עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roy500,

שלום רב... ברשותי מחשב נייד TOSHIBA מדגם SATELLITE P845 S4200. חדש נקנה לפני כשבועיים בארה"ב. לאחר שהעברתי אליו את כל המידע והתוכנות מהמחשב הישן , נכנסתי לסקייפ כדי להתקשר ואחרי כל ההגדרות של הסאונד והוידיאו בלי בעיות , יום לאחר מכן המחשב לא זיהה את המצלמה, נכנסתי דרך האפליקציה של התוכנה במחשב שם נרשמה לי ההודעה- web camera initialization faield.please check your camera device and restart application or computer לפעמים היא כן עובדת ואז גם המחשב מזהה אותה ואפשר להיכנס להגדרות דרך האפליקציה, זה אחרי ששומעים מין צליל של חיבור כמו שמחברים התקן USB למשל למחשב, אם יש עוד פעם צליל שנשמע כמו ניתוק ההתקן אז גם המצלמה לא עובדת. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של טושיבה בארץ, ניסינו …

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. לפי מיטב הבנתי הדבר החם הבא הוא הקונרו. בנוסף הוא לא יעלה הרבה יותר מהדור הנוכחי של המעבדים. בגלל שאני צריך להחליף עכשיו את המחשב (קונים את הישן שלי) אני מעוניין לקנות מחשב בעל ביצועים טובים אבל שאהיה מסוגל להחליף למעבד קונרו תוך חצי שנה. מעוניין ב-2 ג'יגה זיכרון 667 (האם כדאי לי לחכות? האם צפויה ירידה במחירים?) מעוניין בלוח אם מאוד מתקדם כי כאמור - מאוד חשוב שהוא יהיה עדכני ויתאים לדור הבא. מעוניין בכרטיס מסך זול - כרגע לא מעוניין להשתמש במחשב למשחקים - אבל שייתן ביצועי גרפיקה מרשימים כי אני משתמש בתוכנות גרפיקה (בעיקר דו מימד). הזמנתי מאייבורי מחשב AM2 3500. הם עבדו עלי - ביקשתי DUAL CORE וזה לא. נראה לכם שזו עילה לבטל להם את המקדמה? (כי יכול להיות שאני יכול להשיג מ…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, חושב למכור את ה-3570k שעבר Lapping מקצועי עם קירור Scythe Mugen 3. כמה אוכל לקבל בעבורם?

4. Started by galigalgali,

היי לכולם, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד למטרות עבודה עם אוטוקאד וסקצ'אפ. לא מעוניין בתחליף שולחני אלא במחשב בעל משקל ונפח קטן יותר.. תקציב: 10000~ ש"ח חושב על המק, אבל פתוח לשמוע דעתכם. תודה מראש, גלי.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. שלום לכולם~! אני חדש כאן בפורום אבל קורא כאן המון ולומד רבות מהמומחים חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב במכללה ליד הבית שלה ואני רוצה לקנות לה ליומולדת הקרוב מחשב נייד שישמש אותה למטרות הלימודים בעיקר, אחרי בדיקות והשוואות מצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות שלה ובמחירים סבירים לתקציב שנע בין 2000 עד 2700 עם אפשרות חריגה ל3K..אז ככה: מטרות המחשב? אופיס ,אינטרנט ואולי קצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 ..אפשר גם אם הוא קליל, ויתרון גדול למסך מט. * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, היא סוחבת אותו ברגל למכללה הלוך חזור..מעדיף בין 1.5 ל2 אפשר לחרוג גם ל2.2 גג * האם נדרש זמן סוללה…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אהלן חברים, בעבר עזרו לי פה לבחור מחשב (12 שנים אחורה) ואני חוזר כיום כיוון שאני מחפש ייעוץ והכוונה לקנייה. אני מחשב מחשב נייד. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (כמה שיותר). המחשב ישמש אותי למטרות משחקי קלפים (פוקר). כל מי שאני מתייעץ איתו אומר לי ש"מה שיש לי מספיק" אבל התוכנה נתקעת המון (תוכנה מאוד כבדה יחסית לממשק קלפים(GGPOKER\7XL)). בקיצור אני מיואש כי אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית מה אני צריך על מנת המחשב ירוץ "חלק" כשיש 8-10 שולחנות פתוחים. ב3 שולחנות המחשב עובד סבבה. מעל זה כבר סיפור אחר. מ10+ המחשב כבר לא זז ואני מגיע ל TIME OUT בשולחנות. כרגע אני מחזיק ב DELL XPS 15 9500 מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.6…

7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אופציה לתקלוט, תוכנות כמו MATLAB, תכנות וכד' בפקולטה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14''-15''. בין הטווח שצוין. שאני אוכל לעבוד בחוץ (מאט) אבל במידה ומייקר ממש אז אני אתפשר . * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD, או רזולוציה של HD. לא פחות כדי שיהיה נוח לעבוד. אני רוצה מרחב עבודה נוח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. מקלדת נוחה להקדלה ומגיבה מעולה. בנוסף…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום רב, כאמור אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו HD ואולי גם 4k (בשל היותי יוצר סרטים וכמקור לפרנסה לפרקים), ובנוסף לכך אשתמש בו לעיסוק חובבני בהקלטת והלחנת מוזיקה. בבעלותי כרטיס קול חדש- Focusrite Scarlet Solo ואני מתכוון ליצור את המוזיקה בתכנה- Ableton live suite 9. למרות כל זאת בשלב זה אני מעוניין ברכישת המחשב בלבד ובמקלדת אלחוטית בעלת נוחות, איכות ומחיר סבירים. הסתכלתי על המפרטים השונים של המחשבים המוצעים כאן באתר לעריכת וידאו , ושמתי לב שאינם מתייחסים באופן ישיר לתכנת Avid בדוגמאות לתכנות עריכה שמציינים, למרות שהתכנה הזו היא סטנדרט עולמי מקצועי לעריכה (לצד Final Cut של Apple). במידה ואחד המפרטים שציינתי, לדוגמה הזול ביניהם, בשיפורים קלים או אחרים מתאים ל…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Adam S,

שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום אני צריך ייעוץ ברכישת מחשב נייד לחייל המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט,מסנג'ר,ומשחקים לא לשכוח שאני חייל ולכן שלא יעלה המון המון כסף דרך אגב:אני גם מתכנן ללמוד באוניברסיטה עוד כחצי שנה,אז שהמחשב יהיה גם לעבודות משרדיות תודה לגבי משחקים אני מדבר על משחקים חזקים שירוצו על המחשב כמו COD החדש וכו'

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Oray Lola,

שלום, צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , גלישה , נטפליקס וחיבור לטלוויזיה Full HD, ואחסון תמונות וסרטים (1 טרה יספיק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Netflix -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכו…

12. Started by tonty1,

טוב אז ככה.. אני בכל מקרה בקרוב מתגייס ואני רוצה לפחות שהמחשב יזוז לי טיפה יותר טוב (הוא מריץ חלק כמעט הכל אבל בכל מקרה המשחקים של היום רוצים כבר QUAD) המפרט העכשיו: E8400 3Ghz -Oc 3.8Ghz\ OCZ Gladiator CPU Cooler EP-43DS3L A DATA 2X2Gb 800Mhz DDR2 HD5850 2GB Oc FSP 550W מארז מהישנים של NZXT שכחתי את השם כוננים יש 1 וחצי טרה אני בעקרון רוצה לשדרג בנתיים את המעבד ,לוח אם , זכרונות , ספק ומארז. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 מקסימום!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר זה כולל החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF 4 אבל אני בעיקר רוצה ש…

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by sgeva2001,

שלום שוקל לקנות אצל זיגזג פתרונות מחשוב (יהוד) מחשב בהתאמה אישית בסכום של 8500 שקל. מבקש לשמוע חוות דעת עליהם מאנשים שהתנסו בקשר איתם. בתודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. המפרט של המחשב שלי במפרט בצד. אני צופה בהרבה סרטים במחשב, אני רוצה להגדיל את חווית הצפייה, אני צופה לרוב בX264. האם אני מנצל את כל הרזולציה של הסרטים הללו? או שהמסך והכרטיס מסך לא נותנים לי לנצל אותם עד הסוף? אני רוצה להתחיל לראות גם H264, בקיצור להפוך את המחשב לHTPC. השאלה שלי, מה עדיף: 1. לקנות מעבד כפול ליבה? מה התקציבים לאחד סטנדרטי וחזק? 2. כרטיס מסך חדש תומך HDTV? 3. או בכלל לחסוך כסך למסך חדש עם רזולציה יותר גדולה תומך HD? 4. לקנות כרטיס קול? או בכלל ששנים מהם? עצות, עזרה, דעות יתקבלו בברכה. תודה

• 56 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. טוב אז ככה בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש , מאוד מרוצה ממנו אם כי הוא קצת כבד. ממה שהתרשמתי ממנו ב3 ימים שהוא אצלי , הוא שהמאוורר שלו , גם שאין כל מאמץ על המחשב (בין אם המחשב דלוק במצב סטטי או גלישה באינטרנט) הוא שהמאוורר שלו בהתחלה כמעט לא עושה רעש , ואז אחרי כמה דקות הוא עובד 100% ל30 שניות , ואז נהיה חרישי שוב . ממש שבדקתי באינטרנט מדובר בתופעה ידועה של הסדרה הזו , והבעיה היא שאין ממש דרך לטפל בה. פתרון מעשי שראיתי היה עדכון הביוס לA10 מA9 , אך נראה שעדיין הבעיה לא נפתרה . SPEED FAN לא משפיע על המאוורר והוא לא יכול לנטר אותו מישהו גם מכיר את התופעה ואולי מכיר את הפתרון לה ? תודה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי גם לעבודות כלליות שקשורות ללימודים, גלישה וכ'ו. וגם לGaming בהתחלה רציתי מחשב נייח, בעיקר בגלל שבארץ אין אפשרות לקנות מחשב נייד שיכול לשמש גם לגיימינג, אבל אז ראיתי שיש אפשרות לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ והחלטתי שאני רוצה נייד. ולפה אתם נכנסים (: אני מעוניין במחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220377 כיוון שnewegg לא שולחים מחוץ לארה"ב, יש אפשרות שהמחשב יגיע אליי דרך השירות של mustop.co.il עלות השילוח דרכם + מע"מ וכל שאר העמלות מסתכם ב400$ לפי מה שחישבתי, זאת אומרת הסכום הכללי של המחשב יהייה 2200$ = בערך 7700 שקל. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם שוה לקחת את הסיכון של אי-מימוש אחריות וכביכול "קניית חתול…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. מתלבט בקניית אולטרה-בוק עם ביצועים גבוהים ככל האפשר עד מחיר של 5000 ש"ח מתבלט בין אלה : http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=400043&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://weshops.co.il/product/hp-envy-6-1202ea?aff=Zap מה שחשוב, מסך כמה שיותר איכותי - לצפייה בסרטים FHD. זיכרון מסך 8 GB. וינדוס 8/7 מקורי. וכרטיס גרפי חזק ככל האפשר - למשחקים בקטנה פה ושם. גם רמקולים יחסית טובים עדיף. תודה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. המחשב מיועד בראש ובראשונה לעבודות משרדיות, צפייה בסרטים. בנוסף אבקש לבדוק אופציה להתאים אותו גם למשחקים (כמה תוספת עלות זה כרוך?) בעיקר FIFA 2015 וכו'. תקציב משוער , אם קונה בארץ או בחו"ל. בערך 3K, עם קצת גמישות. אפשרי לקנות בארץ ובחו"ל אבל אם קונים בחו"ל חייב אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, קצת סרטים, קצת משחקים כדוגמת FIFA 2015, מעוניין לראות מה ההבדל במחיר ובמפרט עם תמיכה במשחקים או בלי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רגיל - 15. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by YBYY,

אני צריך לקנות מחשב לעבודות של גרפיקה ותלת מימד ואני לא יודע איך לבחור את המחשב והתקציב שלי הוא 2500 ש"ח אני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי מה לבחור

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום, אני לא מבקש מפרט למחשב קומפלט, אני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך, זיכרון, לוח, מעבד, ספק, שצריך כדי לקבל דרישה מינימלית, לעבודה בSolid Works 2014. המחיר , מארז , דיסק קשיח, מאווררים, פחות מעניין כרגע. פשוט רוצה לדעת דרישות מינימום! אחר כך אציב תקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  21. היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. הי חברי המלומדים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים מוכן להשקיע עד כ-6000 ש"ח (לא כולל מסך) אני מוכן ללכת על אחד המפרטים הממולצים באתר אבל הם מעודכנים לתחילת נובמבר ואנחנו כבר באמצע דצמבר. מישהו יכול לתת לי מפרט מעודכן באותו המחיר? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by billyboy,

שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by yair1,

אני שוקל למכור את המחשב הנייח שלי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי התמחור. המפרט: מעבד אינטל i5-650 כולל מאיץ גרפי מובנה intel HD. לוח אם ג'יגהבייט ga-h55m-ud2h. זכרון קינגסטון ddr3, 1333Mhz, 2X2gb (סה"כ 4 ג"ב). כונן קשיח סיגייט 320gb 7200rpm. קירור למעבד scythe mugen 3. מארז antec mini p180 + מעמד למארז antec lanboard. ספק כוח antec neo eco 450W. אשמח לשמוע דעות.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. [עדכון: קניתי, פירוט בסוף הפוסט] שלום לכולם, קניתי GTX 660 Ti בשביל לשחק ב Borderlands 2 וגיליתי שאני מאוד מוגבל על ידי שאר המחשב (17 FPS בקרבות). אז אם כבר התחלתי להשקיע, אז עד הסוף (אלא אם כן Haswell מעבר לפינה...). לוח אם: אני מחפש לוח שיאפשר המהרה עם 7+ חיבורי סאטא מעדיף עם 2 כרטיסי רשת מובנים. זכרונות: 16GB 1600 ומעלה (מעדיף 2 מודולים של 8, אבל אם זה יקר מדי...) חשוב שלא יגבילו בהמהרה (אם זאת עדיין בעיה בכלל) מטרה: למטרת גיימינג על 1920*1200. עוד לא קניתי את המעבד. תקציב: 2000 שקלים - גמיש (עבור לוח אם וזכרונות). תודה לכולם! [עדכון] רציתי להודות לכולם על התגובות והעצות. עזרתם לי מאוד בבחירה של המחשב. בסוף קניתי: Core i7 3770K Asus Sabertooth Z77…

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים