עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gshhar,

זה התקציב בערך. היא צריכה אותו לעבודות,אופיס וכד' ואינטרנט כמובן. האם סנטוריני או דותן (זה סנטוריני משופר לא?) יכנסו בתקציב? כי נראה לי שיש להם זמן בטריה גדול יותר.

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elik500,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by סומך,

שלום לחברים והחברות היקרים אני רוצה לרכוש לשני הילדים לפטופ, בעיקר ללימודים הילדים בכיתות ה ו-ז שימושים - אופיס, אינטרנט, יו-טיוב... תקציב 1500 ש"ח (אפשר גם פחות אבל לא רוצה להשקיע מעבר) חשוב שיהיה אמין, שלא ישבר בקלות (בכל זאת, ילדים...) מסך נוח, לא פחות מ14 אינץ' שישאר רלוונטי גם עוד שנתיים - שלוש (אולי עם שדרוגים קלים בעתיד) שלא יהיה כבד מדי, לא אמורים לשאת אותו מחוץ לבית אבל בטח ירצו לעבוד כשהוא על הברכיים. מתכוון לנצל את בלאקפריידי כדי לרכוש מאמאזון, אז אשמח ללינק רלוונטי, מאמין שיכול לחסוך ככה ולשדרג באותה עלות, אבל לא חובה, אפשר לרכוש גם בארץ.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Momochi,

אני מתקשה למצוא לפטופים טובים וזולים ללא מערכת הפעלה לעבודה עם לינוקס (כנראה אובונטו). הדגמים שאני מוצא זה כאלה שיש להם עד כמה שאני מבין בעיות תאימות עם לינוקס. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לתכנות (Matlab, python etc.) של BIG DATA, כך שהדגשים שלי הם מעבד וזכרון טובים ומסך 13-14 אינץ. התקציב הוא בערך 3000 שקל, אני אשמח להמלצה על לפטופ כמו כן גם על חנות ממנה ניתן לקנות (בארץ או בחו"ל).

6. Started by psycho killer,

שלום לכולם יש לי לפטופ שנדפק לו ה CD ואין לי עליו ווינדוס(כשאני מדליק רשום לי NTLDR) הורדתי ווינדוס שמתאים להפעלה דרך USB ולא הצלחתי להעלות אותו הגדרתי את הבוט סיקוונס בBIOS ועדיין לא עולה לי הויינדוס מהדיסק און קיי מה נראה לכם שהבעיה פה במחשב או ששמתי את הווינדוס לא טוב?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shadow80,

הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, עריכה גרפית קלה (בלי קשר ללימודים), ואלי תוכנות הדמיה ב-3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לצערי לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.. נראה לי שלא.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

10. Started by yami202,

שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. היי חברים, אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד לצורכי לימודים, מתעתד ללמוד הנדסת מכונות.. הצרכים שלי די בסיסיים אופיס, אינטרנט וכדומה, ואולי גם בהמשך התואר הרצת תוכנות כמו solidworks וכדומה. טווח מחירים- עד 3,500 ש''ח מעוניין במפרט(פחות או יותר): זיכרון ראם 8gb ומעלה כונן ssd 256gb ומעלה מעבד intel core I5-8265U ומעלה מעוניין במחשב קטן, רצוי 13.3 אך לא קריטי וסוללה חזקה שתספיק ללפחות יום לימודים שלם 7 שעות+. מציין שאני אוהב את סדרת הטינקפד של לנובו אם זה ריאלי.. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אני מחפש המלצה ללפטופ לידידה שמתחילה ללמוד עיצוב. מצ"ב הדרישות כפי שהמוסד בו היא תלמד מבקש. לפי דעתי עדיף מסך IPS לא? הלפטופ היחיד שמצאתי עם מסך IPS הוא ASUS N550JV, הוא עומד בכל התנאים למעט הבטריה המאוד חלשה שלו (3 וחצי שעות לעומת דרישה של 7 שעות) התקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר לזלוג עד 5500). יש המלצות אחרות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K , לא יכול לחרוג מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה תכנות ווירטואליזציה, מעבר לזה אני משחק בקטנה משחקים כמו lol , fortnite, ועוד משחקים קאז'ואל כזה אז כרטיס מסך ייעודי יהיה נחמד אבל ממש לא צריך איזה RTX מטורף או משהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור

15. * מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…

16. Started by ZenMaster,

חברה מה אתם אומרים על המפרט הבא? Dell Latitud D620 Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T7400 (2.16GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional, SP2, with media UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional, ENG LCD PANEL 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel MEMORY 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS HARD DRIVE 100GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM MODULAR BAY OPTICAL 8X DVD+/-RW w/Roxio Digital Media and Cyberlink Power DVD VIDEO CARD 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache WI-FI WIRELESS CARD Intel® 3945 802.11a/g Dual-Band Mini Card BLUETOOTH WIRELESS Dell Wireless® 350 Blue…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה, כמה שצריך במידת הצורך (אך הצרכים שלי מינימלים לכן לא נראלי אני יעבור את ה2000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, ראשלצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ac1240,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avivshatz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה, בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הי, הלפטופ מיועד לטינאייג'רית. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים/סדרות בסטרימינג, ולכן חשוב WiFi מתפקד (לי באופן אישי הייתה בעייה קשה בעבר עם notebook של HP) ואיכות חומרה טובה מספיק לוידאו חלק. דרוש מסך גדול (15.6 אינץ' או 17) אבל מחשב לא כבד מדי (עד 2.5 ק"ג). אני חושב שוידאו לא מצריך כרטיס מסך מאוד חייתי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. אין לי מושג כיצד, אם בכלל, משפיע כרטיס רשת בלפטופ על תפקוד ה-WiFi, אז למי שמתחשק מוזמן להרחיב. אין חובה לנצל את כל התקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hadarelk,

שלום, לאחר קבלת הערכת מחיר גבוהה מאוד על המחשב הישן, אני מתלבט אם לקחת אותה או לקנות חדש. יש לי Dell XPS L502X עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי ,750GB HD ומסך 15.6. עלות תיקון (לוח אם ועוד כמה דברים קטנים) היא באיזור ה2500 ש"ח. ההתלבטות היא אם לשלם על התיקון ולשדרג ל16GB זיכרון פנימי ו256SSD שהתיקון והשדרוג יסתכם באיזור ה3700 ש"ח, מה שהיה מחיר המחשב במקור. או לקנות חדש. האופציה השנייה שעומדת בפני היא לקנות לפטופ חדש. לצערי לא מצאתי שום לפטופ שעומד בקריטריונים שלי, מחפש משהו עד 1700$. אני מחפש לפטופ עם לפחות 12 גי'גה זיכרון פנימי ,256GB SSD ומסך 13-14". היחידים שמצאתי עם 12 או 16 ג'יגה היו עם מסך 15.6 או 17.3 ושקלו בהתאם. אין לי בעיה לקנות מארה"ב אם נתמך באחריות גם בארץ. אני יוד…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by KoK,

*מטרות המחשב? מולטי טאסקינג - בעיקר עבודות משרדיות ואינטרנט אם כי גם סרטים ומשחקים נלקחים בחשבון (כשיש פחות דגש על השניים האחרונים בגלל התקציב היחסית נמוך אבל חשוב שיילקחו בחשבון) * גודל המסך? בין 13 ל-15. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי שלא יהיה טנק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא, אני פתוח להצעות העיקר שיהיה לפטופ מאוזן עם איכות בנייה טובה, זמן סוללה ארוך וכו'. חשבתי על הלפטופ הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.