ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,428 דיונים בפורום זה
-
היי חברים בוקר טוב, אני קונה מחשב מחול ורציתי לשאול מה נראה לכם. אני מחפש מחשב ללימודים לא מחשב שיריץ משחקים. אופציה ראשונה: LENOVO G500 INTEL CELERON 1005 מחיר 1034 ש"ח NOTEBOOK windows 8 כרטיס מסך: intel HD graphic (זה מה שרשום מקווה שזה מספיק מידע על הכרטיס מסך). יש לו כונן DVD לא ברור בדיוק איזה. HDD מקום אכסון 500 GB מעבד: intel 1005 M-1,96 גודל מסך: 15.6 " אופציה שנייה: ACER E1 - 522 - 23802 מחיר: 1270 ש"ח LCD גודל מסך של 15,6 " כרטיס מסך: AMD Rodeon HDD-500Gb מעבד: AMD Quand Core E2 3800 windows 8 RAM : 2 GB DDR3 L memory 4 cell Li - ion battery. אני בעיקרון רוצה לדעת אם המחשבים ירוצו טוב ואם הם שווים את המחיר שלהם ואם כן מי כדי לקחת. אני מקווה שסיפקתי את כל הפרטי…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קודם כל למערכת hwzone קבלו חח על המפרטיםהמעודכנים ניכרת השקעההתחשבות בצרכים ומקצועיות. טובאני הולך על המפרט של ה5000 שקל עם כמה שינויים טוב מחר אני הולך לקנות מערכת עם אח שלי וחבר הנה שאלות אחרונות: התקציב כ 5000 למחשב בלי המסך. 1.אני קונה בקיאספי כי יש בירושליים והם זולים וחבר קנה שם. 2.אני קונה מערכת למשחקים בלי אוברקלוק בשנים הקרובות עם אפשרות לשדרוגים וכו'.. 3.אני קונה מבוסס amd 64. 4. אני צריך מסך 19 אינץ שטוח (לא דק) איכותי לא אכפת לי מחנות אחרת. תקציב כ1300 אז השאלות מה עדיף הלוח גיגהבייט או הmsi הזוליםאני מתכוון.-אפילו שאין את הmsi בחנות. מעבד 3000 או 3200 האם שווה לי להשקיע עוד 200 שקל זכרון אני קונה שתי סטיקים של 512 איזה אחד adata/vt samsung twinmos שימו לב שהם…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אחיינים תאומים שבדיוק התחילו ביסודי, ואני רוצה לקנות להם מחשב נייח התקציב דל, 2500 ש”ח הבקשות רבות :) כולל מסך, מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 2,500 מכיוון שאני סקפטי שזה אפשרי, ניתן לעלות בעוד 1000, אך אם אפשר שלא, אז לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר לימודים כמו זום ותכונות למידה, ואולי גם משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן, כל הציוד ההקפי דרוש, רמקולים (אופציונאלי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכל…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם קיים היום Netbook העונה על הדרישה בכותרת. עקרונית רק לאחרונה התחלתי לחשוב על קניית Netbook ולחקור את הנושא, אז אני יודע שני דברים עיקריים בנושא - Netbook בעל מעבד n280 וGN40 מסוגל לנגן HD(לא צריך מלא,720P) חלק, אך אני לא יודע לאיזה Netbooks יש את הGN40 ולאיזה יש את הצ'יפ הישן - ה945 (זה הישן נכון?). הדבר השני שהבנתי מכמה קריאות בנושא הוא שהIon של Nvidia אמור להכנס בקרוב אבל לא הבנתי אם יש תאריך מדוייק לעניין, לדוגמה האם יש תאריך יציאה סופי לLenovo S12 שמבוסס עליו ולפי הבנתי אמור להיות הראשון המבוסס על פלטפורמה זו. אשמח לעזרתכם, תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לשוויץ ויש באפשרותי להביא מחשב נייד לארץ ואני מעוניין להחליף את הנייד שלי ..הנטבוק שלי ששימש בעיקר לגלישה/סרטים/קצת אופיס אולי/העברת תמונות ...במחשב חדש הדרישות הם לא רבות כמו שכתוב למעלה אולי אפשר להוסיף לזה קצת משחקים call of duty וכאלה אבל לא רציני בכלל,נקרא לזה שזה לא יבוא בהשקעה רצינית כי זה לא העיקר. העיקר זה שהמחשב יעבוד טוב וישקול כמה שפחות! התקציב הוא עד 2500 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (call of suty ..לא כבדים כמו GTA זה ברור), צפיה בסרטים שאוכל לצפות גם בHD, * גודל המסך? לא גדול כי אני לא רוצה מחשב גדול בכללי אבל גם לא קטן פיצי * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ..8 שעות+ * האם יש צורך ביצי…
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אחרי המון המון בדיקות וחיפושים אחר המחשב הנייד המושלם בשבילי 70% עבודה (מנהל רשת ) - 30% משחק ישנם מספר קריטריונים סופר חשובים שאני חייב שיהיו במחשב, ואשמח לחוות דעת או להצעות חדשות INTEL I-7 (בעדיפות) 16GB RAM 1TERA+512SSD 15.6' *כרטיס מסך נחמד (בונוס) ראיתי מחשב שנקרא Asus Laptop X571GT-AL221 סהכ מבחינת מפרט עונה על כל הדרישות ואפילו קצת מעבר אבל... מהסתכלות באינטרנט כולו פלסטיק (יתרון במשקל אבל עמידות?) ASUS מתגאים ב 2 מאווררים לקירור חזק וטוב, רק פתח הפליטה של 2 המאווררים הוא, ישירות על המסך וחיי הבטריה, אחרי מספר דעות 3-3.5 שעות יהיה המקסימום של המחשב הזה בלי להתחבר לשקע חשמל. …
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שח , גמיש מעט לחריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, לדוגמא Assassin creed , the witcher, horizon zero dawn, godfall 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד (עדיפות למסך IPS עם זמן תגובה של 1ms וקצב רענון של 144hz) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לאחר שהתענייתי קצת בפורומים בחרתי לי חלקים שאני רוצה לקנות לשדרוג המחשב ברצוני לדעת האם הם טובים והאם אני צריך עוד חלקים מסיומים.. *מסך-dell 2007wfp *מארז-NZXT TRINITY NO PSU *כרטיס זיכרון-צריך המלצה על כרטיס לפחות 1 גיגה עד 300 שקל(אם לא קיים במחיר הזה אימרו לי מאיזה מחיר זה מתחיל) *כרטיס מסך-צריך המלצה עד 600 שקל *מקלדת ועכבר-Wireless MultiMedia Keyboard : ב218 שקל *קירור-צריך המלצה על קירור טוב לכול החלקים במחשב..(חובה יהיה שקט מאוד עד כמה שאפשר במאוררים עד 400 שקל) *ספק כוח טוב אם יש עוד משהוא שצריך ואני לא יודע אניי אשמח אים תוסיפו לי... אני פשוט ממש לא מבין במחשבים כלום אז אני צריך עזרה בקשר לכול חלקי המחשב. אני אדגיש שריכיבים כמו מעבד אין צורך שתרשמו אלא אם כן…
-
- 52 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עריכה: בפוסט 9 הוספתי מפרט סופי. אשמח לחוות דעת! שלום! זקוק לעזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (NETBEANS, ECLIPSE, QT CREATOR) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מציג מפרט שהרכבתי במחיר יחסית נמוך סביב מעבד שקיבלתי (אני לא יכול למכור אותו). המפרט הורכב ע"פ המלצות מהפורום פה וקצת על בסיס המפרטים המומלצים כשהמחיר הסופי גמיש קצת לפה ולשם. עוד דבר ששווה שאלה היא האם שווה לרכז את הקנייה אצל ספק אחד למרות שהמחיר יכול לקפוץ? המפרט: 650 - ASUS P5Q PRO G.skill 4gb 800mhz CL4 - 400 Seagate 500GB ST3500320AS - 273 ASUS 2014L1T X20 - 150 ANTEC SONATA 3 500W - 650 Scythe KAMA CROSS - 165 כמו כן יש ברשותי כרטיס מסך מסוג 9600GT שכרגע אני ישתמש בו ולא ישדרג. המחירים כמו שאמרתי הם מספקים שונים והסה"כ יוצא 2288 שזה מחיר שאני מוכן לחרוג ממנו ממש קצת (נניח עד 2500) אם למישהו יש המלצה כלשהי איך לשפר את המפרט בתקציב שציינתי אני אשמח ל…
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני אתחיל רגע בחלק הזה של השאלון: * הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: א. במפרט אני צריך כונן אחד שבו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות, לא החלטתי איזה דגם הוא יהיה, וזה חלק מהמפרט שאני מבקש. אבל בנוסף לכונן מערכת הפעלה, וזה החלק החשוב: אני צריך עוד כונן SSD אחד שישמש כדי לשים בו חומרים כמו: סרטים, תמונות, מסמכים וכ"ו והם יישבו כאמור בכונן SSD נפרד שכבר החלטתי עליו שהוא יהיה: Samsung 870 EVO Series 2.5 Inch 2TB SSD SATA III MZ-77E2T0BW אז המפרט בעצם צריך לכלול 2 כוננים, שאחד מהם זה הסמסונג הזה. ב. יכול להיות שבעתיד אני ארצה לעשות שימושים אחרים במחשב כמו עריכת וידאו או אולפן ביתי (לא כרגע) ולכן אני רוצה שזה יהיה מחשב שאפשר לשדרג…
-
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לינוקס חדש, שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד AMD Ryzen 7 2700X (אני מבין שהדור השלישי של רייזן עדיין לא יצא) https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101979 כרטיס מסך Gigabyte RX Vega56 8G GDDR5 GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD (בעל 6 יציאות: 3xHDMI + 3xDP) https://www.tms.co.il/rxvega56gamingoc8gd עדכון: בחרתי בכרטיס הזה כי אני רוצה אפשרות לחבר עד 6 מסכים, וכי אני מעדיף AMD בשביל תמיכה טובה בלינוקס עם דרייברים קוד פתוח. אפשר כרטיס אחר שעונה על הדרישות האלה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש. אולי כ-8000, חריגה…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-s-14-ux5406/?utm_source=hwc&utm_medium=kol&utm_campaign=24q3_ifa_hq כדאי לשים בראדאר שלכם.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 100 אם יועיל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, טורנטים וצפיה בסרטים, משחקים לעיתים רחוקות לא משהו רציני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב שקט מידי אבל שלא יהיה רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין במחשב מיני קטן שישמש כמחשב העיקרי שלי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר לאורך זמן ולא 'יתעייף' כמו שקורה להרבה מחשבים אחרי שנתיים-שלוש, ושאני אומר מהירות אני פחות מתכוון במובן של של משחקים, אלא במובן של תגובתיות, העלאת תוכנות, מעבר בין חלונות וכו'. הכיוון היה על משהו כמו NUC של אינטל עם המעבד i5-6260U שעל פניו יכול לספק ביצועיים ראויים למחשב בגודל כזה. (הלכתי לכיוון ה-i5 משום שהבנתי שיש לו מעבד גרפי טוב משמעותית מגרסת ה-i3) אני מתלבט גם על העדיפות של NUC לעומת סדרות דומות של חברות אחרות (למשל Cubi,Brix, Vivo) ושלחלקם גם עיצוב נחמד יותר נחמד. למרות שחיפשתי באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא השוואות טובות בניהם. פירוט של המפרט והצרכים: …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-