ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אשמח להצעת מחיר למחשב שאני מעונין למכור בימים. זה בדיוק המחשב: http://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-129126U-13-3-Notebook/dp/B00535BU38 כרגע מריץ לינוקס אבל ניתן להחליף. המפרט: Lenovo ThinkPad X1 (129126U) 13.3" LED Notebook - Core i5 i5-2520M 2.50GHz - 4G DDR3 320G HDD - Black תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כאמור בכותרת.. שני המחשבים הם המתמודדים העיקרים. שימושים: אנטרנט אופיס וסרטים בדרך (אני יודע שהם 10'' ולא מיועדים לסרטים) מעבד זהה N280 זיכרון 2 GB (גם בASUS) HD 160GB הבדלי משקל ומחיר לא רלוונטים. התיק שוקל מספיק ויש אוטו השאלה מה עדיף מבחינת שימוש.. הייתי מעדיף לשמוע המלצות ממי שיש לו אחד כזה בשימוש ועדיף שימוש יומי. האם יש למישהו המצלצה על נייד אחר? האם להתפשר על 8.9''? עריכה: נקנה הMSI באיבורי. יש ביקורת משימוש ראשון בהודעה האחרונה. לינקים להשוואה ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7247&perur=2&t=1&c=331 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265&CatCode=315 MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3155&CatC…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חדש. דרישות כלליות עם מה שיצא לי לשבת עם חבר: I7 12 GB RAM לפחות SSD לפחות 256 מעדיף יותר מסך 15.6 זהו בגדול 1. מה התקציב המקסימאלי? אשמח לא להוציא מעל 4000 שקל אבל אם יש משהו ששווה תוספת קטנה זאת אופציה. אני יכול לקנות באילת ככה שאפשר מחשבים שמגיעים לכמעט 5000 ש"ח בחנויות שלא באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יותר מ4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד, קצת עריכת סרטים וכמובן גלישה , צפיה בסרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שי…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ששיכנעתי את החבר שלי ללכת על מפרט amd ( זה כמובן לאחר שראה את המחירים ) אז הוא רוצה לשדרג ומה שהוא צריך זה : השילוש הקדוש ( לוח , זיכרון , מעבד ) ספק ( אם אפשר גם מארז , לא מחיר גבוה , משהו פשוט ) כונן קשיח ( 40 יספיק ) צורב אם אפשר כרטיס מסך תקציב : מקסימום 3000 ש"ח הנה מה שאני הרכבתי : AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 569 Micron 256MB PC266 DDR- 373 EPOX 8KHAL+ KT 266A - 397 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W - 236 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 467 BENQ CD-RW 32x10x40 retail - 342 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO - 637 3021 חיפשתי gf3 ti 200 ב620 ולא מצאתי האם הראיידון 9000 באותה רמה ? לא נראה לי שיש הבדלים כל כך גדולים בין ה benq ל lite on . מה דע…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, עדיפות לרכישה באילת על מנת להוזיל\ לקבל מחשב יותר טוב באותו סכום :-) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, משחקים כשימוש משני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD 1TB צריך בנוסף עוד 2TB רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה
-
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד של dell דגם inspiron 3515. האם יש איזה דרך להגן על המחשב מפני גניבה בצורה שבמידה והמחשב נגנב אז לא יכולים לעשות איתו כלום? בנוסף אשמח לקבל כמה טיפים איך לשמור ולהאריך את חיי המחשב.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר
-
- 47 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד חדש של לנובו, אני לא ממש צריך את הסוללה שלו כרגע, ואני רוצה לשמור אותה בצורה הטובה ביותר לכשאצטרך, השאלה זה אם עדיף לנתק אותה, או להשאיר אותה כשהמחשב מחובר לחשמל, אם כדאי לפרוק אותה מידי פעם או פשוט LET HER BE כמו שהיא עכשיו. תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התייעצתי כאן על שדרוג המחשב שלי. המליצו לי לחכות ליציאה של מעבדי אינטל דור 13 כדי שיירדו המחירים של דורות קודמים וכך עשיתי. דור 13 יצא, אז מתייעץ עכשיו על שדרוג המחשב שלי בטווח זמן מיידי: יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש לגיימינג וכמחשב ראשי. הוא לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. עם הזמן שדרגתי את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. אני מעדיף שלא להחליף חלקים מלבד מה שרשמתי, אבל אם (למשל) ספק הכח אינו מספיק למפרט החדש, ברור לי שזה …
-
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז אחרי 6 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, בהתחלה הצצתי קצת ב KSP בקטגוריה של "מחשבי גיימינג מומלצים" והמחשב הזה צד לי את העין הן מבחינת המפרט והן מבחינת התקציב. הדרישות שלי מהמחשב הן בעיקר גיימינג, משחקים חדשים וגם קצת ישנים, סטייל wolfenstein\call of duty\GTA\NFS\far cry וכו' לאחר יום יומיים של התלבטויות התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להריץ את רשימת החלקים באמאזון כדי לראות מה ההפרשים ובגלל שיש לי אופציה שיביאו לי אותם מארה"ב לקחתי את זה יותר ברצינות וגיליתי שאני יכול לחסוך מעל 4000 ש"ח בקניה של החלקים האלה מאמזון (למעט מארז שאקנה בארץ). בגלל שהידע שלי כבר לא מה שהיה ואני לא באמת מעודכן בכלום, רציתי להתייעץ איתכם הא…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
1. המחשב אמור לכלול מסך 19 טוב (לא מאג) רצוי דק, 2. כרטיס מסך PNY NVIDIA Quadro FX 128MB DDR PCI-Express 2xDVI RETAIL FX1400 או FX 1300 3. לוח אם (עדיף אסוס) מעבד כפול וזיכרון דואל. לא לוח VIA, הלוח אמור לכלול IEEE-1394 FireWire port. 4. ספק כוח מתאים 5. קירור 6. עם אופציה לכרטיס עריכה (אם נשאר כסף... אם לא נשאר כסף, כמה כסף צריך להוסיף בשביל כרטיס עריכה? ) התואם AVID , אמור גם לשמש לעריכת חתונות עם פרימייר 6.5 או 1.5PRO לכן רצוי כרטיס עריכה (עם אפקטים) שיתמוך גם בפרימייר. 7. 2G זיכרון. 8. מעבד אינטל P4 2.8G ומעלה. 9. הרד דיסק 200G , צורב, מקלדת נוחה 9. בנוסף, כל דבר אחר שנראה לכם לחשוב לעריכת וידאו עם כמה שפחות רינדורים ללא נפילות מערכת בגלל עומס, המערכת אמורה ל…
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 2,500-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור), כל מה שמעבר לכך יהיה רק לבונוס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 11" ל-14", אני מעדיף לא יותר מזה. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע יהיה מאוד נחמד. * משקל רצוי? סוג העבודה שלי מכריחה אותי לנסוע כמעט כל הזמן והתכנון לקחת את המחשב לכמעט כל מקום, אז אני מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-