ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה, עבודה עם תוכנות שונות להרצת מכונות כגון HYPER V וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.והמשחק הכי כבד הוא BF4 ולא לחוץ לי לשחק על הגדרות מקסימליות , בינוני וטוב יספיק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 20 רזולוציה סטנדרטית, לא בטוח מה המס' המדויק -לאי…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שיתאים למשחקי הספורט המוכרים כגון ודומיהם.. וכן לעבודה מרובה מול המחשב ומעט עבודת גרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 3500-4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אם ניתן להכניס בזה גם עלות מסך עד 4K ש"ח זה יהיה פנטסטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מרובה מהבית, מעט עריכה בפוטושופ ומשחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - PES, FIFA, NBA (LIVE, 2K) 17 ואילך -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי עכשיו באמת הגיע הזמן....אז מחר מחרתים אני יקנה את המחשב עכשיו יש לי התלבטות בין AMD לאינטל ..הצעה של AMD יש לי כבר אז אני מחפש הצעה למחשב של אינטל בסוקט החדש כמובן עם מסך במחיר של עד 6000 שקל..... אודה לכם מאוד.. HellBoY
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המפרטים האלה ...הם עולים כמעט אותו דבר תעזרו לי לבחור .. MotherBoard - Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - MAG 19 996PF p/s -HEC 475DVD WATT PSU MotherBoard - EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Cpu - AMD ATHLON XP 2400 + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Memory X 2 - C…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks ותוכנות גרפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מנסה שוב את מזלי - אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, Doom, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8-10 K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא חייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות הרבה VM והרבה TABS של CHROME א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד וגם לפרנסה. מתכנת מריץ הרבה מערכות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג כלל ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD אולי בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, דרישות: 1. תקציב - עד 5600 ש"ח 2. מטרת המחשב: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. צריך רק DVD (צורב) 5. מעבד רק אינטל, כרטיס מסך GEFORCE 9800 GTX+ NVIDIA 6. אני צריך מחשב שקט מאוד 7. יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית 8. אין צרכים מיוחדים 9. שהמחשב יהיה שקט מאוד, שהוא יוכל להשאר דולק בלילה ושיהיה אפשר לישון איתו הנה מפרט שבניתי, האם ספק הכוח והמארז טובים? שקטים? אמינים? האם המפרט מתאים לדרישות? מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1672 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Intel BLKDX58SO Smackover ¤1326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDX58SO כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 3.5" 160GB SATA2 8MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 55 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לסלון (מתאמי אסטטיות ונוחות) ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא. התקציב הוא עד 2300 עם חריגה של 200 ש"ח במידה והחריגה שווה את התוספת. ברצוני לדעת איזה גודל מסך מומלץ (הייתי מעדיף מסך גדול שכן הניידות פחות חשובה לי). גם משך חיי סוללה לא קריטי לי. אני יודע שהמחשבה הראשונית שלכם היא להציע לי נייח אבל המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ובעבודה רגילה של ההורים ולכן הבקשה היא נייד. הטלויזיה שבה המחשב יהיה בשימוש היא טלויזיה של פיליפס (7404) 42' FHD. מומלץ זכרון של 250GB לפחות (אם כי אם לא תיהיה ברירה אני אוכל להתפשר..) זכרון פנימי מומלץ 3-4GB אם כי גם על זה אם לא תיהיה ברירה אני אתפשר. משקל לא קריטי. דיי חובה אינטרנט אלחוטי. אם יש משהו שחייב לה…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית למחשב המיועד לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, כתיבה, יכולות גרפיות טובות מספיק כדי להריץ תוכנות עריכה (AVID, AE) וגרפיקה (Photoshop, illuatrstor) ורמה סבירה של גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 14 אינץ', אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף, HDD 7200 או HDDּ+SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * הא…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בערך עוד חודש - חודשיים בערך מחשב, אבל בוא נגיד שאני קונה אותו כבר היום. התקציב הוא בערך 7500 ש"ח, ללא מסך ( יש לי כבר את ה LG 775FT מהמחשב הנוכחי שיש לי ). אז הנה המפרט : Case : Antec High Performance 1080B AMG - 675 NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 - 67 NIS CD/DVD : BENQ DVD-ROM 16x48 Retail - 275 NIS Video Card : Leadtek GF 4 Ti 4400 MyVivo 128MB - 1209 NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB Special Version - 732 NIS Power Supply : Enermax 350W EG 365P VE - 389 NIS Keyboard : Logitech Internet Navigator - 175 NIS CPU : AMD Athlon XP 2400 + FAN - 1260 NIS Motherboard : ASUS A7N8X Deluxe - 902 NIS Memory : Corsair CMX256A-2700C2 - 646 NIS Sou…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעצב מתחיל ורציתי המלצה למחשב נייח שנועד לעריכה עם תוכנות ADOBE ובעיקר פוטושופ ראיתי את המפרט המוצע במחשבים מומלצים לעריכה דו מימדית, הוא פורסם לפני חצי שנה ורציתי לדעת אם אפשר להשיג מפרט טוב יותר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה 500 , אני יודע שהתקציב נמוך אם יש משהו מומלץ שאני חייב אז אפשר לחרוג יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן קשיח לאחסון …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ידוע עדיין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ומשחקים בגרפיקה הכי כבדה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).חוץ ממשחקים המחשב יריץ KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK,CABAL,FIFA 16 וכל מיני משחקים שמיועדים לצאת עם גרפיקה מטורפת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע זה FULL HD 46. אבל בחצי שנה הקרובה מתכנן על 50-55 …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז יש פחות או יותר מפרט רצוי: מסך 15.6 FHD, מעבד i5 דור 8, 8GB RAM, דיסק קשיח SSD הגעתי לשני דגמים של אסוס: Asus VivoBook X542UR-DM357 Asus VivoBook X510UR-BQ242 אני קונה את המחשב באילת, התקציב הראשוני היה עד איזור 2200 ש"ח. הדגם הראשון עונה לדרישות, הדגם השני קצת מעבר (2555 ש"ח) אך עם 3 שנות אחריות. בנוסף הוא קל יותר עם סוללת 3 תאים ולא 2 תאים (מה זה אומר?) אשמח לעזרתכם, אולי תוכלו להצביע על הבדלים אחרים ששווה לקחת בחשבון. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט עם הדרישות הבאות למשחק WOW על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוצית FHD: אין לי מושג לגבי דיסקים של SSD אז לא הוספתי. בניתי את זה: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪796 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1592 A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz Gaming series CL9 Core I5 I3, יחידות 1 ₪527 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=654 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GainWard GeForce …
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, תמיד רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה והטובה ביותר לחבר את המטען של המטען הנייד שקניתי מחול לחשמל בארץ? האם מתאם פשוט יספיק (צד אחד עם חיבור של 110V וצד שני עם חיבור 220V...) ותגידו אם קונים מחשב נייח מחול ומביאים אותו לארץ, אז איך מחברים את הספק כח? גם ען מתאם או שיש מכשיר מיוחד לדברים האלו? אשמח לפרטים בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-