ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים, התקציב שלי הוא בסביבות ה- 3,500 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה : 1. בגודל 14 אינץ (13.3 קטן מדיי ו- 15.6 גדול מדיי) 2. מסך מט ולא מבריק + FHD 3. מקלדת מוארת 4. שלא יחחמם יתר על המידה אלה פחות או יותר הדרישו שלי. האם יש בכלל מחשב שהוא בגודל 14 עם מסך מט FHD בעל פאנל IPS? תודה, שי.
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיחזיק לתקופה של 3 שנים בערך (אין לי כוונה להחליף את המחשב בזמן שהותי בצבא). ידוע לי שלא ניתן לנבא עד מתי מחשב יחזיק מעמד, אבל השאיפה היא לכמה שיותר (: אני מתכוון לקנות אותו במהלך שבוע הבא, כך שדיון זה הוא אחת ההתייעצויות האחרונות שלי לגביו. הצרכים מהמחשב כוללים הרצת משחקים ברזולוציות גבוהות, עבודה גרפית אינטנסיבית (3dsmax, Photoshop, Maya, תוכנות בסגנון), צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, קידוד ועריכת סרטים (עבודה עם VirtualDub, Adobe Premiere Pro 2.0 וכו'). כמו כן מתוכנן גם OC. אני רוצה שיהיה לו הרבה זכרון פנימי, כרטיס מסך ומעבד חזקים, ומסך 24" (הזה של DELL נראה מצוין), מקלדת G15 ועכבר G5. אין צורך ברמקולים, אני אחבר למחשב את המערכת שלי. חוץ מ…
-
- 61 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חדש. דרישות כלליות עם מה שיצא לי לשבת עם חבר: I7 12 GB RAM לפחות SSD לפחות 256 מעדיף יותר מסך 15.6 זהו בגדול 1. מה התקציב המקסימאלי? אשמח לא להוציא מעל 4000 שקל אבל אם יש משהו ששווה תוספת קטנה זאת אופציה. אני יכול לקנות באילת ככה שאפשר מחשבים שמגיעים לכמעט 5000 ש"ח בחנויות שלא באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יותר מ4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד, קצת עריכת סרטים וכמובן גלישה , צפיה בסרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שי…
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מחשב חדש (אין צורך במסך + צורב + שאר אביזרים). שימוש: גלישה מהירה, מעבד טוב - שניתן להריץ בו תוכנות חזקות כמו פטושופ וכדומה בו זמנית (שלי כל הזמן נתקע). + מערכת הפעלה windows 10. הדגש: מעבד טוב, מהיר וחזק. רצוי, בעידן של היום כרטיס מסך סבבה לצפייה בנטפליקס (לא למשחקים). כמו כן, אשמח למפרטים של מחשב מיני או קטן יותר שלא תופס מקום כמו קופסת ה PC של פעם. תקציב עד 3000 - רצוי פחות :) תודה מראש, דנה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח, אפשר חריגה עד 6700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב בלבד. כל השאר יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל דגש על ssd טוב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ששיכנעתי את החבר שלי ללכת על מפרט amd ( זה כמובן לאחר שראה את המחירים ) אז הוא רוצה לשדרג ומה שהוא צריך זה : השילוש הקדוש ( לוח , זיכרון , מעבד ) ספק ( אם אפשר גם מארז , לא מחיר גבוה , משהו פשוט ) כונן קשיח ( 40 יספיק ) צורב אם אפשר כרטיס מסך תקציב : מקסימום 3000 ש"ח הנה מה שאני הרכבתי : AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 569 Micron 256MB PC266 DDR- 373 EPOX 8KHAL+ KT 266A - 397 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W - 236 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 467 BENQ CD-RW 32x10x40 retail - 342 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO - 637 3021 חיפשתי gf3 ti 200 ב620 ולא מצאתי האם הראיידון 9000 באותה רמה ? לא נראה לי שיש הבדלים כל כך גדולים בין ה benq ל lite on . מה דע…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לשדרג/ לקנות מחשב חדש. בגדול הוא יהיה יותר לעבודה למטרות תכנות אבל גם למשחקים שהם אקסלוסיבים למחשב, יש לי פס 4. אבל עדיין משחקים מסויימים הם רק למחשב, זה לא משחקים כבדים אבל משחקים שאני אוהב, מה לעשות? המחשב שלי הוא מ2009 אבל עבר בדרך שידרוגים. בגדול זה יהיה מחשב חדש, רשמתי שדרוג כי מעניין אותי לדעת אם הספק כח והמארז עדיין תקפים, אני לא כל כך מעודכן במה שהולך היום, כמו שהייתי פעם. רק לאחרונה התחלתי שוב להיכנס לפורום ולקרוא מאמרים. בגדול זה המחשב הקיים שלי: מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 8GB Kingston DDR3-13…
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. המחשב אמור לכלול מסך 19 טוב (לא מאג) רצוי דק, 2. כרטיס מסך PNY NVIDIA Quadro FX 128MB DDR PCI-Express 2xDVI RETAIL FX1400 או FX 1300 3. לוח אם (עדיף אסוס) מעבד כפול וזיכרון דואל. לא לוח VIA, הלוח אמור לכלול IEEE-1394 FireWire port. 4. ספק כוח מתאים 5. קירור 6. עם אופציה לכרטיס עריכה (אם נשאר כסף... אם לא נשאר כסף, כמה כסף צריך להוסיף בשביל כרטיס עריכה? ) התואם AVID , אמור גם לשמש לעריכת חתונות עם פרימייר 6.5 או 1.5PRO לכן רצוי כרטיס עריכה (עם אפקטים) שיתמוך גם בפרימייר. 7. 2G זיכרון. 8. מעבד אינטל P4 2.8G ומעלה. 9. הרד דיסק 200G , צורב, מקלדת נוחה 9. בנוסף, כל דבר אחר שנראה לכם לחשוב לעריכת וידאו עם כמה שפחות רינדורים ללא נפילות מערכת בגלל עומס, המערכת אמורה ל…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות לפטופ 15״ לשימושים מאוד בסיסיים - יישומי אופיס וצפיה בסרטים. יש לי דרך חבר של חבר הנחה גדולה על מוצרי אסוס והוא המליץ לי לבחור דגם מסדרת x555. אין לי היכרות עם הסדרה הזאת (ולמעשה בכלל עם לפטופי אסוס) ואשמח לשמוע קצת דעות מבעלי ניסיון לפני שאני נכנס ממש לשאלות לגבי המפרט הרצוי. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התייעצתי כאן על שדרוג המחשב שלי. המליצו לי לחכות ליציאה של מעבדי אינטל דור 13 כדי שיירדו המחירים של דורות קודמים וכך עשיתי. דור 13 יצא, אז מתייעץ עכשיו על שדרוג המחשב שלי בטווח זמן מיידי: יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש לגיימינג וכמחשב ראשי. הוא לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. עם הזמן שדרגתי את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. אני מעדיף שלא להחליף חלקים מלבד מה שרשמתי, אבל אם (למשל) ספק הכח אינו מספיק למפרט החדש, ברור לי שזה …
-
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד חדש לצורך לימודים באוניברסיטה. באופן כללי אין צורך בהרצת אפליקציות כבדות או משחקים. רוב הזמן העבודה תיעשה בכתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באיכות הבסיסית ביותר. התקציב הוא בין 2000 ל - 3000 כאשר אני מקווה שהמחשב לא יהיה כבד מידי, אולם אינני מעוניין בנוטבוקים למיניהם מאחר והם נראים לי קטנים מידי. ישנה עדיפות רבה למערכת הפעלה הנכללת במפרט. אני בור מוחלט בנושא, מעולם לא היה לי מחשב נייד ולכן אני נעזר בכם. בתודה מראש. פורמט רשמי: מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות פשוטה * גודל המסך? יש עדיפות למסך גדול בצורה מספקת (15.6 ? ) על מנת שלא לאמץ את העיניים…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כאמור בכותרת.. שני המחשבים הם המתמודדים העיקרים. שימושים: אנטרנט אופיס וסרטים בדרך (אני יודע שהם 10'' ולא מיועדים לסרטים) מעבד זהה N280 זיכרון 2 GB (גם בASUS) HD 160GB הבדלי משקל ומחיר לא רלוונטים. התיק שוקל מספיק ויש אוטו השאלה מה עדיף מבחינת שימוש.. הייתי מעדיף לשמוע המלצות ממי שיש לו אחד כזה בשימוש ועדיף שימוש יומי. האם יש למישהו המצלצה על נייד אחר? האם להתפשר על 8.9''? עריכה: נקנה הMSI באיבורי. יש ביקורת משימוש ראשון בהודעה האחרונה. לינקים להשוואה ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7247&perur=2&t=1&c=331 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265&CatCode=315 MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3155&CatC…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחליף את המערכת הנוכחית, על בסיס כרטיס מסך קיים 1070GTX. משחק על מסך 1440P. לא צריך שהכל ירוץ על אולטרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (RDR2), מוזיקה (כולל הקלטה של גיטרה, יש כ. קול יעודי), תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כ. מסך, SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, מוכן להשקיע במארז סופר שקט, אין צורך בלד, חלון שקוף וש…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, כמצויין בכותרת אני זקוק לעצת מומחי הפורום בהרכבת מפרט גיימינג בתקציב של 4,000 ש"ח. ברשותכם מעט רקע: לאחרונה, ניגש אליי אחייני בן ה 16 וביקש את עזרתי בהרכבת מחשב גיימנג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 4,000 ש"ח. מכיוון שימיי כגיימר חלפו מהעולם בערך בתקופת DOOM 3:P (עבודה וילדים אתם יודעים...) וישובו כנראה רק בגיל הפנסיה, הדבר ההגיוני ביותר שעלה בראשי לצורך בחירת המפרט היה לבקש ממנו את רשימת המשחקים העכשווית ביותר. הרשימה שנתן לי מנתה את השמות הבאים: battlefield 4,call of duty ghost, sniprt elite 3,watch dogs, the crew, hitmaHitman: Absolution, meda; of honor war gighter; Assassin's Creed 4 Black Flag מבדיקת מפרטי המקסימום של אותם המשחקים הרכבתי את המפרט המיטבי …
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-