אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין בכונן לגיבוי, של 500 ג"ב. חשבתי שבמקום לשלם יקר על כונן חצוני(אני מעונין דוקא בחבור esata בשביל המהירות), לקנות פנימי, להרכיב אותו, ולהשתמש בו רק לצורכי גיבוי, כך שאין סבה שהוא יפגע כיון שאני לא משתמש בו. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני צריך כונן חדש, ואני מתעניין בלקנות שניים ולהפעיל אותם בraid 0, ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי הלוח, הוא כבר בן שנתיים והדגם שלו הוא GA-8I945P-G-RH של gigabyte. האם זה צריך להיות פקטור בהחלטה האם לעשות רייד או באיזה קונפיגורצייה לבחור? [ קישור לעמוד שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx? ClassValue=Motherboard&ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH ] ההתלבטות השנייה היא לגבי הכונן - חבר שלי משווק סמסונג. ראיתי שהדעות לגביהם קצת חלוקות. ולגבי הבאפר - שוב הבנתי שהדעות חלוקות לגבי 16 או 32. עוד משהו שחשוב להתייחס אליו? המחשב ישמש לפוטושופ, ויז'ואל סטודיו + שרת sql קטנטן. כרגע 4 ג'יגה ראם והמעבד הוא pentium D 3.0. אני מעוניין ב250 …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מאוד אם תעזרו לי לפתור בעיה קטנה ... קניתי אתמול צורב חדש מדגם Samsung SH-S223F. הצורב הוא בממשק SATA. חיברתי אותו והפעלתי את המחשב. הצורב קורא דיסקים טוב מאוד. הבעיה - הוא לא צורב. כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו (ניסיתי גם ב-Nero וגם ב-Alcohol וניסיתי גם תוכן שונה) - אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח Invalid Address Block והדיסק נדפק. ניסיתי לחבר את הצורב לפורט SATA אחר אך זה לא עזר. לא נראה לי שהבעיה היא פיזית בכונן כי הוא קורא דיסקים מעולה .... זה נראה לי יותר עניין של תוכנה (דרייברים, הגדרות ...). אודה מאוד לעזרה! מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WD500GB ובעצם זה 465GB, אני יודע.... המחשב שלי אומר שיש 237GB בשימוש ואני יודע שיש בשימוש רק 165GB כשאני נכנס למחשב שלי ועושה מקש ימני על כל התיקיות שם(ווינדוס, פרוגרם פיילז, המשתמש שלי וכו') אז זה אומר 165GB אז זה בעצם כל הקבצים שיש לי במחשב, הרי עשיתי מקש ימני מאפיינים על התיקיות הכי ראשיות במחשב אז לאן נעלמו 70GB?? הורדתי אפילו תוכנת HD Management וזה לא עזר... מראה בדיוק כמו את השטח שיש בשימוש במחשב שלי ולא מצאתי שם איפה ה70GB האלה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נמצא הפתרון לבעייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331924.msg2867703#msg2867703 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ הTHRED המקורי: תקשיבו, זה פשוט לא פייר . . . כונן שלישי של 500 GB WD נפל לי בטווח של שנתיים השניים הראשונים היו מהסדרה הרגילה בתוך דגמי MY BOOK PROFESSIONAL ו MY BOOK PREMIUM, הראשון עם FIREWIRE800 והשני עם E-SATA. עכשיו זה קרה עם כונן WD5000YS ששמתי בקופסה חיצונית COOLERMASTER X CARFT 360 . . . זה היה תאמינו או לא ה 500GB דגם YS יימח שמו שכולם המליצו עליו כי הוא "בטוח" ו "זמן MTBF גבוה" שזה MEAN TIME BETWEEN FAILURES (זמן בין תקלות) . . . בינתיים הזמן היחיד שגבוה פה הוא הזמן שבו אני מחליף כונני גיבוי שלה WESTE…
-
- 104 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
אני מתבלט בין WD5000AAKSוWestern Digital לWD5000KSוWestern Digital שלא הבנתי מה הבדל שלהם לפי ZAP הם זהים אולי משהו בנותנים שלא כותבים בגדול ויש גם את הכונן הזה וST3500320ASוSeagate שיתרון שיש לו אחריות של 5 שנים ו 32 מגה בופר (הוא יותר יקר ב50 שקל בחניות באזור של הבית שלי)(ואני לא רוצה להתעסק אם אייבורי או אם KSP) לפי מה שנראה הכונן האחרון הוא הכי טוב רק שמה שמפחיד אותי שראיתי פה בפורם דיבורים על זה שלחברה Seagate יש הרבה תקלות ועדיף לא להתקרב
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרטי וידאו ביתיים לדיגיטלי (יש לי מכשיר שעושה זאת). ואני רוצה לדעת איך עדיך לשמור את הסרטים על דיסק קשיק או לצרוב על DVD? ואני מתכוון מבחינה של עמידות תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי צורב DVD של NEC דגם ND-3520A ויש סוגים מסוימים של DVD צרובים שהוא לא קורא וזה מאוד מוזר לי הדיסקים אותו פורמט DVD-R כמו שהצורב עצמו צורב ומה שהוא צורב הוא קורא וומה שאחרים צורבים הוא לא קורא מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ ענק של 15GB ואני רוצה להעתיק אותו לסוף המחיצה (האחרונה בדיסק) שגודלה 50GB. האם יש תוכנה שמאפשרת לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם למישהו יש כלים טובים ויעלים לתת לי ברגע שHDD פורמו כלל ויש לי חומרים שאני רוצה מאוד מאוד להציל ?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. תהיתי לעצמי כונן scsi ultra 320 שמתחבר למחשב בבקר PCI או PCIX אם יש בכלל.. נגד raptor 10,000k בממשק SATA או SATA2. מה יהיה יותר מהיר? והאם באמת ירגישו הבדל בביצועים? ואם יש אתר שמראה סכמה של השוואה של הסוגים (כולל כוננים סטנדרטים של 7200 וIDE) אז אני אשמח לקישור.. דבר שני- האם כונני scsi שאני מחבר למחשב אישי דרך PCI איטיים יותר? וגם הביוס יודע לזהות אותם כbootable? דבר שלישי- אני אשמח להסבר על איזה תכונות משנות בבקרי scsi..איך בעצם בוחרים בקר? ואם אפשר גם כמה קישורים לבקרים מומלצים למשב ביתי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
SANDISK CRUZER 8 GB הקובץ המדובר הוא סרט בפורמט HD.720p שוקל 4.5 ג'יגה ניסיתי להעתיק את הסרט וקיבלתי הודעה שאין מקום ועלי לפנות מקום, כמובן שבדקתי ויש מלא מקום, בסך הכל תפוסה של 245 מגה, מחקתי ולא עזר. אז ליתר ביטחון פירמטתי וגם לא עזר, הדיסק ריק לגמרי אחרי פירמוט ועדיין אותה הודעה שאין מספיק מקום. יש לציין שזה קורה רק עם קבצים (סרטים) מהסוג הזה בלבד.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לגיבוי כמעט יום-יומי. שקלתי אם לקנות כונן חיצוני esata, או לחסוך ולקנות כונן פנימי שיהיה מחובר תמיד וישמש רק לגיבוי. אם אני אשתמש בכונן פנימי, ובשלב מסוים אנתק אותו ואעביר אותו למחשב אחר, המחשב יוכל לקרא אותו מיד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הרדיסק של היטאצ'י 147GB כאמור 15000 RPM ,איך הדיסקים האלו מבחינת ביצועים? האם שווה לשים עליו מערכת הפעלה? ואם כן...איך אני מעביר מערכת הפעלה קיימת כבר על HD SATA להרדיסק הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5950&perur= עולה 69 ש"ח. איך הוא? אין לי בעיה להשקיע גם 100-120 כדי לקבל משהו מהיר וטוב.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות כונן גיבויי חיצוני נפח 160GB, בתקציב של 300 שקל אך גמיש אם זה יהיה שווה את זה. הכונן לא חייב להיות 2.5" אלה יכול להיות גדול יותר בגבול הסביר. אם אפשר גם לתת חנות טובה שמוכרת את הכונן באזור המרכז. ואיך הWestern Digital WDME1600TE? שווה לקנות אותו מאיבורי? תודה מראש, אנטון.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤ 389 מ FOX PC שווה ליקנות???
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אותו לאחותי כי הוא ממש משך לי את העין, אבל אני פוחדת שהוא איטי או משהו...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-