עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. וואו אני מתרגש. המחשב האחרון שקניתי, שמשרתת אותי נאמנה, נקנה לפני קצת פחות מ 5 שנים, לבר מצווה שלי. היום אני בן 18 (תודה תודה!). הוחלט לקנות לי מחשב חדש, לפני כשנה הייתי ממש דיי בקיא בכל מה שהולך בשוק והשילוב של VIA KT333 ו ATHLON XP היה ה-דבר. אני מודה שבחודשים האחרונים אני בקושי מתעניין. רציתי לדעת האם AMD עדיין נחשב לבחירה משתלמת יותר ממעבדי פנטיום? אני כן מתכנן לעשות אוברלקוקינג, לא משהו אקסטרים אבל בהחלט אין לי בעיה להעלות באס ולשים מאוור יותר חזק. ובנוגע ללוחות האם, NFORCE2 הולך היום? או שאולי בכלל כדאי אינטל? בקשר לכרטיס מסך, האם הרדיאון פרו 9700 יהיה הדבר הנכון? אחרי יציאת ה 9800 מחירו ירד? או שאולי ה 9500 עם הטריק שקראתי שאפשר להפוך אותו ל 9700? אני זוכ…

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by barmazm,

סבא וסבתא שלי צריכים מחשב - לבדוק אימיילים , להתקשר בסקייפ לילדים בחו"ל, לראות סרט פה ושם כשהנכדים באים. מה כדאי לקנות ? נייח או נייד ? (כרגע יש נייח פנטיום 2 - כבר לא סוחב) יש רעיונות למחשב ספציפי? מכירים דברים שיעזרו להם כאנשים מבוגרים להסתדר בקלות עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by maorkk,

אהלן! סוף סוף התקבלתי ללימודים. אני עובר לבאר שבע וצריך מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובכלל להכל. אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מחשב לשימושי סטודנט ולשימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר נטפליקס, סרטים וסדרות, אופיס הכנת עבודות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים מאוד בעיקר league of legends 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים אני איתכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו After Effect ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ערב טוב אשמח לייעוץ, אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל ( 500 דולר ) שיתן לי לי את יחס עלות\ביצוע הטוב ביותר מבין המחשבים באתר בסט ביי בארצות הברית.http://www.bestbuy.com/ השימושים שלי הם בעיקר יום יומיים, לימודים ( תכנות בהמשך ) , מסחר בשוק ההון ,סרטים וכדומה .. הארד דיסק לפחות 500 גי'גה או יותר. זיכרון 4 ג'יגה , רצוי אפילו 6. חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואמין ( מבחינת חומרה ) אין צורך בכרטיס מסך חזק אני לא גיימר , רק שיראו HD כמו שצריך ויהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם hdmi. מהמעט שאני מבין נתקלתי בזה, אשמח לשמוע את דעתכם מבחינת חומרה. http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i3-4gb-memory-1tb-hard-drive-spin-pattern-in-black/4352000.p?id=121973…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by רובי לוי,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by haima23,

שלום רב! * מטרות המחשב? בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס, אך חשוב לי שיוכל להריץ משחקים בסגנון FIFA ומעלה בצורה הטובה ביותר ביחס לתקציב. * גודל המסך? אני ממש מעדיף 14" * רזולוציית המסך? העדפה ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד שיהיה מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, אני הבנתי שכדאי שיהיה בשילוב של SSHD להרצה של המערכת. * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר ג…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Reut Gollan,

אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, ואינני מעוניינת להוציא הרבה כסף עליו. השימוש בו יעשה בעיקר בתוכנות של האופיס, ובגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי עד מחשבים העונים על הדרישה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avivinv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רציתי סביב 3000 שקל אבל הבנתי שזה לא מאד ריאלי, כרגע הציעו לי 2 מחשבים במחיר סביב 4000 שקל. מצרף את הפירוט למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, אינטרנט, תכנות פייתון, עבודה עם מערכות מסחר, לעיתים מאד רחוקות עובד עם lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי דיסק של SSD, לא חייב להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

12. Started by eladnahum,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. שלום רב, יש לי אפשרות בתחילת פברואר לקנות מחשב נייד בארה"ב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה דגם שווה להביא ארצה. אז ככה, מבחינת תקציב : 2.5K ש"ח אבל אפשר לחרוג עד נניח ה3K ש"ח במידה וזה שווה את זה. צרכים: ביתיים + - אני צריך שהמחשב ישמש מן הסתם לשימושים הגנריים הביתיים אך גם שלא יתבטל מול קבצי אקסל כבדים (מודלים פיננסיים לדוג'). דגשים ספציפיים : 1) מסך 13 אינץ 2) חיי סוללה טובים 3) אם ניתן, דור שמיני של מעבדי אינטל החדשים. 4) אני לא צריך שזה יהיה המחשב הראשי בבית, יש גם מחשב נייח חזק. (ככה שלדוגמא אני לא צריך שטח אחסון גדול במחשב נייד - 256/128 SSD אמורים להספיק) במידה ויש מחשב שחורג גם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברים, אשמח לייעוץ לקניית מחשב נייד שיתמוך בפוטושופ ואבלטון לייב להופעות. התקציב שלי הוא עד 3500 ₪, גמיש במידת הצורך ב200-300 ₪. הבנתי שהמינימום לאבלטון הוא 8RAM, i5. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מיועד לאשתי לעבודה משרדית ולבן למשחק שרוצה . עד 3,900 ש"ח. מסך גודל 14-15.6 עם מערכת הפעלה. אנחנו נהיה בחודש הבא באילת. ראיתי 2 דגמים ,מה ההבדל ביניהם ,והאם המשחק ירוץ עליו ? https://ksp.co.il/index.php?uin=62719&select=.132..5155. https://ksp.co.il/index.php?uin=56011&select=.2185. או הדגם הזה ? https://ksp.co.il/?uin=62725&select=.268..271..162..4392..214..2185..2183..2639. https://ksp.co.il/index.php?uin=56143&select=.132..4149. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2019/18071 ואם לא , אז מה מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Hakiru,

לאחרונה נהרס המחשב נייד שלי של סימנס ששירת אותי בשביל עבודה משרדית,פייסבוק,סרטים,משחקים ישנים ואלו בעצם כל הדרישות שלי ממחשב חדש שיהיה במחיר נמוך ושיהיה לו איוורור טוב כי הלפטופ הישן נהרס בגלל הטמפ' הגבוהה שהייתה לו,האם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לי במחיר שהוא כמה שיותר זול ואמין? אבקש שתתאימו את המחיר לדרישות שרשמתי למעלה,תודה רבה וחג שמח לכולם...

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by dandanit,

אז ככה, אני סטודנטית לתכנות. לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד... ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (: מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (: * גודל המסך 15.4 אינץ' * משקל רצוי כמה שיותר קל... * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא משו מיוחד. * בלוטות-חשוב מאוד! (: * גודל מינימלי של כונן קשיח- 200 GB * צורב DVD- כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא כל כך משמעותי אבל אני אעדיף אם זה יהיה אחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- המליצו לי על DELL אבל פתוחה להצעות. אז ככה, כבר כמה ימים שאני מחפשת. ומצאתי מחשב אחד שיחסית עונה לי לדרישות אבל אני אשמח לקבל דעה מהאנשים שפה, או המלצה למ…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by Delver,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. דרישות : שיתאים להרצת קומפיילרים (מייקרוסופוט וכו'), MATLAB, וכמובן משחקים כמו FIFA , ומפה הרמה עולה: COD, ASSASINS CREED וכו'. שימו לב שהמסך קטן כי זאת דרישת ניידות שלי. קיבלתי שתי הצעות, אפשר (לשדרג\לשנות את המפרטים בגדול, אז אשמח לייעוץ מה יותר מתאים ומה כדאי לשנות, וכמובן האם הכרטיסי מסך האלה מספקים (לא מכיר כל כך), ו4 ג'יגה זיכרון זה בסדר(?): 1 DELL Vostro 3350 VM נייד מחשב NB-DELL 1 1 Mobile Intel® HM67 Express Chipset - 2 1 Intel Core i7-2620M (2.70GHz) - 3 1 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel - 4 1 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) - 5 1 8X DVD+/-RW Drive - 6 1 8-in-1 Memory Card Reader - 7 1 34mm ExpressCard - 8 1 13.3in High Definition (1366X768) LED AntiGlare…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by nash1588,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש בימים אלה להחליף את המחשב הנייד שלי. אני משתמש היום בVOSTRO 3550 של DELL והוא מחשב ממש טוב. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1jh5ebe9f1 אני מבסוט ממנו אבל העניין שהוא גדול וכבד לי. ופה אני צריך את עצתכם: 1. שימוש- בראש ובראשונה זה מחשב שמשמש אותי ללימודים (אני סטודנט להנדסת מכונות בבן גוריון), לראות סרטים בHD, גלישה באינטרנט, משחקים ברמה פשוטה, כתיבת מסמכים וכו'... 2. גודל מסך- כמו שאתם רואים אני עובד היום עם 15.6" שהוא סבבה אבל כנראה שבהתחשב בצריכת סוללה וגודל ומשקל הוא פחות מתאים לי. אז אני מחפש משהו באיזור ה-13.3"-14" לא פחות מזה. 3. משקל- זה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את המחשב. חשוב שיהיה קל יחסית לגודלו. איזור ה-1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by j g,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצפיית סרטים אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכי זול שמתאים לדרישות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות נייד, התקציב די מוגבל.. באזור ה4000-5000 ש"ח (עדיף כמה שפחות...) השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט/מסנג'ר/תוכנות אופיס לא למשחקים ולא לצרכי מולטימדיה כבדים העניין הוא שהמחשבים הכי זולים היום באים עם מעבד סלרון M.. ברגע שאני עושה קפיצה קטנה לפנטיום M המחיר עולה בכאלף ש"ח (על החדשים אני בכלל לא מדבר..) כמובן שאני ארצה להריץ עליו חלונות ויסטה בהמשך ואת האופיס החדש.. זיכרון לא בעיה להגדיל לג'גה השאלה על איזה מעבד כדאי ללכת?... שיהיה זול כמה שניתן אבל במקביל ידע להריץ את התוכנות הבסיסיות בעתיד וגם כ. מסך אני מבין שצריך להיות לפחות 128MB?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.