עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomer2004,

Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB 1,085 ש"ח / Hercules 3D Prophet 9600 256MB Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 310 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 537 ש"ח Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,276 ש"ח (או 3 עדיין לא החלטתי ) סה"כ 3,960~ ש"ח (המחירים לפי פנדה - www.pandas.co.il ) שאר הדברים - סי די ו דיסק קשיח ומסך אני לא צריך - המפרט עד 4100 ש"ח עריכה : המחשב הוא לצורך משחקים (כבדים) 1) איזה כרטיס מסך לבחור ? (256 מגה זיכרון ) - או משהו שלא ברשימה ... 2) האם יש הבדל רציני בין מעבד 2.8 לבין 3.0 ששווה להוציא בערך 400 שקל תודה מראש!

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by danielzy,

משדרג את המערכת שלי. הבסיס הוא 8700K שכבר הוזמן. לא שולל OC בעתיד, אבל כנראה שהמעבד הזה מספיק חזק ולא אתעסק עם זה, לפחות לא בשנים הקרובות. מה אני צריך? לוח אם - איכותי בבקשה, עד 800₪ דיסק - ככל הנראה יוזמן MX500 מאמאזון זכרונות - עדיין מחפש, לא פחות מ 3600MHZ, רצוי יותר מ 4000MHZ - רצוי ואף מומלץ להזמין מחול, המחירים בארץ מטורפים. אלו לדוגמה יוצאים לי כ 1120₪ עד הבית. קירור למעבד - קירור איכותי ושקט, רק קירור אוויר, עד 300₪ מה לא צריך: מארז, ספק כח וכרטיס מסך. יש, וברמה הגבוהה ביותר. תודה לכולם על העזרה.

3. Started by yovel842,

שלום, אני מבקש את דעתכם על המפרט מחשב הזה full gaming ברמה הכי גבוהה שאפשר שימו לב שיש מסך בשווי 684 ש''ח http://www.tms.co.il/preview/spec/jx4ateds ‎5000‫1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). איו תוכנות ספציפיות אך ורק גיימניג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם! כל משחק שיש שאוכל להריץ אותו בלי בעיות ועל ההכי גבוה מבחינת הכרטיס …

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Gadgets4all,

הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Dima323,

שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by tomer87,

חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D

• 56 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. יצרן: DELL מוצר: Dell Inspiron 15R מסך מגע 15.6 INCH מק"ט חברה AD15-TS-i3 סידרה 3521 רכיבים פנימים: מעבד Intel® Core™ i3-3217U תדר מעבד 1.9GHZ תדר מקסימלי (3M Cache, 1.90 GHz) זיכרון 8GB גודל מסך 15.6INCH מסך מבריק מסך מגע כן כרטיס מסך Intel® HD Graphics 4000 זכרון כרטיס המסך משולב פנימי רזולוציה מקסימלית 1366x768 כרטיס רשת קווי קיים צורב קיים מצלמה+ מיקרופון קיים סוללה תאים 6 רמקולים קיים בלוטוס קיים כרטיס רשת אלחוטי קיים מהירות זיכרון 1600MHZ DDR3 דיסק קשיח 500gb דיסק קשיח SSD Cache לא קיים מערכת הפעלה Microsoft Windows 8 64BIT מידה 0.98 ~ 1.0 x 14.8 x 10.2 סנטימטרים (גובה X רוחב X עומק, בקירוב) משקל 2.5KG צבע צבע: …

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by yik,

נדרש מפרט למחשב HTPC 1.תקציב מקסימלי 1500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות גם באיזור ה 1000 ש"ח . לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מחשב מיועד להיות מחשב סלוני HTPC - צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון סוגי המדיה כנ"ל. המחשב לא מיועד למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי - המחשב יחובר לטלווזיית LCD 42 דרך כניסת HDMI. 4. אין צורך בכרטיס טלווזיה או יכולות הקלטה. 5. חלקים שכבר קיימים ואין צורך לכלול המפרט - כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת עם עכבר מובנה,רמקולים(של הטלווזיה). 6. חשיבות שקט : 2-3 7. לא יבוצע אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ע"י חנות. 9. איו חנות מועדפת. אפשרי כל חנות באיזור השרון\גוש דן 10. בקשות מיוחדות - המחשב יישב…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני קונה מחשב שבנוסף לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו', אני אשתמש בו לרטרו גיימינג היות ויש לי משחקי מחשב ממש ישנים מהעשור הקודם. הנה המפרט שהציעו לי: Intel core i3-4160 haswell dual-core 3.6 GHz LGA 1150 54W desktop processor Intel HD graphics 4400 ARCTIC Alpine 11 GT rev.2 CPU cooler for Intel GIGBYTE GA-H81M-HD3 LGA 1150 Intel H81 HDMI SATA 6g/s USB 3.0 micro ATX Intel motherboard TOSHIBA DT01ACA050 500GB 7200 RPM 32MB cache SATA 6.0gb/s 3.5 internal hard drive - bare drive SAMSUNG DVD burner 24X DVD+R 8X DVD+RW 8X DVD-R DL 24X DVD-R 6X DVD-RW 16X DVD-ROM 48X CD-R 24X CD-RW 48X CD-ROM SATA model SH-224DB/BSBS -OEM Gigabyte GV-N730D3-2GI GT 73…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שיש... ( שיריץ משחקים טוב... ) ב 3000 שח ( בלי מסך ) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by ovadiagil,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות דרכה מגן מסך מט למחשב נייד 13 אינצ ו15 אינצ של דל? מישהו כבר ניסה את זה? תודה,

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by carman6,

אהלן חברים, אני צריך עזרה מכן היום עם חוות דעת על לפטופ של חברת Lenovo. מעבד core i5 3210 2.5ghz זכרונות 4gb ddr3 1600mhz הרדיסק 500gb 5400rpm כרטיס מסך nvidia g630 2g ddr3 מסך hd 15.6 inc כמו כן אחריות לשנה עד בית לקוח. המחיר שהוצע לי הינו 2850 שח. המחשב למטרות כלליות עם נגיעות בגרפיקה. תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by danielroil,

שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by oz25,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. מחשב נייד בתקציב של 5 אלף ש"ח גודל מסך 17" מינימום אפשר יותר ייעוד בעיקר לעבודה וכמה משחקים לא משהו רציני אך ארצה ש SUPCOM ירוץ עליו צורב DVD יציאות כמה שיותר עדיף אני רוצה בעיקרון את המחשב הנייד הכי מתקדם והכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל משקל לא ממש משנה סוללה וכו' אמרתי כמה שיותר יותר טוב אין לי איזה משהו להגדיר אשמח לעזרה ואם יש לכם מקום טוב לקנות בו אשמח גם כן לקבל מקום אמין שלא יעשה לי בעיות עם אחריות וכו' תודה לעוזרים דן.

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אני תכננתי לקנות מחשב (מסך וציוד הקפי כבר יש לי) בנובמבר כשתצא סדרת ה300 של NVIDIA ואת המחשב שלי לתת לקרוב משפחה. מה שקרה זה שהמחשב שלו קרס (היה ישן מאד) ועכשיו הוא צריך מחשב באופן מיידי. אין לי בעיה של כסף אבל הבחור מתכנן לקנות מחשב בערך באלפיים ומשהו שקל שיהיה פחות טוב מהמחשב הנוכחי שלי (נקנה בלא מעט כסף לפני שנה וחצי בערך) כמובן שמבחינתו לתת לי את הכסף אם זה יהיה בקרוב וכאן מתחילה הדילמה : הזמנתי כבר ווינדוז 7 והמסך שלי ברזולוציה של 1920*1200 וכמו שאמרתי השימוש העיקרי זה משחקים כך שדירקט איקס 11 זה חובה מבחינתי. כך או כך התכנון זה מחשב ב5000 (ללא קשר לכמה אני אקבל על המחשב הישן). אני צריך או מחשב טוב מאד עכשיו או מחשב עם הכנה לכרטיס מסך שיצא בתקווה בנובמבר. מה אתם היית…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום לכולם! המפרט הנוכחי הוא: windows10 Operating system running under SSD: KINGSTON SV300S37A480G מעוניין להגדיל ל- 1 או 2 טרהSSD Ιntel Core i7 5930k Gigabyte x99-SLI-CF אני משער שהלוח אם הוא המחסום פה כי פה אני אצטרך שידרוג DDR4 16GB מעוניין לקבל הצעות ל-32 Geforce GTX 1060 6GB מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שייתן תמורה לכסף+שיתמוך בכל המשחקים החדשים היום+לפחות לריצה של השנתיים שלוש הקרובות כמו שהכרטיס מסך הזה נתן לי כל השנים האחרונות! תודה !

20. היי, אני מתחיל שנה ב' בלימודי הנדסת תוכנה, יש לי כיום כ-3 שנים לפטופ לנובו G570 עם מעבר B940 Dual Core. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תכנות (VS, Eclipse), משחקי רשת בעיקר MuOnline שירוץ במחשב 24\7 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 יש עדיפות למאט אך ממש לא חובה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by alcavi434,

שלום חברים , אשמח להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המחשב בעיקר בלוח אם, זיכרונות ומעבד. כיום יש לי 4790K עם קירור של Noctua D15 לוח אם Asus Z97 Sabertooth Mark1 זיכרון DDR3 מהירות 1600 CL9 ספק כוח - 850W SeaSonic Gold 85+ מסך מחשב 144Hz של Samsung. רזולציה 1080P לאחרונה רכשתי כרטיס מסך 2080 Super של GigaByte מה שלא לקחתי בחשבון שהמעבד גורם לצוואר בקבוק והכרטיס מסך לא מנוצל די שמים לב לזה בביצועים במשחקים. חשבתי לשדרג את הלוח אם, מעבד וזכרונות אין עניין של תקציב לא מחפש להתפרע סה"כ שיהיה ניצול מקסימלי. כרגע על הפרק מה שחשבתי זה - מעבד - AMD 3600X (יש אופציה לקבל בחינם תושבת מNoctua במידה ונרכש לוח חדש AM4) …

23. Started by קלוקיי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 2500 שיהיה בעיקרון למטרות משרדיות OFFICE וכו' וסרטים במידת הצורך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.