עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. יש לי בבית מחשב נייח עם מעבד I5 ו8GB זכרון שנקנה לפני שנתיים שלוש, לכן אני לא סגור לחלוטין על המפרט. אם זה קריטי אוכל לעדכן בהמשך. בכל מקרה אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה+ קצת תוכנות עיצוב גרפי כמו: Sketchup+Vray, Rhino פוטושופ+AutoCad. הכרטיס מסך שמותקן עליו כרגע הוא כרטיס OB של אינטל. רציתי לדעת האם כרטיס מסך יעודי ישפר את הביצועים. אם כן מה הייתה רוכשים. שתי נקודות הנחה - יש חיבור PCIE, ספק הכוח הוא לא מפלצת. תקציב עד 1000 שקל. לא מבין בזה כלום כי אני לא בתחום כבר כמה שנים. זכור לי שלNvidia יש סדרה "מקצועית", Quadro, ראיתי את הכרטיס הזה, לא יודע מה הוא שווה ומה דרישות ההספק שלו. יש כרטיסים נוספים כמו 1050 של Nvidia, וכרטיסים של AMD שם אני לא מבין כלום לגב…

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by omer2007,

צריך מחשב למטרות עבודה * מטרות המחשב? התחברות מרחוק למחשב(למטרות עבודה ניידת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג(כמה שיותר קל). * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר בגבולות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?מומלץ HDMI. * Bluetooth? עדיף שכן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מומלץ SSD לטעינה מהירה של מערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מומלץ מודם סלולארי. תוגה רבה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחים שלי, כי נראה לי ששלהם אינו בר שדרוג (מארז מפורק, ספק ג'נרי, P4 עם DDR1 266) התקציב הוא עד 2500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. חשוב שהרכיבים יתאימו לאוברקלוק די רציני (על אוויר, לא יותר מזה), ממילא התקציב דל, לפחות אסחט ממנו את המקסימום. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגלישה, משחקים לא כבדים במיוחד כמו קרייסיס או כאלה., אבל כן GTA IV. יש מהמחשב הישן צורב רגיל, אל אני רוצה צורב DVD. העיצוב לא חשוב, מארז טוב של HEC או מארז טוב אחר עם סירקולציה טובה יספיק. לגב קירורים, כשאני קניתי את המחשב ה TT BT היה הקירור הכי מומלץ, כיום נראה לי שהמוגן מומלץ יותר ממנו. אני לא יודע איך הקירורים שבאים עם המעבדים ואם כדאי בכלל בתקציב כזה להשקיע בקירור. אנ…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by mniiii,

שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://il.pcmag.com/dell-xps-15-touch-9550/327/review/dell-xps-15-touch-9550#disqus

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by avsamuel,

יום ראשון קונה אחד מהמחשבים הבאים , צריך המלצה !!!!!! תודה מראש 1) מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz HP מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 4530 זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,eSATA FireWire ,Audio ,HDMI, עכבר Touch מיקרופון מובנה ,יציאת רשת וקורא כרטיסי זיכרון תוספות שלט 2)‎Intel® Core2 Duo Processor P7450, 2MB L2 Cache, 2.13GHz, 1066MHz FSB‎ LG ‎2GB (1 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support)‏‎ 3. שם המוצרמחשב נייד Dell Studio 1555 T6400 HD4570 תמונהמ…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום לכולכם, עזרתכם,ברצוני לרכוש מחשב מסוג all in one של חברת acer עם מסך מגע מחירו 4000. המחשב ישמש אותי לצורכי גלישה,מוסיקה וידאו וכתיבת עבודות - לא למשחקים - אולם חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהיר (כי אני פשוט לא סובל איטיות ומעדיף לא לקנות אם המחשב לא עובד מהר מאוד בריבוי משימות) המעבד קיבל בבנצ'מרק ציון של 3826 - האם זהו ציון טוב ? האם המעבד טוב ומהיר ויפעיל את מערכת מהר מאוד תחת עומסים לאורך שנים ? במידה ולא האם יש מחשב אחר עליו אתם ממליצים (כמובן גם all in one עם מסך מגע ועד 4500 שקלים) ? Processor Manufacturer Intel Processor Type Core i5 Processor Model i5-3210M Processor Core Dual-core (2 Core) Processor Speed 2.50 GHz Memory Standard Memory 6 GB Maximum Memory 8 …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Classify,

לאינטרנט,סרטים,משחקים ואופיס. ללא מסך,מקלדת,עכבר,CDROM,FLOPPY רצוי 1GB זכרון וצורב DVD

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  9. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא 4000 שח' אפשר לנצל את כל התקציב - אבל אי אפשר לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב למשחקים נטו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי FPS ו-MMORPG בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך. גודל תלוי בקציב,עדיף 22 אבל אם אין ברירה אפשר גם פחות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 - לא הכי חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? שום OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד (לכן אני רוצה ספק שקט, וקירורים שקטים) כמו כן שיעבוד טוב, כלומר שיהיה מהיר, שיאפשר עבודה עם כמה תוכנות בו זמנית וכו' המטרה היא המחשב האידאלי עבור עבודה משרדית אבל אפשר לוותר על כל השאר (לא זקוק לגרפיקה גבוהה, יכולות עיבוד מטורפות וכו') אני רוצה מארז סולידי עם יציאות USB ויציאות אוזניה ומיקרופון מקדימה וכרטיס רשת אלחוטי טוב

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by Yoav,

אז אחרי הת'רד שפתחתי כאן לפני כשבוע (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353453.0), הלכתי לחנויות מחשבים שונות (נועה ו-KSP, הייתי גם בבאג כי פשוט עברתי בקניון והיה לי משעמם, אבל הם מוכרים רק מחשבי מותג), וקיבלתי 3 הצעות מחיר שונות: הצעה הראשונה, מקיי אס פי: E8400 לוח P5QLE של אסוס 4 ג'יגה ראם, 800 מג"ה, הבנתי שזה של קינגסטון אבל זה לא באמת משנה דיסק 320 ג'יגה כלשהו צורב DVD של פיוניר DVR-216B מארז HEC 6C11 כרטיס 4850 של Gigabyte ספק כוח - זו הבעיה הכי גדולה, והנורמליים שלהם הם רק של אנרמקס.. modu 425 או 525, אין ממש ברירה.. סה"כ 3813 שקלים הצעה שניה - מנועה: למעשה זה מחשב של AMD, המפרט שלו הוא כזה: phenom X4 9650 Gigabyte GA-MA790FX-SQ5 Patriot 2G…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yzmot,

אני צריך מחשב חזק חשוב לי מאוד לקנות לוח אם של גיגה ביט למה ? כל הלוחות אם בניהם אסוס ואינטל וכל השאר התפחמו מהחום של הממ"ד שאני יושב בו לפעמים המחשב נשאר יומיים עד שבוע דלוק בחום והמזגן לא עובד ולכן נוצר מצב שיש חימום יתר על המחשב והכבלים במחשב מתנפחים חשוב לי שהלוח אם יהיה מסיבי וחזק ושל חברת גיגה ביט ארד דיסק אני רוצה לשים 512 SSD זיכרון לפחות 16GB ספק כוח ומארז כרטיס גרפי אתם תחליטו ותאירו את עיני

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by iSneak,

אוקיי, המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: מעבד: Core 2 Duo E6600 - 1971 NIS לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (פה יתחיל כנראה הויכוח, אם את זה, אם את הDS4, או אם בכלל ת'P5B) זכרונות: 2*1024 PQI 800Mhz, 1563 NIS. כרטיס מסך: Asus Radeon x1950 Pro 256 DDR. כן יש לי דילמה גדולה. כעקרון היייתי אמור לקנות ת'מחשב באזור מרץ/אפריל, עם יציאת הDX10 של ATI. החלטתי בסוף לוותר על זה, וללכת על הרדאון הזה, מכיוון שהוא תקציבי (1330 ש"ח), ועדיין מתפקד יותר טוב מהכרטיס שלי. צורב: NEC AD-5170A 211 NIS מארז: TT Swing Black 380 NIS ספק: (כן כן גם פה תהרגו אותי), TT TR2 500W - 440 NIS. - כעקרון חשבתי על ה HEC 580, אבל אין להם אותו במלאי כבר הרבה זמן. ואומנם אני יודע להרכיב מחשבים, אבל אני מחליט גם לתת …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by guy86222,

היי :-) (למי שזוכר אותי לגבי הסיפור עם החנות, אני אקבל את כול כספי חזרה :-) ) אז עכשיו אני רוצה לעשות מה שהייתי צריך לעשות לפני כן, להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי לבחור. התקציב די מוגבל, כי מדובר בבחור שמשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט/מסנג'ר/ ווינאמפ וורד.. בדקתי באתר של SKYPC וניסיתי לבנות לו מחשב שיתאים לצרכים שלו ושאולי יוכל להריץ משחק מחשב קל אם ירצה (QUAKE 3 לדוגמא). יש לו כבר דיסק קשיח (80 GB נדמה לי) שאני מתכוון להוסיף למחשב שהוא יקנה. בכול אופן, הוא לא מוריד סרטים/תוכנות/משחקים ולכן לדעתי 240 ג'יגה מספיקים לו ואף יותר. סה"כ מה שיהיה על המחשב זה מערכת הפעלה, דרייברים, שירים בנפח 6 גי'גה סה"כ, אופיס.. וזהו. המפרט הוא : מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by bmx,

כיצד ניתן לבדוק תקינות מחשב נייד שהמסך שלו שבור? (אני מכיר שאפשר לחבר מסך חיצוני וללחוץ על fn+crt. זה לא עזר, יש דרך נוספת?)

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. 1. ‏Lenovo‎ - ‏Lenovo 3000 N200 TY2K2IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB 667MHz (1 x 1024 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WSXGA+ VibrantView TFT with LCD Glossy (1680x1050)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 256MB / 256MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel 3945ABG‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎Yes‎ ‎ Fingerprint reader‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/XD/MS/MS Pro)‎ ‎ Ports‎ ‎External Display (VGA)‎ ‎ External Microphone/Line-In‎ ‎ Headphone / Line out‎ ‎ IEEE 1394‎ ‎ RJ-11‎ ‎ RJ-45‎ ‎ S-Video out‎ …

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by Guy950,

לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by M.I.21,

מחשב נייד HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA אני צריך חוות דעת על המחשב הזה אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. שלום לכולם אני סטודנט לקולנוע שנה אחרונה, מתעסק דיי הרבה בעריכת וידאו בעיקר בתוכנות avid ו after effect . אני מחפש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו בסכום של 5000 שח כולל מסך. אפשר למשוך מעט למעלה אם הדבר הכרחי. הדרישות המינימליות שלי הם מעבד 4 ליבות וזכרון של לפחות 4 גיגה. לגבי המסך אני לא רוצה שהוא יקח חלק נכבד מהתקציב רק שיהיה סביר פלוס ויעשה את העבודה. תודה לכל מיי שיענה לי דודו

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!

22. שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Swimmer,

לסטודנטית, AMD, התקציב הוא דיי בעייתי, בעיקרון כמה שפחות, 2000+-, לשימוש משרדי, אופיס, אינטרנט, רק מארז...

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  24. ערב טוב, אני חדש באתר, ולא סתם הגעתי לכאן, מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש המלצות למפרט למחשב שרוב היום ישמש לאינטרנט, ומשחקים בינונים, כגון NFS, FIFA וכו. יש לציין כי במחיר הנ"ל אמור להכנס גם מסך LCD 17 אינץ, לא חייב להיות של חברה מוכרת ( משהו עד 1000 שקל). אין בקשות מיוחדות עבור המארז, קירור וכדומה. כרטיס קול מספיק של הלוח-אם, יש צורך במקלדת + עכבר. יש סיכוי בכלל למצוא משהו נחמד בתקציב שכזה? מקווה לשיתוף פעולה תודה רבה, ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  25. משרד עורכי דין ורואי חשבון, רוצים לשדרג מחשב ישן נושן. לא נראה לי שיש צורך במשהו יותר מהבסיס של הבסיס - השימושים הם גלישה, אופיס ותוכנות מזעזעות שקשורות במקצוע("ריווחית" אם מישהו כאן מכיר). הלכתי למדור המפרטים המומלצים, ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 יש מניעה כלשהי פשוט לקחת את השילוש המוצג במפרט הזה? ואם לא, מה עדיף לקחת במקום? עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.