אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו לחיבור אחר והוא לא נדלק. יש לי שם הרבה חומר חשוב בשבילי האם ניתן להציל את מה שיש עליו ? יש לכם המלצה אולי למקום שעושה דברים כאלה ? וכמה דבר כזה עולה ? כמו כן חקרתי קצת את הנושא הבנתי שאם זה הPCB של ההרד דיסק אפשר לשים PCB חדש ורק להחליף בין הצ'יפים של הביוס כדי לתקן את ההרד דיסק האם זה באמת נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש ssd חמוד למחשב נייח שיריץ מערכת הפעלה. איך זה?http://ksp.co.il/?uin=29521
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני (2.5) בממשק USB3. אני רוצה שהגישה אליו תתאפשר רק ע"י סיסמא. אפשרי? אם כן - איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי הפרשי מחירים של כוננים קשיחים פנימיים בנפח 1-2TB וראיתי הפרש של עשרות שקלים לפעמים בין טושיבה לשאר היצרנים, האם הם מומלצים לעומת המתחרים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים האלה : Hitachi XL Desk http://www.hitachigst.com/hitachi-xl-desk FreeAgent Desk™ http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/ Seagate® External Desktop 1-TB Hard Drive http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=ST310005EXD101-RK-emea-expansion-desktop-usb-1tb-hd&vgnextoid=c4e78e8d50131210VgnVCM1000001a48090aRCRD&locale=en-GB#tTabContentSpecifications My Book Essential http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=726 G3 Station external hard drive http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=93&subtype=97&model_cd=503 ישמש ככונן חיצוני למדיה ע…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב כעקירון הכותרת אומרת הכל - צריך עזרה להעביר חומרים מהדיסק קשיח הישן לחדש ואני רוצה להעביר בצורה הכי בטוחה שיש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי בפורום מקווה להמשיך ללמוד ולשתף פה מידע. יש לי בעיה קיבלתי דיסק און קי של קינגסטון הוא ניקרא DT310 או data traveler 310 הוא בגודל של 256 GB. ידעתי מראש שתיהיה בעיה למערכות הפעלה להתמודד עם הגודל הזה אבל השאלה שלי אם יש איזו דרך מוכרת לפתור את הבעיה שלי. הבעיה היא כזאת, כשאני מכניס אותו בפעם הראשונה ל WIN XP הוא מפרמט אותו למערכת קבצים מסוג FAT עד כאן הכל בסדר אבל כשאני מכניס אותו ל WIN 7 הוא משנה לי את מערכת הקבצים (בלי לפרמט) ל EXFAT ואז הוא לא מזהה אותו יותר ב WIN XP. השאלה היא האם יש אפשרות לבטל את זה ש WIN 7 יהפוך אותו אוטומטית ל EXFAT? לא להציע לי להפוך אותו ל NTFS כי אז שום דבר אחר לא יקרא לי אותו. (באוטו, DVD וכו') תודה מראש! מתן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית שמחברת את הסלון עם חדר העבודה דרך ראוטר (שמחובר לעולם החיצון). כל המידע שלי מאוחסן כרגע על דיסק פנימי במחשב בחדר העבודה וכשאני רוצה לראות סרט בסלון אני מנגן אותו ישירות מהמחשב בחדר העבודה. התצורה הזו עובדת יפה עד למקרה שבו המחשב בחדר העבודה כבוי ואז כמובן שאין גישה לנתונים שנמצאים שם. כדי לפתור את הבעיה הזו אני מעוניין לקנות כונן שיתחבר ישירות לראוטר כדי שהמידע עליו יהיה זמין ללא קשר אם מחשב זה או אחר כבוי. אני צריך קיבולת של 1TB ומעלה. המלצות יתקבלו בברכה בנוסף האם אפשר לחבר את כונן כנ"ל ישירות ל ethernet port של המחשב ולגשת לנתונים או שאני חייב לעבור דרך ראוטר? האם יש כוננים כאלו שיש להם גם ממשק usb? תודה למשיבים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי קונן חיצוני של WD והבעיה היא שהוא הגיע עם FAT32 ואני רוצה לשנות ל NTFS מבלי לפרמט אותו יש אפשרות לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-