עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , - המפרט שאני צריך הוא יותר לעבודה ,אינטרנט אך גם למשחקים לא ממש כבדים בזמן הפנוי. אינטרנט כאשר יש לי תמיד הרבה טאבים או חלונות פתוחים במקביל... אני עובד על תוכניות ואתרים ב visual studio שזו עיקר המטרה. - התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח .. - אין צורך בציוד היקפי יש מהמחשב הישן.כנל לגבי צורב .(למרות שאם זה יתאפשר במסגרת התקציב אשקול להוסיף חדש) - חשוב הקירור .העיצוב לא מעניין כלל. - אין צורך במערכת הפעלה,אך כן ברכבת המחשב. וכמובן שיהיה שקט - אין צורך במסך יש לי מסך של מאג "17. המפרט שבניתי בנתיים הוא כך. אשמך להערות והצעות לגבי חלקים שכדיי להחליף או שאינם תואמים... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 לוח אם ASUS P5QL PRO ¤536 (במפרטים שונים ממליצים יותר על gigab…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by naorai,

אז קודם כל שלום לכולם מזמן לא הייתי בפורום, its good to be back אוקיי אז ככה הגיע הזמן להחליף את הטרנטה, אני צריך לקנות שילוש, כ. מסך, hd, מארז וספק- ב4.5k, אני מתכוון להרכיב את המחשב- כלומר אין לי בעיה לקנות כל חלק מחנות נפרדת. אני חשבתי משהו בסגנון של amd 64 3000 954 nf4? אולי של gygabyte geil value dual (2*256) sapphire 9800p or 5600gt wd 80gb 8mb sata case- dont care too much dp 101 and perhaps 350w enmarx or truepower קיצר תודה מראש לכולם!!!

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  3. שלום לכולם!! אני מעוניין במחשב חדש יש בידי 2 הצעות מחיר אני אשמח אם תמליצו לי מה לשפר\לשנות.. שניהם עם מעבד דואל קור 3 ג"ה עם 2*2 קאש ועכבד ומקלדת מולטימדיה של לוגיטק וצורב LG H10 X16 שניהם עולים 6200 מפרט 1: ספק כח 500W REAL אלומ' PFC +2FAN + מאורר למעבד שקט 775HEAT-PIPE (אלה קצת משופרים מהסטנדנט בגלל זה הרגשתי צורך לרשום) לוח MSI 945P PLATINIUM דיסק קשיח 160 ווסטרן..סאטא 2 8מגה באפר כרטיס מסך MSI GEF NX7300GSTS256E מסך AOC 19 אינטצ' DVI LCD 8MS דגם LM928 זיכרון 1GB של OCZ GOLD (שני מודולים)667 DDR2 מפרט 2: לוח GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרון PQI DDR2-667 1GB CL4-4-4-12 Turbo Series דיסק קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB SATA II כרטיס מסך PALIT 7300GT 256MB 128Bit מסך 19 אינ…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by ALAV,

מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dankken,

שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. Started by Amit Chen,

שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. נכנסתי בצהריים לאינטרנט לקנות אוזניה לפלאפון בשקל ובסוף קניתי את זה: מחשב נייד IBM R50e Centrino®Mobile 1.7GHz+512Mb+60Gb+צורב DVD 1. עדיין יש לי אפשרות לבטל אז אם אתם מוצאים סיבה טובה, נא להשיב במהרה. 2. המחשב מיועד לפוטושופ ודי התלהבתי משילוב המעבד והזכרון במארז קשיח למדי אולם אין פיירוויר לDV. האם מוכר מתאם מUSB2 לפיירוייר? 3. אצטרך להפרד מ- 5799 ש"ח. לא מצאתי יותר זול ב-10 דקות לפני סגירת המכרז. מכירים יותר זול? 4. האם המחשב כולל ווירלס? בדקתי באתרים של IBM אבל זה לא כל כך ברור או שזה מובן מאליו בסנטרינו. בלוטות'? אני מודה מודה מודה לכם אורי

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על: מעבד: P4 2.4C 800FBS זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה.. לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי […

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by enter,

מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. כאמור המחשב ישמש לגיימינג ול-transmuting של וידאו כך שהוא צריך להיות חזק, אני מתכנן לעשות לו OC בעתיד כשיעלה הצורך, לאו דווקא במיידי. לצערי הידע שלי בחומרה לא מספיק בשביל לבנות מפרט בעצמי ולבקש עליו חוות דעת, אפילו אין לי מושג איזה מעבד עדיף בימים אלה, AMD או אינטל. חשוב שיהיו: 1. מעבד Dual Core 1. כרטיס מסך חדיש התומך בDX10 2. זכרון 2GB. אין צורך להוסיף צורב וכונן דיוידי. תודה מראש. עומר.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

16. אהלן חבר'ה צהריים טובים. אני עומד לרכוש את המחשב הבא והייתי שמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה: מעבד: Intel Core i7 3770 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 זכרונות: Kingston 4GB 1600 x2 כונן קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB Sata 3 6GB\S כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 7850 OC ספק: Antec NeoEco 620W מארז: Fractal Design Define R3 סה"כ: 4890 ש"ח כולל מע"מ. המחשב ישמש לגיימינג, עבודה משרדית, שימוש רב באופיס, גלישה באינטרנט, מולטיאסקינג, אולי בעתיד עריכת סאונד. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Evyatar,

אלו החלקים שאני צריך למחשב, את השאר יש לי זיכרון- 478 ש"ח TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 מעבד- 1065 ש"ח Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח- 583 ש"ח M.B INTEL SOCKET 775 LESS 700 NIS כרטיס מסך- 1680 ש"ח ATI RADEON X1800XT PCX 256MB VIVO SAPPHIRE גוף קירור- 235 ש"ח Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler סה"כ- 4041 אה ואם אפשר ספק פשוט נמחק לי מהרשימה.. יש לי CODEGEN 400W ולא נראה לי שהוא יחזיק תעסק. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב שניתי כותרת והודעה. אני חושב שעכשו זה אינפרומטיבי יותר. שיקולים שלי: 1)מוכרח כרטיס קול - בהחלט דבר שאני רוצה איכותי במחשב. 2)לא צריך הרבה נפח לHD, אם כי רצוי מהירות גבוהה 3)OC קליל, משהו כמו נניח לעלות FSB קצת ודברים כאלו, ואם זאת מעדיף לשמור על קירור חזק 4)שקט - שיהיה לא שקט ברמה של איזה 10 דצבילים בקושי, אבל מצד שני לא רוצה איזה משהו רועש סביב ה40 אפילו, מעדיף משהו שקט יחסית שאוכל נניח לשמוע מוסיקה בשקט ועדיין לא לשמוע רעש המפריע מן המחשב. 5)יופי - לא ממש חשוב לי, לא אוהב את כול הקטע של מודים וכו', מעדיף פרקטיות מאשר יופי. 6)מעדיף מעבדים וכו' מהדור החדש, כלומר נניח מעבד Q9450, וכרטיס מסך גם מעדיף נניח את ה9800GTX מאשר את ה8800GTS וכו' (גם אם יוצא שמשלמים פה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום ידידי, אני זקוק למפרט למשחקים כבדים בעיקר ואינטרנט. התקציב הוא 6000 שקל ולא זקוק לשום ציוד היקפי. תודה מראש

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מעבד amd 3200+ לוח אם gigabyte k8ns מארז+ספק כוח RAIDMAX Cobra 822 SILVER 420w דיסק קשיח maxtor 40 giga כרטיס מסך nvidia 5200 fx cd rom asus 52x צורב פיליפס זיכרון 256 MB

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  23. אהלן, בקרוב אני כנראה עומד לקנות מחשב חדש. אין לי תקציב אינסופי, אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן, מקווה שלא כזה שיהפוך להיות גרוטאה תוך 3 שנים. כרגע אני מתלבט בין שני מפרטים, ואני אשמח מאוד לקבל את עזרתכם. המפרט הראשון הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1045&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את הדיסק הקשיח שלו מ-160GB ל-320GB, ואת כרטיס המסך המשולב שיש בו לכרטיס לא משולב Nvidia GeForce 8600GT 512MB. המפרט השני הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את המעבד ל-E8400, ואת הספק שמגיע עם 300W ל-400W לפחות. המחירים יוצאים די דומים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה והורדה של סרטים ומשחקים…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' לא יודע מה הרזולוציה הטבעית אבל היא לא גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.