ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במחשב נייד. איך הדגם הזה? Dell inspiron 13 700 7347 ב-4500 שקלים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3225 הדרישות: *תקציב: 4500 * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות חלקים (מעבד(של אינטל), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז, ספק כח) עד 6000 ש"ח ללא מסך. אשמח לקבל הצעות ואם אפשר שמות של חנויות מומלצות. המחשב מיועד למשחקים (בעיקר) אינטרנט ותכנות. תודה !!!
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה, ממש בתמצות. מעבד: i5 2500 לוח אם: Asus P8H67M-PRO ראם: 8 ג'יגה כ' מסך: Sapphire 7870XT ססד: Kingston V300 120GB הארדיסקים: אחד של טרה והשני חצי טרה שניהם מדגם בראקודה של סיגייט מארז: Cooler Master Elite 370 כמו שאמרתי זה ממש בתמצות.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, דרוש מפרט המשתמש בעיקר לעבודות תיכנות חשוב שמחשב יוכל לעמוד בעומס של המון דברים פתוחים ופועלים במקביל. אם אפשר לשלב כרטיס מסך נחמד, זה יהיה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי?7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בפרמייר ב-FULL HD והמרות של קבצי וידיאו גדולים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 43 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז אחרי הרבה דיונים ושאלות הנה המפרט שבניתי לעצמי. עיקר מטרותיו של המחשב הן עיבוד גרפי (2D). גם משחקים פה ושם בשביל ההנאה. המפרט הורכב מSkypc (בדיוק השבת הם החליטו להעלות מחירים.... אוו..ףףף.!!!): לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤790.00 ¤790.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,251.00 ¤1,251.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 ¤1,506.00 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤841.00 ¤841.00 ספק כח Enermax Liberty 400W - ¤465.00 ¤465.00 מארז GigaByte 3D AURORA ATX - ¤694.00 * צבע שחור ¤694.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤418.00 ¤418.00 סך הכל : ¤5,965.00 + גוף קירור למעבד של SCYTHE NINJA PLUS מחיר 245 ש"ח ב…
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, לסרטים ואולי קצת גיימינג אם יהיה אפשר(PUBG, Football manager) גודל ומשקל לא כזה משנה לי. התקציב הוא עד 3000-3200. ראיתי את המחשב הזה שהיה נראה לי נחמד: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=984677 תודה מראש לעוזרים:)
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צלם ועורך. מחפש מחשב נייד חדש. מצאתי שני ניידים והבנתי שהם עשויים להיות בעיתיים. האחד Dell XPS 15, אך הבנתי שלא חסרים לו בעיות בעקבות Quality control מאוד ירוד. בעיות של Backlight bleeding, Ghosting, Coil whine, crackling speakers, ובנוסף הבנתי אף שחלק מהמחשבים שיוצרו, פשוט לא יושבים כמו שצריך על השולחן. השני Macbook Pro החדש. שלפי הבנתי והבדיקות שעשיתי, המחשב החדש מראה ביצועים הרבה יותר פחותים מהדגמים הקודמים שלו. וכמובן, זה מעבר למערכת הפעלה אחרת שלא מפריעה לי אם המחשב היה נותן את העבודה. אני צריך מחשב מהיר, אמין, שנותן ביצועים טובים ואמינים. וללא בעיות אקוטיות סטייל ה Dell XPS 15. אני צריך מעבד I7 Quad core 32RAM 1GB SSD …
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אספתי מטבעות והתייאשתי מלכרות. הגיע הזמן לגיימינג. אשמח לדעתכם\ייעוץ במסגרת התקציב לחלקים שישלימו את מה שיש. מעבד כנראה לא יספיק להחזיק CF של שני 280X. וגם קירור הסטוק לא בדיוק סטייט אופ דה ארט. כמו כן ארצה SSD בנפח הכי גדול במסגרת התקציב...המהירות פחות חשובה. ומארז (שום חשיבות לרעש). אין הגבלה לכל חנות בארץ שעושה משלוחים (ההרכבה אעשה בעצמי). החלקים שכבר יש: ספק כח: ZALMAN - ZM850-HP+ SILVER מעבד: PENTIUM - G3220 זכרון: HYNIX 2GB - PC3L-12800U-11-12-C1 כפול 2 כרטיסי מסך: SAPPHIRE - DUAL-X R9 280X כפול 2 לוח: GIGABYTE - GA-H87-HD3 - SOCKET 1150 תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צלם סטילס ויש לי מחשב יישן וטוב שאני רוצה לשדרג אותו נכון לרגע זה המפרט שלי הוא כרטיס גרפי : NVIDIA GeForce GTX 560 כונן SSD דגם : OCZ VERTEX3 MI ATA מעבד : 1075AMD Phenom II X6 לוח אם : ACPI x64-based PC כוננים פנימיים יש לי כבר מן הסתם אני רוצה לשדרג את המעבד לאינטל לוח אם איכותי RAM הכי גבוהה שיש חשוב לי לציין שאין לי שימוש בתלת מימד / משחקים לכן מבחינת כרטיס מסך אני לא יודע אם מה שיש לי עכשיו מתאים ללוח אם אחר? ואם לא אז אני לא יודע כמה זה הכרחי ? התוכנות העיקריות שלי זה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP שורה תחתונה אני צריך מחשב שיריץ לי תמונות ברזולוציה גבוהה במהירות שיא מחשב שיעבד לי את התמונות כמה שיותר מהר תודה
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
פריט שם מחירב$ מעבד P4 2.8 Dual 820 64 bit 2 Mb 289$ לוח אם IntelD945PVS Rio Vista 152$ כונן DVD LITON DVD X16 DL 49$ דיסק קשיח WD 80 GB 7200 SATA 69$ זכרונות DDR 2 512 MB 533MHZ SAMSUNG 64X2=128$ כרטיס מסך Leadtek PX 6600 256 MB 129$ מארז Tower ATX 775 45$ סה"כ 861$ מחיר בשקלים כולל מע"מ 4744 לא הוספתי עכבר מקלדת רמקולים ומסך, כי זה לא ממש עקרוני לי כרגע. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, המיועד לגיימר כבד, כאשר המטרה היא לרכוב מחשב שיחזיק גם את המשחקים שיצאו בשנה/שנתיים/שלוש הקרובים, ולא משהו זמני, שלא יוכל להריץ משחק כבד שיצא בעוד שנה, נניח. התקציב יכול לנוע בין 5K ש"ח ל 8K ש"ח. בין השאר, אשמח לקבל התייחסות גם לנקודות הבאות : 1. ההפרש במחיר ה Q9550 ל Q6600 הוא משמעותי, האם כדאי להשקיע ב Q9550 ? (אני מניח שכן, דעתכם ?) 2. לוח האם אינו מהיקרים במיוחד, האם הוא מספק ? 3. בהנחה ואעבוד במערכת הפעלה 64 ביט, האם יש טעם לרכוש כעת יותר מ 4 ג'יגה זכרון ? (אני מניח שלא, דעתכם ?) 4. התייחסותכם באופן ספציפי לכרטיס המסך, והחלופות האפשריות (אל מול העלויות כמובן) 5. המארז מקבל ביקורות מעולות, אך האם אינו יקר משמעותית לעומת …
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בכיתה ד' אבל שיחזיק זמן מכובד ובמיוחד שיוכל לעלות משחקים בשנתיים הקרובות.... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1106649 ואם אתם חושבים שהמחשב הזה נשמע, איזה כרטיס מסך עדיף לבחור מבין השנים?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני עובד במהלך החופש, ואני רוצה בסופו לקנות מחשב חדש. אני משתתף בקנייה של המחשב כלומר, אני וההורים שלי חצי חצי. אז זהו המחשב בו ליבי חפץ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10199 את העכבר והמקלדת אני מוריד מהקנייה האם כדאי לקנות אותו? או להתפשר על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10198 ( גם כאן, המקלדת והעכבר יורדים ) חשוב לי שיהיה לי EVGA Nvidia GeForce GTX670 2GB GDDR וספק כוח טוב שיהיה לי לאוברקלוק תודה לעונים.
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ראיתי את זה ב- KSP (של LG) ?F1-224DE T2250 1.73GHz? ?Model? ?F1-224DE? ? CPU? ?Intel® Core Duo Processor T2250 (1.73GHz) 667MHz FSB ,2Mb cache? ? Memory? ?512DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB)? ? HD? ?80GB SATA, 5400 RPM ? ? Display? ?15.4'' WXGA (1280x800) GLARE, Fine Bright Technology ? ? GPU? ?Intel ® GMA950 (up to 256MB) ? ? Optical Device? ?Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , R/RW,RAM) ? ? Wireless? ?WLAN 802.11b/g ? ? OS? ?Windows XP Home? ? Weight? ?2.8Kgs? ? Warranty? ?3 Years? ? ? זה עולה 5500 ורציתי לדעת אם זה מחיר טוב ביחס למפרט. אנחנו מעדיפים מחשב נייד מפיקמה טובה ו3 שנים אחריות כי אם מחשב נייד נדפק והחברה\האחריות לא איכותית\למספיק זמ…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם בכוונתי לקנות מחשב בכעוד שבועיים מאילת אני מחפש מחשב גיימינג ועריכה (HD ו 4K קצת) תוכנת DAVINCI ו adobe premiere בצורה שאפשר יהיה לעבוד באמת בתוכנות האלה בלי תקיעות בסירטונים יש SSD ו HDD אז אין צורך,גם לא בווינדוס ולא בציוד
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS, FIFA 14, 2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לקנות מחשב סלוני, להריץ סרטים עד 4K חלק, מבחינת חומרה שתאפשר תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד - יחובר בעתיד לרסיבר תומך dolby atmos . כמו כן מעוניין להשתמש במחשב לשחק משחקים באיכות טובה (הכיוון הוא gtx1060 ומעלה). הכיוון של המארז הינו fractal node 202. אשמח לעזרה בנושא, הצעות והכוונות יתקבלו בברכה. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים עד 4K, תמיכה בdolby Atmos, והרצת משחקים בצורה טובה ב) במידה והמחשב מי…
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, כרגע משתמש ב-Lenovo T450S שמתקשה להריץ את תוכנת עריכת הוידאו שלי - Filmora כשאני מתעסק עם קבצים באיכות גבוהה (4K). לא מחפש להוציא יותר מ-3K, כשאם יש דגם שיוכל לסחוב איתי עוד מספר שנים אפשר גם לעלות ל-4K. השימוש העיקרי לשימוש משרדי ועריכה ב-Filmora - מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם קבצי 4K. לא זקוק ל-Windows\Office ודומיהם, אסתדר בעצמי במידת הצורך. כמו כן יש לי כונן SSD 2.5" שאוכל להתקין במחשב במידת הצורך. אין העדפה לחנות ספציפית ואין בעיה עם משלוחים מחו''ל. אשמח ל-USB3 וחיבור HDMI. לא דיל ברייקר אך פרמטר שיהיה נחמד מאוד - כמה שיותר קל. מסתובב עם המחשב לא מעט וזה יכול לשדרג את איכות החיים.
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מטען לסוללות AA. ראיתי בK.S.P את המטענים הללו, האם אחד מהם מומלץ? https://ksp.co.il/web/compare
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני שבוע - שבועיים התנהל כאן דיון האם אפשר להחזיר מחשב נייד לאחר שנפתח בגלל חוסר שביעות רצון ממנו. המסקנה שהגענו אליו הייתה שאם מזמינים דרך האינטרנט, אפשר תוך 14 יום עם תשלום של 5% או עד 100 שקל. מסקנה זו הוכחה בדרכים שונות כמו למשל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595787,00.html אני רוצה לקנות נייד חדש, התקשרתי ל-2 חנויות שנראות רציניות, ביניהם אחת שהייתה ב"קנייה נכונה" בזאפ. את שניהם שאלתי האם אפשר להחזיר אם לא אהיה מרוצה, ושניהם אמרו לי בניסוחים כאלו ואחרים שלא. אחד אמר שאפשר בניכיון של 30%, ואחד אמר שפשוט אי אפשר. מה זה אומר? או שהם לא מודעים לחוק בכלל. או שהם כן מודעים אך הם חושב…
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חחחחח סטודנטית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אבל לא בהגזמה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס יוטיוב ותוכנות ציור בקטנה (בעיקר מחשב לסטודנטית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יהיה צורך בעכבר ומקלדת הייתי רוצה טאבלט מחשב או מחשב נייד קטן טאצ' אבל לא תהיה בעיה לקנות אותם בנפרד ולא כחבילה אם יהיה צורך. 4. האם …
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין לארץ את המחשב HP Spectre X360 ישירות מהאתר של HP. רציתי לדעת כמה מכס יהיה עליי לשלם, כדי לבחון את העניין האם זה אכן משתלם. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-