עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks ותוכנות גרפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום אני מעוניין במחשב נייד תחליף שולחני לאולפן הקלטות בייתי בנוסף לשולחני שברשותי, הנייד יאפשר לי מידה מסויימת של ניידות. קראתי רבות מהשאלות בפורום ולמדתי רבות מהן ועל כך תודה אבל בנוגע למחשב שאני מעוניין עדיין לא התבהר לי מה יתאים ביותר. אני חבר קיבוץ ותקציבי מוגבל ונע סביב 4.000-4.500 ש"ח. אני רוצה להפעיל עליו CUBASE כולל כליי VST ויתכן גם עבודה עם PREMIERE או SONY VEGAS מעבר לכך רק גלישה באינטרנט והורדות אני לא משתמש במשחקים בכלל. אני חייב מערכת הפעלה 32 בייט כל כלי ה-VST כולל ה-CUBASE שבירשותי עובדים על 32 בייט. רצוי אבל לא קריטי שתהיה במחשב כניסת FIREWIRE לכרטיס הקול החיצוני M-AUDIO FIREWIRE410 משקל המחשב לא חשוב מאחר ורוב הזמן הוא יהיה על השולחן סטטי, גם לא אורך חי…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  4. לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.

5. היי, אני גרפיקאית עצמאית שעובדת עם התוכנות: אינדיזיין אילוסטרייטור ופוטושופ CS5. ראיתי את המחשב הזה (מצ"ב לינק) במחיר טוב. הוא יאפשר לי עבודה גם מחוץ לבית. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/20be0fa1-9170-4b0c-ae6c-2c862aaaa5a0?referrer=mailchimp&details=show&utm_source=BUY2+-+DH&utm_campaign=d66d8c6826-DH_-_Buy2_DCP-all-gam%26gam_07_05_2012&utm_medium=email האם הוא חזק מספיק? האם אני צריכה לדאוג מזה שהוא מחודש? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. המחשב למשחקים כמו כן אני רוצה לעשות OC מינימלי של 400 לבאס כדי שיהיה יחס של 1:1 לזכרון, ואחר כך OC יותר רציני בסביבות 500 ומעלה לבאס. אני גם רוצה לעשות OC רציני לכרטיס מסך כאשר משחקים יתחילו לפעול לאט. המחשב כולל קירור מים של חברת Danger Den. המפרט לקוח מפנדה. 1 Danger Den (Laing) DD12V-D5 1/2 550 ש"ח 1 ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,076 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 1,690 ש"ח 1 Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 550 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 489 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 Gigabyte…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Seven013,

הי, ב-4 השנים האחרונות אני משתמש במחשב נייד Lenovo Ideapad 310, למטרות לימודים. אני מחפש מחשב חדש למטרות לימודים (Office ותוכנות כמו Matlab, Autocad וכו') ובו: מעבד i5 זיכרון 8GB כונן קשיח 512GB SSD מצלמה חיבור HDMI Bluetooth Wifi חיבור לאוזניות מסך 14 אינץ' Windows 10 עד 3,000 ש"ח חשבתי על Dell Inspiron 14 3000 3493 עם מאיץ גרפי. אשמח לשמוע חוות דעת.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by itamsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש קריטי- לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3,MW3,Crisis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : לא ידוע (תמליצו לי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ואם אפשר אז גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by wow,

שלום לכולם. ;D אני רוצה לקנות מחשב טוב,אבל ממממש טוב,התקציב שלי הוא כ-20 אלף שקל. אתם יכולים להרכיב לי בבקשה משהו פצצתי כי אני לא ממש בעינינים.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by FthkuMeis,

אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  12. היי שבת שלום מחפש מחשב לאישה (מורה במקצועה) וצריכה מחשב ללימוד מקוון . מטרת המחשב תשמש רק לזה כמובן (כולל מסמכי אופיס וכיוצ"ב) , ככה שלא צריך מחשב על . אבל כן מחשב נייח ולא נייד. בנוסף , אם יש מסכי 22 שיש להם מצלמה מובנית (כמו במחשבים ניידים) ? והאם כדאי בכלל לרכוש מחשב מובנה עם מסך ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. (שלי הכוונה היא כי אני גר בקליפורניה) Mother Board: MSI K8N Neo Platinum RAM: 2x Crucial Ballistix 512MB PC3200 HDD: Samsung 160GB SATA 8MB Buffer DVDRW: LG GSA-4120B Regular flopy Audigy2 ZS Collermaster Paetorian PAC-T01-E1 Enermax noisetaker 470W w/ PFC Logitech Cordless MX Duo הצעות שלא יעלו בהרבה את המחיר?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …

16. שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  17. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  18. MidiTower ATX Model HEC CI-6C28 / Huntkey V403---מארז Silent rear fan 12cm. In front 2 x USB, audio. Black or Silver-Black Chassis Dimensions (WxHxD) 190 x 410 x 450 mm Huntkey V-Power - power supply 550W---ספק כוח 14cm silent fans, 6-pin for power graphics card connector Intel® Core™ i3-2100, LGA1155 Package 3.1GHz--מעבד Dual Core with Hyper-Threading 2/4 Engine, 32nm, 65W, 3MB Cache L3 Intel Extended Memory 64 Technology, Intel Virtualization Technology VT-x Enhanced Intel SpeedStep®. Integrated Dual Channels of DDR3 1333MHz memory controller Integrated Intel® Graphics Media Accelerator HD2000 850MHz (max 1.1GHz) Intel Buffalo Flat DP67BA----לוח אם Intel P67 Express …

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  20. איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לנסות לחסוך אלא אם כן זה פשוט ביזבוז כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הייעוד המרכזי הוא לצורך עריכת והמרה של קבצי וידאו / אודיו של דיונים שנערכו. העריכה היא בסיסית: חיתוך קטעים מיותרים, הכפלת הסאונד לערוץ נוסף, המרה לפורמט המתאים לצורך העלאה לאינטרנט (כיום wmv שמחליפים את הסיומת שלו לASF ואז המערכת כאן יודעת להעלות אותו, השתקת רעשי לוואי והכי חשוב שהרינדור יהיה מהיר - מדובר בקבצים ארוכים הרבה פעמים (4-5 שעות וצריך להצליח לעבוד איתם ולהעלות אותם בהקדם, ולא לחכות יומיים שיסתיים הרי…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אהלן אנשים, הרכבתי לעצמי מפרט גיימינג ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב ואיך אפשר לשפר או לייעל אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪464 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪798 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1798 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracu…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני מתלבט בין 2 המפרטים האלה ...הם עולים כמעט אותו דבר תעזרו לי לבחור .. MotherBoard - Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - MAG 19 996PF p/s -HEC 475DVD WATT PSU MotherBoard - EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Cpu - AMD ATHLON XP 2400 + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Memory X 2 - C…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by shvebish21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by No-One,

שלום לכולם, צריך המלצה לחבר. 4000 שקלים ועדיף פחות, אם קריטי אפשר 200-300 חריגה. מחשב נייד לשימושי תכנות Full Stack, (אולי גם קצת VM לא כעניין עיקרי). אני מאמין שצריך 16GB RAM. אלה הדגשים: 1.DDR4 וSSD חובה. 2.מעבד טוב ועדכני יחסית. 3.לא קריטי משקל, לא 2-1, לא מסך מגע וכל הג'אנק הזה עדיפות לביצועים ע"פ פרמטרים אחרים. 4.רצוי אחריות רחבה. (3 שנים בבית הלקוח) אשמח לכמה דגמים ממולצים. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.