ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי כל כמה זמן של עבודה על המחשב פתאום הכונן דיסקים קופץ החוצה בלי שום סיבה המחשב נייד של hp דגם pavilion dv6000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב מה יהיה המחשב הבא שלי. התקציב לא מוגבל. הוא צריך להיות חזק (ארבע ליבות פיזיות) קל יחסית (2 ק"ג, אפשר לחרוג במאה גרם...) מסך 15.6. לא רועש בפעילות רגילה, ולא רועש מדי בפעילות מאומצת. צמצמתי את ההתלבטות שלי לשלושה דגמים עיקריים, ואשמח לשמוע מה דעתכם, ואם יש לכם רעיונות נוספים: Dell xps 15 Dell percision macbook pro 15 retina המחשב יריץ ווינדוס (למרות שאם בסוף המקבוק יבחר - אני אשחק עם שתיהן במקביל). כמה הגיון יש בלקנות מק ולהתקין עליו חלונות? לא מעניין אותי כל כך מסך מגע. כן חשוב לי להבין עד כמה השתקפויות מאפיינות כל אחד מהמסכים - ברור לי שכולם GLOSSY (למעט הDELL ברזולוציה FHD שמגיע עם אנט…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
במחשב הקודם שלי היה מוצג לי במד הסוללה כמה זמן נשאר באחוזים וכמה זמן נשאר בשעות ודקות, כרגע קניתי מחב של HP ומוצג לי רק באחוזים איך ניתן להציג גם את הזמן? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן את הDELL 5470 באילת (כמובן בהמלצת מספר אנשים כאן בפורום). לאחרונה יצא לי להציץ באיביי ומצאתי מדבקה שהיא מעיין אנטי גלייר: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Anti-Glare-/171279073081?pt=US_Screen_Protectors&hash=item27e1073f39 ועוד משו דומה: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Ultra-Clear-/181361680930?pt=US_Screen_Protectors&hash=item2a39ffa222 ורציתי לדעת, אם אני אשים את זה על הדגם של המסך מגע שקניתי, האם זה לא ישפיע לרעה על המגע? בנוסף, זה יעזור כנגד השתקפויות של פלורסנט וכאלה? מישו ניסה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות דרכה מגן מסך מט למחשב נייד 13 אינצ ו15 אינצ של דל? מישהו כבר ניסה את זה? תודה,
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אמורה להיות לי מדבקה מתחת למחשב עם קוד של ווינדוס כדי שאוכל להוריד תוך שניה ווינדוס חוקי בכל עת כעת אני מחליף את הHDD בSSD ומשום מה אין לי את המדבקה הזאת המחשב נרכש בארהב ומהרגע הראשון היה בו ווינדוס בעברית..מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע 1GB לא מספיק? מעיון בדרישות מערכת של הויסטה (לפחות על הנייר) 1GB אמור להספיק בהחלט, אפילו לAero. מעבר לכך, סתם מתוך עניין בדקתי את המערכות בAlienware כאשר אפילו בדרגת High-End לא מופיע זיכרון 2GB. שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה: מדוע אתם ממליצים למשתמשים שלא עושים אוברקלוקינג על זכרונות 667mhz ולא על ה800mhz? באם זה בגלל הפרש ביצועים זעום, אז מה ההבדל בין המקרה הזה למקרה של 533mhz אל מול 667mhz וכו'.. בכבוד רב, אורי
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ? נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו. במיוחד במפרטים הזולים. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ? שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדוע אנשים אומרים שלא כדאי לקנות מחשבים מורכבים מחברות שונות ? ובמקום לקנות מורכב כדאי להרכיב את זה. אני יודע שהם שמים חלקים זולים (אבל המחשב ישמש אותי למקסימום 5 שנים). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים מקבל רענון לכלל מערכות המחשב ומקבל מחשבי סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/מדור-המחשבים-המומלצים-עודכן/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…
-
- 184 תגובות
- 59.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי עד 1000-1750 שח גג, עדיף כמה שפחות. 2. שימושי המחשב -הורדת סרטים. הצגת סרטים וסדרות ב HD, גלישה באתרים ו STREAMING מ NBA.COM של משחקים לייב. זה שימוש תדיר ביותר אך לא דורש הרבה מלבד חיבור מהיר. לא יהיה שימוש עבור משחקים כלל. 3.המחשב יחובר לטלוויזיה של HAIER 32 אינץ בחיבור HDMI, לא יודע איזו רזולוזציה זה יציג אבל מעדיף כמה שיותר איכותי. 4. יהיה צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. 5.כרטיס הסאונד - עדיפה יציאה דיגיטלית אופטית שתחובר למערכת סרואנד של פיליפס. 6.שקט - עדיף שקט יחסית שכן ישב בסלון ולא יכובה לעולם 7.לא מתוכנן OC 8.אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. הרכבת המחשב יכולה להתבצע על ידי במידה וזה יחסוך משמעותית. 9.אין צורך בחנות ספציפית. זול כמה שיותר עדיף. מתגו…
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-