עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by carmel134,

מה יותר טוב זה ?Radeon X700 Silencer, 256MB, DVI, PCI-E? או ?Radeon X1300 Pro 256MB, DVI, PCI-E? ומה שווה לקנות X700 עולה 730 וX1300 עולה 710

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by TheBlackHero,

טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?

3. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

4. Started by amit14,

אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by Shaythan,

שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sbc 2,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואני חשבתי על לקנות את הrtx4080 ורציתי עזרה בשתי דברים. 1 האם יש כרטיס יותר טוב בתמורה למחיר ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין החברות השונות למשל בין אסוס לmsi וכו

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  7. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב לעיצוב גרפי אנימציה ומולטימדיה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. Started by owen10,

יש לי כמה שאלות 1.האם אפשר להחליף כרטיס מסך למחשב נייד? 2.איזה כרטיסי מסך טובים יש להפעלת משחקים כבדים? 3.אם אפשר להביא דגמים ומחירים זה יהיה סבבה תודה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by bladetriniti,

היי, שאלה להשכלה. נגיד ואני קונה מחשב נייד עם צג של 17 כרטיסי מסך של 16 גיגה יהיה מיותר על כזה מסך?

13. Started by lilum,

אני שוקלת לרכוש מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה יהיה פרזנטציות וכן עבודה על תוכנות שרטוט כגון אוטוקאד וסקטצ אפ מידי פעם היות ויש לי מחשב נייד שהוא עיקר עבודתי. בנוסף מאד חשוב לי משקלו הקל של המחשב. לכן אני מתלבטת בין שני דגמים עיקריים של טושיבה. האחד portege r700 1e8 והשני tecra r840 109 ההבדל העיקרי בין השניים הוא גודל המסך 13.3 אינצ לעומת 14 בהתאמה וכן העובדה שלדגם tecra יש כרטיס מסך ati ולשני אין כמובן שיש גם הבדל משקל 1.38 לportege לעומת 1.7 לtecra שאלתי היא האם עניין כרטיס המסך כה מהותי כך שהמחיר שאשלם יהיה הבדל של 400 ג ,היות ואני רואה את ההבדל במסך זניח. מהתיעציות קודמות בציעו לי רק מחשבים עם כרטיס מסך קוורדרו, מבדיקה שעשיתי את המחשבים האלה מפיצה אותה חברה המפיצ…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by aga123,

שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. מה יותר טוב! Nvidia Geforce G105M 512MB או ATI Radeon HD 4570 ??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. שלום, אני הולך להתחיל לימודי תקשורת אינטראקטיבית שהולכים להתעסק הרבה בגרפיקה ווידאו (התוכנות מפורטות בקישור הנ"ל): http://www.sapir.ac.il/generalpage.asp?div=preacademy7&subdiv=tochnit אני כרגע בהתלבטות אחרונה שלפני הקנייה, הדבר האחרון שאני רוצה עליו דעה ועצות זה הכרטיס מסך. בשני דגמים שאני מתרכז בהם יש: 1) gefocre 8600 gt 2) radeon hd2600 מה לדעתכם הכי מתאים להתמודד עם הלימודים? אולי בעצם מתאים לי הכרטיס המובנה של אינטל שמגיע עם מרבית הדגמים? או כרטיס עם זיכרון משותף? או דגם אחר של אחד מהכרטיסים שרשמתי? התקציב של לנייד הוא 7.5. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם למחשב נייד שאני רוצה לעבודה בעיקר בבניית אתרים פלאש ופוטושופ יספיק כרטיס מסך משולב של Intel GMAX3100

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. זה מיועד למחשב שנמצא בארה"ב וגם הכרטיס יקנה שם המפרט של המחשב Motherboard: CPU Type Intel, 1300 MHz (3.5 x 371) Motherboard Chipset Intel Odem i855PM System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) Display: Video Adapter ATI MOBILITY RADEON 7500 (32 MB) 3D Accelerator ATI M7 Monitor IBM ThinkPad 1024x768 TFT LCD חשבתי על אחד מאלה: ATI Radeon HD 2400PRO PCIE 256MB GDDR2 Video Card $30.00 Rebate Item # 5352098 Best Data Same Day $49.99 After rebate Diamond Viper ATI Radeon HD 2600PRO PCIE 512MB GDDR2 Video Card $40.00 Rebate Item # 5340828 Best Data Same Day $79.99 השאלה האם הם יעבדו במחשב הזה והאם ישנם כרטיסי מסך טובים יותר ואולי אף זולים מהם (nvidia …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Bentel,

רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  22. צריך 4070TI או מספיק 4070

23. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ronenosh8,

כרטיס מסך מובנה יריץ HD? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום לכולם! אז התחלתי לברר לגבי מחשבים ניידים, שמתי לב שיש מחשבים שבאים עם כרטיס מסך מובנה ויש מחשבים עם כרטיס מסך עצמאי(סטייל ATI רדאון סדרה 3000, וכנ"ל עם NVIDIA) אז מהם בעצם היתרונות והחסרונות של כרטיס כזה, מבחינת מחיר סוללה ביצועים? האם כדאי להעדיף כרטיס כזה במחשב מיינסטרים למטרת הדברים הרגילים+ סרטים HD+משחקים בינוניים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.