אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני עם נפח מינימלי של 500GB בסביבות ה-300 ש"ח (אם אפשר בפחות, יותר טוב). לא משנה לי הניידות, כך שכנראה מדובר על כונן בגודל 3.5. כמו כן, אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר בהחלט להמליץ על כונן פנימי + מארז. מה שכן חשוב לי, מן הסתם, זה אמינות לאורך זמן. קרה כמה פעמים שקראתי ביקורות "מקצועיות" חיוביות, אבל כשחיפשתי חו"ד של אנשים שהחזיקו בכונן הסתבר שיש לו נטיה להתקלקל אחרי זמן מה. אז אם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי של שימוש לאורך זמן זה יהיה מצויין. תודה מראש, חבר'ה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, 1. ברצוני לרכוש כונן חיצוני 1TB לגיבוי סרטי משפחה מקור (ממצלמת וידאו) ותמונות. מהו הדיסק החיצוני המומלץ ביותר לשם כך? (500-600 ש"ח) 2. יש לי WIN7 עם כונן 1TB בודד (מחיצות C ו D). אני עורך סרטים קצרים (קליפים) משפחתיים בפרמייר. עד כמה שידרוג הכונן הקשיח ל SSD יגביר את ביצוע המחשב באופן משמעותי? (זמן טעינת המחשב, גלישה באינטרנט, אופיס, פרמייר וכו')? האם כדאי לשדרג (הביצועים הנוכחים לא מפריעים לי במיוחד, אבל אולי כדאי לשדרג..)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הבקשה שלי היא די פשוטה - אני מעוניין לרכוש הרד-דיסק נוסף שעליו תותקן רק מערכת ההפעלה (WIN7), אני מבקש המלצה לכונן קשיח מהיר בעל נפח של עד 100GB תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit kn8 ultra-9 ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל-SATA כדי להעתיק אותם לדיסקט. קיבלתי עם הלוח אם דיסקט שנקרא NVRAID האם זה הדרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה מאוד, התוכנת caching החדשה של ROMEX עושה הופעת בכורה בגרסת בטא preview. עם כל התכונות הקודמות + persistent L2 cache ועוד... התוצאות(על פי דיווחי משתמשים בפורום שלהם) מעולות. ונראה שהתוכנה אוכלת את שאר תוכנות הSSD caching הקיימות בשוק. להתקין או לא להתקין? מדובר בגרסת בטא preview ראשונה, ובאופן טבעי בגלל שנעשו יחסית מעט בדיקות שטח יש בה סיכון. אלה אם כן הכונן/מידע לו אתם עושים CACHE מגובה ויש לכם את היכולת לשחזר את המצב בקלות, עדיף לחכות עד שתצא גירסה בשלה יותר. לינק לתוכנה: http://www.romexsoftware.com/download/preview/PrimoCache.Setup.zip למה באמצעי אחסון ולא בתוכנה? מאותה הסיבה שדריוור לכרטיס גראפי נמצא בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לנסות להשתמש בכרטיס CF במהירות X150 יחד עם מתאם SATA כגון זה http://cgi.ebay.com/CF-to-SATA-HD-Hard-Disk-Drive-SSD-adapter-mini-iTX-4N_W0QQitemZ350182152180QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item51887b97f4 על מנת לקבל כונן SSD. שאלה של מהירות - אני יודע שבקורא כרטיסים מהירות קריאה\כתיבה של CF שכזה היא סביב 30 מגה לשניה, כאשר זו פחות או יותר מהירות קריאה\כתיבה של דיסק קשיח. האם צוואר הבקבוק של ה CF הוא בקורא USB, והמתאם ל SATA יפעל מהר יותר ? במבחני ביצועים של כונני SSD יעודיים ניתן לראות מהירויות של כ- 100 מגה לשניה. האם יש לי סיכוי להגיע לזה ? אם לא, מה שונה בעצם בין כרטיס CF לכונן SSD מסחרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תהייה. לפני 5 שנים כשקראתי שסמסונג הכריזה על SSD בנפח של 16TB הייתי בטוח שאחרי שנתיים-שלוש כבר לא נראה יותר כונני HDD רגילים ואיטיים והנפחים שנראה בסדרות הSSD יהיו גדולים מאוד. בפועל השנה היא 2020 ואנשים עדיין קונים כונני HDD כדי לאחסן וכונני הSSD מגיעים עדיין בנפחים מאוד קטנים כאשר הכונן הכי גדול שנמכר בארץ הוא של 2TB בלבד במחיר גבוה. מדוע לדעתכם זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות SSD של 480-500 גיגה אני קונה באילת, אחבר את הכונן למחשב (פנימי) אני מתכוון לקנות בKSP אם מישהו מכיר מקום זול יותר אשמח לשמוע 1) Corsair Force GS CSSD-F480GBGS-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 2) Corsair Force LS CSSD-F480GBLSB-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 3) Kingston SSDNow V300 SV300S37A/480G 480GB SSD SATA III 4) Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III התקציב שלי זה עד 1000 שקל הכל למען הרצה של מערכות וירטואליות VM יעבדו 2-3 במקביל אז חשוב המהירות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי על הלוח אם חיבורים נוספים של בקר marvell האם עדיף לחבר את הכוננים אליהם או ישירות לחיבורים של הלוח אם ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נשים לרגע את הדיון באיזו מדיה כדאי ועדיף לגבות את המידע שלנו, הנה כלל אצבע למה שנחשב כמוסכמה לצורת גיבוי אולטימטיבית, אם כי תמיד יש מה לשפר ... Regardless of whether you're storing your data on a hard drive or a solid state drive, you should still be using the 3-2-1 rule where you keep three copies of your data on two different mediums with one copy stored off-site. This is where cloud storage and cloud backup services can be a godsend since companies storing customer data in the cloud are more likely to replace faulty drives (as well as have their own backup processes) to ensure that your data is stored safely and securely. נו, מכאן בר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה external hard drive הכי מהיר שיש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי לאחרונה את מערכת ההפעלה מ XP ל 7 יש לי שני כוננים קשיחים, האחד C והוא למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני מחולק לשתי מחיצות. לאחר התקנת W7 נעלמה אחת המחיצות, אולם הצלחתי למצוא אותה ב disk management. כך שיש לי גישה למחיצה אחת ולכונן הקשיח הראשי. מצ"ב צילום מסך בתקווה שיבהיר את העניין ויעזור לפתרונו. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: asus zenbook ux32vd על הנייר הוא אמור להיות מחשב יחסית טוב.Intel i7 3517M 1.9GHZ - 2.4 GHZRAM: 10 MBNvidia GeForce GT 620M אבל הוא איטי ממש.. הכל לוקח נצח.. אמרו לי שמה שיתפתור את הבעייה הוא מעבר לSSD. אני מחפש SSD 512GB שיתאים למחשב ויהיה מהיר (לא מבין בסוגים כל כך ולא בא לי לקנות אחד, לבוא הביתה לפתוח אותו ולראות שהוא לא מתאים...) בנוסף, האם יש תוכנה שמעתיקה את מה שיש היום על ההארד דיסק הנייד לחדש? (נניח דרך הארד דיסק נייד)? כי איך אני בעצם מעביר את מערכת ההפעלה (וכל התוכנות) שלי לחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לעדכן קשוחה לפיוניר 111? יש לי תגירסא 1.23 ואכשיו אני רוצה לעדכן ל1.29 מזה יתן לי?והאם זה שווה לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אני עובד עם לוח של אסוס, מעבד אטום (MINI ITX), הקשיח הוא אינטל 40 GB. המטרה היא להתקין XP, בכל פעם אני נתקל בBSD, עם השגיאה שמציינת שהמחשב לא מזהה התקן שניתן להתקין עליו מערכת הפעלה. הפיתרון הידוע הוא מעבר מACHI / RAID בביוס - לIDE MODE. אצלי הבעיה קצת שונה, וזה פשוט לא עובד. שיטת ההצלבה? WD 2.5" - אכן עובד - בכך אני שולל את הלוח SSD - עובד על מחשב אחר - כלומר, ההתקנה מזהה אותו ונותנת לי להתקין עליו - שולל את הSSD. אשמח לשמוע הצעות מעניינות נוספות. אלי
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב כעקירון הכותרת אומרת הכל - צריך עזרה להעביר חומרים מהדיסק קשיח הישן לחדש ואני רוצה להעביר בצורה הכי בטוחה שיש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-