עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים, אני סטודנט לשנה ראשונה הנדסה(תעשיה וניהול). בגדול מיום ליום מתעורר אצלי צורך להתחדש במחשב חדש כדי להתמודד עם התכנים הלימודיים- צפייה בהרצאות וסרטונים, ארגון של חומר באמצעות תיקיות וקבצים,שימוש בתוכנות לתכנות כמו eclipse, שימוש בתוכנות כבדות כמו solidworks(בניית חלקים ורכיבים בתלת מימד) וכו'. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הוא- שיהיה חזק ועוצמתי: 1. ריבוי משימות במקביל ועבודה עם מס' תוכנות בו זמנית- לדוגמא פתיחה של מספר רב של חלונות בדפדפן+ הפעלה של מס' תוכנות ברקע 2. שיהיה אמין ונוח- כמה שפחות תקלות,חברה ידועה ואמינה לא מחפש משהו זול ו"זבל". בין היתר אני אקח אותו איתי ללימודים אז צריך שהוא יחסית קל וקטן "ממדים" עד כמה שאפשר (לא מ…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה יש מצב לעבור על מפרט בסיסי שבניתי למשרד של חבר? יש לי ידע בחומרה אבל לא יצא לי לבנות מחשב מ0 עדיין אז אשמח אם תעברו לראות שלא פספסתי כלום או לתת הערות והארות אם יש. על המחשב הולכות לרוץ בעיקר תוכנה לניהול קופה ובקאופיס ותוכנה של מצלמות. תודה ואחלה יום לכם. זה המפרט: מעבדים: Intel Core i5 9400 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 729 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 12 CO כמות: 1 - מחיר: ₪ 139 לוחות אם: Gigabyte B365M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 352 זכרונות RAM: DDR4 8G / 3200 1.2V Kingston KVR32N22S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 160 מארזים: ANTEC VSK3000B-U3 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 116 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(לא תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פוטושופ לייטרום - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. היי אחים שלי, אז כמו שאתם מבינים החלטתי להחליף את מחשב הישן והטרנטה שלי שנמצא איפהשהוא בתוך כדור האבק מתחת לשולחן... החלטתי להשקיע במחשב אבל הוא לא בדיוק ישמש אותי רק למשחקים(אני לא גיימר כבד או משהו),אבל אני אקח משהו רציני שיתאים להכל. הנה בנתיים מה שתכננתי: מעבד: athlon64 3500+, 1Ghz FSB, L1+L2-2MB, L3-2MB לוח אם:,FW A8N-SLI nVidia nForce4 SLI socket939, DDR dual channel ASUS זכרון: DDR2, 512mb, 433mhz, dual channel 2X דיסק קשיח: WD 160Gb, 7200rpm, SATA2, 8m כ.מסך: geforce6600GT,DDR3,256mb, pci-e, vivo, TV out/geforce6800NU GAINWARD צורב: dual-layer DVD +x16 כונן: LG DVD player כונן 1.44: 3.5 מקלדת+עכבר: Logitech cordless desktop EX100 רמקולים: 4.1 SP…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by naamani3,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…

7. שלום לכולם, האם למישהו יש מושג אם מחשב STUDIO XPS 16 שנקנה בארהב זכאי לאחריות מלאה בישראל? העסק קצת דחוף כי יש כרגע מבצע (עד מחר בצהריים) על המחשב הזה ב1150$ עם אחריות לשנתיים IN HOME או 1250$ לאחריות לשלוש שנים IN HOME. מישהו יודע האם זו באמת האחריות הדרושה על מנת שתכובד בארץ? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Kurt,

התיכנון הוא מדיה סנטר + קונסולה שתשב בסלון ותחובר לטלויזיה FHD של 60 אינץ' (מבחינת שימושים: 80-20 לטובת הגיימינג) . מה שחשוב: אסתטיקה - אין לי בעיה עם מארז בגודל רגיל רק צריך שישכב (סירקולציה בהתאם) ושיראה טוב (משהו מינימליסטי עם חזית אחידה בסגנון של R4 לבן זה האידאל) ביצועים - מעדיף שלא להתפשר בהגדרות, אבל בגבול ההיגיון, בכל זאת אני יושב לפחות 2 מטר מהטלויזיה שקט - 10, אני רוצה דממה של בית קברות, אין לי בעיה שחלק נכבד מהתקציב ילך על אקוסטיקה נטו, זאת שריטה אישית שלי. כמובן שיצא רעש מהמחשב במאמץ של 100% וכל עוד הסאונד מהמשחק גובר עליו, זה סביר. בכל סיטואציה אחרת אני לא רוצה לשמוע כלום, שלא יהיה אפשר לדעת אם המחשב דלוק בכלל או לא. אני חושב שהדגשתי את זה מספיק. אין לי צורך …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by rafi2828,

לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים ובעזרתם האדיבה של חלק מהמשתתפים הרכבתי את המפרט הבא שחורג ב 600- 700 ש"ח: amd xp 1800 477 nis gigabyte va7 via kt 400 471 nis ddr 256 mb 2700 oem 436 nis w.d 40gb 7200 495 nis gigabyte radeon 9000 pro 64 mb 552 nis teac 1.44 3.5 floppy 55 nis open x 56 151 nis netogragon 56 k v. 92 pci modem 54 nis monitor ctx pr705 1,261 nis genius kb-06 40 nis genius easymouse+ serial/ps2 25 nis genius sp-60s speakers 39 nis task 3001 case 239 nis windows xp 530 nis 272 nis הרכבה והתקנת מערכת הפ…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. (שלי הכוונה היא כי אני גר בקליפורניה) Mother Board: MSI K8N Neo Platinum RAM: 2x Crucial Ballistix 512MB PC3200 HDD: Samsung 160GB SATA 8MB Buffer DVDRW: LG GSA-4120B Regular flopy Audigy2 ZS Collermaster Paetorian PAC-T01-E1 Enermax noisetaker 470W w/ PFC Logitech Cordless MX Duo הצעות שלא יעלו בהרבה את המחיר?

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אני צריך מפרט למטרות שבכותרת ב5000 שקל כולל משלוח אם יהיה הבדל ביצועים משמעותי אז אפשר להעלות ל5200 אבל אני לא יכול שקל יותר מזה אני צריך גם עכבר ומקלדת(הבנתי שהMX518 טוב לגראפיקה?) אבל לא מסך ורמקולים תודה רבה לעוזרים מראש

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?

19. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום לכם, אני מתחיל ללמוד החודש הנדסת חשמל ואני מתכונן לרכוש עבורי מחשב נייד שישמש אותי בתקופה זו. יש לי לא מעט התלבטויות בנוגע לדרישות מהמחשב, אנסה לתמצת אותן כאן - * שימושיי מסתכמים בשימוש רב במדיה, גלישה בדפדפנים וצפייה בסרטונים, שימוש בתוכנות בסיסיות (כמו סקייפ) וצפייה בסרטים. לעתים ייתכן שימוש בתוכנות עריכה למיניהן (כנראה גרפית בעיקר, אינני יודע מה יזדמן בשנים הקרובות כסטודנט) * כפי הנראה ארכוש את המחשב מאילת, על מנת לנצל את התקציב בצורה אופטימלית. *כנראה ארכוש SSD בנפרד מהמחשב - וארכיב אותו במקום הדיסק הקשיח הקיים. הבנתי כי ביצוע זה תורם ליחס עלות:תועלת טוב יותר, במקום לרכוש מחשב שכבר מגיע עם SSD. אציין שכנראה ארכוש את ה-CRUCIAL BX100, או שאמצא SSD של אינטל בקטלו…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by aviseror,

אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב מסוג לנובו M30-70. כרגע, הזכרון שיש בו עכשיו הוא 4GB ואני מעוניין לשדרג ל-8. האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מתאים לו בדיוק בשביל שאני אזמין מאמזון (אשמח להמלצות ישירות מאמזון .de או .com). תודה!

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים