עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 2500 שיהיה בעיקרון למטרות משרדיות OFFICE וכו' וסרטים במידת הצורך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אודה לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לעריכה דיגיטלית 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב מיועד לעריכה בתוכנות פוטושופ,פרימייר,אילוסטרטור ועוד תוכנות גרפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. יש לי מחשב ASUS Eee PC 1005PEB - אבל הוא לא עומד במשימה של צפייה בסרטי HD על פי הרשת, יש פתרון כלשהו עם קודקים וכו', אבל לא מצאתי איך בדיוק. אשמח לעזרה. תודה!

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by KF,

רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…

6. שלום, אני מעוניין לרכוש מטען לסוללות AA. ראיתי בK.S.P את המטענים הללו, האם אחד מהם מומלץ? https://ksp.co.il/web/compare

7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם קיים היום Netbook העונה על הדרישה בכותרת. עקרונית רק לאחרונה התחלתי לחשוב על קניית Netbook ולחקור את הנושא, אז אני יודע שני דברים עיקריים בנושא - Netbook בעל מעבד n280 וGN40 מסוגל לנגן HD(לא צריך מלא,720P) חלק, אך אני לא יודע לאיזה Netbooks יש את הGN40 ולאיזה יש את הצ'יפ הישן - ה945 (זה הישן נכון?). הדבר השני שהבנתי מכמה קריאות בנושא הוא שהIon של Nvidia אמור להכנס בקרוב אבל לא הבנתי אם יש תאריך מדוייק לעניין, לדוגמה האם יש תאריך יציאה סופי לLenovo S12 שמבוסס עליו ולפי הבנתי אמור להיות הראשון המבוסס על פלטפורמה זו. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM LG 52x32x52/16 Combo CD-RW/DVD-ROM Mitsumi floppy 1.44 Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo Thermaltake Kandalf VA9000SWA Silver Tagan TG480-U02 480Watt עולה 11000 שקל...אין לי בעיה עם כסף...תציע לי שינוי מפרט משהו...

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by thelegend,

שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול במחשבים או במפרטים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אנסה לתאר את הצרכים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה והורדה של המון סרטים, סדרות ועוד ותכני HD , עבודה עם האינטרנט עם מספר חלונות גדול שפתוח בדפדפן(עבודה במקביל) ובו זמנית עוד דברים שעובדים ברקע, צפייה בשידורי אינטרנט דרך המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by satan,

יש הצעות לשיפורים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום לאחר שהתענייתי קצת בפורומים בחרתי לי חלקים שאני רוצה לקנות לשדרוג המחשב ברצוני לדעת האם הם טובים והאם אני צריך עוד חלקים מסיומים.. *מסך-dell 2007wfp *מארז-NZXT TRINITY NO PSU *כרטיס זיכרון-צריך המלצה על כרטיס לפחות 1 גיגה עד 300 שקל(אם לא קיים במחיר הזה אימרו לי מאיזה מחיר זה מתחיל) *כרטיס מסך-צריך המלצה עד 600 שקל *מקלדת ועכבר-Wireless MultiMedia Keyboard : ב218 שקל *קירור-צריך המלצה על קירור טוב לכול החלקים במחשב..(חובה יהיה שקט מאוד עד כמה שאפשר במאוררים עד 400 שקל) *ספק כוח טוב אם יש עוד משהוא שצריך ואני לא יודע אניי אשמח אים תוסיפו לי... אני פשוט ממש לא מבין במחשבים כלום אז אני צריך עזרה בקשר לכול חלקי המחשב. אני אדגיש שריכיבים כמו מעבד אין צורך שתרשמו אלא אם כן…

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מחשב נייד טוב מספק בגודל 14 שיספק אותי לכל השלש שנים. נ.ב: אין לי בעייה לגבי יד 2 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 גג כולל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטונים,עיבוד נתונים, מסמכים,תכנות (VISUAL STUDIO, PHYTON ועוד..) ומשחקים בקטנה :] 3. האם יש צורך בציוד היקפי? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כמה שיותר מקום בכונן קשיח SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מספיק שלא יפריע בשיעור 6. האם מתוכנן או…

13. יש לי בעיה שהחלה בתקופה האחרונה של התחממות יתר.. המחשב באזור של ה Q W ESC איפה שהמאוורר הקטן מאחורה.. פשוט אי אפשר לגעת באזור הזה.. כשאני משחק הוא מתחמם בצורה מטורף שאני חייב לשים ספר או משהו מתחת למחשב שהמאוור יוכל לקרר כמו שצריך.. וגם אחרי כמה זמן חצי שעה בערך יש קריסה.. והוא רושם שהמחשב עושה ריסט עקב overheating .. הינה תמונה של ניטור המחשב לא בזמן מאמץ! בזמן ש2 אתר אינטרנט פתוחים כמה דקות אחרי שיצאתי ממשחק לא כבד בכלל מבחינה גרפית: מצורף קובץ תמונה של הטמפ' (כרגע הטמפ ליבה 70 מעלות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מקסימום- עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה על תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא דברים כבדים), מחפשת מחשב שישמש אותי ביום יום, שיהיה נוח לשימוש ויחזיק זמן רב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט יחסית, לא מאוד קריטי כל עוד זה לא בהגזמה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by urich,

קודם כל למערכת hwzone קבלו חח על המפרטיםהמעודכנים ניכרת השקעההתחשבות בצרכים ומקצועיות. טובאני הולך על המפרט של ה5000 שקל עם כמה שינויים טוב מחר אני הולך לקנות מערכת עם אח שלי וחבר הנה שאלות אחרונות: התקציב כ 5000 למחשב בלי המסך. 1.אני קונה בקיאספי כי יש בירושליים והם זולים וחבר קנה שם. 2.אני קונה מערכת למשחקים בלי אוברקלוק בשנים הקרובות עם אפשרות לשדרוגים וכו'.. 3.אני קונה מבוסס amd 64. 4. אני צריך מסך 19 אינץ שטוח (לא דק) איכותי לא אכפת לי מחנות אחרת. תקציב כ1300 אז השאלות מה עדיף הלוח גיגהבייט או הmsi הזוליםאני מתכוון.-אפילו שאין את הmsi בחנות. מעבד 3000 או 3200 האם שווה לי להשקיע עוד 200 שקל זכרון אני קונה שתי סטיקים של 512 איזה אחד adata/vt samsung twinmos שימו לב שהם…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by Foo Z,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב לינוקס חדש, שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד AMD Ryzen 7 2700X (אני מבין שהדור השלישי של רייזן עדיין לא יצא) https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101979 כרטיס מסך Gigabyte RX Vega56 8G GDDR5 GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD (בעל 6 יציאות: 3xHDMI + 3xDP) https://www.tms.co.il/rxvega56gamingoc8gd עדכון: בחרתי בכרטיס הזה כי אני רוצה אפשרות לחבר עד 6 מסכים, וכי אני מעדיף AMD בשביל תמיכה טובה בלינוקס עם דרייברים קוד פתוח. אפשר כרטיס אחר שעונה על הדרישות האלה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש. אולי כ-8000, חריגה…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Total War, Titanfall וכל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by MetalMachine,

i5 4570 2X4GB DDR3 1600MHz של G.Skill Sapphire R9 280X Vapor-X Gigabyte H87-D3H Samsung 840 EVO 250GB SSD Antec Eleven Hundred Corsair TX850M אני חושב שרוב (אולי כל) החלקים הפנימיים עדיין באחריות של KSP, עד לאוקטובר 16, ועדיין יש לי את רוב הקופסאות

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שח , גמיש מעט לחריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, לדוגמא Assassin creed , the witcher, horizon zero dawn, godfall 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד (עדיפות למסך IPS עם זמן תגובה של 1ms וקצב רענון של 144hz) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום וחג שמח לכולם! אני מחפש מחשב לסלון שיתחבר למסך טלוויזיה 55' (HDMI) למען אימי. השימושים יהיו סטדנטיים לחלוטין ויכללו גלישה באתרים, יו טיוב, קודי על שלל הרחבותיו (ABEKSIS WIZARD בגדול). בנוסף, אני רוצה שתהיה לי את האופצייה להורדת טורנטים וצפייה בסרטים וסדרות (לא בלו ריי וכו', 720P מספיק). פרט לכך, אני אשתמש בו לצפייה ישירה בתוכנות כמו SOPCAST ו-ACEPLAYER בספורט. יש אפשרות בתקציב הנ"ל לשלב גם כנן SSD בשביל המהירות? לא נצטרך כונן קשיח בנפח גדול בכל מקרה. גם אופציית מארז יחסית שקט די רלוונטית משום שהוא יהיה בסלון. אשמח להמלצות או מפרטים מומלצים וגם אתרים מומלצים להשוות מחירים וביקורת על מוצרים. תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום אני נוסע לשוויץ ויש באפשרותי להביא מחשב נייד לארץ ואני מעוניין להחליף את הנייד שלי ..הנטבוק שלי ששימש בעיקר לגלישה/סרטים/קצת אופיס אולי/העברת תמונות ...במחשב חדש הדרישות הם לא רבות כמו שכתוב למעלה אולי אפשר להוסיף לזה קצת משחקים call of duty וכאלה אבל לא רציני בכלל,נקרא לזה שזה לא יבוא בהשקעה רצינית כי זה לא העיקר. העיקר זה שהמחשב יעבוד טוב וישקול כמה שפחות! התקציב הוא עד 2500 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (call of suty ..לא כבדים כמו GTA זה ברור), צפיה בסרטים שאוכל לצפות גם בHD, * גודל המסך? לא גדול כי אני לא רוצה מחשב גדול בכללי אבל גם לא קטן פיצי * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ..8 שעות+ * האם יש צורך ביצי…

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Bentel,

שלום רב, קניתי SSD כדי להתקין אותו על נייד ישן Toshiba P200 שישב בארון שנה בערך. התחלתי את ההתקנה של וינדוס7 עד השלב של להפעיל מחדש את ההתקנה כדי לסיים אותה. המחשב הופעל מחדש, רואים את הסמל שלו וינדוס ו...המחשב נכבה! ניסיתי להתקין אובנטו ושם הוא בכלל לא הצליח להגיע לשלב ההתקנה ונכבה מעצמו. מישהו יכול לכוון אותי?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.