אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למשל גיביתי תקייה על דיסק און קי והגיבוי הזה לא מתווספים לו קבצים ככה שלא אמור להיות שינוי . אז במחשב מופיע לי שהיא שוקלת כ1.83GB אבל בענן הגיבוי רשום לי 2GB גם מבחינת כמות הקבצים יש שוני : 7,043 Files, 552 Folders - במחשב בתקייה אחרת ששוקלת יותר ומכילה יותר יש הבדלים גדולים יותר . אני רק רוצה להיות בטוח שהכל מוגבה בלי שחסרים קבצים ואז בעצם הגיבוי לא יהיה שלם . תודה. Folders Selected: 553 Files Selected: 7043 Total Size Selected: 2GB
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק נייד (חיצוני) (SAMSUNG G2 500GB 2.5) האם זה בריא לו שיהיה מחובר למחשב באופן תמידי? האם זה מקצר את חיי ההארדיסק \ הורס \ לא בריא לו? או שאין בעיה עם זה שהוא יהיה מחובר למחשב באופן תמידי?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הצורב הזה שניהם של lg 4167b או את זה gsa-h10a ? ומה ההבדלים בינהם? והאם שניהם מסוגלים לעשות ביסטינג. גם אם תענו על חלק זה יהיה מועלה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=45691 הצלחתם לשכנע אותי לקנות כונן מסוג זה , המחיר הזה הכי טוב שניתן להשיג ? 1499 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה כונן טוב כדאי לקנות ? https://www.amazon.com/gp/product/B00PAFJJRA/ref=s9_simh_hd_bw_b1PRYq3_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=EHQ2TYNRKZCVB30XZ5G5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7a6a68aa-96da-5137-9caa-9f257ebb3433&pf_rd_i=1292110011
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
סתם שאלה אנשים זה אומר שב1000 GB דופקים אותנו ב-70 ג'יגה ?... אני בעד עצומה שיעגלו כלפי מעלההה זה ממש זנות!!!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חברת סיגייט עומדת למשפט, הפעם במסגרת תביעה ייצוגית הטוענת לבעיות אמינות קבועות בכונני ה-3 טרה-בייט המוזלים שלה ישנם כל מיני סוגים של תביעות ייצוגיות – וכמובן שאף אחת מהן אינה עושה חסד עם החברה הנתבעת ולא תורמת לשמה הטוב. אך תביעה ייצוגית המתייחסת לבעיות אמינות חוזרות ונשנות היא אולי הגרועה מבין התביעות, ולרוע מזלה חברת סיגייט היא זו שעומדת כעת במרכז תביעה שכזו. התביעה הייצוגית, עליה ממונה משרד עורכי הדין האגנס ברמן שבצפון קרוליינה, מתייחסת אל כונני ה-3 טרה-בייט מסוג Barracuda הפנימיים של החברה, וכונני ה-3 טרה-בייט החיצוניים של החברה מסוג Barracuda Backup Plus (העושה בבסיסו שימוש באותו כונן פנימי). התלונות מדברות על קריסת הכוננים באופן שגרתי לאחר כמה ימים וב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הרבה שאומרים שכן, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי ל-SSD יש פחות מה לקרוא ממנו ב-120GB.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?
-
לפני חודש קניתי הרדיסק Western Digital בנפח 40 GB מסידרת WD400EB ומאז הוא עושה לי רק צרות!!! בהתחלה עוד הוא לא הראה שום סימן לבעיה אבל ככל שחלף הזמן ככה הוא נדפק יותר ויותר. בהתחלה נתקלתי בבעיה לפתוח קבצים מכווצים שלמרות שהקובץ היה תקין לגמרי הוא הציג לי הודעות שגיאה (CRC ERORR) ואם הייתי מנסה עוד פעם או פעמיים הוא היה פותח לי את הקובץ ללא בעיות. לאחר מכן, כאשר ניתקלתי בבעיה, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (XP אבל לא רק) וכן החלה הבעיה הגדולה!!! בהתחלה הוא הציג הודעה שקובץ זה או אחר לא הועתק כמו שצריך והוא שואל אותי האם לנסות שוב ואז אם אני אומר לו לנסות שוב אז שוב אחרי פעם או פעמיים הוא מדלג על ההודעה ומעתיק את הקובץ כמו שצריך להרדיסק (בספק...). וזהו, לאחר שהמערכת הו…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המתאם הזה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
- 2 followers
-
-
מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עצוב.. צרבתי דיסק ובאמצע הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שחזר החשמל זהו הצורב לא עובד טוב.. הוא צורב אבל לא מצליח לסיים את הצריבות ואני מקבל הודעת ארור.. כנראה שהגיע הזמן לקנות חדש. איזה צורב דיוידי הכי מומלץ לקנות היום? אני חושב ללכת על LG H10 וראיתי שיש כמה סוגים שהיקר ביותר הוא LightScribe.. מה זה אומר.?
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהבוקר Windows צועק לי בהודעת שגיאה "Windows detected a hard disk problem". [ATTACH=CONFIG]9444[/ATTACH] הרצתי את תוכנת HD Tune Pro והמצב לא נראה טוב... [ATTACH=CONFIG]9446[/ATTACH] האם שלום לכונן כפי שעולה מההודעות? תודה!
-
- 40 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בשקט בשקט, בלי לעשות הרבה רעש, OCZ הכניסו לכונני ה-SSD החדשים שלהם פלאש בליטוגרפיה של 25nm במקום ה-34nm הוותיק. כתוצאה מכך, לפחות בדגמי ה-60 ג'יגה משתמשים רק בחצי מכמות שבבי הפלאש לעומת הדגם הקודם. בגלל השימוש רק בחצי מהשבבים, מהירות הכתיבה היא במקרים מסויימים חצי לעומת הדגמים הישנים. בנוסף לכך, רק 55 ג'יגה מתוך הנפח הקודם זמינים למשתמש לעומת 60 ג'יגה בדגמים הקודמים. לינק מפורט: http://www.overclockers.com/oczs-25nm-vertex-2-performance-issues/
-
- 16 תגובות
- 53.3k צפיות
-