE (6800 X 2 SLI) 6,900.16 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO 1,311.68 ש"ח Seagate Cheetah 146GB 10K RPM U320 68 PIN - 146GB X 5 RAID 20,869.98 ש"ח LG CD-ROM Drive X52 138.08 ש"ח PLEXTOR CD-RW 52X32X52 INT 595.40 ש"ח PLEXTOR PX-716A/T3 DVD±RW 16X - RETAIL 1,061.67 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 217.55 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 68.48 ש"ח CRE…

21. Started by woogille,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אורח Rodzila
    Started by אורח Rodzila,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.

25. Started by Motix,

אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53612]מעבד אינטל Intel Core i7 9700K 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=8037]קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme [/url]1 לוחות אם למעבדי אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53411]לוח אם Asus PRIME Z390-A LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP [/url]1 זכרונות: [url=https://ksp.co.il/?uin=33669]זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit [/url]1 כרטיסי מסך: [url=https://ksp.co.il/?uin=34188]כרטיס מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E…

דיונים חדשים בפורומים