עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Nihility,

http://www.mwave.com.au/newAU/mwaveAU/productdetail.asp?CartID=mAU@HZLUT5794LVQG34J25FD1BRRBHP8M8O1J195I6MBIMJR3E&SKU=22040305 כרגע ניתן לקנייה רק באוסטרלה, בקרוב גם אצל כל השאר 7200 rpm 32 MB 3.5"

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by iakovl,

חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by zaroor,

קראתי כאן על נושאי הפירמוט של הFAT ל NTFS ,רציתי לדעת במקרה של הסאן דיסק U3 בגדלים של 4'8'16 gb האם אפשרי לפרמט ל NTFS ולהחזיר ל FAT כמה שבא לך או שזה מוגבל ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Davidmag1,

ישלי כרטיס של sandisk מסוג sd card ושאני בא להעביר שירים הוא כותב לי "the disk is write protected" איך אני מבטל את זה??

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by zohar678,

הזמנתי דרך האינטרנט דיסק קשיח עם חיבור SATA וקיבלתי בטעות דיסק עם חיבור של IDE האם זה משמעותי מבחינת מהירות? בכדי להחליף את הדיסק אני צריך לנסועה עם אוטובוס לחנות ואף ללכת כ 30 דקות ברגל. האם שווה את המאמץ להחליף את הדיסק, או שאין כמעט הבדל בין הביצועים בחיבור SATA ו IDE וכדאי להשאר עם הדיסק אותו קיבלתי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום קניתי מארז מסוג Cooling Master cm690. יציאת הeSata הקדמית שלו מחוברת לכניסת הeSata בלוח הASUS P5Q-PRO. אני מעוניין להשתמש בדיסקים SATA סטנדרטיים שברשותי ככונני גיבוי. יש לי חיבור מתח חיצוני ורק חסר לי כנראה כבל שמתאם בין הSATA לeSata. האם אני באמת צריך כבל כזה? כששאלתי בחנות נאמר לי שכבל הSATA יכול להתחבר גם ליציאת הeSata אבל אני לא רואה שהוא מתאים. האם זה הכבל המתאים? אין ענייני זכר נקבה בכבלים האלו? http://www.papyrus.co.il/hebrew/100cm_sata2(esata)_-to-_sata_external_cable_(hebrew).htm מוזר שאין אותו בחנויות רגילות (TMS/איבורי/KSP/נועה). תודה. עדכון: האם הכבל הנ"ל גם מתאים? (שליש מחיר מהקודם בהתחשב במשלוח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25359#d…

9. שלום לכולם, את האמת, הלכתי לאיבוד בתוך ים המארזים ובליקוי במידע המוצע ע"י היצרנים ועל כן אנא עזרו לי בהמלצתכם בציון סדר העדיפות... מפרט מבוקש לכונן חיצוני: - תמיכה בדיסקים בעלי נפח של 1 טרה בייט לכל הפחות. - יציאות usb2, esata (היה נחמד אם היתה יציאת רשת אך נדמה שהם מאוד יקרים) - תמיכה בדיסק קשיח: חובה - Sata, Sata2. רשות - IDE (להשמשת דיסקים מדור זה) - מאוורר - הבנתי שקיימים קטרים שונים של מאווררים וכמובן השלכה ישירה על מידת הקירור ורמת הרעש הנפלט מהם ולכן אני מעדיף עם מאוורר גדול ככל האפשר כמובן במסגרת המצאי הקיים. - תוסף מתאם eSata לחיבור ה-Sata הפנימי. מפרט מבוקש לדיסק קשיח: - נפח 1TB - סיבובים 7200 לפחות - יצרן - בהכרותי את ענף הקשיחים שנים רבות למ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]

11. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת למה לוקח כל כך הרבה זמן לחלץ קובץ במשקל של קרוב ל7 ג'יגה בידיוק?? (45 דק' ויותר) מדובר על הארדיסק חיצוני 1TB מסדרת FREE AGENT(של SEAGATE) יש לי מעבד פנטיום 4, 3 ג'יגה הרץ, עם אוברקלוק ל3.6 2 ג'יגה ראם (אני יודע שהמעבד הוא הגורם המכריע כאן בעיקר , לא?) פתחתי את הנושא כאן כי אני חושב שהוא הכי מתאים, אבל אם יש צורך אז לעביר יש לציין שזה 35 חלקי ראר כל אחד בגודל 200 מגה שהכל מצטבר לקובץ השלם בסוף.. אבל עדיין אני לא מבין למה לוקח כל כך הרבה זמן לחילוץ הזה.. תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  13. השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי כונן חיצוני של WD 1T עם חיבורי ESATA .זה הדגם: WDH1CS10000 וWestern Digital לוח אם GIGABYTE X58 UD5 כאשר עם הלוח קיבלתי חיבורי ESATA אשר מתחברים לכניסות SATA/RAID אשר על הלוח ( ממש כמו כונן פנימי רגיל). כמובן חיברתי את הכונן ללוח ב-ESATA הדלקתי את המחשב, והוא זיהה אותו ככונן רגיל לכל דבר במחשב. ןגם כן הווינדוס. במשך יומיים כבר אני שם לב שלאחר לילה שלם ויום עבודה שהמחשב נח אני חוזר ורואה שווינדוס איבד את הקשר עם הכונן למרות שהוא עדיין דולק. ווידאתי זאת גם תוכנת EVERST ע"מ להיות משוכנע שהוא לא מזהה יותר את הכונן עד להדלקה הבאה של הכונן והמחשב. ורק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המכונן החיצוני והמחשב הווינדוס מזהה אותו . מדוע זה? למה המחשב מאבד את הקשר עם הכ…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by rabbit,

מה ההבדל ביניהם דרך אגב? תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by ShaY-MoR,

אני רוצה לקנות מתאם כזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOIDEPRO כדי להעביר מידע מה80 ג'יגה הישן שלי למחשב החדש. אבל הבנתי מהאתרים של המכירות האלה שזה לא תומך בווינדוס ויסטה, או משהו כזה... האם יש לזה פתרון אחר?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by zohar678,

האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. בדקתי הסתובתתי בחנויות וגם ביקרתי באתרים באינטרטנט ולפי התוצאת שהגעתי אליהם ככה: בשביל ה PSP .. יש לי כרגע 8GB M2 של סאנדיסק ואני מרוצה ממנו למראות שהוא עם מתאם וזה נראה כאילו זה קומבינה או משו בחנויות בעיר אצלי (עפולה) כרטיס 350 שקל = SanDisk MemoryStick Pro Dou 8GB 250 שקל = Sony MemoryStick Pro Dou 4GB 200 שקל = SanDisk Memory Stick M2 4GB מאיפה שקניתי ת PSP הזיכרון 8GB M2 עם מתאם Pro Dou עלה לי 180 שקל שלSanDisk עכשיו באינטנרט ראיתי בזאפ יש כל מיני חנויות ואלו שאני מכיר הם SanDisk MemoryStick Pro Duo 8GB =שח 190 שקל = http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507998 עוד חנות שהבנתי שהכרטיס שם לא אמינים.. ערכה זו כוללת מתאם CR-5400 ו-2 כרטיסי MicroSD HC Class 6 בנפח 8…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  21. יש לי ארדיסק של 300 גיגה שמפוצל למספר מחיצות... פצלתי עכשיו איזה מחיצה דרך ה COMPUTER MANAGEMENT של וינדוס ואני רואה שנישארה מן מחיצה של כמה מגה בייטים ואני לא יכול להיפתר ממנה... ניסתי לבטל את המחיצות... לקבץ אותם ביחד אבל כלום... אני פשוט רואה מן "חור" של כמה מגה בייטים בין המחיצות שלא מוכנים להתחבר לכלום... מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שתפתור את זה?

22. יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום 1. פי כמה יהיה יותר מהיר זיכרון 7200RPM פנימי מזיכרון 7200RPM חיצוני שמחובר עם USB2? 2. פי כמה מהיר יותר יהיה זיכרון פנימי 5400RPM מזיכרון 7200RPM חיצוני שמחובר עם USB2 ? כל הערכה שרירותית תתקבל בברכה, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by zilbermm,

מחפש משהו בנפח 16GB לחבר ל-xbox

• 35 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים