ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב נייד נתונים: INTEL® PENTIUM® 4 2400Mhz (up to 2.8Ghz מעבד 256MB (Up to 1024MB זיכרון 30GB (Up to 40GB דיסק קשיח Combo (DVD+CDRW 8x8x8x24 כונן תקליטורים Ati Radeon 16MB DDR AGP 3D Now! כרטיס מסך SOUNDBLASTER PRO 3D FULL DUPLEX כרטיס קול STEREO-SPEAKERS & MICROPHONE רמקולים 56KBPS V.90 מודם פקס 10/100 Mbit LAN כרטיס רשת LCD -TFT XGA 14.1`` ACTIVE-MATRIX 1024x768 מסך USB PORT X 2 , FIR (IrDA 1.1), PCMCIA יציאות FireWire IEEE1394 + TV-Out כרטיס עריכת וידאו 2.95Kg משקל השאלה: האם למשתמש הביתי הממוצע + (משחקים, סרטים, אינטרנט…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי hp pavilion dv6000,עכשיו יש לי בעיה עם הסוללה,רשום שהיא במצב charging,וכרגע זה על 5 אחוז. והיא לא עולה..ואם אני מנתק אותה מהמקור של הטעינה המחשב נכבה..אולי משהו לא בסדר בהגדרות? תודה לעונים. עריכה: צירפתי תמונה:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד בעיקר ללימודים (כלכלה, ביולוגיה... לא הנדסה/מחשבים) ואינטרנט, כאשר התקציב הוא גג 3,000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בגדר של טוב ועונה על הצרכים: http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-5470-4010u.htm האם המחשב הזה עם מעבד I3, בתדר 1.7GHZ הוא משהו שיספיק או שצריך להשקיע ולקחת I5? תודה. מטרות המחשב? סטודנט, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 14, לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?רצוי כמה שנמוך, סביבות ה - 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לסטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 G…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM. דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות. אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו. יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8, ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP. הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של …
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה לקחת כרגע מחשב עם כרטיב מסך בסיסי (מובנה ?) שיתמוך לילד במשחקים אבל עם לוח אם שיתמוך בחיזוק המחשב בעתיד כמו הוספת זכרונות וקניית כרטיס מסך חזק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, GTA האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא טרקטור אבל גם לא משהו שקט מיוחד האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- HTPC - יישב בסלון. המטרה צפייה בסרטים וסדרות. יחובר ל - LCD (חשוב שיהיו בו כל היציאות כמובן - HDMI , VGA USB וכדומה.) אני מעוניין שיהיה גם קטן ויפה וגם טוב כמובן , חשוב שיכלול כונן /צורב DVD + אפשרות לחבר שלט. יהיה נחמד אם יהיה ניתן לחבר לממיר או לטלויזיה לצורך הקלטה. תודה מראש לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקלים. חריגה עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר למשחקי עולם פתוח, משחקי תפקידים ומודינג), ושימוש באבלטון לייב/תוכנות להפקה מוזיקלית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בעדיפות ראשונה, כמובן שמעדיף כמה שפחות רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני חושב שעדיף שאתם תרכיבו לי מחשב! הנה הרעיונות שלי! מעבד amd לוח אם מבוסס nforce2 512 ddr Radeon 9700 (אני לא יכול לחכות ל9500 פרו!!) לא צריך מקלדת, עכבר, רמקולים! לא צריך גם צורב (אני מעביר את הצורב מהמחשב הישן!מבוסס סקזי) אבל אם יהיה איזה 250-300 שקל פנויים אז אני אקנה גם צורב חדש! מארז: אני לא עושה oc ואני לא הולך לגעת במארז! אולי להתקין כרטיס כלשהו או משהו כזה! אז לא ניראה לי שאני צריך מארז tower or full tower אם אתם חושבים שכן אז תגידו! ספק: כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות oc אז תציעו משהו שאני אצתרך ולא יותר מדיי!tsunamy350w יספיק? או hec300w ? ואני צריך גם כונן דיוידי! והרד דיסק: wd 80gig 8mb cache שחכתי להגיד שאני קונה גם את ה-lg flatron 700p אבל לא מהתקציב הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1442 קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-P0401 כמות: 1 מחיר: ¤276 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤548 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 מחיר: ¤590 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb SATA II 8MB כמות: 1 מחיר: ¤430 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1379 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 כמות: 1 מחיר:¤465 סה"כ: ¤5130 איך הוא?האים אפשר לשפר אז איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רבי מכר כגון: COD AW ,ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא עד 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9608 Compaq CQ61-410EJ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9809 Lenovo G550 NTD2WIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9860 DELL Inspiron 1545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKIN1545BK441Y השמושים הם אינטרנט ואופיס
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה שלי, העבודה מתאפיינת רובה עם תוכנת AUTOCAD ותוכנות אופיס. אשמח לעזרה על מפרט נדרש למחשב חזק. התקציב שלי הוא בסביבות 4000-5000 ש"ח אפשרי לחרוג קצת אם צריך. אין צורך בציוד היקפי כגון מקלת עכשיו ומסך. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רקע - אני משתמש במספר מחשבים כשאחד מהם משמש כראוטר ותחנת הורדות, עד לאחרונה שימש בתפקיד P3 ישן עם 256M זכרון וכרטיס VOODOO עתיק. לאחרונה הוא שבק חיים ומכיון שהסידור מוצא חן בעיני אני רוצה לרכוש מערכת חדשה. האתגר - אני רוצה להמציא מינימום!!!! כסף על המחשב הנ"ל, יש לי מערכת נוספת המיועדת למשחקים וכול מה שאני צריך מהמחשב ה"חדש" הוא שהוא יתמוך בXP, מעבר לכך לא מענינות אותי אפשרויות השדרוג או יכולות נוספות, יש כמובן כבר צורב, עכבר וכיוב, כל מה שדרוש הוא לוח אם, זיכרון ןמעבד. מה האפשרויות? ברוך
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-