עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. גמר לי כבר המקום במחשב אני רוצה לעשות גיבוי אני עוד איזה חצי שנה -שנה קונה מחשב חדש עם איזה 500GB אז לא תיהיה בעיה אבל לבנתיים המחשב מפוצץ אני רוצה לגבות איזה 30 ג'גה איך עושים את זה בדיוק ?מה הדך הכי טובה בדרך כלל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו ניסה לתקן את ההרדיסק שלו בעזרת המדריך הזה: http://www.overclock.net/hard-drives-storage/457286-seagate-bricked-firmware-drive-fix-pics.html ? נתקלתי בבעיה! אין לי כבל מתאים, ואני גם לא יודע מאיפה להשיג אחד. ניסיתי כבר לחפש בכמה חנויות פלאפונים, אבל אין. אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות זה ממש יעזור לי, תודה! :]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. Started by poop,

שלום לכולם! ראיתי שכבר דנו הרבה על הדיסקים האלה. רציתי רק לשאול: ראיתי באתר של WD, שיש הבדל בין ה- KS ל- AAKS, גם ברעש, שה- AAKS שקט יותר ב- 3 - 4 דציבלים. רציתי לדעת אם זה משמעותי ואם מרגישים את ההבדל או לא? תודה רבה לכולם מראש!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  4. האם עדיף להתקין את וינדוז על כונן 4GB SCSI שפועל במהירות 5400 או על 20GB IDE שפועל באותה המהירות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי HDD של SEAGATE 500GB 7200.12 , כבר 3 וחצי שנים עד לא מזמן היה הכל בסדר , הכונן עבד יפה ללא שום בעיות .. עשיתי בדיקה ל HDD לבדוק את מצבו בלי שום קשר לתקלה .. עם HD SENTINEL והופתעתי לגלות שמצבו של הכונן שלי גרוע עד מאוד משהו מוזר קורה שם - הביצועים 100% אבל הHEALTH 13% .. מה לעזאזאל .. אני לא מבין מה הבעיה שלו , עשיתי MHDD מצא לי 111* של 150MS .. השתמשתי גם ב SEATOOLS וגם שם אחרי ה LONG TEST לא נמצאו שום שגיאות עשיתי גם עדכון קושחה ל CC49 גירסה אה כן וכמובן עשיתי CHKDSK /F/R .. לכונן וגם שם לא מצא שום דבר לא תיקן שומדבר - ולא לקח לו גם הרבה זמן ( מה שבדרכ לוקח ..בבדיקה ) הורדתי את ה OC לסטוק ..כי קראתי שגם OC עלול להשפיע על בעיות משו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by huber,

טוב, אז ככה... מאז שהתקנתי מחדש את המחשב, כל פעם שאני מתקין משחק או מעתיק משהו מהסידירום, יש מעין דיסטורשיין/עיוות בסאונד ולא משנה אם הוא מושמע בווינאמפ או בכל דבר אחר (אפילו שהתקנתי את SOF2 וברקע היה את הקריינית של ההתקנה זה עדיין קרה). גם מהירות ההעברה ירדה מאוד. חשבתי לעצמי שיכול להיות שהכונן נמצא בהגדרות לא נכונות לכן חיפשתי את המיקום של ההגדרות (PIO, UDMA וכו') אבל שכחתי אפא הם ממוקמות (חרשתי את ה DEVICE MANAGER ואת ה CONTROL PANEL)... קצת פרטים: יש לי צורב ריקו MP 7200A וסידירום TOSHIBA XM-6702B הסידירום יושב על אותה צמה עם הצורב, שניהם נמצאים בסקונדרי, הצורב מאסטר והסידירום סלייב (וכן, הם מג'ומפרים נכון). פסלתי בעייה בצמה ע"י החלפה בין הצמה של הדיסק הקשיח לצמה שלהם…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תאמת עברתי על כל הרשימה של הפורומים וכאן היה נראה הכי הגיוני לשאול את זה .. אז לשאלה: אם צרבתי מידע על דיסק dvd 4.7 (קבצי ווידאו) ואז נשאר מקום פנוי בדיסק ולאחר זמן נסתי לצרוב עליו קובץ ווידאו נוסף ולפני תחילת הצריבה של הקובץ השני לחצתי בהגדרות על 'המשך דיסק מולטיסיישן'.. ומה שקרה שאחרי הצריבה המידע הקודם שהיה על הדיסק נעלם ורק הקובץ החדש נשאר.. האם יש דרך להוציא את המידע שהיה שם?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Revolver,

הי, האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה לדיסק? דוגמת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032 ? (יש גם של THERMALTAKE אבל ב 100 ש"ח יותר יקרה). תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  10. היי לאחרונה אני משתעשע ברעיון לחבר דיסק קשיח נייד למערכת השמע אצלי ברכב. מבירורים שערכתי עולה שהמערכת עצמה לא תוכל לעמוד בדרישות הזרם של הדיסק אבל בעיה זו פתירה ע"י שימוש בעוד מקור מתח פרט לקונסולת הרדיו-דיסק (מצת) אם יש ספקות אז כמובן שלמערכת ישנו חיבור USB וממשק מאוד נוח לניווט בעץ התיקיות שמאפשר לי להגיע לכל אחד מ1800~ השירים שיש לי כרגע ב-DOK תוך שניות ספורות כך שכאן אין בעיה. הבעיה היא בכך שכוננים קשיחים רגישים מאוד לזעזועים ובמיוחד הדבר הנכון כאשר מתבצעת קריאה/כתיבה. מן הסתם הכונן הקשיח יצתרך לבצע פעולות קריאה בזמן שהמכונית בתנועה. מצאתי גם ברשת עדויות שאכן דיסקים קשיחים שהותקנו במכוניות סבלו מתקלות מצטברות. ואז מצאתי את הדיסק הזה: http://www.transcendusa.com/Produc…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by eladbu,

האם ניתן וכיצד לצרוב בצורב DVD סרט ולהדביק לו אכשיהו תרגום ללא צריבתו על הסרט עצמו אלא דרך הדבקה המניו

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אני מחפש צורב DVD הכי מומלץ היום בסיסבות 200 שח והרדיסק נייד (חיצוני)בעל נפח גדול ומהיר בערך ה 600 שח יש לי בשביל שתי הדברים האלה800 שח

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. wd ‪MYBOOKWORLD‬ כשהוא מחובר לרשת,כל המחשבים מזהים אותו.כשאני מנסה לחבר למחשב ספציפי,עם כבלusbהוא לא מזוהה.יש שיטה מסויימת או שזה אינו בנוי לחיבור מסוג זה?אגב,בנפח הוא 1 טרה-תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by solo53,

צורב NEC-3500A לא צורב על דיסקים Ritek RW מינוס

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

איך הביצועים שלו?האם הוא בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by honore,

:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  17. החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?

18. Started by haziri,

שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. נתחיל במה שיש לי לחבר: WD 80GB 8MB CACHE Ricoh 7200A-DP CD-RW Creative CD-ROM *32 (PIO) עכשיו מגיעה הבעיה שלי... אני משכפל לא מעט דיסקים (מה-CD לצורב) ואני צורב לא מעט דיסקים מחומר שנמצא על ה-HDD. אני לא רוצה להאט את ביצועי הדיסק הקשיח ולכן אני לא רוצה לשים יחד איתו על אותו IDE אף אחד מהכוננים הנ"ל. אני גם לא רוצה לשים את הצורב וה-CD יחד על אותו IDE כי זה יכול לגרום לבעיות בשכפול דיסקים (הכונן CD הזה גם ככה גרוע...). מה עושים? ד"א, יש לי RAID על הלוח... יהיה אפשרי פשוט להעביר את הדיסק של ה-80GB ל-RAID ולעשות ממנו boot או שזה יכול להרוס משהו? (גיליתי כבר שה-RAID לא תומך ב- dynamic disk... הוא פשוט פירמט לי דיסק שחיברתי אליו!)

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by borg,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני עם תקשורת אלחוטית WiFi b/g ו-LAN (חיבור לנתב אלחוטי). רצוי שיהיה לדיסק הקשיח גם חיבור USB 2.0 ו/או FireWire. נפח רצוי: 500GB. יש בארץ חיה כזאת? :

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שלום, אחרי שבכונן samsung שקניתי לפני 4 שנים, התחילו להופיע bad sectors, החלטתי לקנות כונן חדש. מהחיפוש מהיר באינטרנט ראיתי ש Seagate ST3500320AS הוא די משתלם, אבל אחר כך ראיתי חוות דעת לא מחיאות... אשמח לשמוע איזה כונן אתם ממליצים, בסכום עד 300 ש"ח: Seagate ST3500320AS Western Digital WD5000AAKS כונןן אחר? דרך אגב האם SATA 2 דורש חיבור מיוחד או מתחבר לחיבור SATA רגיל?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by shlomom,

שלום עבור מחשב חדש מבוסס core i5 2500K לאיזה מבין השניים יש עדיפות Sandisk SSD SDSSDH-120G-G25 120GB 280/270 ברכישת מחשב חדש! ב-807 ש"ח או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ב-981 ש"ח ההפרש פה משמעותי, השאלה אם הסאנדיסק מוכרים או שזה סיכון?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אהלן, מה המשמעות של נפח הCACHE בהארד דיסקים ? איך זה משפיע על ביצועים ועל אילו ביצועים זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KT7DOSE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1416928082&sr=8-1π=AC_SX200_QL40 שווה לקנות בארץ או בחול תביאו המלצה ל הארד 3 או 4 טרה מיועד לאיחסון קבצים גדולים כמו סרטים בלבד ו dok 64 גיגה מומלץ. רשמתי מנייד אודה לעזרה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.