אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אני עובד עם לוח של אסוס, מעבד אטום (MINI ITX), הקשיח הוא אינטל 40 GB. המטרה היא להתקין XP, בכל פעם אני נתקל בBSD, עם השגיאה שמציינת שהמחשב לא מזהה התקן שניתן להתקין עליו מערכת הפעלה. הפיתרון הידוע הוא מעבר מACHI / RAID בביוס - לIDE MODE. אצלי הבעיה קצת שונה, וזה פשוט לא עובד. שיטת ההצלבה? WD 2.5" - אכן עובד - בכך אני שולל את הלוח SSD - עובד על מחשב אחר - כלומר, ההתקנה מזהה אותו ונותנת לי להתקין עליו - שולל את הSSD. אשמח לשמוע הצעות מעניינות נוספות. אלי
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה אני חושב על לרכוש את מארז הכונן ZM VE-300. לצערי, ראיתי אותו רק במקום אחד בארץ: כאן. אני מעוניין בו היות והוא יודע לדמות כונן אופטי ומסוגל לטעון קבצי iso ולדמות את פעולת העבודה איתם. ממה שהבנתי, הוא מסוגל לעשות זאת גם בבוט טיים, כך שזה מעולה להתקנות של מערכות הפעלה ישנות שפחות תומכות בעבודה מכונני פלאש ועל מחשבים שאין להם כונן אופטי. בכל אופן, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג כונן כזה? אני שואל כי קצת מבאס אותי לחשוב שאין תחרות על המחיר שלו ושאולי יכלתי להשיג אותו ביותר זול. ממה שראיתי באיביי, המחיר יחסית אטרקטיבי (מאיביי יכלתי להשיג אותו בערך ב- 40 שקל פחות ממוכר שהוא top rated, כולל המשלוח. אבל הייתי מפסיד את האחריות). אשמח לשמוע אם מישהו יודע היכן עוד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ההארדיסק שלי מת אחרי 9 שנים אז צריך חדש ומעדיף להמשיך עם wd. לשימוש כללי, בסביבות ה350 שקל. הארדיסק ראשי. אני מניח שכבר דיברו על זה אבל לא מצאתי אז גם הפנייה תתקבל בברכה מבין שהשחור והכחול הם אותו דבר בערך בנפח הזה אבל לשחור יש 5 שנים אחריות לעומת ה2 של הכחול וזה נראה לי שווה. (שחור -374, כחול 259) יש בעיות עם השחור שאני לא מודע אליהם? (ראיתי שכמה אומרים שרועש אבל כל עוד אמין ומהיר יחסית למחיר אז לא משנה לי כל כך) אשמח להמלצות אחרות גם אם לא wd אם ההבדל משמעותי במחיר או בביצועים. או אם יש מחיר יותר טוב לאלה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים לא מזמן רכשתי צורב חדש מסוג LG. לצורך צריבה אני עושה שימוש בתוכנות המקובלות כגון DVD SHRINK , DVDFAB וכו.. בהתחלה משך הצריבה(כל התהליך כולל ניתוח הדיסק ע"י התוכנות) לקח כ- 45 דקות. לאחרונה זמן הצריבה התארך ללא הכר ועומד על כ- 120+ דקות . המחשב נקי מוירוסים ורוגלות.יש שפע מקום פנוי בכונן C. עשיתי ניקוי ודחיסה לכונן C ע"י הכלי שמובנה ב- XP ועדין אין שיפור במצב. ברצוני לציין, שברגע שהצורב משמש ככונן להפעלת משחקים שונים הוא עובד מצויין. בנוסף אין שום בעיה איתו בזמן צפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא משך זמן הצריבה שהתארך מאוד. אודה לכם על המלצות לפתרון הבעיה. יואב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה מאוד, התוכנת caching החדשה של ROMEX עושה הופעת בכורה בגרסת בטא preview. עם כל התכונות הקודמות + persistent L2 cache ועוד... התוצאות(על פי דיווחי משתמשים בפורום שלהם) מעולות. ונראה שהתוכנה אוכלת את שאר תוכנות הSSD caching הקיימות בשוק. להתקין או לא להתקין? מדובר בגרסת בטא preview ראשונה, ובאופן טבעי בגלל שנעשו יחסית מעט בדיקות שטח יש בה סיכון. אלה אם כן הכונן/מידע לו אתם עושים CACHE מגובה ויש לכם את היכולת לשחזר את המצב בקלות, עדיף לחכות עד שתצא גירסה בשלה יותר. לינק לתוכנה: http://www.romexsoftware.com/download/preview/PrimoCache.Setup.zip למה באמצעי אחסון ולא בתוכנה? מאותה הסיבה שדריוור לכרטיס גראפי נמצא בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הודות למבצע שיש כרגע באמזון, הדגם הזה של הכונן בנפח 500GB עולה כ-480 ש"ח כולל הכל. כיום יש לי 850 EVO בנפח 500GB.. האם כדאי לי להחליף את הכונן? כיום המפרט שלי סביר אבל הוא די ישן ושנה הבאה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי אולי עדיף לי שיהיה לי כבר כונן עדכני שאולי גם יעבור איתי למחשב החדש? או שאולי במחשב החדש עדיף לי לעבור ל-NVME?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית שמחברת את הסלון עם חדר העבודה דרך ראוטר (שמחובר לעולם החיצון). כל המידע שלי מאוחסן כרגע על דיסק פנימי במחשב בחדר העבודה וכשאני רוצה לראות סרט בסלון אני מנגן אותו ישירות מהמחשב בחדר העבודה. התצורה הזו עובדת יפה עד למקרה שבו המחשב בחדר העבודה כבוי ואז כמובן שאין גישה לנתונים שנמצאים שם. כדי לפתור את הבעיה הזו אני מעוניין לקנות כונן שיתחבר ישירות לראוטר כדי שהמידע עליו יהיה זמין ללא קשר אם מחשב זה או אחר כבוי. אני צריך קיבולת של 1TB ומעלה. המלצות יתקבלו בברכה בנוסף האם אפשר לחבר את כונן כנ"ל ישירות ל ethernet port של המחשב ולגשת לנתונים או שאני חייב לעבור דרך ראוטר? האם יש כוננים כאלו שיש להם גם ממשק usb? תודה למשיבים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-