אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול הוצאתי מהמחשב DOK באופן חפוז בלי שהקדמתי להוצאה מעבר להוצאה "במצב בטוח". כתוצאה מכך ניפגעה במקצת מערכת הקבצים ב- DOK . מכיוון שה DOK הזה משמש לי בעיקר לגיבוי של קבצים חשובים, החלטתי לגבות אל תוך הדיסק הקשיח כל מה שהיה על ה DOK , אחר כך לפרמט את ה DOK , לבסוף להחזיר ל DOK את כל מה שגיביתי אל תוך הדיסק הקשיח. סיימתי היום את הגיבוי של הקבצים מ ה DOK אל תוך הדיסק הקשיח (לקח לי כשעה וחצי כי בדקתי טוב כל קובץ וקובץ לאחר הגיבוי). עכשיו אני בשלב של לפני פירמוט ה- DOK . מכיוון שמעולם לא פירמטתי DOK אני רוצה לשאול לפני הביצוע של הפירמוט אם צפויות אילו שהן "הפתעות" בזמן הפירמוט של ה DOK . נידמה לי שאין בעיה מיוחדת בפירמוט מהסוג שניקרא FAT32 האם אני צודק ? הערה: כאשר קניתי…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה) הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס.. שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע, אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם.. האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם.. או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן שהתקנתי עליו windows 7. עכשיו הכונן בשימוש שלי כבר מלא שנים והחלטתי לתת אותו למישהו כי אני לא צריך אותו. אז החלטתי לעשות בדיקה עם icare לראות מה אני יכול לשחוזר אחרי שעשיתי לו כבר כמה פעמים full format ומלא פעמים quick format. נתתי לתוכנה לרוץ איזה 10 דק' (ברגיל זה מינימום שעה אם לא יותר) ועשיתי ביטול רק כדי לראות כמה מחיצות הוא מצא. היו שם כל כך הרבה מחיצות שנראה לי שהוא מצא מחיצות מלפני 7 שנים. אז אני עכשיו רוצה לדעת איך אפשר למחוק את כל המחיצות האלה כשבמחיצה החדשה הם לא לוקחים לי מקום. אפילו אם זה לכתוב עליהם 0 אבל רק למחיצות המשניות ולא למחיצה הראשית שעובדת עם הווינדוס, כדי שמערכת ההפעלה לא תיפגע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במידע סותר - חלק אומרים NTFS וחלק אומרים FAT32 - מה אומרים המומחים? מדובר ב-SSD יחודי בנפח 32GB המיועד למחשב ASUS R2H לשימושי אופיס ומדיה פשוטים בלבד - לא צפויים קבצים גדולים במיוחד ו/או עבודה מאומצת במיוחד. תודה.
-
- 35 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אנשים. לפני כשעה אירעה בעיה די חמורה עם הכונן הקשיח הנייד שלי. תחילה אפרט קצת על הרכיבים הרלוונטים בסיפור: מע' ההפעלה המותקנת ע"ג המחשב שלי היא Win7. ברשותי כונן קשיח נייד בנפח 320GB של WD. עד היום השתמשתי בכונן כאמצעי אכסון עבור כל הסרטים\סדרות\מוסיקה ותכנים באופן כללי לסטרימר המותקן בסלון ביתנו. מדובר על המון תוכן וכן גיבויים חשובים של מסמכי המחשב ותמונות. לפני כשעה ניסיתי לגשת למס' קבצים והבחנתי שהכונן הקשיח מתנהג בצורה חריגה. הוא לא איפשר לי גישה לתיקיות בטענה שאינני הOwner של תיקיות אלו והמשיך לא לאפשר לי לגשת לקבצים עד אשר נכנסתי להגדרות של כל תיקיה ותיקיה, ובלשונית ה"אבטחה" הגדרתי שאני הבעלים של התיקיה [WTF??] לבסוף אחרי שהבנתי שמדובר בעבודה סיזיפית מדי…
-
- 32 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של הטאבלט Asus Transformer. אם לא רוכשים את המקלדת כתוספת (ואין אותה בארץ כרגע), אז לפי המפרט, היציאות היחידות שיש הן HDMI ו - MICRO SD. אם כן רוכשים את התוסף, יש גם MICRO SDHC. רציתי לשאול מה ההבדל בין SD לבין SDHC ? אם אני רוכש את המכשיר, אני צריך כרטיס זיכרון שיתאים, וגם קורא כרטיסים מתאים למחשב (עם חיבור USB). מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס זיכרון מתאים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ שלי. כשהפעלתי את המחשב ראיתי מסך שחור והיה רשום "missing operating system" היום הוצאתי את הכונן הקשיח מהלפטופ וחיברתי אותו למחשב הנייח, וכשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט. יש דרך איכשהו לשחזר את המידע או שהכל אבוד? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום יקרים, בזמן האחרון התחלתי לצלם ולערוך באופן מאסיבי קבצי HD (ממצלמות 5d2 ו-TM700) על פרימייר CS5. כידוע - צריך יכולת קריאה/כתיבה גבוהה עם קבצים מהסוג הזה. ככל שעריכות (ועיבודים) נהיות מורכבות יותר המחשב שלי מתחיל להזיע. הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה להוסיף עוד זכרון אבל תהיתי כמה מעבר לדיסק קשיח חדש ישפיע על הביצועים. כרגע יש לי WD5000AAKS-00A7B2 של ווסטרן כמובן. אם אפילו Windows טוען שהוא זה שמוריד את ציון ביצועי המערכת אולי יש מה לשקול. בעקבות סקר קצר הבנתי שהלחמניה החמה היא הF3 של סמסונג. השאלה היא כמה אני באמת אראה השפעה שלו? (לא הצלחתי למצוא מבחן שבודק את שניהם ביחד). אשמח לשמוע דעתכם בנושא (ואם יש לכם המלצות אחרות לשדרוג חוץ מכרטיס מסך של nvidia …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אפשר להגיד שלום ולא להתראות?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה קניתי הארד דיסק פנימי חדש של 2TB - והורדתי את HDTUNE כי רציתי לבדוק אותו לראות שהכל תקין מההתחלה.. על הדרך גם נכנסתי לתיקיות של שאר ההארדיסקים שיש לי (במקרה הזה - 500GB של WB) והיה רשום לי: שני הדברים בצהוב ממש מלחיצים אותי... הCRC ERROR קצת פחות כי זה רושם שזה יכול להיגרם בגלל כבל פגום ויכול להיות באמת שהכבל ההוא פגום כי ל2TB לא היה כבל אז לקחתי לו את הכבל של ה500GB הזה ובשבילו מצאתי כבל באחד המגירות... אבל ממש מלחיץ אותי העניין של הBad Sectors... מה אפשר לעשות בנוגע לזה? בחלק מקומות באינטרנט אומרים שאפשר לתקן את זה... בחלק אחד אומרים שההארד דיסק בשלבי גסיסה ועומד למות - ככה וככה כבר גיביתי את כולו על הכונן החדש של 2TB. אפשר לעזרה כלשהי.. תוד…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp. את הwindows xp התקנתי על כונן ide. הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל. האם יש למישהו פתרון? ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם שלום יש לי כרגע שני מחיצות שכל אחת 500 GB , המערכת הפעלה מותקנת במחיצה שונה על כונן SSD , ברצוני להעביר ממחיצה אחת לשניה נפח מסויים, לדוגמא , באחת שיהיו 250 ג"ב ובשניה 750 ג"ב אך ברצוני לעשות זאת ללא פירמוט , האם ניתן לבצע זאת ואם כן באיזה תוכנה ואיך ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כמה יהיה מורגש ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל? ה-510 הוא 120GB וה-320 160GB. לוח האם יהיה DP67BG של Intel עם 2600K ו-16GB RAM. על ה-SSD תותקן מערכת ההפעלה, OFFICE, VS, משחקים וכו'. שאר הדברים (מוזיקה, סרטים וכו') על דיסקים קשיחים רגילים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח 1TB החנויות שקרובות אלי הם IQPC וKSP(מעדיף להתרחק כמו מאש) תקציב עד 400 שקל
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים כרטיס 8 ג'יגה כאמור בכותרת. העתקתי עליו סרט בגודל 4.7 ג'יגה ולאחר 92% הוא סימן לי שאין מקום בכרטיס (ניסיתי פעמיים) לעומת זאת העתקתי כמה קבצים שהגודל הכולל שלהם הוא 4.9 ג'יגה ולא הייתה בעיה. מוזר לא?! מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ?! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-