עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אני מסתפק בין שני מחשבים - אני לא צריך משהו 'כבד' - בעיקר אופיס וגלישה הלנובו - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1126892 האסוס - https://www.king-pc.co.il/product/מחשב-נייד-asus-pro-x440fa-fq2762t?aff=Zap&aff_a=1 שניהם באיזור 1400 ש"ח. אגב, אם אתם חושבים שיש עדיפות לרכוש משהו אחר בסדר גודל של המחיר הזה - אשמח גם כן לשמוע.

3. Started by Dan1919,

אהלן חברה, חשבתי על המפרט הזה: דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1450 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 575 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 630 ¤ 1 TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1585 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 Logitech® G5 Laser Mouse 350 ¤ 1 CREATIVE PC WORKS SBS LX520 5.1 SPEAKERS 445 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 זה יוצא אחרי הנחה של 3 אחוז 9800 שקל. מה אתם חושב…

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by o07,

חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  5. משחקי אינטרנט קלים (אולי לפעמים סימס, לפעמים פוטושופ). תוכנת אופיס כמובן. הפעלת המון תוכנות אינטרנט בבת אחת (אימיול, אייסיקיו, מסנג'ר וכו'). בעיקר לראיית פרקי אנימציה וסרטים שונים. אני חושבת שאלה המטרות העיקריות. אני זקוקה גם למדפסת משולבת (כאשר אני מעדיפה שלא תעבור את סכום ה400 ש"ח בערך - וכמובן שהדיו לא יהיה יקר). ודבר אחרון, מסך מחשב. מאחר ואין בעית מקום - אפשר גם ללכת על המסך העבה והטוב (שיתאים לאותן דרישות מחשב בבקשה..). התקציב לא חד משמעי - אבל יכול להגיע גם ל5000 ש"ח כולל הכל. אם יצא פחות - מה טוב למישהו יש הצעות? אשמח לפרט עוד במידת הצורך (או לקחת חלק בהתלבטויות). תודה! דנית.

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אני מעוניין במחשב שישמש למשחקים, לעיבוד סרטוני ווידאו, לעיבוד תמונות וקצת לתיכנות. אני רוצה להפעיל עליו WIN XP Pro. חשוב מאוד שיהיה שקט ואמין ! פחות חשוב שיהיה אובר-קלוק. המפרט כולו צריך להיות מחנות אחת. יש לי: צורב, DVD, כרטיס קול, כונן דיסקטים 1.44 - אז לא צריך אותם. אני אוהב את NVIDIA. חשוב שיהיה לי FIREWIRE על לוח האם. המפרט והמחירים נלקחו מ- NOACOMP CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box - 1575 MotherBoard: DFI Infinity 975X-G for LGA775 - 1060 Memory: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 (F2-6400PHU2-2GBNR) - 1260 Hard-Disk: SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM - 495 Graphics Card: Gainward BLISS GeForce 7900GT 256MB PCI-E - 2000 Case: COMPUCASE CI-6A19 …

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  7. איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Roy S,

שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by hayde,

היי, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אקדמי/עסקי. השימוש לעבודה יומיומית באתרים שונים, ולכן המשקל חשוב. חשוב לי שהמחשב יגיב ויעלה מהר, ולכן חשבתי על דיסק SSD גדול מאוד, מה שמעלה את השאלה של מחשב נייד עם שני דיסקים קשיחים? המחשב מיועד לעבודה עם ציוד היקפי חיצוני, ולכן גודל המסך לא מאוד חשוב. המחשב מיועד לעבודה לכמה שנים טובות קדימה, ולכן האמינות חשובה. עדיף שלמחשב יהיה מעבד שעדיין נתמך על ידי חלונות 7, שכן חלונות 10 היא מכונת ריגול לא פחות מאשר שהיא מערכת הפעלה... הדרישות העיקריות, לפי סדר חשיבות יורד: משקל -- עדיף מתחת ל- 1.5 ק"ג. אחסון מהיר בנפח 2TB לפחות: אפשר SSD בנפח 2TB או SSD קטן יחסית + דיסק קשיח רגיל גדול. זיכרון RAM מהיר: נפח …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by yair sch,

אהלן! אנחנו כמה סטודנטים להנדסה שרוצים לעשות קנייה קבוצתית של מחשב נייד. המחשב צריך לסחוב בצורה טובה אוטוקאד, התקציב הוא בערך עד סביב ה2500 שקלים..יש לכם המלצה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Stura,

שלום, יש לי לאפטופ (לא חדש) של דל וכאשר עולה המערכת הפעלה )XP( בקושי רואים משהוא - כמעט שחור לגמרי\ כהה מאוד מאוד. בחיבור למסך חיצוני הכל עובד תקין. האם הלך המסך? פירקתי ובדקתי חיבורים וזה נראה תקין. המחשב לא עבר שינויים בזמן האחרון. תודה על העזרה באיבחון. סטורה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by LinkTree,

הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני רוצה ליקנות מחשב ב 5 אלף שקל אני לא צריך את הדברים הבאים: מארז כרטיס מסך יש לי radeon 9800 st ואני לא צריך מסך תודה למי שמביא לי את המיפרט הכי טוב שאני יכול להוצי ב 5 אלף שקל

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום חברי הפורום. 3500 -3700 ש"ח. (כולל הרכבה) ללא כ.מסך. ללא כונן אופטי. מבוסס e8400 או כדאי אולי Q6600 ? קירור טוב ל-OC - רוצה להגיע ל-3.5-4Ghz חשוב שיהיה שקט בגבול התקציב. *רצוי להרכיב בסקיי פי סי. *אשמח לקבל כמה שיותר מפרטים. תודה מראש לכל המגיבים וממליצים.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב? כן ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? (פייתון/Lightroom/מהיר מהיר מהיר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא דחוף 10. האם יש בקשות מיוחדות כל…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Lidor Paz,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי: 4000 מסכים לחרוג רק אם ממש שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו. גם כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, כמה כבדים: משחקים לא כבדים מאוד אבל שיריץ את הרוב בקלות וב max -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, cod,bf1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד עד 3,000 ש''ח לסטודנט. השימושים שלי הם בסיסים : צפייה בסרטים, דפדפן ואופיס. הייתי שמח לגודל מסך של כ14 אינצ' וזמן סוללה גדול ככל הניתן (סטודנט) חשוב לי גם איכות החומר של המחשב והאמינות (כמה שפחות פלסטיקי) אם הגזמתי עם הדרישות לעומת התקציב אשמח לדעת! תודה רבה מראש לכולם!!! שלומי :)

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לבית עד 4,000 ש"ח למשחקים. כל הפרטים מפורטים מטה. המון תודה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ניתן - במקור תוכנן תקציב נמוך אף יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + שימוש ביתי לעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, Starcraft, CS:GO, י…

19. היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.

20. שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. * מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  22. טוב אז ככה , המחשב שלי הלך לגמרי. ניסיתי לסחוב אותו עוד קצת אבל זהו שבק חיים. אני יודע , פתחתי דיון לפני חודש ימים בערך. אבל אז החלטתי לחכות עם הקניה קצת שיצאו לוחות אם זולים וכו'. אשמח בבקשה להמלצות על בסיס אינטל וamd , אין לי העדפה מה שיותר משתלם. תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימאלי? 4.5-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה את זה עד 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אינטרנט וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ל13,

שלום חברים, מקוה שתוכלו לעזור לי... אני מתכוון לרכוש מחשב נייח ברמה סבירה (לא מהזולים ולא מהיקרים) שישמש אותי לעבודה מהירה עם קבצים גדולים (בעיקר אקסל/VBA) ובכלל. הכיוון הכללי הוא מעבד i5 וכונן SSD. יש לי כמה שאלות/תהיות עקרוניות לפני הרכישה. 1) האם כדאי לקנות מחשב בהרכבה או מחשב מותג שכבר מורכב? 2) ולגבי חנויות, האם כדאי לקנות מ-KSP? מ-Ivory? מהם קיבלתי הצעות ב- 3,000 ש"ח למחשבים בהרכבה. שירות ואחריות אצלם כמובן. או אולי מ-BUG? שם קיבלתי הצעות למחשבי מותג DELL, HP. מחיר קצת יותר גבוה. 3,200-3,400 ש"ח. שירות ואחריות עד הבית! 3) בהצעות של המחשבים בהרכבה המפרט כולל HDD 1TB + SSD 240/250GB. בהצעות של מחשבי המותג המורכבים מראש המפרט כולל גם HDD 1TB אבל…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להגיד שאחרי חודש זמן שנכנסתי כאן לפורומים ולמדתי מכם הרבה דברים,אני מוכן לקנןת מחשב(השבוע רוצה להזמין)... המחשב למשחקים,אינטרנט תמידי,מוזיקה,סרטים,ואולי בעתיד קצת אוברקלוק. דעתכם: מעבד: AMD 64bit 3200+ socket 939 WINCHESTER 90nm לוח אם: Gigabyte K8N ULTRA SLI nforce 4 זיכרונות: Geil 512MB kit(2*256) DDR 400MHZ PC3200 כ.מסך Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E 128MB DDR3 מארז: Antec SX 1040B || Black performance series with 400w Antec PSU smartpower קירור למעבד: Zalman7700-CU 120mm fan ------------------------------------------------- כל זה ב5000 ש"ח בול במזומן כולל הרכבה והם מרכיבים גם את הרכיבים שאני מוסיף מהמחשב הישן:CD,צורב,כונן 1.44 ו HD של WD 80GB ATA 7…

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  25. התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')

• 20 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים