ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבן שלי בן 12 ואני רוצה לקנות לו מחשב שיתאים לו לשנים הקרובות - כרגע בעיקר משחק בפורטנייט ודומיו אבל בעתיד הלא רחוק יתקדם למשחקים יותר תובעניים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון פורטנייט, רובלוקס, civilization, gta, ספיידרמן, ובעתיד משחקים תובעניים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר שמצד אחד מתאימים לגיימינג ומצד שני נראים טוב (אורות וכו׳) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך לרכוש שני מחשבים לעבודה בנוסף למחשב חדש הביתה. אני מאיזור תל אביב - אך יש עדיפות להזמנה מ-TMS (מאוד מרוצה מהשירות). מחשבים לעבודה: תקציב - 2000 ש"ח. שימושים - עבודה משרדית נטו (אופיס, אינטרנט). ציוד היקפי - מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. שקט - לא קריטי. מערכת הפעלה - ללא. הערות: אין צורך ביותר מ-500 ג'יגה איחסון... מחשב לבית: תקציב - 2500 ש"ח שימושים - עבודה משרדית + משחקים קלילים. ציוד היקפי - ללא (המסך הוא dell 2007fp). שקט - חשוב. מערכת הפעלה - ללא. הערות נוספות: כונן SSD קטן למערכת ההפעלה (שאר האחסון ע"ב כונן קיים), חשוב לשמור על אפשרות שדרוג של כרטיס המסך במידה ויעלה הצורך למשחקים כבדים יותר, בנוסף לתמיכה ב-Sata3 במידה ומשדרג את הכונן הקיים. (חשבתי על מ…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אני לא ממש מבין בעסק....... עזרו לי!!! אני צריך מחשב ב כ 4500-4750 שח שיוכל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק כראוי יוכל להריץ 3DS MAX ו שאר תוכנות גרפיות כבדות. אני גם רוצה מעבד 2.8 לפחות ו ג,יגה RAM והשאלה הכי חשובה, איפה? איפה לקנות את המחשב? שלא ישדדו אותי ושהחברה לא תסגר תוך יומיים.. אין צורך במסך
-
- 55 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, הרכבתי מפרט למחשב חדש לצורך גיימינג בעלות של 8,356₪, ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשיפורים במידת הצורך. תודה מראש! https://ksp.co.il/t/0lV8Ey מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 14700F 2.1GHz 33MB Cache s1700 - Box קירור למעבד: קירור נוזלי למעבד Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm - צבע שחור לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS PRIME B760M-A-CSM Intel LGA1700 B760 DDR5 זכרונות: זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition - צבע לבן כונני SSD: כונן Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW ספקי כוח: ספק כוח מודולרי Corsair RM850x 850W Gold 14cm Fan Fully Modular ATX …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח Thermalta…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום.לפני כמה ימים קיבלתי הצעה מהטכנאי (מחשב חדש) ואני צריך את הדעה שלכם בקשר למה לשפר\לשנות.מחיר של כל רכיב עדיין אין לי,אני מקווה שבימים הבאים אני אעדכן בקשר לזה.מחיר סופי דווקא כן יש.אני רוצה לציין שהמטרה העיקרית של המחשב היא משחקים,כך שהמחשב אמור להיות חזק,כך שצריך ספק טוב ומאוורר טוב: מארז (סוג) ATX, ספק W400 עם תעלת אוורור,יציאות USB קדמיות ואחוריות. לוח: S775 PCI-E DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG מעבד:X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core זכרון (כנראה של קינגסטון)Mhz667 GB(2X512MB) DDR2 דיסק קשיח SATA2 WD 200GB 7200 RPM 8MB כ.מסך DDR3 256 Bit Dual DVI I\D HDTV 512 MB - Radeon X1900XT ViVO צורב NEC\LG DVD X16 מסך (שטוח לא דק) 19 אינץ' CRT של MAG …
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
372.11 ש"ח מאוורר ניאון אדום למארז Sunbeam SLF-08-R Silent LED FAN 80mm Red 1 35.44 ש"ח ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC 1 384.96 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo PCI-E 1 837.25 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA2 7200RPM 16MB buffer 1 406.04 ש"ח מעבד פנטיום Intel Pentium Conroe Core 2 Duo E6600 2.4G 4MB LGA 775 64Bit 1 1,709.94 ש"ח זכרון Geil 1GB DDR2 667MHz Dual Channel Kit 1 733.37 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Ati Radeon X1900XT Vivo 512MB PCIx16 1 2,152.93 ש"ח צורב Asus DVDR-W DRW-1608P2 x16 Dual Layer Black 1 230.35 ש"ח ללא הרכבה חלקים בלבד 1 .00 ש"ח מסך דק Samsung SyncMaster 740B 17`` LCD 1 1,204.93 ש"ח --------------------------…
-
- 51 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט מחשב נייח לעריכת וידאו / תמונות וגם שיהיה לגיימינג קליל (העדיפות העליונה היא עריכת וידאו). תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000-4500 ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את זה משעמותית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - וידאו ותמונות. ספציפית על תוכנות Premier Pro, Photoshop, MC Avid. בנוסף יהיה נחמד אם יהיה אפשר להירץ עליו משחקים באיכות סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לד…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(FM), צפיה בסרטים\סדרות * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-1 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות ומעלה * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! בגלל שהרכישה בארה"ב, אני צריך אחריות שתהיה תקפה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להיות נחמד מה שציינתי זה החובה, כל היתר ממש לא. המחשב יירכש ככל …
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1058 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1514 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤408 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤162 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 9-9-9-20 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1156 מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחרי…
-
- 54 תגובות
- 2.9k צפיות
-