עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by freerider,

שלום חברים, השתמשתי בחיפוש וכמעט לא ומצאתי תשובות. אני מחפש תוכנה להצפנת כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי My Book Home Edition 1TB) שתהיה סופר אמינה ואפשרות גישה לכונן מכל מחשב. אין צורך בתוכנה חינמית/קוד חופשי, אני מוכן לשלם על זה בשביל פשטות/ממשק. העיקר שיהיה אמין כי הנתונים חשובים. תודה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  2. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by aviv88,

האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות DOK נורמלי ונתקלתי באלו KINGSTONE http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717972 SANDISK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712417 על הקינגסטון אמרו שהוא לא עובד בויסטה..אבל אחד אמר אמר שכן עובד... מה מהם עדיף? לא מעניין אותי מהירות, (כמובן לא צב) העיקר שאפשר להעביר אליו קבצים ביודעין שזה ישמר טוב בלי איזה פאק כמו שקורה בג'נריים בד"כ.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. שלום איזה HD לקנות עבור מחשב של עבודה התוכנות הם בעקר פוטושופ אין דיזיין וכו... עבודה עם קבצים גדולים מאד. אני צריך לקנות HD עבור המערכת הפעלה. והתוכנות הקבצים של העבודה לא ישבו על HD הזה.אז אני לא יודע כמה זה יעזור לי משהו מהיר וטוב. לכן אני מתייעץ פה הגדול הנדרש לדעתי הוא 250 לא שיש צורך בזה אבל אני לא רואה סיבה לקחת פחות.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אני מחפש כונן קשיח נייד. שמתי לב ש1000GB הוא הכי משתלם. מצאתי את 2 הדגמים האלה בפחות או יותר אותם מחירים. שמעתי שמקסטור היא חברת בת של סי-גייט. האם בדגם שציינתי מדובר בדגם מהסדרה הפגומה של סי-גייט ? מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף לקנות ? האם יש דגמים אחרים מומלצים לקנות ? לפי מה שידוע לי לשתיהם אותם נתונים - מיקום: חיצוני ממשק: USB 2 , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 16 MB , מהירות: 7200 RPM , נפח: 1000 GB ההבדלים הם שלסיגייט יש 5 שנים אחריות לעומת שמקסטור נותנים 3 שנים. למרות שלאחרונה שמעתי שסיגייט הורידו את האחריות שלהם ל-3 שנים אז אני כבר לא יודע. לגבי חיבור לחשמל - אני לא יודע מה לגבי הסיגייט, אבל אני יודע שהמקסטור דורש חיבור חיצוני לחשמל בנוסף ל-USB. קישורים: 1. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אם כן, האם גם ב-firewire 400 צריך? כי קניתי כונן חיצוני חדש שיש לו גם esata וגם firewire ואני מתלבט באיזו צורה לחבר אותו. חשוב לי שיהיה אפשר לחבר ולנתק את הכונן בלי לכבות את המחשב. וכמובן שגם המהירות חשובה לי.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  10. שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

היי... דיסקים איכותיים לצריבה נותנים היום בערך אותו יחס מחיר של שקל לגיגה כמו הרדיסקים. הם תופסים יותר מקום פיזי. החיפוש של הדיסק הספציפי שצריך באותו הרגע, לוקח הרבה הרבה זמן. האמינות של המדיה היא סבירה ולא מעבר לזה. אז בעצם חוץ מניידות של דטא (שלזה יש DOK) והתקנות של מערכת הפעלה\תוכנות בוטאבל (שלזה אפשר לקנות 5-10 דיסקים), מה הסיבה בעצם שאתם ממשיכים (ושאני ממשיך) להשתמש במדיות DVD? תודה.

• 73 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברי הפורום שלום רב. רכשתי דיסק קשיח בנפח 640GB של WD. רציתי להיוועץ בכם בכדי לדעת מהי חלוקת הדיסק האופטימלית בשבילי. אני רוצה להתקין עליו שתי מערכות הפעלה, אחת - XP והשניה -8.10 ubuntu. ובנוסף מחיצה גדולה לאחסון שאר הדברים. באיזו גודל צריכה להיות כל מחיצה? אם דרוש עוד מידע אשמח לתת . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by jackok111,

קניתי maxtor basics 1T. הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול. עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T... מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  15. האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. היי, כרגע אני משתמש עם WD250GB שמלא כמעט עד אפס מקום.. האם הוספה (בראש שלי כרגע זה 640 GB) של HD נוסף תעזור בשיפור מהירות המחשב? להתקין וינדוס על מחיצה יותר גדולה ושאר התוכנות וירקות על מחיצה אחרת / HD נוסף...תעזור בשיפור? תודה.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  17. חברה יש לי את הseagate הדגם של ה500GB אני לא מרוצה ממנו .. אני רוצה לקנות חדש חברה אחרת למה הHD הזה רק בעיות. מה אתם ממליצים ? samsung WD hitachi תודה לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות כונן שיכיל לפחות 500 גיגה +32בפר אני ישמח להצעות +לינקים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , מצאתי את הצורב הבא: ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. שלום חברים, האמת שאני מתלבט בין הsegate 320GB ל- WD Passport 320GB, הבדל המחיר נכון להיום 10 שח (WD יותר יקר) ולא משמעותי. לכן אשמח לקבל המלצה על סמך ביצועים, איכות מוצר ואמינות. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש מארז חיצוני עם כניסת SATA2 וחיבורי USB2.0 ו ESATA (ואם יש בו גם FIREWIRE.... =] ). לא ממש חושב על תקציב בראש, אבל לא הרבה. חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב, הוצאה והכנסה של כונן בצורה פשוטה, קלה ומהירה. בנוסף שיהיה קר(אבל ממש לא חובה מאורר). THANKS

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by nils,

יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by noa5551,

היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים