עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tzion,

איזה דיסק עדיף לי לקחת: MAXTOR 60GB 7200 RPM ATA133 WESTERN DIGITAL 60GB 7200 RPM ATA100 אני מניח שהWD יותר אמין אבל מה יותר מהיר, פחות מרעיש ויותר עדיף? (יצא כמו חרוז ;D) וזה נכון שWD התחילו לפקשש עם הדיסקים שלהם מעל ה20GB? ואיך בכלל הדיסקים שלהם לעומת MAXTOR ובכלל...?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by pro,

קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני צריך לקנות CD-ROM חדש, של מי אתם ממליצים? (שיהיה מהיר, הכוונה שאני מכניס דיסק אז שיזהה אותו מהר, וגם שיקרא מהר). תודה מראש, gonzila

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by pro,

איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Tzion,

אני מתכוון לסדרה של מקסטור עם הATA133, השם המדוייק של הסדרה הזאת הוא D740X, נכון??? והאם הדיסקים האלה ממש מהירים? קראתי פה שהם מהירים כמעט כמו הWD 8MB Cache. זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מבקשת אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על דיסקים לצריבה שהם הכי אמינים (המידע שעליהם ישאר קריא למשך עשרות שנים)? אספר לכם סיפור קטן: אצלי במשרד אנו עושים גיבוי יומי על דיסקים לצריבה, כבר במשך כ-3 שנים. כל גיבוי נעשה על שני זיסקים שונים, שכל אחד מאוחסן פיזית במקום אחר, כדי שאם אחד יפגם השני ישאר. לפני שבועיים בערך הייתי צריכה להוציא מידע על פרוייקט שנערך לפני כשנתיים. מצאתי את דיסק הגיבוי, שהוא דיסק לצריבה Sony CDQ-74BN וכונן התקליטורים לא הצליח לקרוא אותו. ניסיתי לקרוא אותו בכוננים אחרים, כולל צורבים וכולל הצורב שצרב אותו (Smart & Friendly) אז, ובשום מחשב ובשום כונן לא היה ניתן לקרוא אותו. אז מכיוון שלכל דיסק יש עותק שני, למחרת הלכתי למקום בו מאוחסן הד…

• 80 תגובות
    • 14.1k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by tellmy,

שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לחבר שלי יש צורב מהמודל הנ"ל והוא מנסה לצורב דיסקים קטנים אבל כאשר הוא צורב הידסקים זזים מהמקום אז שאלתו היא האם אפשר לשנות את מהירות סיבוב הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itamar,

מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני מתחיל לשמוע קליקים מתוכו, אך S.M.A.R.T לא אומר לי כלום וגם הרצתי את DFT מי.ב.מ וזה אמר שהדיסק בסדר... רק התקנתי את כל מערכת הפעלה\דוס\פרמוט מחדש ואין לי כלכך זמן להתחיל לגבות

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jitz,

קיבלתי את המחשב החדש... בשעה טובה ומוצלחת. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה... הכנסתי דיסקט בוט שהיה לי .. (כזה שבא עם ווינדוס98) - עשיתי בוט עם תמיכה בסידירום (ההתקנה של XP יושבת אצלי על דיסק צרוב .. לא Bootable) - ו.. FDISK... כשלהפתעתי גיליתי שה-FDISK נותן לי ליצור פארטישן של 11 ג'יגה בלבד... אחרי חיפוש קצר באינטרנט, גיליתי שזו לא בעיה שלי.. אלא שזאת בעיה ידועה ב-FDISK... יש למישהו הצעה לפיתרון? קיימת תוכנה מספיק קטנה שתיכנס על דיסקט של 1.44 שתהווה תחליף ל-FDISK? בלינק הזה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q263044& מייקרוסופט מתארים את הבעיה, ומציעים קובץ EXE שמתקין את עצמו אוטומאטית, ולכאורה פותר את הבעיה... אבל אלי זה לא רלוונטי - כי אני …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחירי הדיסקים הקשיחים עולה בעקבות MAXTOR שעצרה את ההספקה לשווקים (בדוק) . אחד מהספקים אמר לי שהם בקשיים וייתכן וידיעו על פשיטת רגל בקרוב. מישהו יכול לאשר את המידע ?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gal,

האם מישהו יודע איזה מדיות הכי טובות לצריבה בTEAC X40 ואיזה מהמדיות צרבות במהירות X40 כי הבנתי לפי כתבה שיש רק שני סוגים האם נכון? והאם ניתן להשיג אותן בארץ? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by biodome,

שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. והאם היתרון הוא משמעותי? או שזה לא ממש משנה כי מ firmware אחת לאחרת זה משתנה? ואיזה צורב מתמודד טוב יותר עם הגנות דיסקים ועד כמה זה צריך להיות חשוב לי כשאני בוחר אחד מהם? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. כתוצאה מ'שיטפון' נדפק לי המעגל האלקטרוני של הדיסק ואני מחפש בנרות דיסק דומה כדי להציל חומר חשוב שיש לי על הדיסק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הטייפ הוא טייפ חיצוני Parallel ומערכת ההפעלה היא Win2000 Server

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב רציני אז רציתי לדעת איזה הארד דיסק הכי חזק והכי טוב היום (ולמנהלים אל תגידו לי ללכת למפרטים ממליצים לא היה ממש אופציות)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.