ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 לכל מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקס אפטר פרימייר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Core i7 875K processor OC 4.0 Gigabyte GA-P55A-UD7 SATA 3 USB 3ADATA 8 GB 1333 CORSAIR HX Series HX850 850W Cooler Master: HAF 932 מארז מאוורים 200 מילמטר ועוד 3 מאווררים A-DATA Premier Pro 2.5-Inch 128GB SSD Western Digital WD1002FAEX Caviar Black 1 TB SATA III Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM MSI R9 280X 3GB GAMING כמה אתם אומרים שהמחשב הזה שווה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) לוח אם מבוסס שבב H97 - מצאתי ב 412 ש"ח 2) מעבד I5 4690 - מצאתי ב 1038 ש"ח 3) זיכרון 8 גיגה - מצאתי ב 348 ש"ח 4) דיסק קשיח SSD למערכת הפעלה בלבד 64 גיגה ב - מצאתי ב 190 ש"ח סה"כ: 1988 ש"ח * יש לי דיסק קשיח 2T ,קרור טוב למעבד ומארז השימושים לפי סדר חשיבות: א) סרטים ברזולוציות גבוהות 4K ובתלת מימד ב) משחקים ברמת פרטים בינונית, אני משחק 1-2 משחקים בשנה, זה הכל, (משחק נוכחי, דראגון אייג החדש) השאלות: 1) מה אתם אומרים על המפרט שרכבתי? 2) האם יהיה לי על המפרט הנ"ל מענה לתלת מימד ומשחקים ? 3) האם יש לי בכלל צורך בכרטיס מסך ? (יש לי כרגע ATI HD4650 שבטח יוריד את הרמה ועדיף לתרום אותו, …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייח לעבודה בגרפיקה, חשבתי אולי יהיה מציאות באמזון ב- Prime Day הממשמש ובא.. אשמח לעזרה בשביל לבנות את המפרט, הצרכים שלי, הם עבודה בתוכנות אדובי פוטושופ ואילוסטרייטר, חשבתי על מעבד AMD Ryzen 7 5800X מספיק? והלאה איזה לוח אם מומלץ, וקירור, ספק, וכרטיס מסך? תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver + ספק W 630 . לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7900GTX 256 mb DDR3 דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 60 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הנה המחשב שאני מתכוון לקנות המחשב לא נועד לOC אלה למשחקים כבדים מאוד בבקשה חוות דעת למה לא מדובר פה במעט כסף אז אני מקווה שהוא טוב תמיד לקחת דעות של מקצוענים זה טוב!!! ועוד שאלה היא אליכם אני צריך למחשב הזה גם מארז יפה וספק טוב שיחזיק לי מחשב כזה המארז והספק צריכים להיות מהחנות KSP למה אני קונה את כל המחשב משם.......... אז תודה רבה לכל העוזרים ואם מצאתם את המארז והספק שהיחזיקו את המחשב הזה אז נא לכתוב הודעה עם קישור לדף של המארז ושוב תודה!!!! (דרך אגב שהמארז לא יעלה על 600-700 שקל גג) להלן המפרט הגבוה ממחירון זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA3J S-754 sata, gbl 1 620…
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר כמעט חודש שאני עוקב אחרי הפורום ורואה את המלצותיכם למחשבים ניידים. קודם כל הנה הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב, לכן יש צורך במחשב שמתאים לפיתוח וכתיבת קוד וכמובן שימושים כלליים כמו אינטרנט ואופיס. אין צורך במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5 עד 14 אינץ'. עדיפות ל- 13.3. אין חשיבות בין מסך מבריק/מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ככל האפשר, בשאיפה לרדת מ 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דרוש זמן סוללה סביר, שיחזיק למשך היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף שיהיה RJ45 כדי לא להסתבך עם מתאמים אבל לא קריטי אם אין. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2, Battlefield 3, Call of duty black ops, battlefield bad company 2, fifa 12, call of duty modern warfare, Microsoft flight simulator X וMicrosoft flight simulator 2004 ועוד משחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב מירבי – 3000 שח בחנויות במרכז הארץ אם יש באילת אז עד 3500. שימוש – לימודים, תוכנות אופיס וכו. ציוד היקפי – אין צורך. רכיב בסיסי שיש לי – לא. שקט פעולה – לא כל כך חשוב אבל עדיף שיהיה שקט. עדיף מחשב קל יחסית וגודל לדעתי 14/15.6 אינץ לא יותר. לא חובה מערכת הפעלה אבל אם יש מעולה. אין העדפה לחנות ספציפית בארץ יכול להסתובב ולהזמין חופשי. קניית המחשב תהיה בזמן הקרוב (חודש) יציאות וחיבורים - לא חשוב העיקר שיהיה יציאות בסיסיות אין צורך באופק שידרוג העיקר שישרוד 4 שנים כל החברות יתקבלו בברכה תודה ויום מעולה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאפטופ (לא חדש) של דל וכאשר עולה המערכת הפעלה )XP( בקושי רואים משהוא - כמעט שחור לגמרי\ כהה מאוד מאוד. בחיבור למסך חיצוני הכל עובד תקין. האם הלך המסך? פירקתי ובדקתי חיבורים וזה נראה תקין. המחשב לא עבר שינויים בזמן האחרון. תודה על העזרה באיבחון. סטורה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כ תודה רבה לכל העוזרים שמשקיעים מאמצים ! *אני צריך מחשב לגיימרים-משחקים כבדים-. *צריך גם מסך,אבל אני ממש לא רוצה להשקיע בו יותר מדי,המפרט יותר חשוב לי,אם זה יהיה בסדר אז אני מעדיף לא להשקיע יותר מ-1600 על המסך. *OC לא מתוכנן לבינתיים,אולי רק לעוד 4 שנים כשהמחשב יהיה חלש. *מספיק 160 GB. *רציתי גם לדעת אם המפרט שתביאו לי יריץ חלק בהגדרות גבוהות את כל המשחקים חלק(חובב מושבע של משחקי fps ) כמו למשל : BioShock,Crysis,Half-life2,lost planet,resident evil,quake וכו'.. *אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה.. וזהו רק משאר להגיד תודה רבה לעוזרים !
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש פה את המחשב המומלץ בפורום http://hwzone.co.il/specslist/view/5/ יש משהו שכדאי לשפר? יש לי רק כמה שאלות: 1) האם כדאי לשדרג ללוח אם מעט יותר טוב? 2) איזה חברה ודגם זכרון בדיוק כדאי לבחור לביצועים ואוברקלוק? (יש פשוט מיליון דגמים) 3) איזה חברה של 8800GT הכי טובה ואמינה? והאם כדאי לקחת כרטיס שבא עם אוברקלוק מובנה? 4) יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה מאוד שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, אז האם כדאי להוסיף כרטיס קול? שמעתי ש-TMS חנות אחלה, יש עוד חנויות אמינות וזולות באזור השרון? אלה שאלות חשובות מאוד, אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש, תומר ; 8) 8) :oD
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 343.09 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 217.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/2…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים גרפיקה סוסה ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) אממ אני משתמש טוטלי במשחקים כבדים ואלי יוצא לי למקסס לפעמיים אבל זה לא חשוב ומשתמש בביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תמליצו לי אל מסך טוב * לאי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש שדאוג טוב שיהיה למשחקים כבדים ועוד...לאח שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם: ABIT BH7 V 1.11 דיסק קשיח: 80 GB זכרון: 512 MB כרטיס מסך: NVIDIA FX 5200 המחשב די מקרטע ולא מריץ משחקים רבים למרות פירמוט שהוא עבר... *בין 1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים נ"ב המחשב כבר בן שנתיים....
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בארה"ב מחשב נייד בחודש הבא. ברמת העקרון מה שחשוב לי במחשב הוא: 1. רמת אמינות גבוהה 2. תקציב של עד 1200$ (חריגות קלות יתקבלו בהבנה ...) 3. יכולת לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרט ב HD בצורה איכותית 4. אם יש אחריות בינלאומית אז בכלל החיים דבש. 5. קל ככל האפשר לאחר שגלשתי קצת ב newegg הבנתי שאני צריך לשאול את השאלות הבאות: איזה כרטיס מסך יספק אותי? (ראיתי שיש nvidia 8XXX או nvidia 9xxx ראיתי שיש גם intel GMA 4500MHD ) כמה זכרון אני צריך? איזה מעבדים יספקו אותי? (אני מעדיף של אינטל) אם יש המלצות למחשבים או לינקים אני מאוד מאוד אשמח. תודה, ושבוע טוב, רועי.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בתמונה הנ"ל אפשר לראות שקיבולת טעינת הסוללה ירדה מקיבולת היצרן. המחשב נקנה לפני 6 חודשים וחצי (מזכיר שוב שמדובר במחשב נייד). הירידה היא 7.75%, ז"א, כרגע קיבולת טעינה מלאה יכולה לעמוד על 92.25% מקיבולת היצרן. האם הירידה בקיבולת סבירה יחסית? אילו פעולות אוכל לעשות בכדי לשמר את הסוללה בצורה טובה יותר? חשוב לציין שהסוללה מובנית במחשב, כלומר, כשהמטען מחובר לחשמל - אי אפשר לפרק את הסוללה מהמחשב. דגם המחשב - Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-