עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ziv13,

שלום, אני צריך בעבודה להפיק סרטון אנימציה באורך שלוש דקות עם 3DSAMX ו VRAY. בהתחלה הכוונה היתה לשלוח את הסרטון לחוות רנדר כי לי כרגע יש 5820K זקן ומניסוי ראיתי שבחוות רינדור אני מצליח לרנדר פי 5 מהר. אבל מבירור ההצעות מחיר שקיבלנו מחוות לסרטון כזה ב 30 FPS ברזולוציה של FULL- HD היו בין 12,000 ל 15,000 שקלים לא כולל טסטים. לכן חשבתי כבר לקחת את התקציב של השליחה לחוות רנדר ופשוט לקנות מחשב שירנדר את הסרטון וגם יוכל לשרת אותי בעבודה. אני מצרף מפרט שחשבתי בכיוון שלו אצל WELLCOM אבל פתוח גם להצעות ממקומות אחרים במרכז. הדילמות שלי בעיקר הן: 1) בנוגע לקירור כי ראיתי שה CORSAIR 115 לא תומך מהקופסא ב TR4 וצריך להזמין תושבת מיוחדת שלא יודע מאיפה להשיג. אבל חשו…

2. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by נתנאל1236,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה ולעבודה. אין לי דרישות מיוחדות, בעיקר אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי אסוס 1101ha שהיה ממש עגלה, אני רוצה משהו שיעבוד חלק, שהסוללה תחזיק הרבה וזהו. מעדיף מסך קטן מהרגיל, 13-14 אינץ'. התקציב לא מוגדר, אבל היות והצרכים שלי די בסיסיים אני מעדיף לא להוציא הרבה בשביל תכונות שאני לא צריך אלא לשמור את הכסף לדברים טובים יותר. חשבתי על כמה דגמים, הייתי שמח לקבל את עצתכם 1) jumper ezbook 3http://m.gearbest.com/laptops/pp_607750.html 2) chuwi lapbook 14.1http://m.gearbest.com/laptops/pp_602696.html ; 3) lenovo ThinkPad e31-80https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-... 4) xiaomi air 13…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by questionman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Infarlock,

היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. בניתי את המפרט בהסתמך של המפרטים המוצעים באתר הזה. רוצה חוות דעת כדי לדעת שהכול יתאים.... את המפרט בניתי ב7.1K [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte G1.Sniper Z87 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=widt…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by perlov1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב עד 750 דולר,שיהיה די חזק כי אני לא הולך להחליף אותו בשנתיים הקרובות. אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב שיתאים לסטודנט,מסך 15 יהיה טוב? כרטיס מסך סביר לא משהו מפלצתי לא מיועד למשחקים כבדים וכו',סרטים ודברים כאלה. אחריות גם חשוב אבל לא מרכזי. אם אפשר יהיה לצרף לינק לקניה זה יעזור. תודה רבה מראש

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן זהו חבר שלי עכשיו סוף סוף החליט שהוא חייב מחשב כי יש לו דרטה הוא נותן 9K אבל האם כדאי לחכות למעבדי סנטרינו?? עריכה: אה כן צריך מעבד, זכורנות, לוח, כרטיס מסך, הארדיסקים וספק

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by below_z,

אני אתחיל מזה שחשבתי לקנות מחשב חדש בעוד כמה שבועות אך ראיתי את המבצע על GTX570 של Gigabyte וחשבתי שאולי שווה ללכת על זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איך שיצא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו כן המחשב גם ישמש לקריאה ולימודים אך לא צריך להתפשר לכיוון הזה מכיוון שיקנה נייד במידת הצורך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו (Crysis 2 וכו') -מהי הרזולוצי…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by danvis,

היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום רב לחברי הפורום, אני חדש כאן ומקווה שאני לא אחרוג מהנהלים. אני סטודנט למקצוע הומני ואיני זקוק למחשב לגיימינג או לעריכת מדיה. למען האמת, אני פשוט לא סובל שהמחשב איטי ולא עמיד ולא אמין. מעבר לכך, אני מעוניין למכור את המחשב הקיים שלי, hp probook בן שנתיים ואשמח לעצתכם לגבי המחיר שכדאי לדרוש עליו. לגבי המחשב שאני רוצה לרכוש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ניגון מדיה ומצגות. כל תוכנות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

15. Started by liortaib,

שלום רציתי שלאול אם אתם יכולים להביא לי מפרט מחשב למשחקים בתקציב של 6.5k כולל מסך 22 ללא מעבד!!!!!!! אני מביא מעבד q9450 אני לא מתכוון לעשות oc הדבר היחיד שרציתי לשאול זה אם זה שווה להכניס מערך cf למחשב כזה עם מסך 22

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by tempw,

המחשב נועד לגלישה ומשחקים(לא כבדים).... מארז: 4800 +USB P4 ל - ATX לוח אם : INTEL BLKD915GAV AVALON+LAN זיכרון: 512 M KINGSTON DDR 400 MHZ DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 120 GB 7200 SATA כרטיס מסך: INTEL GMA900 OB כרטיס קול: AC97 OB מעבד: P-4 3000 800 MHZ 775 1M(530) סה"כ למפרט : 3330 ¤ יש לי שאלה בקשר לכרטיס המסך שניתן לי , האם זה כרטיס טוב או שכדאי לי לשדרגו, האם הוא יגביל אותי בהמשך? האם דרוש איזה שיפור באחד הרכיבים...והאם המחיר הסופי הוא הגיוני? תודה....

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by sdfyuio,

אני מעוניין לרכוש מחשב מסדרת הX100E של לנובו ThinkPad , הצורך שלי הוא לתוכנות ממוצעות יותר מאופיס אך לא פוטושופ, למשחקים וסרטים המחשב הזה פחות מיועד, אך רצוי שיהיה מאוד נוח לשימוש רציף ומתנייד בקלות. רציתי לשמוע חוות דעת ממי שמכיר מחשב זה, האם הוא מתחמם הרבה, מה נוחות ההקלדה והעכבר שלו, אורך חיי הסוללה, כמה הוא מריץ טוב ווינדוז 7, והאם מחירו [בין 2300 ל3200- תלוי בדגמים] מצדיק את עצמו, ואולי גם כבונוס-איפה אפשר לקנות אותו במחיר מנצח. אם ישנו מחשב עם מסך של לפחות 11.6 בטריה של 4-5 שעות, צבע שחור, מסך מט, וחזק ונוח ואמין לא פחות מהדגם X100E , ובאזור במחיר הנ"ל, אשמח לשמוע. פשוט יש בי משהו שמרני שמעדיף את מחשבי הThinkPad, את חוזקם ואת המקלדת שלהם. במיוחד חשובה לי תיאור חווית…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by dw3939,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח (חריגה עד 3,000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, עבודה משרדית, עבודה גרפית קלה כולל עריכה (Photoshop ו- Camtasia) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך "14. עדיפות ל- "15. משקל ממוצע, רצוי עד 2 ק"ג. 7.…

22. אני רוצה גם שישאר לי בצד לפלאפון... צריך: מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך (לא X850XTPE/X850XT/X800XT/X800XTPE למיניהם אלא ב-Mid-High-End) הארדיסק (200GB סאטא) מארז ספק מסך 17" CRT פלופי מקלדת עכבר (רצוי MX-518 ) לא עושה OC למשחקים. והנה המפרט: AMD A64 3200+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB A-Data CAS2.5 Powercolor X800XL WD 200GB JD Sata Supertalent 601UF Silver Enermax EG375P-V LG F700P Sony 1.44 Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX-518 וכל זה עולה לי 7835 ש"ח נשאר לי 1715 ש"ח לפלאפון שזה סבבה לגמרי. מה דעתכם? ד"א - המחיר כולל הרכבה.

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by MadManiii,

היי, ברצוני לשדרג את המחשב הנייד, כאשר הפרמטר הראשון שלי בבחירת המחשב הוא תקופת אחריות. אני צריך אחריות באורך 3 שנים עם איסוף והחזרה מהבית. בתקציב שלי, סביבות ה 3,000 שקל, ממה שראיתי ישנם שלושה חברות אשר מציעות אחריות כזו. HP LENOVO ASUS איזה חברה לדעתכם נותנת שירות הכי טוב, יעיל ושלא עושים בעיות או מנסים להתחמק מאחריות?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא לעריכת וידאו? ובנוסף אני צריך מסך 22 איכותי עד כ - 1000ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1475 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1124 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 3 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata 2 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪1257 כרטיס מסך: Nin…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.