עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Bloodshot Eyes,

נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by deelad,

שלום. מעניין אותי לדעת באיזה מחיר אני יכול למכור את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X. הכרטיס כמעט חדש, היה בשימוש רק שלושה חודשים, ויש אחריות לעוד שנתיים ו 9 חודשים. יש לי את כל האריזה והאביזרים שמגיעים + קבלת רכישה מ IQPC מחשבים שידועים בשירות המעולה שלהם.

• 52 תגובות
    • 7k צפיות
  4. Started by eran998,

כמה אני יכול לקבל עליו לדעתכם? אם מישהו מעוניין לקנות אפשר לשלוח גם מסר בפרטי...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by NBug,

אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by YairAgami,

שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yuvsummer,

אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה

8. אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by rotemC,

ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד ביתי, שימש גם לעריכת וידאו חובבנית. בקרוב אפתח אשכול מסודר עם שאלון, אך רציתי לשאול שתי שאלות כלליות: עד כמה כרטיס מסך חיצוני יהיה משמעותי? במידה ואקנה עם כרטיס מסך, איזה כדאי? ההתלבטות העיקרית היא בין הMX150 לMX940 (מגיוון שהGTX10XX והקואדרו לא נכנסים בתקציב). ממה שמצאתי באינטרנט ה150 יותר טוב, אבל משום מה ה940 יקר יותר בחלק מהדגמים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by puyoll,

האם ניתן להחילף כרטיס מסך במחשבים ניידים? תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by fireskill,

שלום אני הזמנתי את המפרמט שלי בזכותכם! ובמיוחד §ΩeladΩ§ המלך ! עכשיו כמו שאמרתי אני כבר הזמנתי והוא מגיע ביום ראשון מנועה מחשבים! ועכשיו גם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי זה המחשב: http://idanr.cjb.co.il/ עכשיו אין סיכוי שבן דוד שלי יעשה OC אז כדי לשים את6600GS?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by diablo4u,

אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by chuny1,

מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה של Intel x3100 לבין Nvidia 8400 לא מובנה האם אפשר לראות סרטים באיכות טובה HD אני מאוד מאוד מתלבטת בין נייד לנייח אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך הסיבה שאני הולכת על נייד בגלל שהוא קומפקטי לא טופס מקום אבל אין לי שום כוונה להוציא את המחשב מהחדר שלי האם כבר שווה לקנות מחשב נייח טוב יותר בסכום של 4000 אם אני הולכת על נייח על איזה מפרט אתם ממליצים לצורכי לימודים אופיס גלישה צפיה בסרטים ומידיי פעם גם במשחקים כמו RollerCoaster Tycoon® , SIMS

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by curdi1,

שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. תקציב: 1500? הסימן שאלה כי אני לא מבין במחירים ובמוצרים הללו,בסופו של דבר זה לעבודה משרדית בלבד אם אפשר לחסוך אז אני ממש אשמח אבל אני רוצה משהו איכותי שיחזיק לזמן רב תודה לכם שימושים: עבודה משרדית בלבד צגים מרובים 4 מסכים ואף 5 מפרט המחשב: ספק כוח: ANTEC 550W NE550M-OEM מארז:COUGAR MG110-W פרטי המסך: . 2 P2319H DELL& 2 E2275SWJ AOC

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. היי, ותודה מראש על העזרה. לפני כ5-6 שנים קניתי את המחשב במפרט הבא (קישור לדיון הרכישה למטה), כרטיס המסך הפסיק לעבוד (בחיבור ישיר ליציאת hdmi המחשב מתפקד..) מה לדעתכם כדאי לי לעשות? מעבד i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - CM8066201919901 -Intel לוח אם Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset. Z170-PRO-GAMING -ASUS זכרון 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 DIMM Hype HX426C15FBK2-16 -HyperX …

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך וזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב זה יהיה יותר נורמלי. זה קצת דחוף כי אמא שלי טסה הלילה אבל בכל מקרה אני אוכל למסור לה גם בטלפון את הפרטים המדוייקים של מה שאני רוצה לקנות. תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. Started by levihaim,

מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by רון רומי,

לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …

21. Started by zencer,

אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by yossi asaf,

קיבלתי המלצה מכם לרכוש כרטיס מסך מהסוג הבא: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1043 אני עובד גם בגרפיקה (פוטושופ ואילוסטרייטור) וגם בעריכת וידאו (פרימייר ואפטר אפקט) וגם העריכת מוסיקה (cubase) ורציתי לשאול אם אכן הכרטיס מסך הזה מכסה את 3 התחומים בצורה מיטבית. כמו כן רציתי לשאול אם את המפרט שהרכבת לי אני יכול לרכוש במלואו דרך האתר כולל מסך , הרכבה ומשלוח ומהו זמן האספקה ותנאי התשלומים (מס' תשלומים מירבי בכרטיס אשראי) תודה יוסי אסף

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by amired,

ערב טוב להורים יש מחשב נייח בן 11 בערך: E5200, HD4890, 4GB DDR2, EP43-DS3M. לא מעוניינים להחליף מחשב בינתיים קנו לאחרונה מסך 27" 2K, ה- HD4890 משום מה לא מאפשר להוציא רזולוציה כזו. אולי חייבים יציאת DP בשביל רזולוציה כזו? לכרטיס הזה יש רק HDMI מחפש המלצה לכרטיס מסך הכי זול עם DP שיתאים למחשב ויאפשר לעבור ל- 2K, המחשב משמש רק לגלישה. מכוון לסביבות ה- 200 ש"ח מקווה שיש משהו? תודה!

24. Started by ano,

שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by scruby,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים