עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by B.D.B,

אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  4. החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה

5. התמונה הראשונה זה ה640 והשניה זה ה500 בשביל זה שילמתי? עלק משתווה לראפטור :2gunsfiring: [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by gad57,

תחשבו שוב! SSD בחיבור IDE http://www.ebay.com/itm/KingSpec-2-5-32GB-PATA-IDE-4C-44PIN-32GB-Hard-Drive-SSD-IBM-T40-T41-T42-/300745319081

7. שלום , זה הפוסט השני שלי בנושא. קניתי מחשב חדש , כאשר אחת הדרישות שלי למחשב - שקט. ה wd6401aals רועש ומציק.. בדיוק כמו הרעש של המחשב הישן-ישן-ישן שלי עם מהירות 200 (פנטיום 2 אם מישהו זוכר). במחשב השני שלי יש wd6400aaks (שזה ה caviar blue) , והוא שקט... כמו שצריך (לא שומעים אותו , רק אם מתאמצים). האם יש בעייה עם הדגמים של caviar black מבחינת הרעש? או שזה רק אצלי? לא אכפת לי שהוא מהיר ומגניב (ההארד דיסק) , אני רוצה שהוא יעבוד בשקט ולא יבכה שאני פותח סוליטר (זה עושה הרגשה של מחשב חלש , ומדובר ב core i5 ). תודה למגיבים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. היום התחיל מבצע חדש על הוורבטים. היום הייתי באופיס דיפו ובדיוק נכנס המפיץ וסדר את המדפים למבצע 2+1 חינם . מה שכן, מלא MADE IN INDIA על המדפים. אבל לפחות בסניף שאני קונה יש -RX16 PRINTABLE תוצרת טאיוואן והצלחתי לקחת -RX16 ו +R X16 תוצרת טיוואן שאינם PRINTABLE(אני חושב שהאחרונים).

• 82 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. מצאתי רק ביקורת אחת אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת מתוך ניסיון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ויכול לתת פידבקים חיובים\שליליים עליו? (אני רוצה לקנות כונן שמתחבר לרשת, אבל אני אשמח לשמוע על האמינות שלהם בכלליות). תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אני מתלבט אם לקנות עכשיו או להתאפק ולחכות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני מדבר על החיצוניים 2.5". התענייתי באחד כזה 250ג"ב לפני חודש וחצי והמחיר היה 330 בערך (קי אס פי ואיבורי) עכשיו השגתי תקציב, אני נכנס ורואה שהמחיר קפץ ל410. מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by zilbermm,

מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.

23. Started by FARKASH7,

בדקתי Webutation http://www.webutation.net/go/review/gemm.com יש לו ניקוד מושלם. הזמנתי משם תקליט. בסוף התהליך האתר כתב לי שהבקשה נשלחה למוכר, ולאחר שהוא יאשר אותה אני יקבל הוראות לגבי ביצוע התשלום באמצעות Paypal. האמת שבגלל שהעסקה תתבצע באמצעות Paypal אני פחות מודאג. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  24. חשבתי לרכוש את ה STEB5000200 שהוא דיסק חיצוני בחיבור USB3 בגודל של 5 טרה, הדיסק החיצוני האחרון שלי בחיבור USB היה פאספורט בגודל 1/4 טרה כך שאני חושב שאני צריך להתעדכן... -כרגע אני משתמש לגיבוי בדיסק נשלף (2 טרה) בחיבור SATA ומגיע למהירות העברה של 60-80 מגה לשנייה, מה המהירות לה אני יכול לצפות עם חיבור USB3? -הבנתי כי יש צורך לחבר את הדיסק לספק מתח חיצוני, ישנה דרך לחבר אותו לחיבור USB אחר בנוסף כדי לגרום לו לעבוד ללא חיבור אל הקיר? האם שימוש בחיבור USB 3 המיועד להטענה (יוצא מלוח האם, אמוק לספק עד 2 אמפר) יחסוך את החיבור לקיר? -האם ישנה דרך להצפין את המידע על הדיסק עם תוכנה המותקנת במחשב? -מישהו נתקל בבעיה כלשהי עם הדיסק?

25. שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים