ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ביום שישי שעבר קמתי בבוקר עם ריח של שרוף בחדר, קמתי למחשב, פתחתי ת'מסך וגיליתי מסך כחול. כיביתי ת'מחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות, ניסיתי להדליק חזרה ו... לא עובד. בהתחלה הוא עוד עבד, פשוט לא העלה כלום (המסך לא קיבל 'אות'), אח"כ הוא בכלל הפסיק לעבוד לגמרי. לקחתי את זה לטכנאי מחשבים, הוא אמר שהלוח אם קרס ומת. הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם ואת המעבד ואז אמרתי לו שאת הכרטיס מסך אני רוצה להחליף כבר הרבה זמן אז זו דווקא הזדמנות טובה. כאילו... מה שיוצא זה שאני משאיר את הזכרונות, דיוידי, צורב דיוידי, מארז וכל השאר ומחליף רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. לא הייתי בכלל בעניינים מבחינת רכיבי מחשב, את המחשב האחרון שלי (זה שהלך לו הלוח אם לפני שבוע) קניתי לפני שלוש שנים ועד לפני חצי שנ…
-
אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב לשימוש משרדי בעיקר (וורד, אינטרנט וכו'). מצד שני, חשבתי למקם אותו בסלון ליד הטלויזיה ושכבר ישמש גם לצפיה (בלבד, ללא הקלטה) של סרטי DVD, שמיעת מוסיקה וכו'. קראתי קצת מפרטים ואני לא בטוח שהבנתי עד הסוף מה הופך מחשב ל-HTPC. המארז לרוב יפה ואומרים שגם שקט, אבל האם יש לו פונקציה נוספת? רכיבים שקטים אפשר להתאים להרבה מארזים (ספק, מאווררים). ברוב המפרטים המוצעים אין כרטיס קול מיוחד. בעצם יוצא שאם אני רוצה רק לצפות ולא להקליט (מה שאומר שגם כרטיס טלויזיה וכונן נוסף) אני צריך מחשב די רגיל, לא? בקיצור, אם אני מעוניין במחשב לסלון, לצפיה בסרטים באיכות וידאו וקול גבוהה יחסית, ולעבודה משרדית (אינטרנט וכו') על איזה מפרטים לכוון מתוך מה שמציעים במדור במפרטים (שהוא ממש…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בקניית מחשב כיום, עבור משחקים, האם כדאי כבר להוסיף עוד כ-500-600 שח עבור לוח שתומך ב-SLI כדי שבעתיד תהיה לי אופצייה להוסיף כרטיס מסך שני ? והאם כדאי לקנות מערך רייד (כולל בקר חומרה) - האם עבודה מהירה יותר עם הדיסק תספק ביצועים טובים יותר למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה שימו לב יש קובץ הצעת מחיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש כבר מידע על מעבדים חסכוניים חדשים לסדרות I5 ו- I3 שהוכרזו ע"י אינטל לפני כמה שבועות? יעילות? מחיר? זמינות? יתרונות וחסרונות? כדאי לחכות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מארז: antec sonata iii כולל הספק שמגיע איתו (500W) מעבד: intel e8400 לוח אם: asus p5k זכרונות: Geil dragon 4gb 800mhz model pc2-6400 דיסק קשיח: wd black cavier 1tb כרטיס מסך: hd 5770 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ג'יגהבייט W566N לרוב אני לא משחק במשחקים והוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקים (משחק קל כמו וורקראפט 3) אני מקבל מסך כחול והמחשב מטרסטרט. באתר של ג'יגהבייט אין עידכונים לדרייברים.. השאלה עם כדאי להוריד דרייבירים מהאתר של נוידיה? הכרטיס הוא 8400.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
GIGABYTE K8NS (Nforce 3 250) Motherboard + Athlon 64-bit 3000 Tray + Thermaltake K8 Fan 1,490 ש"ח זה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שהפורום הזה טוב בשביל שאלות כאלה, אז רציתי לשאול מי שמבין טוב ממני האם כדאי לקנות מחשב חדש או לחכות עוד שנה שנתיים. המחשב משמש (וגם החדש כאשר אני אקנה אותו) בעיקר למשחקים. זה המפרט הקיים: Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA790X-UD3P Processor: AMD Phenom II X4 940 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM כרטיסי מסך: x2 Radeon 4890HD (crossfire) המחשב הזה כבר בן בערך 5 שנים, והוא היה פעם ממש טוב, והוא עדיין סוחב, אך אני מתחיל להרגיש שהוא מתיישן, והוא כבר דיי איטי, וגם לא תומך ב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה. לתקציב שלי, שזה 4000 שקל, המחשב נייד הכי טוב שאוכל להשיג הוא MSI ex600 מאייבורי(כולל מערכת הפעלה xp pro וזכרונות של Geil), ואת הדגם הזה לא מצאתי בשום חנות נורמלית אחרת. מה שמפריע לי פה הוא שאנשים שמבינים בחומרה בפורום הזה ובפורומים אחרים אומרים לא להתקרב לאייבורי, כי הם מוכרים חלקים סוג ב' וכל חודש צריך לשלוח את המחשב לתיקון. אז השאלה שלי היא האם במחשבים ניידים אייבורי בסדר ולא עושה בעיות?, ואם מישהו קנה משם אשמח לשמוע חוות דעת. דבר נוסף,איזה מערכת הפעלה הכי תתאים למחשב הזה? ואם כבר Vista, אז מה כדאי 32 או 64 ביט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-