עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by poltergeits,

אחרי כמעט 10 חודשים שיש לי את הלנובו - thinkpad t400s הנפלא כשלעצמו החלטתי לפנק אותו בכונן SSD מהטובים (אם לא הטוב ביותר) בשוק כיום !!, ובמחיר מצחיק שבאמת שווה טוב אז ככה גם את המחשב וגם את הכונן הבאתי מאי ביי, המחשב כולל מיסוי בארץ עלה 5K והכונן עלה 1100 ש"ח אתמול לפנות בוקר בדיוק סיימתי התקנת מערכת הפעלה ועוד כל מיני תוכנות וכדומה, אז לא ייצא לי לראות איך העבודה שלו עם מולטי טאסקינג או מכונות וירטואליות אבל עד כה ההתרשמות שלי מהביצועים מאוד חיובית, ולכן אין ספק שאני הולך להביא כונן כזה למחשב הנייח החדש שאני הולך לבנות בחודשים הקרובים אם מישהו מעוניין שאני יעשה קצת בדיקות בנצמארקים למיניהם לסקירה יותר מעמיקה אני אשמח לשתף כאן,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by paveln1234,

חברים יש לי בעיה ענקית!!!! המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש! ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב. בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק. לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה.... הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר.... אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש ת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sapir__2010,

כרטיס הזיכרון של הפלאפון שלי נשבר מעט , אני רוצה להעביר את כל המידע שבו אל המחשב , האם זה אפשרי ? בעיקרון , השירים שנמצאים בו חשובים לי ואני לא מוכנה לוותר עליהם . תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Harbi,

אני רוצה לקנות במסגרת המבצע החדש של באג בפייסבוק את ה Iomega Select II 1TB 2.5´´ איך הוא? שווה 420 או שעדיף להשקיע בWD או משהו בסיגנון? המבצע: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9706&perur=2&t=54&c=645

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום, אני מחפש דיסקים קשיחים פנימיים בנפח של 1TB. המליצו לי על הסמסונג F3 או F4. לפי מה שהבנתי הF4 דגם חדש יותר ולכן אני מחפש לקנות אותו, מהיכן אפשר? אני לא מחפש כונני ביצועיים, אני מחפש כוננים שיאחסנו דברים ויהיה ניתן לקרוא מהם במהירות של עד 50 מגהביטים לשניה אריאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by greenvector,

קניתי HD502HJ‎ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lharpaz,

היי, יש לי DOK די חדש (Patriot XPORTER XT), והיתה לי בעיה להעתיק אליו קובץ אתמול - ההעתקה התחילה ופשוט לא הסתיימה, היא נמשכה כמה דקות וכאילו נתקעה ממש לפני הסיום. האם יש תוכנה כלשהי לבדיקת תקינות של DOK ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש מגבלה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by commander,

רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Master Boo,

שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש עם ווינדוס 7. AMD Phenom 955 4GB DDR3 Samsung HD502HJ 500GB רציתי לדעת אם יש טעם לקנות כונן SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (32GB אמור להספיק לפי דעתי, לא?), או שההבדל בביצועים לא יהיה קריטי? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. מה ההבדל למעשה בין כונן 3.5 ל 2.5 מלבד המחיר וחיבור לחשמל?(חיצוני) אמינות?ביצועים? אודה לכם אם תפרטו לי כי אני ממש לא מבין את הקטע .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מחפש דיסק פנימי למחשב, - נפח 1T / 1.5T - מהירות 7200 חשוב שיהיה שקט!! אמין ובלי הקפאות למניהם. מסידרה טובה.. רוב השימוש איחסון מדיה לצפייה: סרטים / סדרות וכו'... עד 400 שקל (עם חריגות קלות...) יש המלצות? תודה.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by dor12,

שלום ברשותי Seagate FreeAgent Go 500G , אני לא מצליח לעשות לו אף פעם הוצא בטוחה דרך הוינדוס 7 , תמיד הוא נותן הודעה שיש משהו שמשתמש בו מה עליי לעשות?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by aviad_u,

רציתי לקנות מבאג את הדיסק הזה דיסק קשיח חיצוני LaCie Rikiki 500GB 2.5´´ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8416&perur=2&t=14&c=489 עכשיו הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מה אתם אומרים? שווה השקעה של 255 שקל במקום איזה 350 (המחיר המקורי) ? או שזאת חברה שעדיף לא להתקרב אליה? שורה תחתונה אני אהיה מבסוט מהקניה? יש לי עד מחר עם המבצע הזה. תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי חברים. מחפש HDD חיצוני שישמש אך ורק לסטרימר שלי. שיהיה מינימום של 1TB, ושיהיה אמין. יש המלצות? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ron11,

מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD מהסדרה הירוקה נפח : 2TB מהירות סיבוב : 5400RPM זיכרון מטמון : 64mb המלצה לחנות : אם אחריות לפחות ל-3 שנים +עדיף חנות שנותנת אחריות דרך היבואן וגם איך אפשר לדעת איזה דגם הדיסק קשיח שנימצא בתוך המארז החיצוני של WD בכול דיסק קשיח חיצוני כי באתר היצרן אין פרטים תודה לעוזרים !![br]פורסם בתאריך: 28.11.2010 בשעה 00:39:25 לפחות תנו תשובה לזה איך אפשר לדעת בסידרות של WD החיצוניים פרטים תכניים על דיסקים קשיחים חיצוניים דגם הדיסק קשיח שנימצא בפנים וכו" כך אני יוכל לחפש לבד מה הכי מתאים לי תנו קישור לאתר או מידע על כול הסידרות החיצוניות מישהוא מוכן לענות :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מערך LVM2 המורכבת מ3 דיסקים 500GB ו640GB. כמובן בפורמט רגיל (0.5K לסקטור) יכולה להיות בעיה אם אני אשלב דיסק 2TB קוויאר גרין, אדוונס מוד (4K לסקטור) ? מערכת ג'נטו, מערך LVM2 גודל PE 4MB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tarpon57,

תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל

דיונים חדשים בפורומים