עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אז ככה, בגלל שאני משחק 2 Guild Wars ואין אותו לPS4, חשבתי להיפטר מהPS4 ופשוט לקנות מחשב לסלון שיריץ לי גם את המשחק וגם כותרים מגניבים שיצאו. המשחקים למחשב משמעותית זולים יותר אם קונים CDKey או בSteam, אז אני מניח שאפשר להרשות עוד אקסטרה 500 שקל. יש חיה כזאת? מחשב שאני אוכל לחבר לטלוויזיה ולרמקולים שייתן ביצועים שווים או עדיפים לPS4 ויעלה לא יותר מ500 שקל ממנו? נקודות בונוס על מארז שוכב יפה שייראה טוב בסלון. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by nbjo460,

ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם, מזה כמה שנים אני מתחדש במחשב חדש, היות וגם החומרי גלם שלי הופכים לכבדים יותר אני צריך מחשב חזק יותר. כיום אני עם הI7 6900K וכרטיס מסך 1080 בדיעבד זה היה מיותר לגמרי לקנות את הK היות ואני לא מתעסק עם OC על כל פנים, אני זקוק למפרט שיחזיק אותי שוב לכמה שנים טובות אני מבין שAMD נותנים פייט לאינטל בכל מה שקשור לרנדורים אשמח אם מישהו ישפוך עוד אור בנושא הזה כי למעשה רנדורים ועבודה שוטפת זה הכי חשוב לי הרכבתי מחשב ואשמח לדעת האם יש מה לשנות, בין אם זה להוזיל או בין אם זה לשפר אני מבין מחברי האתר שאין מה להנעל על M.2 של סמסונג, אם יש משהו טוב יותר במחיר טוב יותר גם אשמח לשמוע, אני לא מקובע על שום חלק. כן חשוב לי שכל החלקים יע…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!

• 58 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…

12. היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…

13. Started by pakax2,

בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור

15. היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by The-Gamer,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ''ל: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1560 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 235 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 787 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 870 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 404 כונ…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by yoni111,

איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  18. Started by tomermu,

מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום רב מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 2500-3000 שח (חריגה עד 200 שח בערך). שימושים עבודות לימודים- אופיס ,אינטרנט וסרטים . גודל מסך 15.6 דיסק קשיח ssd רזולוציה 1920*1080 זיכרון לפחות 8 גיגה מעבד דור 8 עדיפות ל i5 8250u מצאתי 2 דגמים רלוונטיים דל Dell Inspiron 15 3000 3576-82508G25ABFW https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=978790 לנובו Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 1.המחיר זהה עם הרחבת האחריות בלנובו. 2.בדל מקבל גם ווינדוס אך יכול גם להתקין לבד. 3. בדל מקבל גם כרטיס מסך אך לא יודע מה האיכות שלו ועל מה ישפיע…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte GA-7VAX KT 400 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW Thermaltake CRYSTAL ORB for VGA הרכבת מחשב במעבדה ARCTIC SILVER 3 AMD ATHLON XP 2400 + FAN סה"כ 4,756 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה? שווה קנייה? ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אותכם אם מישהו מבין, איזה מארז כדי לקנות?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by orel80,

תקציב - בין 2000-2500 אם אפשר כמובן בפחות אז עדיף אם חייב ביותר עבור הדרישות אז אפשר לחרוג עוד טיפה. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, חשוב לי גם אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 15 לא יותר מזה . גודל מסך - אין עדיפות כל כך גדולה לגודל של המסך מעדיף שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא קטן מידי לא משהו כמו 10-13 אינץ. רזולוציית מסך - עדיפות לFHD אבל אם אין בתקציב אז אפשר להתפשר על פחות לא נורא העיקר שיראו בו טוב. דרישות לאמצעי קלט - לא אם נחשב אז עכבר חיצוני זהו. משקל רצוי - עדיף שלא יהיה כבד מידי משהו +/- כמו 2.6 ק"ג זה סבבה. זמן סוללה - עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר ארוך פחות או יותר 5 שעות עבודה זה מספיק. דיסק קשיח - 2…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. מועניין במפרט מחשב ב7k מקסימום 8K אבל עדיף 7!! תודה! מחשב למשחקים כבדים... ללא מסך.. (אלה אם כן ישאר כסף!!!) (ואם אפשר גם להכניס רמקולים סבירים...) העדפה לamd תודה רבה! ;D

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Chumlee,

אני שואל בשם חבר : יש לי חבר שעובד בתור דילר ולקוחה ביקשה ממנו להחליף לה לוח אם תקול 775 כרגע יש לחברה ממנה הוא קונה רק לוח אם 775 של גיגהבייט ב 360 ש"ח G41 משולב DD2-3 [TABLE=width: 157] [TR] [TD=class: xl113, width: 157]GA-G41M-COMBO[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא צריך להתקין ללקוחה מערכת הפעלה + עידכונים + תוכנות וגם להרכיב לה את זה בבית + הסבר רציתי לדעת כמה נכון לקחת לה ? כי אני חולק עליו במחיר הוא רוצה למכור את הלוח ב 500 - 550 שקל ועל העבודה לקחת 300 . ואני חושב שעל החלק נכון לקחת 450 ש"ח ועל העבודה 200 מה אתם אומרים ?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤266 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED מאורר למארז Z…

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.