ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
דעתכם ? הדבר היחיד הוא שאולי אני אקח את הARMOR JR ולא את הFULL. וגם עכבר G5 אבל זה לא קשור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני יודע שזה יקר, אבל עזבו כעב ראש שלי איך להביא חצי מזה מחו"ל... בכל אופן... מה הייתם משנים\מוסיפים\מורידים במפרט שיהיה יותר אפקטיבי... יותר טוב?! (אגב מחשב לגיימינג ועריכת מוזיקה) תודה מראש ליאור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מאמין שכן אני רק מעוניין בכמה מפרטים, המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה, אך גם למשחקים (לא כל כך כבדים). רעיונות, שאלות, טענות???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי לוח אם של Asrock אצל ספק אחד עם CHIPSET אינטל H61. הלכתי לספק אחר למען השוואה והוא אמר ש ASROCK יוצאים מהשוק, ישנים ונחותים. הציע לוח אם של Gigabyte GA-H87M-HD3 במקום. המטרה העיקרית - עריכת וידאו יכולים לעזור לי בסוגיה ולהאיר את עיני בנושא?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ראיתי שהם מפרסמים בוואלה ובאתרי מכירות אחרים מחשב נייד של DELL במחיר מאוד אטרקטיבי (קנייה קבוצתית). באתר וואלה נטען שהם היבואנים הרשמיים של דל. אך באתר של החברה לא כתוב כלום על מחשבים בכלל... בקיצור, שאלתי היא האם מישהו מכיר אותם? יצא לו לעבוד איתם? האם הם אמינים וכדאי לקנות מהם מחשב נייד? המכירה המדוברת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1596001
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לכרטיס מסך ב300-500 ש"ח? אני לא רוצה לעשות gaming רציני. המחשק הכי כבד שאני משחק זה SWTOR (Star Wars The Old Republic) ראיתי בTMS כרטיס של חברת ninja ותהיתי אם מישהו יודע משהו על החברה הזאת, כי לא הצלחתי למצוא עליה כלום באינטרנט. https://www.tms.co.il/product/11893 אני לא יודע אם כדאי לקנות מהם, אבל הוא זוך ב70 ש"ח מהאחד של Gigabeyteתודה! ניר
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד קומפקטי של ASUS בארה"ב אי לא כל כך מכיר את החברה, מישהו יודע עליה משהו? האם היא מומלצת בתחום המחשבים הניידים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברה של מחשבים ניידים הכי איכותית מבחינת איכות הרכבה ואחריות ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר 1782 ¤ אחריות שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤415 אחריות: שנה כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 מחיר 126 ¤ אחריות שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB…
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחשב שיעבוד על תלת מימד ורינדורים ברמות קשות!!!!! (max maya maxwell ) ונוסף לכל ישמש כמכונת עריכה ז'תומרת שצריך כרטיס מסך שיעבוד בreal time לא צריך מסך (השאירו לי אותו הנבלות) ויש לי hd 250 gb sata 2 תודה על העזרה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש איזה טכנאי אחד שאמר לי שהוא נותן לי מפרט הכי טוב שיש ושהוא נותן את המפרטים ההכי טובים.....אימרו לי בבקשה מה דעתכם על מפרט זה....בבקשה ממכם זה דחוף כי אני לפני קנייה ושלא יהיו טעויות. אני בקשתי ממנו מפרט לגיימרים שיהיה הכי תותח כולל CROSFAIR וכולל OC התקציב שלי הוא עד 8500 אלף כולל מסך 24 אנטצ' המפרט שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hardcano 14 ¤142 כמות:1 http:/…
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה למשחקים ויסטה אופיס סרטים ואינטרנט.. לא מתוכנן OC ואין צורך להשאיר אופציה בשבילו כי אין סיכוי שאעשה, אני הולך לראות במחשב הרבה סרטים ולשחק הרבה. התקציב הוא 7100 בערך וזה כבר עם חריגה של 3000 שקל ממה שתכננתי בהתחלה :-) אז אני לא יכול בדיוק לחרוג עוד.. התקציב הוא למחשב עצמו, למסך LCD בגודל 19' ומעלה.., לרמקולים פשוטים (אין צורך בכאלה שעולים יותר ממאה), למקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים (כאלה מולטימדיה של מייקרוסופט בסביבות ה200 שקל, אין צורך שיהיו במיוחד למשחקים כי אני משחק עם גיים פד בעיקר..). (אין העדפה לאינטל או לAMD) לפי השיטוטים שלי בפורום אני מבין שהרבה אוהבים לבנות מפרט בIQPC, בשבילי זה מצויין כי אני מאשדוד.. אם יש עוד מה לפרט רק תגידו. חג שמח וכשר.
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני מעוניין במחשב עד 5000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. המחשב צריך להיות מותאם לויסטה, מחשב למשחקים ושמשחקים וויסטה ירוצו עליו יחדיו בצורה טובה. ניסיתי לבנות מפרט בעצמי בIQPC, מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ¤1206 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤571 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤188 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤747 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם כדאי ומשתלם להזמין מחר מחשב נייד במבצעי חגיגות 20 שנה לאמאזון? האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? האם ניתן לעשות חריטה בעברית, כך שהתאורה תהיה אפקטיבית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים הרכבתי איזה מפרט בחנות של KSP אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חבילה זו כוללת אחריות 3 שנים למעבד, ללוח אם, לדיסק קשיח ולמסך. שנתיים אחריות לכ. מסך ואחריות לכל החיים לזכרונות.[/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/t][/t] [/td][/tr][/table][table][tr][td]למפרט מלא לחץ כאן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]איפוס[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/t…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להשתלב בפורום... יש לי הצעה למחשב נייד nacbook 2.1GHZ Apple 2.1 GHZ intel core 2 DUO המחשב נועד ללימודים 1GB memory 120GB hard drive combo Drive הוא רוצה אליו 5500 ש"ח כמובן חדש מהחברה... מה אתם אומרים מחשב טוב ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קודם כל פורום יקר, אני ממש מתנצל על כל הבילבול. אני מודה אכן לא ממש הייתי סגור על עצמי לגבי OC או לא. זה גרם לבלבול רב וסתם התעסוק יתרה שלי ובעיקר שלכם. אני החלטתי לפתוח דיון חדש לא במטרה של "להציף" את הפורום. פשוט לחסוך חוסר הבנה ובילבול מצד האנשים הנפלאים כאן שעוזרים. בין אם זה כאן על גבי הפורום ובין אם זה בהודעות פרטיות. להלן מספר נקודות שחשובות לי שאני רוצה לשמור עליהן, 1. קודם כל אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. אל תביאו לי מפרטים של RADEON חבל על המאמץ. 2. אני מעוניין שהחברת כרטיס מסך והלוח האם תהיה GIGABYTE - אני יודע שיש זולים ומשתלמים יותר כנראה שזה שריטה שלי אך בכל זאת. אני רוצה שהלוח אם והכרטיס מסך יהיו של GIGABYTE. אל תביאו לי של חברות אחרות. אחרת חבל על…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מפרט אני צריך את המחשב להרצות כבדות של תכנות (MATLAB,JAVA) מעט משחקים אני מעדיף כפול ליבה אבל לא יודע לבחור בין intel לAMD הנטייה היא לAMD וצריך כרטיס קול טוב אני מעוניין שאני יוכל לשדרג אותו בלי הוצאות כבדות מדי תקציב 4500-5000 יש לי מסך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לכולם שלום! אני מבקש סיוע בהגדרת דרישות למחשב חדש בלי ציוד נלווה בלי מסך בלי O.C בלי משחקי מחשב שימוש באופיס, אינטרנט, ועריכת וידאו פרטית עם פרמיאר, כרטיס מסך לשני מסכים, וכרטיס עריכה. איזו מע' הפעלה מומלצת? עלות מוערכת 5-6K תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת אני חדש כאן בפורום ולא כל כך מתמצא בחוקים אז תודה מראש. אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד .רציתי לדעת אם אני גר בנתניה איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב נייד ואיזה מחשב הכי מומלץ לשימושים של סטודנט . וגם שיעלו עליו משחקים יחסית חדשים כמו קול אוף דיוטי החדש כמו"כ חשוב לי שהסוללה תחזיק לי 5 שעות ככה לפחות .על איזה חברה של מחשב נייד אתם ממלצים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניית מחשב חדש ואני צריך את עזרכתם בבניית מפרט. התקציב שלי עומד על עד 4000 ש"ח אם אופציה לחריגה קטנה עד 300 שקל אבל עדיף להישאר במסגרת ה4000. הצרכים שלי הם עבודה עם תוכנות עריכת תמונות כמו פוטושופ,לייטרום או אייסידיסי כיום אני עובד עם האייסי אבל שוקל לעבור ללייטרום,כמובן גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס. חשוב לי שבאמת המחשב יוכל לעבוד מספיק מהר כאשר כמה תוכנות פתוחות במקביל וכמו כן גם בעבודה בהם,שטח אחסון סביר/גדול,כמובן שיהיה ספק כח איכותי,קירור טוב וכו'.. התקציב יכלול גם את המסך,חשוב לי שהמסך יהיה טוב חד עם צבעים טובים. אם אני חורג מ4000 זה כבר יהיה כולל את ההציוד ההיקפי (מקלדת עכבר נתב אלחוטי וכו'). אני יודע שהתקציב לא בשמיים אני לא יודע אם הו…
-
- 57 תגובות
- 6k צפיות
-