ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם להגיד בלי מסך או עם מסך...(יש לי מסך ממש ישן אולי יהיה אפשר להשתמש בו) המחיר צריך להיות פחות או יותר הכי נמוך שאפשר...אבל אני לא רוצה לקנות זבל... אני מקווה ש1300 שקל יספיקו למארז וציוד הקפי...לא צריך רמקולים... צריך כמובן כרטיס רשת לאינטרנט...הרדיסק הכי קטן שאפשר... בקיצור מחשב לאנטרנט בעיקר אם לו בלבד...מקסימום יריצו עליו UT... אני אשמח לקבל מפרטים....ככל שיותר זולים יותר טוב...
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי ( אינטרנט , אופיס, תמונות וסרטים) וגיימינג , יהיה בסלון כך שחשוב שיהיה די שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד4500 (לא כולל מסך ), חריגה עד עוד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל פורטנייט, מיינקראפט,, FORZA וכו' אבל שיחזיק גם קצת יותר כבדים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר (עדיף חוטיים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ( דרגה 7 לפחות) 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, רציתי לשמוע הצעות, השלמות או ביקורת על המפרט שבניתי למחשב. להלן התשובות שלי ל-"שאלון", ולאחריהם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לייצר מחשב טוב למשחקים, שיחזיק כמה שיותר שנים. נראה לי ש-K6 מספיקים לכך. אם אפשר לחסוך - תמיד כדאי... ב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה(. ב. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: i. ןאילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
i7 4790K cooler master seidon 120v plus asus maximus vii ranger Gskill ripjaws 2x8 1600 sapphire R9 280x 3g samsung 840 evo 120gb WD cavier black 1tb fsp aorum 750w gold +90 silverstone raven 3 המחשב חדש, נקנה לפני כחודש ב8000+- יצא מצב צריך כסף מזומן, כמה אני יכול לקבל על המערכת?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך ומקלדת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם יהיה שיפור ניכר במערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, GTA, NBA2K, ועוד משחקים מודרניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה מבין המפרטים הבאים הכי מומלץ ? 1. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה 6אלף ! 2. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8SG667 sis 648 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W שזה יוצא 6900 בערך ככה שיש לי 100 שקל לבזבז על משהו או לחסוך 3. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Mushkin 512MB DDR 2700 / 333 WD…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
372.11 ש"ח מאוורר ניאון אדום למארז Sunbeam SLF-08-R Silent LED FAN 80mm Red 1 35.44 ש"ח ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC 1 384.96 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo PCI-E 1 837.25 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA2 7200RPM 16MB buffer 1 406.04 ש"ח מעבד פנטיום Intel Pentium Conroe Core 2 Duo E6600 2.4G 4MB LGA 775 64Bit 1 1,709.94 ש"ח זכרון Geil 1GB DDR2 667MHz Dual Channel Kit 1 733.37 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Ati Radeon X1900XT Vivo 512MB PCIx16 1 2,152.93 ש"ח צורב Asus DVDR-W DRW-1608P2 x16 Dual Layer Black 1 230.35 ש"ח ללא הרכבה חלקים בלבד 1 .00 ש"ח מסך דק Samsung SyncMaster 740B 17`` LCD 1 1,204.93 ש"ח --------------------------…
-
- 51 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי עכשיו באמת הגיע הזמן....אז מחר מחרתים אני יקנה את המחשב עכשיו יש לי התלבטות בין AMD לאינטל ..הצעה של AMD יש לי כבר אז אני מחפש הצעה למחשב של אינטל בסוקט החדש כמובן עם מסך במחיר של עד 6000 שקל..... אודה לכם מאוד.. HellBoY
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך משחקים כבדים, גלישה, וסרטים. התקציב הוא 3500 ש"ח וקצת יכול לגלוש עד 3700 ש"ח 1. חלונות XP SP 2 2. אין צורך בציוד היקפי 3. יש לי כונן קשיח של W/D 250 GB SATA 2 לא צריך כונן קשיח. 4. אין צורך בצורב 5. ללא O.C 6. חשוב שיהיה שקט ושיהיה מערכת קירור. 7. מסך 17 LCD LG L1770HQ לא צריך מסך. 8. מארז לא חשוב העיצוב. חשוב לדעת איזה לוח אם עדיפות לASUS או GIGABYTE מעבד אינטל. איזה ספק כוח ידוע לי שצריך לפחות 500 W אבל איזה חברה. כמות זיכרון.
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המטרה: להרכיב מחשב לעבודה וגם לשעות הפנאי עם שילוב של חומרה יד שניה וחומרה חדשה. אני ארשום מה בכוונתי לרכוש ביד שניה (או שכבר רכשתי) ומה בכוונתי לרכוש מחנות. אשמח להמלצות שלכם מה כדאי לקנות משומש ומה לא, והאם הרכיבים טובים באופן כללי. פורמליות (מזל שאין תתי-סעיפים): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 (כולל דברים שקניתי, פירוט למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. זאת המטרה פה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל תוך כדי חיים ארוכים ומאושרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אכן. פרנסה/לימוד…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב מהיר במיוחד (נשבר לי מכל המחשבים שאחרי שנה שניים לא זזים יותר וחייבים להתחיל לפרמט אחת לחצי שנה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח לכאן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - פוטושופ , VMWARE (הרצת מכונות וירטואליות) , תכנות (ויזואל סטודיו), שימוש כבד בכרום (מספר גדול של טאבים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ על בסיס יומי (פרנסה) 3. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-