אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק 320gb Seagate, ST3320620AS. לאחרונה החלפתי מארז ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו בMy Computer. לעומת זאת הביוס כן מזהה את ההארד דיסק וכן מנהל ההתקנים. במנהל הדיסקים (תחת לשונית אחסון) מופיע ההארד דיסק כ Dynamic. כשאני רוצה להחזיר את ההארד דיסק למצב Basic הוא אומר שכל המידע ימחק. האם יש דרך לסדר את הבעיה כך שאוכל לעבוד עם ההארד דיסק? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק האם מישהו פה יכול להמליץ על הזיכרון האולטימטיבי ואיפה מומלץ לקנות. אגב אבקש לא להמליץ על SUNDISK כי גם נשרף לי אחד כזה לפני חודש וגם יש להם את התוכנה המעצבנת הזו שעולה כל פעם שמכניסים אותו ולא מאפשרת להתקין עליו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז מיני טאואר מלפני כחמש וחצי שנים והוספתי כרגע דיסק קשיח נוסף. הבעייה היא שאין בו כל כך מקום, אני לא בטוח שאיפה שדחפתי את הכונן הנוסף בכלל נועד לכונן קשיח. מה שעשיתי הצמדתי לחלוטיןן שני כוננים קשיחים כך שאין ביניהם מרווח בכלל, השאלה שלי האם זה תקין? הכוננים לא מתחממים יותר מדי אבל בכל זאת...
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרגע RAPTOR. הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד ! כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ? ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להדפיס תמונה בצורב החדש שלי - צורב Asus Lightscribe - וזה אומר לי להכניס דיסק שכביכול מותאם לצריבת הלייטסקרייב אז אני צריך לקנות מדיות לצריבה 'מיוחדות' ללייטסקרייב אם אני ירצה להשתמש בפונקציית ההדפסה? ואם כן, זה קצת מאכזב ולא נראה לי אפילו שהמוכר בחנות ידע את זה :s05: או שיש אולי תוכנה שניתן בעזרתה להדפיס על גבי כל דיסק... קצת מידע בנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. נמאס לי מהרעשים של הכוננים השקיחים. אני רוצה להגיע למערכת כמה שיותר שקטה לחדר שינה, ומבחינתי אם SSD יקר מדי כיום אפשר גם להשתמש בכרטיסי CF. את התוכן (סרטים/סדרות) אני אקרא ממחשב מרוחק דרך הרשת. מתאם מ-CF ל-SATA תומך UDMA זה לא סיפור רציני לפי המחירים ב-EBAY. השאלה בקשר לכרטיס CF, מה לקחת שיהיה מהיר מספיק ולא יעלה יותר מדי ויתן פתרון הולם ל-XP, ואם יש אפשרות אולי גם לויסטה (כמה בכלל לוקחת התקנה של ויסטה עם המדיה סנטר?) אני מקווה להשקיע בעניין פחות מ-100$ כדי לא באמת להשתגע, נוכח העובדה שמחירי הזכרונות גם רק יורדים כל הזמן, ויהיה אפשר להשתדרג ל-32GB מהיר יותר בעתיד. כרגע בסכום הזה יש כמה אופציות: Sandisk 4GB X250 Extreme IV - עולה בארץ 315 ש"ח, וקצב העבר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
את המפרט של המחשב תראו בצד. אני הבנתי שאני צריך צורב IDE תקנו אותי אם אני טועה? כי אני לא רוצה שתהיה בעיית תאימות. אגב יש הבדל בינו לבין צורב SATA? התקציב הוא 170 ש"ח, רצוי שהצורב יהיה מהיר, שקט עד כמה שאפשר ושתהיה לו צריבה איכותית גם ב CD וגם ב DVD. הקנייה תערך בסקאי פיסי. קראתי את הנעוץ של הצורבים המומלצים ולא הגעתי להחלטה. בהתחלה חשבתי על LG GSA-42N אבל אין אותו בסקאי פיסי. אז אני רוצה לדעת איזה צורב הכי טוב בתקציב של 180 ש"ח? תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה כדאי להשקיע יותר בכדי שבכונן החיצוני שאני מתכוון לקנות תיהיה גם יציאת eSATA בנוסף לUSB2???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני זוכר פעם אבא שלי קנה לי דיסקים צרובים בכמה עשרות בודדות של שקלים. אבל זה לא היה נראה דיסק צרוב , היה על הדיסק מדבקה או תמונה של אותו המשחק. איך אנשים שמים את המדבקות/תמונות האלו על דיסקים צרובים? (אני מתכוון בלי הצורבים האלו שיש להם את הטכנולוגיה ההיא) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים של רוב הצורבים היום דומים /זהים...המוכר בחנות מתעקש על החברה הזו >> על הצורב הזה של LiteON LITEON DVDRW DH-20A3S07C X20 - SATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=315 מה אתם אומרים? הוא שווה? מי היצרן האמיתי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מאחר והתקלקל לי דיסק קשיח של 750GB של סיגייט החלטתי שאני הולך על גיבוי קניתי זוג כוננים 500GB ואני מתכוון לעשות RAID1 הבנתי מזה RAID 10 וRAID 0 אבל לא הבנתי מזה RAID5 של 3 כוננים--- ואם אפשר אל תביאו לי את הקישור הזה של הויקיפדיה שמדבר על הרייד כי לא הבנתי מה אומרים שם על RAID5. חשבתי אולי לקנות עוד כונן של 500GB ולעשות RAID5 אז מה הוא עושה ? מה הוא משפר ? הוא גם מגבה וגם משפר מהירות ? אם אפשר כמה שיותר מהר שזה דחוף ליומיים הקרובים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן. מחר אני הולך לקנות הארד דיסק חש כי חסר לי מקום,ואני מתכוון להעביר את ההארד דיסק שיש לי כרגע למחשב אחר שההארד דיסק שלו דפוק. אז יש לי כמה שאלות: הלוח אם שלי לא תומך SATA2,האם יש תמיכה לאחור בהארד דיסקים של SATA 2? איך להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש(לדוגמא,אני יכול לחבר את שניהם ולהעביר את המידע בניהם?)? עריכה:שכחתי לציין שהקבצים הם בסדר גודל של 80 ג"ב,אם היו לי קבצים של כמה גיגות הייתי מעביר על דיסק,אבל הקבצים חשובים ומדיות DVD וCD לא אמינות.. תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התוצאות הן של WD500AKS aam enabled גם כש aam disabled יש נפילות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
לא ממליץ לאף אחד שאוהב שקט לקנות אותו. יש מצב להחליף הרדיסק(באיבורי) ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-