עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי/ות הפורום, מה שלומכם/ן? שמי טום, בן 28, מתגורר בגוש דן. אני פונה לחברי/ות הפורום בבקשה לרכישת מחשב שולחני מרשת מחשבים אמינה בישראל. המחשב שברצוני לרכוש הינו לשימושים מסוגים הבאים: גיימינג כבד | עריכת תמונות בסיסית | יישומי Office | צפייה בסרטי Blu Ray וגלישה באינטרנט. ראוי לציין שאינני מרבה להנות מהתחביב של לשחק במשחקי מחשב, עקב לו"ז יום יומי צפוף. אם כבר יוצא לי לשחק במשחקי מולטימדיה מדובר על תקופות של פעמיים - שלוש ב - שבועיים עד שלושה. אני חפץ לרכוש מחשב חדש שבעתיד אוכל להקדיש זמן לתחביבי. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני: 1. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית וגלישה באינטרנט. שמותיהם של משחקי מולטימדיה עכשווים ועתידים בהם אשחק כגון: Th…

• 38 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. אהלן חברים וחברות, אשמח לקבל עצות בנוגע למפרט טכני עבור מחשב המיועד לגיימינג ופיתוח משחקים. תקציב בין 5500-6000 ש"ח עם מסך. טווח חריגה של עד 1000 ש"ח. בכל הנוגע לציפייה שלי מהמחשב לפיתוח משחקים (בעיקר במנוע Unity), הייתי רוצה שהמחשב יאפשר לי לעבוד עם המנוע במקביל להרצת מספר פעולות/חלונות במקביל במהירות בינוני עד גבוהה. וכן שאוכל לפתח משחקים ב- 60 fps 1080P. בכל הנוגע לגיימינג, הייתי מצפה מהמחשב שיאפשר לי לשחק בהגדרות Ultra ב- 120 fps. בלי שום קשר אשמח לשמוע אודות דברים אשר חשוב לשים לב אליהם בכל הנוגע לקנייה והתאמה בין CPU, GPU ולוח M במטרה למקסם את יכולות המחשב בכל הנוגע לפיתוח משחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  3. אהלן מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 3000 שח לעבודה משרדית השימושים העיקריים זה עבודה משרדית כמו שימוש בעננים, טבלאות אקסל גדולות (50-100 אלף שורות עם נוסחאות קטנות כמו SUM וכו') אשמח לשמוע המלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. אשמח לשמוע את דעת המנוסים והמבינים על המיפרט הבא, במקצועי אני עוסקת באנימציה תלת מימדית, מידול ורינדור סרטים. עובדת עם תוכנות אדובי לעיצוב ועריכה, מיה 3D MAX וזיברש. אשמח לשמוע חוו"ד. תודה רבה *לגבי כ. מסך ראיתי שיש לו 3 גירסאות, מה ההבדל בינהם? *כיון שהדיסקים הקשיחים של WD רק לאכסון, האם יש המלצה למשהו באותה איכות יותר בזול? *לגבי ספק כח, כמה משמעותי ההבדל בין GOLD ל- PLATINUM? מעבד: Intel i7-6800K 3.4GHz (Broadwell-E) BOXקירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15לוח אם: Asus X99-Pro S2011-3זכרון: 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 2400Mhz CL14 (כמות: 2)כרטיס מסך: ASUS GTX1080 8G 1670Mhz-1835Mhz STRIXדיסק SSD לפרויקטים:…

5. שלום צריך עזרה עם מפרט למחשב ביתי המיועד למשחקים (BC2 MW2 CRYSIS), עבודה גרפית (פוטושוופ, ILLUSTRATOR) וגם כן לצפיה בוידיאו שיהיה אפשר גם לצפות ב1080P יש לי מסך 19 1280X1024 אך יש צריך לעבוד עד לגודל של 24 אין צורך בציוד נוסף מסכים, מקלדות וכדומה ללא OC, שדרוג עתידי אולי בזכרונות ודיסקים קשיחים ועדיפות מפנדה עד 4000 בלי חריגה גדולה לא בטוח על הלוח, כדאי לעבור ללוח 57 במקום 55? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,040 ש"ח XFX Radeon HD 5770 1024MB DDR5 PCI-E DUAL DVI, HDMI Eyefinity ready 839 ש"ח Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz Model CT25664BA1339 598 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 340 ש"ח Samsung 750GB 32MB 7200RP…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום צריך עזרה עם מפרט למחשב ביתי המיועד למשחקים (BC2 MW2 CRYSIS), עבודה גרפית (פוטושוופ, ILLUSTRATOR) וגם כן לצפיה בוידיאו שיהיה אפשר גם לצפות ב1080P יש לי מסך 19 1280X1024 אך יש צריך לעבוד עד לגודל של 24 אין צורך בציוד נוסף מסכים, מקלדות וכדומה ללא OC, שדרוג עתידי אולי בזכרונות ודיסקים קשיחים ועדיפות מפנדה לא בטוח על הלוח, כדאי לעבור ללוח 57 במקום 55? מה שיצא לי עד עכשיו: Gigabyte GA-P55-USB3 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55USB3/950240 680 ש"ח Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,055 ש"ח Team 4GB Kit DDR3 1333MHz PC3 10660 CL9 - TED34096M1333(H)C9DC 545 ש"ח CoolerMaster Elite 310 Black/Silver Mid Tower 170 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. Started by Avi_87,

הי, אשמח לעצתכם בנוגע למפרט הבא: המחשב מיועד לעבודה בתוכנות CAD, תלת מימד ואדובי וכן למשחקים. תודה מראש לעונים

9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אנשים אשמח לעזרה שלכם בייעוץ קניית מחשב ,אשמח שאנשים גם ללא אינטרסים יתנו כאן מפרטים מתאימים , תודה רבה מראש !! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידה והסיבה באמת מצדיקה זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי בצורה מיוחדת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח מאפס, אין צורך בעכבר\מקלדת\מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

13. רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רשמתי 2500 כי אין לי מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב בגודל סטנדרטי כ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…

15. Started by Heron,

אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של תיכנות ומשחקים. בניתי מפרט בחנות ksp, סניף נתניה. אני לא מתכנן אוברקלוקינג, ובקשר למשחקים - יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960 ולא קריטי לי שהמשחקים לא ירוצו על מקסימום, העיקר שירוצו בצורה טובה. מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 שקל קירור למעבד: scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 190 שקל לוח אם: gigabyte P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55 540 שקל כרטיס מסך: gigabyte HD 5770 1GB GDDR5 DX11 875 שקל כונן קשיח: samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 שקל מארז: antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case 300 שקל ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET 325 שקל זכר…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. הי אשמח לעזרת חברי הפורום : אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן, יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט : 1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס…

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000~ ‏אם אפשר בפחות מעולה, אם יש משהו עדיף ביותר אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צפיה ביוטיוב, גלישה בדפדפן ושימוש ללימודים, גיימינג גג של cs go וגם כנראה שלא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן ssd, ולא מפריע לי לקנות ראם בנפרד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

19. Started by foxmulder,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח, השימוש באינטרנט הוא כבד בעיקר עבודה עם מספר דפדפנים, בדגש על פתיחת חלוניות מרובות בדפדפן כרום (במחשב הנוכחי שלי גם שימוש בתוספי כרום של השהיית חלוניות שלא בשימוש לא עוזרים מספיק וזה לוקח המון מהמעבד והזיכרון שמגיעים מהר לניצול מקסימלי). לכן חשוב שיהיה מעבד וזיכרון איכותי, שאוכל לעבוד חלק גם במצבים כאלה של פתיחת חלוניות מרובות. תקציב 2,000-3,000, עדיף לא לעבור את ה-2,500. אני לא מומחה בתחום אבל מניסיון רשמתי לי כאן גם פרמטרים שנראים כחיוניים עבור הצרכים שלי ומתוך חשיבה על שדרוגים לעתיד: מעבד - אינטל I5 לפחות גרסה חדשה ולא ישנה (חושב שכדאי 8 ליבות או להתפשר על 6), זיכרון גבוה ומהירות סיבוב שעון גבוהה…

20. שלום לכולם אז אחרי 9 שנים הלפטופ שלי כבר לא סוחב משחקים ואני מעוניין להחליף אותו במחשב נייח למשחקים (לצרכי ניידות הוא עדין משרת אותי נאמנה) יש לי כבר את מארז החלומות שלי שקניתי יד 2 (beQuiet 900) אז אני צריך פשוט את תוכן המחשב שאני מתכוון לרכוש בחלקים באילת ולהרכיב בעצמי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סוליד קל (הדפסות תלת מימד וכו') משחקים (cyberpunk 2077) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף, יתחבר למסך…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם! יש לי מחשב שעומד על המפרט הבא: מעבד E6750 כ.מסך 8800GT 512 לוח אם P5K DS3L ספק 500W זכרון 2G דיסק קשיח 250G עכשיו מה כדאי לי לשדרג אם בכלל? אני משחק כרגע STARCRAFT 2 ועובד לי סבבה על MED-HIGH יוצא לי גם לשחק ארמא 2 שהוא עובד לא כזה טוב על LOW-MED אז באתי להתייעץ איתכם תודה.

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שלום, התחדשתי בכרטיס 5970. רציתי לדעת איך לשפר את המערכת בכדי לנצל את כרטיס המסך שלי טוב יותר. אני כרגע עם : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Asus Rampage Extreme OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) ספק כח 750W. אני לא יודע איך עושים OC. אם ממליצים על החלפת מעבד + לוח אם אז אבקש שבלוח האם תהיה יציאה אופטית. תודה לעונים, עידו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by henb7,

הלכתי לעתיד מחשבים ולקחתי את ההצעה הבאהף -לוח אם abit aa8-3rd eye (925x) pciex16, gblan, 8ch, fw, dual, ddr2, sataמחיר - 827 -מעבד אינטל p 540 3.2ghz 800-1mb s775 מחיר 1324 - זכרון -533mhz ddr2 kingston 256mb - פעמיים מחיר- 835 - סידירום asus מחיר- 112 -צורב דיוידי lg מחיר - 425 - דיסק קשיח seagate 120gb 8mb sata מחיר 571 - כרטיס מסך albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi tv out מחיר 980 -פלופי מחיר 37 -וכו'...... עכשיו רציתי שתעזרו לי אם זה מחשב טוב ...ולמה....אם צריך שיפורים או שינויים במיוחד בכרטיס מסך ובלוח אם זה יעזור לי מאוד גם את תגידו לי אם שווה לקנות עכשיו מחשב או יותר מאוחר כי עכשיו מתעדכנים כל הדברים הבנתי..... מבקש תגובות וייעוץ בתודה מראש חן.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Gilad Nakler,

אהלן חברים, אני חייל שמתעסק כתחביב בעבודה גרפית (פוטושופ בעיקר)... אני מחפש לפטופ שיעשה את עבודתו וכמו שהבנתי צריך לשים דגש על מעבד i5 ומעלה, 8gb לפחות וכונן ssd.. אבל בטח אתם יודעים יותר טוב ממני כמו שאמרתי אני חייל ולכן התקציב שלי מוגבל ולכן אני מוכן להתפשר גם על מחשב מחודש כל עוד עומד בתחום התקציב. תודה רבה על העזרה

25. Started by Dor Salomon,

מחשבים ניידים Asus מחשב נייד Asus X555LJ- XX1225T אסוס מספר מזהה: 5345 WIN10 מערכת הפעלה גרפיקה 15.6 LED Backlight גודל תצוגה 1366x768 רזולוציית תצוגה NVIDIA® GeForce® GT 920M with 2GB DDR3 VRAM כרטיס גרפי VGA Web Camera מצלמת אינטרנט לוח אם Intel® HM76 Express Chipset ערכת שבבים מעבד Intel® Core™-i7-5500U Process מעבד זיכרון Up to 12GB זיכרון מירבי 1600 MHz מהירות זיכרון 8GB נפח DDR3 זיכרון אחסון Super-Multi DVD כוננים אופטיים 7200RPM מהירות דיסק 1000GB גודל דיסק SATA …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.