עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.

2. Started by hsi,

שלום, רצ"ב מפרט מוכן שמצאתי באחת החברות בארץ שאותו אני מעונין לשפר: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 + CPU Cooler/Original AMD CPU Cooler Motherboards Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY Red 16GB DDR4 3200MHz CL18 Gigabyte GTX 1650 MINI ITX 4GB OC GDDR5 2xHDMI DPאו 1650Ti (כשיצא) 512GB SSD SATA III Power Supply Antec 700W Active PFC VP700P PSU Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU אני מעונין להחליף למארז Micro ATX וספק כוח Active PFC Modular Power Supply 650W האם יש לכם המלצות? כמו-כן האם יש לכם המלצה ללוח אם יותר איכותי של ASUS א…

3. אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Erezxz,

שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Dano,

שלום! אממ התקציב 4000, 4100 גג גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. זיכרון 1024 כמובן אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. (לוח אם שיהיה פשוט..) לכלול הרכבה בתקציב! אני קונה בכרטיס אשראי אז להתחשב בזה.. וזהו תודה!

• 65 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט גיימינג עד 4500 ללא חריגה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק לא NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by CrashZone,

היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by psybrain,

מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

12. שלום, יש פה את המחשב המומלץ בפורום http://hwzone.co.il/specslist/view/5/ יש משהו שכדאי לשפר? יש לי רק כמה שאלות: 1) האם כדאי לשדרג ללוח אם מעט יותר טוב? 2) איזה חברה ודגם זכרון בדיוק כדאי לבחור לביצועים ואוברקלוק? (יש פשוט מיליון דגמים) 3) איזה חברה של 8800GT הכי טובה ואמינה? והאם כדאי לקחת כרטיס שבא עם אוברקלוק מובנה? 4) יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה מאוד שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, אז האם כדאי להוסיף כרטיס קול? שמעתי ש-TMS חנות אחלה, יש עוד חנויות אמינות וזולות באזור השרון? אלה שאלות חשובות מאוד, אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש, תומר ; 8) 8) :oD

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ORSHW,

אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  14. (שלי הכוונה היא כי אני גר בקליפורניה) Mother Board: MSI K8N Neo Platinum RAM: 2x Crucial Ballistix 512MB PC3200 HDD: Samsung 160GB SATA 8MB Buffer DVDRW: LG GSA-4120B Regular flopy Audigy2 ZS Collermaster Paetorian PAC-T01-E1 Enermax noisetaker 470W w/ PFC Logitech Cordless MX Duo הצעות שלא יעלו בהרבה את המחיר?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  15. לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by din264,

שלום אני היום מבצע הזמנה אשמח לדעת על איזה מהמפרטים הבאים ללכת. ההבדל בניהם בסביבות ה500 שח http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00b2ea4f32 http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be0093ab602c http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00a6824972 תודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לסרטים וגלישה, אבל מידי פעם משחקים פשוטים על הגדרות מינימאליות. אני מחפש מחפש שישרת ל5 שנים הקרובות

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא כאלה יותר מדי שמאמצים תמחשב world of warcraft שמאוד מאמץ תמעבד ו overwatch שמאמץ יותר תכרטיס מסך וcs go פה ושם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  18. ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...

19. Started by shvebish21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  20. לחבר שלי היתה ברמצווה שבוע שעבר וזה התקציב שלו למחשב (אל תאמרו לי לא שווה להשקיע כל כך הרבה כי הוא מתי שהוא מבקש מחשב חדש קונים לו ואין להם מגבלת כסף, אחושילינג עשירים. המפרט מיועד למשחקים בלבד והוא יכלול: מארז (עדיף אלומיניום אבל משהו כחול) מעבד (pentium 4 ואין סיכוי שהוא ילך על amd) לוח אם (מהחדשים יותר והיקרים יותר אבל לא rdram) cdrom floppy זיכרון DDR 512 עדיף בדיואל כרטיס מסך (אחד מה9700 פרו) הרדיסק כבר החלטנו (WD400JB) קירור של זלמן (הבנאדם לא יכול לסבול 20 dB בגרוש) בתודה מראש, manbot.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

23. היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  24. טוב סוף סוף יזמן לי לצאת לשפוינג אמיתי מפרט ב3000 דולר! הנה מה שחשבתי Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8-SLI Fatal1ty S-939, nForce4 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ארבע כאלה ל2 גיגה 7800 GTX 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E זה 2 ליבות בכרטיס אחד CREATIVE 7.1 Platinium Audigy ZS (EXT) 250GB SATA II 7200RPM 16MB שתיים כאלה לחצי טרה בייט Teac/SONY 1.44 (Black) SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ROUND SET 2 X IDE+FLOPPY Arctic Silver 5 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 580W ACE (SILENT) TFT 19'' 190S6 8ms של פילפס Thermaltake Key + Optical Mouse Altec Lansing ATP3 sub + 2sp ADVICE P1000 16297 סה''כ אני מרכיב ( ye) עכשיו זה מיו…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by itamsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש קריטי- לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3,MW3,Crisis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : לא ידוע (תמליצו לי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ואם אפשר אז גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים