עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alon Egozi,

שלום מחפש לפ טופ מומלץ לשימוש גרפיקאי: photoshop, ilustratur, sketch. לא יעשה שימוש בתלת מימד כלל - האם יש צורך בכרטיס גרפי עצמאי? האם שימוש בגרפיקה שהיא לא תלת מימד נעזרת בכלל בכרטיס גרפי - הכרטיס גפרי נותן ערך מוסף במקרה זה? אם אכן מומלץ שיהיה כרטיס מסך נפרד אז מה לגבי המחשב הזה: https://www.carmelpc.co.il/items/2274279

• 35 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by ddaann57,

שלום, רציתי להתייעץ עם המומחים שביניכם לגבי מפרט אפשרי ללפ טופ של dell או hp. אני מחפש מחשב שיחזיק ל3-4 שנים, עם חיי סוללה ארוכים. השימושיים הכמעט בלעדיים של המחשב יהיו לטובת מסמכי word וגלישה באינטרנט, ולא שימוש בתוכנות עיצוב או עריכה. מעדיף מחשב עמיד ועם זאת בעל משקל קל. עדיפות לssd, כרטיס מסך ברמה טובה, וזיכרון פנימי של 500gb או יותר. תודה לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Noririco,

אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר לתכנות... מה שמאוד חשוב זה שיהיה נוח לכתיבה!!! לכל המתענתים שבינכם אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד... המקלדת הכי חשובה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  4. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני שוקל רכישת לפ-טופ לצרכים הבאים: אופיס, סרטים, אינטרנט והבעיה הגדולה: מאטלב. עכשיו, ללא המאטלב, הייתי הולך על מחשב פשוט ב-3000 ש"ח, אבל כך אני חושש שאני זקוק למעבד C2D וזכרונות חזקים יותר. מה דעתכם? כמו כן, אני לא רוצה להיות מוגבל ל-4GB בכמות הזכרון שניתן לפנות אליו. גודל וזמן סוללה פחות קריטיים. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by omri55,

יש לי DELL 1557 מעבד I7 חום המעבד עומד בממוצע על 75 ויש רק 2 תוכניות ברקע האם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by tapas10,

שלום, אני מחפשת לפטופ חדש - מסך בגוד 13 , קד וקל כרגע יש לי ASUS VivoBook S301LA הוא היה דיי סבבה , ועדיין דיי סבבה אבל אולי הגיעה הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?סביב 6000 שקל עדיפות לקטן דק וקל 2. מה שימושי המחשב : כלי העבודה הראשי שלי, יותר אינטנרט , אופייס - בעיקר מסמכים , לראות קצת סרטונים , לאחרונה גם להריץ תוכנות יותר כבדות כמו למשל תוכנות של אוטודסק , תוכנות סטטיסטיקה ועיבוד תמונה , לא ברמה גבוה מידי משהו בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי - כונן דיסקים חיצוני 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כנראה שלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט וקל - לנסיעה בתיק ממקום למקום במהלך ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני חדש באתר ובהודעה הקודמת לא ציינתי את התקציב לכן אני כותב הודעה חדשה. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תו…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תודות . קובי.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. חשוב שיהיה כרטיס מסך 8700 לפחות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, מחפש לפטופ 15.6~ לשימוש כללי, ללא משחקים, מה כן חשוב - - פרמטרים של "נוחות": משקל, התחממות, רעש, אורך חיי בטריה, אחריות של יבואן טוב. - אחרי הפרמטרים האלה אם נכנס בתקציב SSD שמשמש ל-cache אמיתי על ה-HD מה טוב - פרוססור לא חייב להיות הדבר הכי חם שיש, מילולית , אבל שלא יהיה משהו שלא יסחוב כלום שלוש שנים מעכשיו תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חבר'ה יש למישהו המלצה ללטופ שישקול בסביבות הקילו. תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pini k,

היי, מחפש המלצה ללפטופ 15 אינצ' שישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים בתוך הבית. משקל וזמן סוללה פחות קריטי. כך שהדגש הוא על מסך איכותי. שימוש משני הוא עבודה משרדית, מיילים ולעבודות בית ספר (כיתה ה'). הלפטופ לא מיועד למשחקים. הקנייה מתכוננת באילת בשבועייםשלושה הקרובים. תודה

16. Started by navaron,

שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. Started by er4n,

אהלן:) אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה עם תוכנות שבנוסף יתחבר ל- 2 מסכים חיצוניים. אני מעוניין שהלפטופ יהיה חזק ואני לא מתכוון לשחק בו משחקי מחשב. השימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. חלק מהדרישות שלדעתי יהיו מקובלות לצרכים שלי הן ssd 256 gb minimum ו - ram 16gb מינימום. זמן סוללה וכובד הלפטופ הם טיפה פחות פקטור אבל כמובן שעדיין עדיף לפטופ קל עם סוללה חזקה . אני מעוניין שהמסך יהיה 17' אבל אם תהיה המלצה שתהיה מושלמת וה"פאק" היחיד בה הוא גודל מסך 15' אני אוכל להתפשר (אבל עדיין מעדיף 17 כמובן). לגבי המעבד אני לא סגור על איזה אני אמור ללכת ומעוניין פה לקבל את עצתכם - האם i7 הכרחי או i5 אמור לספק את צרכיי? …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by blancman,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי לפטופ חדש מחברת acer, הדגם הוא - aspire v5-473p, מגיע עם כרטיס גרפי סטנדרטי intel 4400. מערכת הפעלה - win 8.1. חיברתי את הלפטופ בפעם הראשונה לטלויזיה דרך כבל hdmi רגיל, התמונה עברה ואחרי 3 שניות המסך נעשה כחול. וידאתי שאכן המחשב מכוון ל- duplicate screen, התמונה עברה שוב ל-3 שניות ושוב קפצה חזרה. עכשיו כשאני מחבר זה בדר"כ לא עובד, ומדי פעם התמונה מופיעה לכמה שניות, מדי פעם לקצת יותר, ומדי פעם לא עובדת בכלל. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס הגרפי, הוא בכלל לא קולט שיש טלויזיה שמחוברת (הוא מראה רק את המסך ואת intel widi). חשוב לציין: 1. ניסיתי עם לפטופ אחר, הכבל והטלויזיה עובדים כראוי. 2. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. 3. ניסיתי כל מיני קומבינציות של - קודם לה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב. לפטופ בין שנתיים אני חושב. במצב מעולה, מעולם לא הוצא מהבית. Dell Inspiron 1525 מפרט בתמונה: הארדיסק 150 גיגה בייט מסך 15.6 אינצ'

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by Moo,

בחיפושים אחר לפטופ ראיתי את ה Inspiron 1520 במחיר של 4700 שקל עם שלוש שנים אחריות! http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: Intel Core 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 667MHz 160GB 5400RPM Intel Integrated GMA X3100 15.4" רציתי לשאול את דעתכם הכללית עליו, וגם לגבי המסך - האם הוא מבריק או מט? המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות שזה מפתה. ואם אתם יודעים איפה ניתן לראות את הלפטופ בתצוגה? שימושים בסיסיים - אופיס אינטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום ברשותי לפטופ Dell Inspiron 5559 עם מעבד חזק i7 -6500 ו-8G זכרון. הבעיה שלו היא בכרטיס מסך חלש - האם יש איזשהי דרך לשדרג או אולי להשתמש בכרטיס גרפי חיצוני? חיפשתי קצת ולא ראיתי פתרון... תודה!

23. Started by The Dom,

אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכונן נפתח אבל לא מראה שום סימנים שהוא קורא את הדיסק ... תודה לעוזרים

25. שלום לכולם! בחודש הקרוב אקנה מחשב נייד חדש ללימודים לתואר הראשון, מKSP סניף אילת (אני גר בבאר שבע, ויש הנחה על מוצרים באילת ולכן שווה לי יותר לקנות שם) שני הדגשים הכי חשובים לי: -מקלדת נוחה להרבה מאוד הקלדה. הבנתי שאם לוקחים מחשב נייד דק, אז המקלדת תהיה גרועה בהתאם. ולכן, לא אכפת לי מהעובי של המחשב. העיקר שתהיה מקלדת נוחה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הסיבה שבחרתי במעבד האסוול היא כדי לחסוך בסוללה. תקנו אותי אם אני טועה וזה לא באמת עוזר. השאלון של חוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים. הרבה הקלדות, שימוש באינטרנט וזהו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. חשוב שיהיה מאט. לא אוהב השתקפויות. * רזולוציית המסך? לא משנה לי. העיקר שתהיה מקלדת נוחה וזמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.