ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
מעבד : AMD Athlon XP 3000 לוח : PC CHIPS צי'פסט SIS כרטיס מסך SIS OB UP TO 64 + חריץ הרחבה AGP * 8 ! זיכרון : 256 MB דיסק קשיח : 80 GB CD * 52 1.44 FD מארז : MIDI TOWER 400W השקעה 1500 רווח 30 % סה"כ = 1950 *אני יודע שתרוצו להגיד לי "בסכום הזה אפשר לקנות AMD 64 " אבל הזמנתי וניס והמעבד היה חלש מאוד ה XP K7 PRO עבד באפליקציה של ה 32 הרבה יותר טוב...
-
- 52 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש ללימודים ולחיבור לטלוויזיה 4k באמצעות hdmi מחפש מפרט טוב שאמור לעשות את העבודה, חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד- או i5 או i3 זיכרון- 8 ג'יגה או 16 ג'יגה? כונן קשיח- ssd + קשיח רגיל מארז וספק- אין לי מושג איזה העיקר שייראה נורמלי ופשוט עדיפות לצבע שחור. לוח אם- אני לא יודע מה לקחת, לפי תגובות בפורום הבנתי שצריך משו תומך ddr4 כונן אופטי ווינדוס 10 האם צריך לרכוש כרטיס מסך בנפרד לסרטי 4k? בכל מקרה אין צורך להוסיף כרטיס מסך מעכשיו, אם אצטרך אשדרג בעתיד. זהו, בסך הכל צריך מחשב לשימוש משרדי, אם צריך למלא שאלון אז אמלא אותו. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מקסימום- עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה על תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא דברים כבדים), מחפשת מחשב שישמש אותי ביום יום, שיהיה נוח לשימוש ויחזיק זמן רב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט יחסית, לא מאוד קריטי כל עוד זה לא בהגזמה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב שיתמוך בצורה טובה בתוכנות ליצירת הדמיות ורינדורים כמו - 3dmax , vray וכו' 1. מה התקציב המירבי? 5000 - 3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3dmax , vray, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כונני ssd, וזיכרונות DDR3 8*4 סה"כ 32 גיגה, יש לי צלעות קירור, וספק כוח (לא יודע אם מתאים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שימוש ביתי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אבל זו הערכה ראשונה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחריגה, אולי אני טועה?... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים, סרטים, מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab, קצת תכנות. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב עריכת וידאו 4k באוויד ופרימייר, עריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום, מידול תלת קל, משרדי בסיסי ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כבר בן 12 והגיע הזמן להשתדרג באחד חדש ל-3-4 השנים הקרובות. הרכבתי מפרט בעצמי , מבוסס על FHD , מטרת המחשב משחקים כבדים וסרטים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם , והאם כדאי לשדרג את הכרטיס ל2070 SUPER במחשבה על העתיד הרחוק. אוברקלוק מתוכנן. תקציב 8-9K כולל הכל. תודה. נ.ב- האם ניתן בתקציב כזה לשלב מפרט תומך 2K שיריץ משחקים בצורה חלקה ? אם כן אשמח לקבל אחד כזה. במידה ולא אסתפק ב-FHD.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מציג מפרט שהרכבתי במחיר יחסית נמוך סביב מעבד שקיבלתי (אני לא יכול למכור אותו). המפרט הורכב ע"פ המלצות מהפורום פה וקצת על בסיס המפרטים המומלצים כשהמחיר הסופי גמיש קצת לפה ולשם. עוד דבר ששווה שאלה היא האם שווה לרכז את הקנייה אצל ספק אחד למרות שהמחיר יכול לקפוץ? המפרט: 650 - ASUS P5Q PRO G.skill 4gb 800mhz CL4 - 400 Seagate 500GB ST3500320AS - 273 ASUS 2014L1T X20 - 150 ANTEC SONATA 3 500W - 650 Scythe KAMA CROSS - 165 כמו כן יש ברשותי כרטיס מסך מסוג 9600GT שכרגע אני ישתמש בו ולא ישדרג. המחירים כמו שאמרתי הם מספקים שונים והסה"כ יוצא 2288 שזה מחיר שאני מוכן לחרוג ממנו ממש קצת (נניח עד 2500) אם למישהו יש המלצה כלשהי איך לשפר את המפרט בתקציב שציינתי אני אשמח ל…
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקציב נע בין 3000 ל-4000 בלי חריגה, זה המחשב שהרכבתי תגידו לי איך נראה לכם ואם יש מקום לתקן דברים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE X2 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪917 קשיח למ…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת על מפרטים שהכנתי, והתלבטות ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו, תכנות, פיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560*1440, מתכנן לרכוש את ה-PG279Q, אשמח לחוות דעת בעיקר לגב…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אחרי מספר ימים של חיפושים בניתי את המפרט הבא ורציתי ככה חוות דעת סופית לגביו. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1110 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 348 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO White CMW16GX4M2C3000C15W כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 מארזים: Antec DP501 Enclosure כמות: 1 - מחיר: ₪ 249 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 286 מאווררים למארזים: Antec Prizm Cooling Matrix כמות: 1 - מחיר: ₪ 157 כרטיסי מסך: Gigabyte G…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על הלנובו y50-70 (אלא אם למישהו יש הצעה אחרת, לשימושים רגילים וקצת גיימינג), אבל יש לו הרבה דגמים ואני לא יודע אם כדאי ללכת על מסך 4K כי בעתיד הלא רחוק כבר תהיה כמות נכבדת של תוכן ב4K וגם הפלאפונים כבר מצלמים ברזולוציה הזאת. יש חסרונות בולטים למחשב נייד ברזולוציה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קודם כל למערכת hwzone קבלו חח על המפרטיםהמעודכנים ניכרת השקעההתחשבות בצרכים ומקצועיות. טובאני הולך על המפרט של ה5000 שקל עם כמה שינויים טוב מחר אני הולך לקנות מערכת עם אח שלי וחבר הנה שאלות אחרונות: התקציב כ 5000 למחשב בלי המסך. 1.אני קונה בקיאספי כי יש בירושליים והם זולים וחבר קנה שם. 2.אני קונה מערכת למשחקים בלי אוברקלוק בשנים הקרובות עם אפשרות לשדרוגים וכו'.. 3.אני קונה מבוסס amd 64. 4. אני צריך מסך 19 אינץ שטוח (לא דק) איכותי לא אכפת לי מחנות אחרת. תקציב כ1300 אז השאלות מה עדיף הלוח גיגהבייט או הmsi הזוליםאני מתכוון.-אפילו שאין את הmsi בחנות. מעבד 3000 או 3200 האם שווה לי להשקיע עוד 200 שקל זכרון אני קונה שתי סטיקים של 512 איזה אחד adata/vt samsung twinmos שימו לב שהם…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חזק לעריכת וידאו ולאפטר בתקציב של כ-10K לא כולל מסך ומערכת הפעלה רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל - מעבד i7-8700K קירור Noctua NH-D15S לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming זיכרון 32GB (2x16) DDR4 3000Mhz כרטיס מסך Gigabyte GTX1070Ti דיסק קשיח: 2* Samsung 860 evo 500Gb 1* WD Caviar purple 4TB ספק כוח Corsair 750W 80+ GOLD Modular מארז NZXT S340 קירור נוסף למארז האם זה סבבה, האם צריך שינויים, התאמות וכו תודה
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, כבר תקופה שאני מחפש מחשב נייד בתיקצוב של 2,500ש"ח+/-, והתנקזתי בסופו של דבר לשני דגמים אלו: Lenovo G510: http://www.zol4u.co.il/items/306172 Dell Inspiron 3537: http://www.zol4u.co.il/items/296667 הבעיה, שיש כ"כ הרבה דגמים, ואני זקוק לעזרתכם במה לבחור. דבר ראשון, אפרט קצת את ייעודי המחשב: משימות בסיסיות, כגון: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטים, וטיפה משחקים. לכן, אני מעוניין במחשב עם כ. מסך יחסית מתקדם יותר, כמו הלנובו שמוזכר למעלה. + מעוניין בגודל מסך של 15.6". דבר שני, מה שלא הצלחתי להבין, זה את ההבדל בין סוגי המסכים. מה זה אומר glossy, או matte? או לצורך העיניין, מה ההבדל בין שני המסכים במחשבים שציינתי? אוסיף, שנורא המליצו לי על מחשבי DELL, בגלל האחר…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כיום ברשותי נייד של דל , הנייד כמעט מושלם מבחינתי , חוץ מהמסך שהוא HD לא הכי איכותי. יש לי אופציה לעבור למאק של אחי, הוא לא הכי חדש אבל הוא I5 סבבה והכי חשוב עבורי זה האיכות מסך. השאלה שלי היא: אצלי יש לי SSD עם מערכת חלונות 8.1 . אם אני מוציא את ה SSD שלי ומכניס אותו למאק, זה יעבוד? מה יקרה?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שקל, אפשרות לחרוג עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - מסחר בבורסה. תוכנות - thinkorswim, trader workstation שימוש משני - משחקים. valorant, genshin impact 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לגאונים מביניכם... מנסה לפתוח מסמך בוורד 2016..פותח מסמך..אך אין אפשרות הקלדה..זה רושם לי למטה- הבחירה נעולה. מה זה אומר? ולמה?? איך אני מחזירה את המצב לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לי התלבטות בין 3 מחשבים אשמח לקבל הצעות איזה מבניהם עדיף. ללימודים וממש טיפה משחקים. חשיבות: סוללה חזקה וניידות,משקל. https://ksp.co.il/?uin=49226&select=.268..271..159..5372. https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..5390.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=49271&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?ref=wap&uin=48649 תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-