עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן כולם, רציתי לשמוע הצעות, השלמות או ביקורת על המפרט שבניתי למחשב. להלן התשובות שלי ל-"שאלון", ולאחריהם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לייצר מחשב טוב למשחקים, שיחזיק כמה שיותר שנים. נראה לי ש-K6 מספיקים לכך. אם אפשר לחסוך - תמיד כדאי... ב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה(. ב. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: i. ןאילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Shayb25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. צהריים טובים אנשים. אחריי קריעת תחת של כמה חודשים טובים ואגירת פרוטה לפרוטה, הגיע הרגע לו חיכיתי יותר מכל ואני מחליף את המחשב הענתיקה שלי במחשב אמיתי. התקציב שלי למחשב הוא 13,000 - 14,000 ש"ח. לא אני לא מיליונר אלא פשוט עבדתי קשה הרבה זמן וחסכתי לזה. במקור התקציב היה אמור לכלול מסך, אבל למזלי אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות לבד מסך "19 LCD חדש בלי שום קשר, ולכן התקציב למחשב נטו עלה. אני מבקש התייחסות רצינית, בעיקר לאור העובדה שבפורום נפוצות הודעות של כל מיני זאטוטים בסגנון "מי יכול להרכיב מחשב ב100 אלף שקל? אני קונה מחר", שכבר יצאו לכולנו מכל החורים. אני רציני לחלוטין, וקניית המחשב תתבצע כנראה לקראת סוף החודש (תלוי גם במה שתמליצו) אם לא יהיו שינויים קריטיים. אז אחריי …

• 49 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, קניתי נקסוס 4 ב-2014 ועדיין משתמש בקושחה מקורית ומעודכנת. עם הזמן נהיה מכשיר יותר איטי ואחרי מספר ימים מפעיל עצמו מחדש. גם סוללה נגמרת יותר מהר מבעבר ואני לא יודע אם זה תוכנה או חיי סוללה נהיו יותר קצרים. לעיתים כשמתקשרים אליי יש אעטה משמעותית שהכל נתקה. חושב לשדרג לדגם חדש יותר שזה נקסוס 5 אבל שווה? אני מעדיף לנסות מותג אחר עם מסך עד 5 אינץ, סוללה חזקה יותר (2100MAH בנקסוס 4), יותר זכרון, מצלמה יותר טובה, עם GPS כאשר אפשרות לסים כפול ופונקציית NFC זה יתרון. שמעתי על XIAOMI שנותנים איכות בפחות כסף. ראיתי דגם REDMI וביקורת של מישהו שטענו שיש לו פחות קרינה מ-REDMI PRO. מישהו יודע על זה? …

7. Started by Voodude,

אהלן, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי (ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וניגון מוזיקה וסרטים) שכנראה יריץ מידי פעם Visual Studio. הנייד יקנה אונליין ויאסף מארה"ב, התקציב הוא 1000 דולר +- מעדיף פחות אלא אם כן נותן שיפור משמועתי בביצועים / חיי המחשב. מאוד חשוב שלא יהיו בעיות התחממות (אני כרגע עם נייד של דל שעושה המון בעיות בנושא למרות התחממות) גם אם על חשבון גודל. מבחינת גודל מסך, 13'-14' נשמע לי טוב. אשמח ליעוץ בנושא

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון ל5000, אבל פתוח להצעות לחריגות אם בתקציב הזה לא ניתן לענות על השימושים שלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג סרטי HD גיימינג - בעיקרון אני לא משחק משחקים כבדים במחשב, כרגע זה בעיקר football manager, dota 2 , אבל שיחקתי על הלפטופ הקיים (עד שהתחיל לעשות בעיות) גם overwatch. המטרה בגדול זה לא להיות מוגבל במשחקים בשנים הקרובות (למשל אם ייצא GTA חדש או משחק כבד אחר), אשמח למשהו שיכול להחזיק על ההגדרות הכי גבוהות אבל אם להגיד את האמת עוד לא היה לי מחשב שהריץ את המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות תוכנות - פוטושופ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Fexor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, סרטים. מחפש מחשב שהולך להיות איתי הרבה בנסיעות ולכן חשוב לי שיהיה קל ושלא יתפוס הרבה מקום (חשבתי על מסך 13 אינץ'). מעדיף מסך מגע קטן בשביל מצבים שיותר נוח בהם בלי מקלדת, מצד שני אני מתכוון גם להשתמש בו רגיל בתור מחשב ראשי. עוד חשוב לי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה HD לראות סרטים בלי בעיות. מעדיף דגמים עם SS…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by neah,

היי בנו לי מפרט לפי הדרישות שלי ואני מעוניין לקבל חוות דעת לפני הקנייה. http://www.tms.co.il/preview/spec/gmu3x769 המחשב מיועד להחזיק לפחות 3\4 שנים בלי שדרוג, גיימינג כבד. ושאלה, האם הUPS הזה מKSP https://ksp.co.il?uin=9462 יתאים? מישהו יודע אם התוכנה שמגיע עם הUPS הזה מסוגלת לכבות את המחשב בצורה בריאה אם אני לא על המחשב באותו נפילת חשמל? תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by iyehuda,

שלום הבן שלי בן 15.5 זכה מקום שלישי באולמפידה למתמטיקה הוא נמצא במסלול סייבר לפני שנה קניתי לו מחשב ,ולאחרונה הוא אמר לי שכואב לו הגב מרב שהא עובד על המחשב (מתכנת באסמבלר ) אז חשבתי לקנות לו מחשב יש המלצה על מחשב נייד בסביבות 2000 ש"ח האם המבצעים אלה שווים : http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=2311&t=116&m=1

13. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900. אבל יש לי עוד מסך ואולי אני אשתמש בו (לא יודע מה הרזולוציה שלו) זה משנה?? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by fillabong,

https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5daf416a5032e5daf416a5032f מעבד intel core i5-9400 ראם kingstone 8gb ddr4 2666 כרטיס מסך nvidia geforce gtx1650 dual oc 4gm gddr5 asus מסך samsung led s24d332h 24 זה העיקר השאר בלינק נראה בסדר?

15. Started by d1v,

קודם כ תודה רבה לכל העוזרים שמשקיעים מאמצים ! *אני צריך מחשב לגיימרים-משחקים כבדים-. *צריך גם מסך,אבל אני ממש לא רוצה להשקיע בו יותר מדי,המפרט יותר חשוב לי,אם זה יהיה בסדר אז אני מעדיף לא להשקיע יותר מ-1600 על המסך. *OC לא מתוכנן לבינתיים,אולי רק לעוד 4 שנים כשהמחשב יהיה חלש. *מספיק 160 GB. *רציתי גם לדעת אם המפרט שתביאו לי יריץ חלק בהגדרות גבוהות את כל המשחקים חלק(חובב מושבע של משחקי fps ) כמו למשל : BioShock,Crysis,Half-life2,lost planet,resident evil,quake וכו'.. *אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה.. וזהו רק משאר להגיד תודה רבה לעוזרים !

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by itaysp,

הנה הגיעו הימים שאני מחכה להם חודשים בימים הקרובים אני מתחיל לקנות את החלקים למחשב שלי ;D זה המפרט שהבאתם לי לפני חודש בערך: AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA X 2 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 HEC Compucase "CI-6CS3" Midi Tower ATX 300W שזה יוצא לי בערך 5232 ש"ח, בלי קירור. וזה אומר שיש עוד קצת לביזבוזים עכשיו לעניין: הלוח אם הזה כבר לא נמכר ב KSP ??? ובכל שאר החנויות הוא עולה כ80 ש"ח ומעלה יותר. האם עדיין כדאי לי לקנות או כבר להחליף למשהו אחר ??? את הכרטיס מסך והמעבד אתם ממליצים לאנשים כבר כמה חודשים.. לא הגיע הז…

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 לכל מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקס אפטר פרימייר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Aviad Ben Hamo,

שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום לכולם, אז ככה, אני דיי התנדבתי לעזור לחבר למצוא מפרט למחשב בסכום בין 6000 עד לגג של 6500, ואני צריך רעיונות... אני כותב את הת'רד לאחר שחיפשתי במפרטים המומלצים, ועיינתי בהודעות קודמות, אבל לא מצאתי את מבוקשי מכיוון שיש כמה בקשות ספציפיות, אשמח אם תעזרו לי למצוא מפרט מתאים (או בחלק מן הדברים תחליפים זולים יותר, או מחירים)- הקווי הכללים- המחשב מיועד להיות תחנת משחקים חזקה ומשותף ברשת, לא לאובר קלוקינג מעבד- בין 1.5 ל2.0 , אולי בכיוון ה1.8a.. (בפירוש אינטל, לא AMD) לוח אם- כאן הבעיה, אני לא מתמצא בזה, צריך לוח אם לddr (תסתכלו בהמשך לשאר הבקשות)..(אולי לכיוון לוחות של אינטל...) זכרון- 256 או 512 גג, ddr, ושוב בזכרונות אני לא מתמצא, מהירות סבירה של הזכרון, לא צריך את הזכר…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. זקוק למפרט מערכת לעריכת וידיאו מקצועית - סטודיו לסרטים. אין צורך בכרטיס עריכה מיוחד או כרטיס גרפי כלשהו. זקוק לכרטיס שיציג תמונה אולי אפילו איזה MX פשוט.... צריך שההרדיסק יהיה גדול ככל שניתן צריך הרבה זיכרון, ושיהיה מבוסס על מעבדי AMD. בסכום של 7000 ש"ח ללא מסך. אין שום צורך ברכיבי OC, שעולים יקר יותר - אין שום עניין ב OC. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by גיא קדר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך מעט,מעדיף לנצל את רוב התקציב למחשב טוב יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים,גיימינג ואולי מעט עריכה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom ומדי פעם משחקי FPS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680x1,050 (מסך קיים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.