ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים , בניתי מפרט למחשב גיימינג ומשרד בתקציב של 6500 ש"ח וצריך את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 683…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום מחפש נייד שיהיה מספיק חזק לפרמייר. מסך 14" עדיף ssd משקל נמוך ככל הניתן תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאינטרנט וסרטי/סדרות HD. - מסך DELL 23 u2312hm. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, אינטרנט, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FullHD, בעתיד ייתכן מסך 4K או כמה מסכים של FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לחבר. 4000 שקלים ועדיף פחות, אם קריטי אפשר 200-300 חריגה. מחשב נייד לשימושי תכנות Full Stack, (אולי גם קצת VM לא כעניין עיקרי). אני מאמין שצריך 16GB RAM. אלה הדגשים: 1.DDR4 וSSD חובה. 2.מעבד טוב ועדכני יחסית. 3.לא קריטי משקל, לא 2-1, לא מסך מגע וכל הג'אנק הזה עדיפות לביצועים ע"פ פרמטרים אחרים. 4.רצוי אחריות רחבה. (3 שנים בבית הלקוח) אשמח לכמה דגמים ממולצים. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב באילת ויש לי כמה שאלות 1. באיזו חנות כדאי לי לקנות שם 2. מה המפרט בסיס אותו אני צריכה לבקש. אני רוצה מחשב מספיק טוב שיהיה נוח לעבודה עם כמה תוכנות, אבל עד 2500 שח. על מה חשוב להשקיע? 3. האם לקחת מחשב מדף או כזה שיוסיפו לי מה שאני צריכה. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
GV-R9700 PRO ATHLON XP 2200+ CMX512-3200C2 GA-7VAXP 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE FS-710B -- EG 365VE (350w) GAME THEATER XP LG F900B FLOPPY 1.44 MouseMan® Dual Optical MicroSoft Office Keyboard DVD X 16 X 40 aztech ams 5.1-
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
(הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד תחליף שולחני לאולפן הקלטות בייתי בנוסף לשולחני שברשותי, הנייד יאפשר לי מידה מסויימת של ניידות. קראתי רבות מהשאלות בפורום ולמדתי רבות מהן ועל כך תודה אבל בנוגע למחשב שאני מעוניין עדיין לא התבהר לי מה יתאים ביותר. אני חבר קיבוץ ותקציבי מוגבל ונע סביב 4.000-4.500 ש"ח. אני רוצה להפעיל עליו CUBASE כולל כליי VST ויתכן גם עבודה עם PREMIERE או SONY VEGAS מעבר לכך רק גלישה באינטרנט והורדות אני לא משתמש במשחקים בכלל. אני חייב מערכת הפעלה 32 בייט כל כלי ה-VST כולל ה-CUBASE שבירשותי עובדים על 32 בייט. רצוי אבל לא קריטי שתהיה במחשב כניסת FIREWIRE לכרטיס הקול החיצוני M-AUDIO FIREWIRE410 משקל המחשב לא חשוב מאחר ורוב הזמן הוא יהיה על השולחן סטטי, גם לא אורך חי…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש תקציב.. רצוי מתחת ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא מחשב ללימודים בקרוב- תקשורת ומנהל עסקים. להריץ את התוכנות ללימודים וכו' שצריך ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה מבלי שיתקע יותר מדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז... הצלחתי (אני מקווה) להרכיב מפרט שנראה לא רע לדעתי ורציתי לשאול לדעתכם. כל דבר שעולה בדעתכם שיכול לשפר את הביצועים/להוריד את המחיר בלי להוריד את הביצועים ממש יתקבל בברכה (במקור התקציב היה קצת נמוך יותר...). (גם הצעה למארז/ספק אחרים מהאתר הזה יעזרו, בערך באותו טווח מחירים +100 ש"ח מקסימום). מזכיר - השימוש הוא בעיקר לעריכה גרפית ווידאו אך גם קצת למשחקים (לא כבדים מדי: World of Warcraft, Guild Wars 2, Rift וכו'). כן חשוב שיהיה דיי שקט (לא חייב להיות מאוד שקט, אבל לא טרקטור) ושיהיה בו חיבור DVI וכמה שיותר חיבורי USB. אשמח לדעתכם! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-45…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-