עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם הביאו לי כמה דיסקים של החברה verbatim צבעוניים ורציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את הסוג הזה ואם הם טובים

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני לפעמים עובד על המחשב כשמארז tower מונח אנכית ופתוח, שאלתי אם תוך כדי כך שההרד דיסק רץ במאונך הוא יכול להינזק?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by DJO,

יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אחד כזה שלא עושה בעיות. לא נתקע, לא מרעיש, פשוט עובד יעיל וטוב?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ariebel,

עושה רעשים כשלא מכניסים דיסק כאילו הוא מסובב דיסק ולא קורא דיסקים. אבל הוא צורב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ilya83,

יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gal_il50,

כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by cohenkobi,

משהו יודע איפה אפשר לקנות צורב למחשב נייד? מחשב דגם: compaq- arena בתודה מראש קובי

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by nicirnTAL,

גדלים אני לא יודע... ( ATA100/133 ) כמה בערך אמור לעלות כבל אחד?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בעקבות אירועים אחרונים , הגעתי למסקנה שאני חייב לגבות את הנתונים על המחשב שלי- יש לי 2 מע' הפעלה על 2 HD נפרדים וHD אחד שהוא רק מידע תוכנות שירים ושטויות. מה הדרך הכי מומלצת לגבות את כל המידע? אני ראיתי לדוגמא בHP הנייד כדי לשחזר את המערכת מכניסים דיסק או 2 והוא פשוט עושה ממנו BOOT ומשחזר את כל המערכת כולל פרטישנים התקנות והכל - בדיוק לתצורה בה מקבלים את המחשב מHP. אני רוצה לעשות כזה גיבוי רק מהמערכת שמותקנת אצלי עכשיו... תודה לכל העוזרים ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moskitos,

כל ההפסקות חשמל הורסות לי את המחשב,כבר קרה לי שנמחק לי איזה קובץ חיוני ונאלצתי לפרמט מחדש כי פשוט מערכת ההפעלה(XP PRO) פשוט לא עלתה.איזה פיתרון יש ?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by gshhar,

שמעתי שהם ממש טובים,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by frodo,

כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by igalln,

הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kyyle,

יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by gshhar,

כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by פומה,

בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cranchh,

טוב אני רוצה לדעת : באיזה מערכת קבצים אתם משתמשים ולמה? מה הייתרונות של כל אחת? והאם אני יכול להפעיל את שתיהן יחד (איכשהוא בלי בעיות לקרוא את הNTFS מהמערכת של הFAT??) יש לי XP + Longhorn תודה... נ.ב אני יסביר למה זה מעניין פתאום- הלונגהורן לא מוכן להתקין כל מיני רכיבים של IIS ודברים מההתקנה שלו על מערכת שהיא לא NTFS כדאי להעביר??

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by blabla2002,

שלום אבא שלי נוסע לניו יורק ומעוניין לקנות צורב dvd אני צריך המלצות אין הגבלה אבל לא יותר מדי

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים