עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by davidreznic,

שלום. לאחר התלבטויות קלות החלטי לקנות את הדיסק Sandisk Cruzer Titanium 4GB (נפח אמיתי 3.7 GB) התרשמות חיצונית: הדיסק מגיע באריזה די פשוטה, כשעליה כתוב הגודל שלו ומהירותו, ובתוכה הדיסק עצמו, תעודת האחריות ומדריך מקוצר תקע ה USB נכנס לתוך הדיסק, והדיסק עצמו מורכב ממארז מתכתי להגברת עמידות (בביקרות אחרת נאמר שהוא יכול לשאת עד 900ק"ג אך לא מצאתי מידע שיאמת את העובדה הזו) בפעולה, הדיסק נדלק באור כחול בגוון חייזרי למדי שימוש: דיסק זה, בדומה לאחרים תומך בפלטפורמת ה U3 אשר מאפשרת להתקין על הדיסק תוכנות ללא התקנה, ובנוסף מציעה כלים כמו הגנת סיסמא, הורדת תוכנות, ותפריט דמוי Start ב Windows. Windows Vista זיהה את ההתקן ללא בעיות והתקין את הדרייבירם הנחוצים. במידה והוג…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gmoshiko,

שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה my book הבעיה שלי שאני לא יכול להעביר אליו קובץ שגדול מ 4 ג'יגה הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי יש מה לעשות בנידון ? ולא אי אפשר לקבץ אותו עם winrar אוו משהו כזה אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by bears,

יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?

4. האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Jesper,

האם אתם מכירים מקום שאפשר להשכיר בו הארד דיסק למס' ימים? אני צריך לגבות מידע של 200GB ואין לי בבית שום דבר שאני יכול לאחסן אותם עליו

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. Started by KavKazoon,

היי שמעתי שיש עכשיו איזה טכנולוגיה שאם מחברים שני כוננים קשיחים אז מקבלים מהירות כמעט כפולה מישהו יודע על זה משו?! שירחיב בבקשה מסקרן אותי הנושא הזה! גם כמה זה יעלה אם יש כזה דבר בכלל?!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. די דחוף קונה בבוקר.... איזה דיסק קשיח 500G מומלץ חייב להיות שקט מאוד. עד 400 שקל לא seagate תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by timk@,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by OverclockedMyToaster,

בגלל שהמחשב שלי היה ליד הסאבוופר מתחת לשולחן, החלטתי להעביר אותו לפני השולחן (גם בגלל שהמאוורר צד הזה שאב למטה מלא אבק). יש סיכוי שרמקול 20W המסומן בתמונה יזיק באופן כלשהו לHDD או לרכיבים האחרים? הוא משנת 2000, אז אני לא יודע אם יש לו MAGNETIC SHIELDING. (ד"א - אלה וואחד רמקולים. איכות מדהימה. 2 רמקולים של 20W וסאב (רואים למטה) של 40W. הם שווים את ההון ששילמתי עבורם בשנת 2001.) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by EAD,

היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  11. וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by bears,

רועש?אמין? http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1cd981f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US WD 500 ג'יגה עדיף?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by 3d7,

למישהו יש דיסק קשיח בנפח של 1TB (כל הדיסק מפורמט במחיצה אחת), ויכול להגיד כמה GB בדיוק יש בדיסק הזה?

• 42 תגובות
    • 36.3k צפיות
  14. Started by Seaninho10,

עדיפות וסיבה.. תודה.

• 63 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by rrnrj,

שלום לכולם, מחפש כונן חיצוני, בנפח 500G, חיבור USB 2. הכונן מיועד לגיבוי מסמכים ונתונים חשובים לצורכי עבודה. מחפש חנות אמינה ויציבה שנותנת אחריות מירבית. אשמח לקבל המלצות למוצרים אמינים ואיכותיים. מחיר מקסימאלי באיזור ה600 ש"ח. תודה רבה רועי

16. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by 3d7,

אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים של 1TB כ"א, אבל אני לא מתכוון לעשות להם RAID. אני מתלבט בין ארבעה דיסקים קשיחים (אפשר להמליץ גם על אחרים): SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ב-780 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 SEAGATE ST3100340NS 1TB SATA2 7200RPM 32MB RAID ב-1,205 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3075 Samsung HD103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM ב-875 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1011 Samsung HE103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM RAID ב-1,099 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21854 מה ההבדל בביצועים ובאמינות בין הדיסקים הקשיחים מהסדרה הרגילה לבין הדיסק…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bears,

רוב הדיסקים הם 16...יש הבדל גדול בינהם ל32?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by דורפל,

שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע .... בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור : תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!! אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS" מה הולך פה !? ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה ! (כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו) מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tombraider,

שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דיסק קשיח עבור משחקים כבדים אני חשבתי על הוולוסי ראפטור החדש של ווסטרן דיגיטאל עולה יקר אבל טוב אני לא מעוניין בשום מערך של רייד!!!!!!!!! תנו לי עוד הצעות לדיסקים קשיחים טובים בבקשה יום טוב לכם :yelclap:

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. ציטוט מביקורת באתר זאפ: "אם אתם רוצים לשמור עליו תריצו אותו יום יומיים בלי לעבוד איתו כלל, מנסיון וגם ממאמרים שקראתי זה מאריך את החיים שלו ומונע כל מיני תקלות שעלולות לקרות אם תחברו וישר תתחילו "לקרוע" אותו- ממש לא מומלץ!" מישהו יכול לאשר את זה? זה הגיוני? או שאין לו מושג על מה הוא מדבר ?:-)

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by cow king,

שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעונין לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרות העברות קבצים בין המחשבים בבית ולגיבוי של דברים חשובים ואני מתלבט בין השתיים כשחוץ מהגודל אני לא מבין את ההבדלים בינהם אז מי שמכיר התנסה ויכול לתת לי כל מידע שיכול לעזור אני יודה לו מאוד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=405 עכשיו מבחינת הגודל זה פחות משנה לי כי אני בסך הכל רוצה להשתמש בו לגיבוי ולהעברת קבצים

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים