עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בקשר לבחירת לוח אם ומעבד בשביל חבר טוב שלי.... התקציב שלו הוא 1350 לשניהם... והוא לא רוצה דווקא מעבד של amd ... לוח אם: לא משנה לו העיקר שיהיה טוב ויתאים למעבד... מעבד: העיקר לא amd ניסיתי לשכנע אותו שה- amd מצוין אבל הוא עקשן מאוד... אם תוכלו לעזור לי לעזור לו אני מודה לכם בשמי ובשמו...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Darktyde,

שלום לכולם ! ברשותי מחשב נייד של טושיבה p200-10c. אני משתמש בתוכנות אנימציה של תלת מימד לעיתים קרובות ובעת הרנדרים (הוצאת תמונה - חישובי תאורה וכו') המחשב מגיע למאמץ מקסימלי. הקטע הוא שאני מקבל קריאה שהמחשב מגיע ל100 מעלות (וזאת גם ההגבלה על פי אינטל-טושיבה למחשב הזה). ממה שהבנתי זה לא אמור לקרות, המאווררים עובדים בסדר, אבל מה שהכי מוזר - המחשב לא מדווח על התחממות יתר, ולא עובר את ה100 מעלות. אחד האפקטי-לוואי שיש זה גליצ'ים (העלמות ו'פאקים') בחלונות וגרפיקה דו מימדית, שאני חושב שנובעת מ'קציצה' של היכולת עיבוד (כלומר ההגבלה שיש על המעבד בשל הטמפרטורה, אבל יכול להיות שאני טועה) אני מבקש את העזרה של מי שמבין בנושא לתת לי עצות לגבי העניין, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. אנשים כרגע קניתי מחשב: מTMS דיברתי איתם הזמנתי מהטלפון אפשר לשנות 24 שעות מעכשיו.. הוא אמר שיהיה OC למעבד בערך ל4.5... אז לקחתי קירור די אחלה אז אנשים מהר תציעו לי גם זכרונות אחרים לקחתי את אלו כי הם פשוט נראים פצצה אם יש שיפורים וכאלו עד 7.5 אלף... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪867 קירור למעבד: Evercool Silver Knight Water Cooling + Anti Freeze - WITH CPU ONLY כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS5 כמות: 1 - מחיר: ₪1247 מארז: Thermaltake Armor Plus MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ₪35 ספק כוח: Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪765 …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי/מדיה עם חישובים קלים , בעיקר ויזואליזציה, קצת משחקים: CIV, TES SKYRIM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" של DELL 1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by zeez100,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מחשב למשחקים. אני צריך מחשב כולל הכול בלי ציוד הקפי רק את המחשב עצמו. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by hila1212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידה וזה לא פוגע פגיעה משמעותית באיכות הרכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים (לדוגמא WOW) -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות (?) 3. האם יש צורך בציוד היקיפי? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא (?) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חוזק …

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by zefet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, רוצה את החוויה הטובה ביותר 4.5-5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש משהו ששווה את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג^^^ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל הסוגים, אני מגוון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוה…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

היי חברה.. קודם כל אני רוצה להגיד שכבר חרגתי מהתקציב אז אם אתם רוצים לייעץ לי להחליף חלק זה או אחר אנא שלא יהיה יקר מקודמו. המחשב הוא בעיקר למשחקים אז השקעתי יותר בכרטיס מסך (לקחתי זכרון ומעבד די חלשים יחסית בהנחה שעד השנה הבאה המערכת תסחוב באופן סביר כל משחק אך לקחתי לוח עם CHIPSET חדיש כדי שאוכל לשדרג עוד שנה -שנתיים את הממחשב לזכרונות ומעבד חזקים יותר..) אז הינה המפרט: AMD ATHLON XP1800 GYGABTE 7VAX KT400 (with LAN and audio on board Mushkin PC2100 DDR BASIC maxtor 40GB 7200 LEADTEK G4 TI4200 64MB (לדעתי הרהב יותר משתלם לקנות כרטיס כזה היום!) אז מה דעתכם על כל הסיפור הזה?? האם כל החלקים תואמים אחד לשני? כל הערה תתקבלנה בברכה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by tendo,

שתום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב את שנת הלימודים לקראת תואר בכלכלה ומנהל עסקים. אני כנראה ארכוש מחשב לפני תחילת התואר ודיי ננעלתי על משו, הקאצט שהוא שוקל בערך 2.7 קילו ומביך 15 אינטצ.( כן, שמתאים גם לגיימינג) השאלה שלי היא האם למישו יצא לעשות תואר כאשר הוא עם מחשב במשקל דומה ואיך היה? מצטערים על זה? מודעים על זה? לא שינה כלום? אני פשוט מתלבט האם לקחת מחשב שהוא 15.6 וחזק מאוד שיתאים גם לגיימינג, או לרדת בתקציב ולקחת משו זול יותר, קל יותר אבל חלש יותר גם... תודה מראש לעונים ולעוזרים.

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…

13. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by dyxel,

הרכבתי מפרט מKSP ואני צריך לדעת מה אתם חושבים ואולי גם לשפר אותו : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 265 2 530 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 1 560 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 מחיר כולל :5100 ש"ח(לא כולל ציוד הקפי) מה דעתכם???????

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. שלום לחברים אני רוצה לקנות מחשב נייח כשהשימושים הם תכנות, גלישה מרובת טאבים באינטרנט, וירטואליזציה וקצת למשחקים לילדים. מה חשוב לי? מהירות של המחשב, ובעיקר שקט מהמאווררים (לא רוצה לשמוע אותם ומוכן לשלם על זה :)) קיבלתי את ההצעה הזאת ואשמח לחוות דעתכם. https://tms.co.il/builds/333938 לקחתי כרגע כרטיס מסך פשוט עם אופציה בהמשך ללרכוש כרטיס חזק למשחקים תקציב באיזור ה6 אלף האם להחליף משהו ? האם לקחת זיכרנות יותר מהירים ? Ssd אחר? בתודה מראש

16. Started by GQ4U,

מפרט ב5500 ~ AMD\INTEL + גיגה זכרון לעומת מה ששמעתי בעבר הamd 64 3.2 עושה עבודה טובה גם במשחקים וגם בגרפיקה (http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2249&p=6) אני רוצה להתאים לו זכרון ram מכובד (1 גיגה ) לא ברור לי כמה PDP שווים מבחינת אמינות - אתם תחליטו. וגם כרטיס מסך טוב. (בלי מסך וציוד היקפי אחר\ אפילו בלי הארדיסק - אני אסתדר עם הATA הרגיל שלי)

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום, מעוניין במחשב למשחקים ב-2300 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות בעתיד לשדרוג של כרטיס מסך בלי שהמעבד \ לוח יהוו צוואר בקבוק. עדיפות למפרט מ- skypc או מ- iqpc (אם האחרון זול במאה ש"ח ומעלה). תודה,

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני הולך לרכוש מחשב נייד נתונים: INTEL® PENTIUM® 4 2400Mhz (up to 2.8Ghz מעבד 256MB (Up to 1024MB זיכרון 30GB (Up to 40GB דיסק קשיח Combo (DVD+CDRW 8x8x8x24 כונן תקליטורים Ati Radeon 16MB DDR AGP 3D Now! כרטיס מסך SOUNDBLASTER PRO 3D FULL DUPLEX כרטיס קול STEREO-SPEAKERS & MICROPHONE רמקולים 56KBPS V.90 מודם פקס 10/100 Mbit LAN כרטיס רשת LCD -TFT XGA 14.1`` ACTIVE-MATRIX 1024x768 מסך USB PORT X 2 , FIR (IrDA 1.1), PCMCIA יציאות FireWire IEEE1394 + TV-Out כרטיס עריכת וידאו 2.95Kg משקל השאלה: האם למשתמש הביתי הממוצע + (משחקים, סרטים, אינטרנט…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. יש לי hp pavilion dv6000,עכשיו יש לי בעיה עם הסוללה,רשום שהיא במצב charging,וכרגע זה על 5 אחוז. והיא לא עולה..ואם אני מנתק אותה מהמקור של הטעינה המחשב נכבה..אולי משהו לא בסדר בהגדרות? תודה לעונים. עריכה: צירפתי תמונה:

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by saharbz,

שלום, אני צריך נייד בעיקר ללימודים (כלכלה, ביולוגיה... לא הנדסה/מחשבים) ואינטרנט, כאשר התקציב הוא גג 3,000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בגדר של טוב ועונה על הצרכים: http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-5470-4010u.htm האם המחשב הזה עם מעבד I3, בתדר 1.7GHZ הוא משהו שיספיק או שצריך להשקיע ולקחת I5? תודה. מטרות המחשב? סטודנט, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 14, לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?רצוי כמה שנמוך, סביבות ה - 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לסטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 G…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM. דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות. אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו. יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8, ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP. הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של …

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  23. שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המטרה לקחת כרגע מחשב עם כרטיב מסך בסיסי (מובנה ?) שיתמוך לילד במשחקים אבל עם לוח אם שיתמוך בחיזוק המחשב בעתיד כמו הוספת זכרונות וקניית כרטיס מסך חזק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, GTA האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא טרקטור אבל גם לא משהו שקט מיוחד האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

דיונים חדשים בפורומים