עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים כבדים כמו GTA IV, Crysis, Call of Duty 5 וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה. רצוי שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. מסך 19 אינץ' LG. מעוניין בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX... הייתי מעוניין שתבנו לי שני מפרטים: מפרט אחד לעניין חד וחלק למשחקים ומפרט שני מבוסס I7 ו Triple Channel (אם ניתן לבנות בתקציב כזה?). תודה רבה מראש, מקווה שלא שכחתי כלום.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by cold fire,

אני עוד מאט נועס לארה"ב ואנני יודע אם לקנות מחשב נייד ומפרט שלו הוא: (המחשב הוא של DELL) Catalog Number: 29 E1505RFC1 Module Description Show Details Inspiron E1505 Intel® Core Duo Proc T2400 (1.83GHz/667MHz/2 X 1MB L2 Cache) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Home LCD Panel 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife Memory 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 100GB 7200rpm SATA Hard Drive Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 6.0 Combo/DVD+RW Drives FREE 8X CD/DVD Burner…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by MzDay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 400 (מעל ה9) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, סרטים, תכנות (אני עובד עם הכרטיס מסך לכן אצטרך כרטיס מסך טוב גם למשחקים וגם לעבודה איתו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender כרגע ואולי תוכנות עריכה 3D אחרות, Photoshop, Visual studio וכ'ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 בקיצור כל המשחקים החדשים והכבדים הגודל של המסך כרגע, 1920X1080, אך בקרוב אני קו…

• 32 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by miki26,

צורב ופלופי כבר יש צריך את כל השאר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sapinir,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מחשב. המחשב מיועד למשחקים (כבדים), סרטים, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. את המפרט הבא הרכבתי ב-http://www.ibuypower.com, זה בעצם מפרט שבא על מחשב שלהם ורק שיפצתי אותו קצת: Case ( Eagletech Viper II Aluminium Gaming Tower Case w/420W Power Supply Red/Black 2-Tone ) Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue ) Power Supply ( Standard Case Power Supply ) Processor ( Intel Core 2 Duo Processor E6320 (2x 1.86GHz/2MB L2 Cache/1066FSB) ) Processor Cooling ( [New !!!] iBUYPOWER Liquid CPU Cooling Fan System Kit --- [for INTEL CPU] ) Motherboard ( Asus P5N32-E SLI nForce® 680i SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid,…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Fighter,

למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד תחליף דסקטופ לעבודה בבית. הוא רוצה להוציא כמה שפחות כסף. הוא מצא מחשב ב-2000 ש"ח. ועליו אני רוצה לקבל את דעתכם. דרישות המחשב: * מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, שתוף קבצים וצפיה בסרטים. * גודל המסך: סטנדרטי ~15'' * משקל רצוי: לא משנה. מחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רוצים כמה שיותר אמינות ואחריות בהתחשב במחיר הוא נתקל במחשב הבא שעולה 2000 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7713130 TOSHIBA T3400…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by tomeryh,

לדוגמא: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים None מחיר 1495 ¤ ניראה לי מערכת מצויינת למחשב שמיועד להכל חוץ ממשחקים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. הי, אני רוצה לשדרג את מחשבשלי (כיום Athlon 1200). המפרט שחשבתי עליו: Athlon XP 2500 Barton EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA סה"כ: 2,556 ש"ח למישהו יש הערות או רעיונות לשיפור? אני לא רוצה לחרוג משמעותית מזה בכסף. תודה, יובל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, רק רוצה לקבל אישור סופי על המפרט לפניי קנייה... המפרט הוא: מעבד: core 2 duo 1.86Ghz - 1250 זיכרון: 2X twinmos 1Gb 677mhz - 900 לוח אם: ?Gigabyte 965P-DS3 - 950 כרטיס מסך: Sapphire X1800 GTO2 512mb - 1500 דיסק קשיח: 480 - מתלבט ביין מקסטור לבין ווסטרן דיגיטל, בכל מקרה זה יהיה 250 גיגה, 7200rpm עם 16 מגה קאש, מה אתם חושבים, איזה עדיף? צורב DVD: ?Samsung SH-S182D DVD±R x18 Dual Layer - 250 (או שאוליי כדי לקחת אחד X16 של אל גי ?)? מארז וספק - 250. כמו כן אני גם לוקח מהמחשב הישן כרטיס קול (אאודיג'י 1 פלטניום) ואני גם אוסיף איזה כרטיס רשת אל חוטי או ראוטר אבל זה לא קשור למפרט בנתיים... סך הכל - 5530 ש"ח. יכול להיות שאני ארד בכרטיס ל- X1800GTO במקום X1800GTO2 כי אני לא ממש…

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by judajo,

מה אתם אומרים על המפרט? מיועד לסאונד וקצת ווידאו וזהו!!! כדאי וויסטה? לקחתי בגלל שזה 64 ביט וזה יתמוך ב 4 גיגה זיכרון. חזק מספיק? שקט מספיק? תודה מראש! חבילה זו כוללת אחריות לכל החיים למעבד ולזכרונות, 3 שנים אחריות ללוח אם, לכרטיס מסך, ולדיסק הקשיח. ושנתיים אחריות לכונן האופטי. מעבדי ‏AMD Phenom Tripple-Core 8650 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by manshush,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' אבל לא רלוונטי כי נקנה מסך חדש בקרוב. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים, כבדים ולא כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב. 3…

19. Started by OranRoer,

אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום, אני מבקש להרכיב מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח (במזומן) כולל מסך. המחשב מיועד למשחקים + גרפיקה ולכן כ.מסך חזק. המחשב אמור לכלול 2 ג'גה זכרון , HD של 250 GB ולוח וספק חזקים. אין צורך ב- OC . כמובן צורב DVD , מארז וכרטיס קול טובים. מסך - של 17" אלא אם כן יש 19" מומלץ במחיר מתאים. יתכן ואגש לחנות KSP על מנת לרכוש את המחשב אז אשמח להמלצות משם או מאזור המרכז. אם החנות KSP מגבילה - אז אפשר לבטל...מקסימום נעשה משלוח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by dodoboy,

כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by yonash53,

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by White Shepherd,

שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by benahr21,

שלום ברצוני לקנות מחשב נייד המחשב הוא בעיקר בשביל האינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחק אחד (FOOTBALL MANAGER) התקציב שלי לא גבוה לכן השאיפה שלי היא לא לעבור את ה3000 שקל קיבלתי המלצה על מחשב של ACER אך אשמח לקבל עוד המלצות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by or,

אני צריך מחשב כמה שיותר חזק והכרטיס מסך ממש חשוב... אני רוצה רק סנטירנו ועדיף מסך של 14 אינטש... תודה מראש לכל מי שיעזור לי....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.