אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי ערכה כזו : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=USB-SATA-IDE&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE האם הספק הנ"ל אמין למתח עבור הדיסק? רוני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הזמנת ממיר קלטות שאקבל שבוע הבא ובעזרת המחשב אעביר את כל הקלטות. מה הדרך הכי טובה כך שאוכל לראות זאת בטלווזיה ? אם אני יצרוב על דיסקים ,סביר להניח שהדיסק לא יחזיק לעד ומזה אני חושש חשבתי על דיסק קשיח חיצוני ,אך מחיפוש בפורום הבנתי שצריך רק ב-FAT32 וגם אז זה מוגבל ל-4GB ? ולא בטוח בכלל שזה יעבוד עם ה-DVD שלי שיש לו חיבור USB חיצוני. האם לקנות סטרימר ? כשחפשתי לא מצאתי מידע בפורום כלל . אם כך מה אתם מציעים ? הדרך הכי זולה וגם שקלטות ישמרו . ובאותו עניין חבר שלי אמר שבעבודה עם הממיר הדיסק קשיח שלי "יעבוד קשה מידי" ויתכן שיקרוס ? מה דעתכם הדיסק קשיח בן שנה ויש לי עדיין אחריות האם יש דברים בגו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה בקשר לסוגי זכרונות RAM SATA 2 / 3 הייתי רוצה לדעת לפי הנסיון שלכם אם יש הבדלים גדולים בניהם מבחינת ביצועים כמוכן עד כמה חשוב ה cache אם באחד יש 32 ובשני יש 64 האם אני ארגיש את זה ? (בואו נגיד שיש לי הרבה RAM) האם אני צריך לוח אם מתאים ל SATA 3 ? איך אני בודק שהוא מתאים אם כן Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - איזה סוג SATA זה ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי היום כונן חיצוני של WD בנפח של אחד טרה(3.5). הכונן מסדרת הESSENTIAL(אם זה אומר למישהו משהו). רציתי רק לשאול כמה דברים כדי שאני באמת יעבוד איתו בצורה טובה והוא לא יהרס לי מהר: 1.יש לו כפתור כיבויי מאחורה, האם כדי שהוא יהיה מכובה רוב הזמן, או שעדיף שיהיה דולק? בכללי, לכבות אותו לפני שאני סוגר את המחשב כל פעם? 2.הבנתי שהם מתקלקלים די מהר, איך אפשר למנוע את זה, או לגבות לפחות חלק מהנתונים, החשובים ביותר, שנמצאים עליו? זה כל מה שעולה לי לראש, אם יש לכם ניסיון עם כוננים מהסדרה הזאת, או סתם ידע בנושא שיכול לעזור לי להתנהל בצורה טובה איתו אני ישמח אם תחלקו איתי. תודה, נדב.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הטרה שלי עושה בעיות ואני הולך לקנות בנתיים עוד הרדיסק כדי להעביר אליו את כל המידע ואחר-כך אני יחליף את הבעייתי במסגרת האחריות. השאלה היא איך להעביר את כל המידע? מן הסתם את הקבצים הרגילים אני יעבור בCOPY רגיל בין ההרדיסקים , אבל מה עושים עם כל עיניין מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן עליה? איך עושים את העברה הזאת? תודה..
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
סתכעלו זה הגיוני ש SSD 500GB יעלה 708 שקל הנה קישור לאתר שמוכר אותו אנ יאל יודע מה הביצועי ןשלו אבל אם הם סבירי םאז אנ יקונה אותו הנה קישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6767 תודה רבה שקד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי מחשב עם 2 דיסקים ברייד 1 איפה נשמרת קונפיגורצית הרייד? בבקר? על הדיסקים? האם אני יכול להעביר את 2 הדיסקים האלה למחשב אחר (שכמובן תומך באותם פונקציות רייד) ועדיין לקבל רייד 1? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות. אני רוצה לקנות כונן נייד חיצוני, יש למחשב הניד שלי חיבור FireWire וגם eSata הכונן מיועד לאחסון סרטים HD, לכן חשוב הגודל והמהירות (הכי פחות 1TB בעדיפות ל1.5 או 2) קניתי עכשיו Western Digital My Passport Essential SE 1TB USB 2.0 אבל הוא לממש מהיר המחיר עד 1000 או אפילו 1100 אבל לא יותר ברור שניידות חשוב אבל לא חובה אם אין אחד כזה תודה!!!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים רכשתי הארד דיסק 3.5 של LACIE מדגם QUADRA. הנפח של ההארד דיסק הוא 1TB. והוא מצוייד ביציאת ESATA שזו בעצם הסיבה המרכזית בגינה רכשתי את המכשיר. מאז הרכישה הופיעו בעיות רבות ומעצבנות במכשיר.המחשב לא זיהה את המכשיר..המכשיר נתקע..עבד לאט. לפעמים נראה כאילו המכשיר עובד טוב ולאחר הפעלה של המחשב מחדש הוא בעצם לא מזהה אותו ורוב החומר שגיביתי עליו נדפק או נעלם. ניסיתי כמעט הכל.עדכנתי את הBIOS שיניתי הגדרות של חשמל כדי שהמחשב לא יכבה אף פעם את ההארד דיסק ובכל זאת.כיום הבעיה המרכזית זה שהמחשב לא מזהה את הכונן וכשאני מנתק ומחבר מחדש ואז נכנס למנהל התקנים ומוצא אותו שוב, חלק מהקבצים שהיו או כולם מופיעים כפגומים. שלחתי את המכשיר למעבדות של באג והם החזירו בטענה שהמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש באפשרותי להשיג HD כזה (SCSI 80 PIN) האם יש מתאם או איזה שהוא התקן שיאפשר לי לחבר אותו למחשב הביתי שלי? החיבור הוא הציור האחרון בתמונה http://www.easeus.com/resource/drive/images/scsi1-hard-drive.gif תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר רק על מהירות נתונים אחרים לא מעניינים אותי... השאלה היא מה יותר מהיר ואם יש סוגים של מהירות אז יהיה עדיף לפרט! ה-SSD הוא: OCZ Vertex 2 Pro ה-HDD הם: 4XWD CAVIER BLUE 500GB 32MB תודה רבה למגיבים!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
WD Scorpio Blue 500GB 8MB 5400 RPM WD5000BEVT vs WD Caviar Green 500GB 32MB 7200 RPM WD5000AADS מי מהשניים שקט יותר? למרות שה Caviar הוא 7200 rpm וה Scorpio הוא 5400 rpm נאמר לי שה Scorpio שקט יותר בגלל שהוא 2.5" ומיועד לניידים. היכן ניתן לראות מבחני השוואה בין השניים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, בלימודי למבחן באקדמיה נתקלתי בבעיה בהבנה בנושא ההבדל בין כונן לוגי לכונן פיזי. האם מישהו יכול להסביר את הנושא ואת ההבדל. לא הצלחתי למצוא חומר... בתודה מראש, Noise
-
- 4 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
זה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=3819 תודה
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הגיעו 2 חמודים כאלה אלי... השאלה כמובן (שוב) - Raid0 או TRIM ? אני רוצה להתקין היום או מחר... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח ללוח אם , אבל אני רוצה שהדיסק ראשון יהיה המסטר , והשני רק לגיבויי, השאלה את המסטר לאיזה אפיק SATA על הלוח ? יש sata2_0 ,sata2_1,sata2_2,sata2_3 , לאיזה SATA כדאי לי לחבר את הדיסק הראשי שבו אני יעדכן מערכת הפעלה? רוני
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני כונני WD Blue 500GB זהים . אחד מחובר ככונן C והשני כ D ו E .... כאשר אני מריץ HDDTUNE אני רואה שהכונן הראשי הרבה יותר מהיר מהשני... למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צורב דיסקים של DVD ובברירת המחדל של התוכנה מערכת הקבצים היא UDF. הבנתי שדיסקים כאלה לא יכולים להיקרא בכל מחשב. אני צריך לתת את הדיסקים האלה לכל מיני אנשים כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יש להם (אני עובד על Win7). באיזה סוג מערכת קבצים כדאי לעבוד? UDF / ISO ? ד"א הקבצים הם תמונות וסרטון ששוקל 300MB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-