ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו') תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה הולך ??? בזמן האחרון אני מחפש מחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . אחרי הרבה חיפושים והרבה מאוד עזרה של אנשים אלופים הצלחתי להשיג את שני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע ממכם מה יותר עדיף מבין שניהם !!! תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב? כן ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? (פייתון/Lightroom/מהיר מהיר מהיר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא דחוף 10. האם יש בקשות מיוחדות כל…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואה אני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות) אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ) אלה השימושים העיקריים ביותר. ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכים משקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית") ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלה משהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3 שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה לי ויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!) ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חיפשתי זמן רב מחשב חזק לסטודנט בתקציב של עד 4000 עם מסך מט וזה הדגם שנראה כרגע מבטיח מה דעתכם? מישהו התנסה? שמע או קרא חוות דעת? תודה, רומן
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתבתי בכותרת אני גיימר רציני אבל בינתיים נהנה ממשחקים עם הג'יפורס 4 שלי אני משחק cod 2, nba and fifa 07 ולפעמים גם קצת trackmania united ו gta vice city בגלל שזה מה שהמחשב שלי מסוגל להעלות...(וגם זה בדרישות מינימליות ביותר) בקיצור אני חייב משהו פצצה למשחקים, משהו שלא יתקע לי אם אני מפעיל כמה דברים למי שלא הבין: אני צריך מחשב שגם אם אני יוריד באימיול עם איסיקיו ומסנג'ר מופעלים וברקע יש איזה 2 חלונות של דפדפן ופוטושופ פתוח, גם אם אני יפעיל משחק המחשב לא יקרטע. שימו לב שיש רק 5000 שקל( זה המקסימום שלי *בלי מסך*) לא צריך עכבר רמקולים וכ'ו... התקציב הוא לא במזומן צריך צורב DVD ואין צורך במארז ששווה יותר מ 200 ש"ח הארדיסק 160 ג'יגה
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב חברס מה קורה? אני מתלבט... מה עדיף שדרוג או קנייה... המפרט מלפני שנתיים-שנתיים וחצי ככה... פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ. 256 זיכרון 266 DDR. ורידאון 9550 הרגיל שקניתי מלפני כמה חודשים ספורים על מנת שאוכל להריץ משחקים{במקום הגיפה 4 שהיה לי}. אז מה עדיף? חשבתי שאם אני אשדרג אני הוסיף 1024 זיכרון של 400 DDR שיעבדו על 266 ו6600GT בגירסת הAGP... אם לא שידרוג אז מפרט ב5000... תקשיבו איזה קטע... חזרתי לאיזה דיון בפורום הזה משנת 2003 ואמרו למישהו לא לקחת מעבד 3000+ של AMD כי הוא לא ינצל את כוחו וכיום הרבה קונים 3000 כי הם לא ינצלו את כוחו של ה3500+...
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר, תוכנת הנהלת חשבונות, גלישה ומיילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתלבט אם להרכיב בעצמי, ולחסוך גם מארז. יש את המארז הנוכחי, שאין שום סיבה להחליף אותו למעשה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן א…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה... קניתי לפטופ חדש MSI EX600 משודרג. אני מתלבט איך כדאי לחבר אותו לטלויזיה. היציאות שאני רואה הן S-VIDEO(של הGEFORCE 8400) נראה לי..7 פינים ומעליהם פס זה זה נכון? והיציאה השניה היא יציאה של מסך מחשב רגיל(לא דיגיטלי די סאב איך שקוראים לזה..) VGA נדמה לי. תסלחו לי על הבורות.יש לי את 2 האפשרויות כי יש לי LCD עם 2 כניסות מתאימות. השאלה איזה עדיפה לדעתכם...אתם המומחים
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי! אני גיימר ובזמן האחרון המשחקים החדשים כבר לא עובדים, או עובדים לאט ולא על מקסימום. הלכתי היום ל-ivory וקיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש שלפי המוכר אמור להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה לפחות לשלוש שנים הקרובות. הנה המפרט: מארז versa h21 thermaltake שחור x12cm2 ספק כוח a.pfc vs650 650w corsair מעבד אינטל ghz 6mb core i5 1150 quad 46903.5 מאוורר למעבד alpine 11 rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h81m-k h81 זכרון geil evo veloce hs 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח פנימי y1tb sata3 wd blue2 צורב oem gh24ns שחור sata lg dvdX24 dl כרטיס מסך amd radeon r9 270x boost 4g-5 sapphire והמחיר הסופי הוא 4,000 שקל. אז בעצם יש לי 2 שאלות: 1. האם זה המחשב שמתאים לי, בתור גיימר? אנ…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון הכיוון הוא לחסוך, אבל אם התוספת באמת שווה את המחיר (*כונן SSD?), אז יתכן ואפשר יהיה לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, וורד, אקסל וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). --- -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הדסקטופ שלי שובק חיים בתדירות גוברת ומתעורר רק כשאני פותח ומנקה אותו מבפנים. זה קרה פעם ברבעון וכיום קורה פעם בחודש/חודשיים. אני צריך BACKUP ראוי כמו גם פרטנר לעבודה ולרכבת. אשמח להמלצות. שימו לב שיציאת LAN חשובה לי מאד!
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי מחשב לפרמט. כרגיל כמו בכל המחשבים, הכנסתי דיסק של ויסטה, הסתכלתי בכוננים וראיתי שיש 2 כוננים . האחד נקרא RECOVERY והשני VISTA שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה. פירמטתי את ה VISTA והתקנתי אותה מחדש. אחרי שסיימתי להתקין זה כמובן עשה REBOOT ואז במקום לעלות כרגיל עולה לי המסך הזה : שבו רשום ERROR ולמעלה כפי שתראו בתמונה השנייה רשום שהוא לא מוצא את RECOVERY.DAT אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי באתר מסוים מחשבים נייחים מחודשים במחירים טובים. מצאתי אחד Lenovo Thinkcentre ב959 שח i5 ssd512 8gb וwindows 10 home עם 3 שנים אחריות. וחשבתי להוסיף כרטיס מסך טוב עד 400 שח. זה נועד לילדים לשחק פורטנייט על הגדרות בינוניות/גבוהות (לא אולטרה חחח) האם ניתן להוסיף למחשבים האלה כרטיס מסך ? מה מבחינת תמורה לכסף?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב השני שלנו בבית הוא פנטיום III 650 בן 4 שנים. הוא איטי ומרעיש, והחלטנו שהגיע הזמן להחליף אותו. התקציב שקבענו לנו הוא 3000 ¤, ונוכל להשתמש בחלקים מהמחשב הישן כמו הצורב שקנינו לפני חצי שנה, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, מודם, כרטיס רשת, כונן דיסקטים. המחשב ישמש לאינטרנט, office, ומשחקים בינוניים. חשוב שיהיה שקט מאוד, כי הוא נמצא בחדר שינה. ועוד משהו 3000 ¤ זה סכום עליון, והיינו שמחים להגיע למשהו זול יותר. זה המפרט שהצלחתי להרכיב. 1.במה כדאי לקצץ? אני צריך להוריד 400 ¤ לפחות. 2.מה כדאי לשנות? 3.האם הקירור נראה סביר? האם אפשר להשיג שקט במחיר נמוך יותר? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 347.97 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן עכשיו הזמנתי מחשב מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 CORSAIR DDR CMX 512MB 3200C2 400mhz X2 1720 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 ASUS A8N-SLI 939 1090 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9730 הנחה 5% 9244 מה אומרים?
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
INTEL Pentium 4 - 3.6 (560) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 2,748.56 ש"ח GIGABYTE GA-8AENXP-D (925XE) - DDR2 - ATX 1,490.52 ש"ח CORSAIR TWINX - (DDR II) - 5400C4PRO/675MHZ 3072MB DDR II - 6X512 HT 8,585.35 ש"ח GIGABYTE- Geforce 6800 Ultra 256MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RE (6800 X 2 SLI) 6,900.16 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO 1,311.68 ש"ח Seagate Cheetah 146GB 10K RPM U320 68 PIN - 146GB X 5 RAID 20,869.98 ש"ח LG CD-ROM Drive X52 138.08 ש"ח PLEXTOR CD-RW 52X32X52 INT 595.40 ש"ח PLEXTOR PX-716A/T3 DVD±RW 16X - RETAIL 1,061.67 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 217.55 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 68.48 ש"ח CRE…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-