ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין למכור את המחשב שלי ( ראו מפרט ). כמה אפשר להוציא עליו ? ומה אתם אומרים על המפרט הבא: 1,355 ש"חGigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2,613 ש"חIntel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 1,741 ש"חMAXTOR 250GB 7200 8M ATA 133 2,496 ש"חGigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail 429 ש"חPioneer DVD 106SZ 1,855 ש"חLG 19 F900P NEW Flatron 1,095 ש"חAltec lansing ATP-5 (4.1) 406 ש"חLogitech MX700 Cordless Optical Mouse Retail 445 ש"חDRAGON DX 01-SLD SILVER 157 ש"חZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 סה"כ: 13792 ש"ח
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ומתאפשרת חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ברשותי מסך 27" 170Hz 1440p והמשחקים שאני משחק הם Overwatch 2, Returnal, God of War, Elden Rings, Cyberpunk, GTA V, Doom Eternal בנוסף המחשב ישמש לטובת עבודה עם הרצת כמה VM-ים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - היה לי מארז של Fractal Design שהיה שקט אפילו מעבר לציפיות, משהו ברמתו או אפיל…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא אמור להגיע היום או מחר. כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו. המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים, מתרגש לרשום את ההודעה הזו! בשעה טובה מחפש לקנות מחשב גיימינג נורמלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-8000 ש״ח, אך לא חובה לנצל אם התרומה השולית זניחה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המטרה העיקרית היא ביצועים גבוהים במשחקי ה-FPS המרכזיים (CS, PUBG, COD), מטרה משנית להריץ משחקים חדשים מכל הז׳אנרים באיכות טובה אך לא חובה מקסימלית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בעדיפות קצב רענון גבוה + 1ms (לא מספיק מבין איזה פאנל עדיף וכו׳ - אשמח להמלצות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…
-
- 38 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שקל, אפשרות לחרוג עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - מסחר בבורסה. תוכנות - thinkorswim, trader workstation שימוש משני - משחקים. valorant, genshin impact 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? חשוב מאוד שיהיה מסך מאט. 15" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * כונן אופטי? רצוי שיהיה, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, ואם כן רצוי שיהיה WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב נייד asus n551jk עם אחסון 1TB 7200RPM מפה: http://www.nett.co.il/shop/asus-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-c-2_9/asus-n551jkcn023h-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-156-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-p-362.html אני רוצה להוסיף למחשב זיכרון SSD שיתפקד כ cache להאצת המערכת (תוכנות כמו אפטר אפקטס ומשחקים). אני מבין שיש לי במחשב חריץ Msata שלשם אני אמור לחבר את הSSD אלא שאני לא מבין איך אני מגיע אליו. יש 2 מכסים לרכיבים של המחשב: אחד לגישה מהירה לכונן קשיח, RAM וכרטיס רשת, והשני (הגדול) לשאר חלקי המחשב. אני לא מצליח לפתוח את המכסה הגדול (ה…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מחשב נייד מומלץ לחבר שמתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי . אם למישהו יש נקודות חשובות שאני מפספס הוא יותר ממוזמן להגיב . 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop.ACAD.scacthup וכ"ן... * גודל המסך?15.4 * רזולוציית המסך? לא קריטי (אלא אם זה חשוב לתוכנות האלה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן , שיספיק לכמה שעות טובות * הא…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב עד 750 דולר,שיהיה די חזק כי אני לא הולך להחליף אותו בשנתיים הקרובות. אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב שיתאים לסטודנט,מסך 15 יהיה טוב? כרטיס מסך סביר לא משהו מפלצתי לא מיועד למשחקים כבדים וכו',סרטים ודברים כאלה. אחריות גם חשוב אבל לא מרכזי. אם אפשר יהיה לצרף לינק לקניה זה יעזור. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שמעו , אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני צריך שתגידו לי אם המפרט הזה טוב: AMD A64 Venice 3000 DFI nF4-DAGF 939 Powercolor Radeon X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-E A-Data 1024 DDR 400 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless HEC (Herolchi) 400LTD 2 fan Low-Noice Power Supply Liteon 16/48 Retail DVD-ROM Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard Microsoft OEM Optical Mouse זהו זה..מסך , רמקולים והארדיסק כבר יש, איך המפרט? יש משהו שאפשר לשפרלהחליף במשהו אחר? בעיקר יש לי התלבטות בקשר ללוח אם.. תודה מראש
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי הרבה זמן שאני צופה פה בפורום החלטתי להעלות כמה שאלות.... אני מחפש מחשב נייד 13" שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנט - כמחברת , משחקים קלים והרצת סרטי HD אחרי חיפוש ארוך הגעתי ל2 הדגמים האלו שמתאימים לתקציב שלי ( אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע) אך עדיין לא החלטתי מה עדיף, מבחינת : אחריות,זמן סוללה, ביצועים,חום מישהו יודע איזה chipset יש לHP ועד כמה משמעותי ההבדל בין המעבדים? asus: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4057&CatCode= hp: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4484&CatCode= הרבה שאלות אני יודע.... תודה בכל מקרה.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D
-
- 56 תגובות
- 3.5k צפיות
-