עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום.לפני כמה ימים קיבלתי הצעה מהטכנאי (מחשב חדש) ואני צריך את הדעה שלכם בקשר למה לשפר\לשנות.מחיר של כל רכיב עדיין אין לי,אני מקווה שבימים הבאים אני אעדכן בקשר לזה.מחיר סופי דווקא כן יש.אני רוצה לציין שהמטרה העיקרית של המחשב היא משחקים,כך שהמחשב אמור להיות חזק,כך שצריך ספק טוב ומאוורר טוב: מארז (סוג) ATX, ספק W400 עם תעלת אוורור,יציאות USB קדמיות ואחוריות. לוח: S775 PCI-E DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG מעבד:X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core זכרון (כנראה של קינגסטון)Mhz667 GB(2X512MB) DDR2 דיסק קשיח SATA2 WD 200GB 7200 RPM 8MB כ.מסך DDR3 256 Bit Dual DVI I\D HDTV 512 MB - Radeon X1900XT ViVO צורב NEC\LG DVD X16 מסך (שטוח לא דק) 19 אינץ' CRT של MAG …

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by yigael_o,

היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?

3. Started by Shayb25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by dans41,

יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני לא יודע אם להגיד בלי מסך או עם מסך...(יש לי מסך ממש ישן אולי יהיה אפשר להשתמש בו) המחיר צריך להיות פחות או יותר הכי נמוך שאפשר...אבל אני לא רוצה לקנות זבל... אני מקווה ש1300 שקל יספיקו למארז וציוד הקפי...לא צריך רמקולים... צריך כמובן כרטיס רשת לאינטרנט...הרדיסק הכי קטן שאפשר... בקיצור מחשב לאנטרנט בעיקר אם לו בלבד...מקסימום יריצו עליו UT... אני אשמח לקבל מפרטים....ככל שיותר זולים יותר טוב...

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by HellBoY,

אוקיי עכשיו באמת הגיע הזמן....אז מחר מחרתים אני יקנה את המחשב עכשיו יש לי התלבטות בין AMD לאינטל ..הצעה של AMD יש לי כבר אז אני מחפש הצעה למחשב של אינטל בסוקט החדש כמובן עם מסך במחיר של עד 6000 שקל..... אודה לכם מאוד.. HellBoY

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by eins,

שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by shm01,

אני מתלבט בין המחשב הזה https://comp-shop.co.il/מחשבים-ניידים/מחשב-נייד-lenovo-v14-iil-82c400seiv-i5-1035g1-14-fhd-8gb-ssd-256gb-windows-10-pro-שחור לבין זה https://comp-shop.co.il/מחשבים-ניידים/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-e14-gen-2-20ta002jiv-i3-1115g4-14-fhd-8gb-ssd-256gb-שחור השיקול הוא רק בין המעבדים נראה לי, כי זה שלראשון יש ווינדוס זה מתקזז במחיר שאשלם על התקנת ווינדוס בשני כך שהמחיר יוצא פחות או יותר שווה בין שניהם אשמח לייעוץ

16. כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. לוח: Asus P5K-E (עם קופסה מקורית וכל העניינים) מעבד: Intel Q6600 ללא אוברקלוק קירור: Scythe Ninja 2 במצב פסיבי זיכרונות: (Mushkin XP-Series 4GB (2x2 כרטיס מסך: Gainward GT210 512MB (חדש באחריות) הארדיסק: Hitachi 500GB 7200RPM SATA2 כונן אופטי: Pioneer DVR-215D זוג מאווררים למארז: Noctua NF-S12B ומאוורר Scythe S-FLEX 12/800 מארז: Antec P182 עם המאווררים הנ"ל ספק כח Antec NEO HE430W לפי מה שניתן לראות מהמפרט מדובר במחשב שעלה מיליונים או אפילו מיליארדים באפריל 2008, והיה באותה תקופה המחשב הטוב ביותר על כדור הארץ או אולי אפילו ביקום כולו. בלי להגזים כמובן. מאוד כואב לי להיפרד ממנו, אך הגיע הזמן להתקדם לLGA2011 ואני כנראה נאלץ למכור אותו כדי לבנות את המחשב התותח הבא שלי. השאלה…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Stura,

שלום, יש לי לאפטופ (לא חדש) של דל וכאשר עולה המערכת הפעלה )XP( בקושי רואים משהוא - כמעט שחור לגמרי\ כהה מאוד מאוד. בחיבור למסך חיצוני הכל עובד תקין. האם הלך המסך? פירקתי ובדקתי חיבורים וזה נראה תקין. המחשב לא עבר שינויים בזמן האחרון. תודה על העזרה באיבחון. סטורה.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Old Cat,

התפרסמה ידיעה המצביעה על אפשרות שהשירות שלהם מתדרדר וגולש לתחומים רעים ומרחיקי לקוחות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757504,00.html ידוע לכם? להזהר מרכישת DELL? היות והאתר נהנה מפירסום של עסק המבוסס בעיקר על מכירת DELL, המציע (ונכון שכך וטוב שכך) גם מכירה ללא מערכת הפעלה, מענין אם יהיה להם משהו אינטליגנטי ועניני להוסיף.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by roma,

שלום לכולם! היום חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב 9000 וזה מה שיצא לי: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 685.34 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 673.92 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2440.91 ] 1 Sou…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Itay_86,

שלום לכולם, אחרי שיעורי בית, סקירות והרבה קריאות אני נמצא בהתלבטות בין 2 דגמי מחשבים. האחד סמסונג Q330 החדש : http://www.skypc.co.il/pl_product~SAM-NP-Q330--JS01IL~14~0.htm השני דל N3010: http://www.skypc.co.il/pl_product~N3010-5500~14~0.htm המפרטים של שנייהם מאוד דומים, עונים על הצרכים המבוקשים ונכון לעכשיו עומדים בתחום התקציב שלי. הבעיה העיקרית שלי, שאני לא מצליח למצוא ביקורות עדכניות בנוגע למחשבים, ובנתיים בחנויות שבקרתי נותים לצודד במוצר היקר יותר כשפעם זה הדל ובפעמים אחרות זה הסמסנוג. הצלחתי למצוא ביקורות רבות על הסמסונג אבל בגרסא הקודמת שלו שמגיעה עם מעבד I3, כרטיס מסך שונה, פחות מקום איחסון ופחות זיכרון. מה שכן הביקורות משבחות את הדגם ואת סמסנוג באופן כללי…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום לכולם, ערכתי את המפרט: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪111 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪518 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI 6950…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by מיכאל9375,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אהלן, אחי הקטן מתעסק בצילום, אלה הדרישות שלו. תודה רבה מראש על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי זה 4000 שקל, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים,adobe premiere pro,adobe photoshop,after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שהמחשב יהיה שקט? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.