עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה!!! המיפרט שלי בחתימה. שני הקוויאר בלאק היו עד עכשיו ברייד 0 על הבקר של מארוול (SATA 3) הבעייה היא שהפעלתי את המחשב מחדש ואז הווינדוס עשה צ'ק דיסק ומצא בעיה בפייל סיסטם יש לציין שזו פעם שלישית שזה קורה. בכל הפעמים עשיתי בדיקת MHDD לשני הדיסקים ולא היו בעיות אני חושד שיש בעיית תאימות של הבקר עם הדיסקים שאלותי הם: 1.האם מישהו מכיר את התופעה? 2.האם כדאי לעשות רייד מחדש על הבקר של אינטל? כלומר האם אני אקבל שיפור משמעותי לעומת התקנה ללא רייד בכלל? 3.אם אני עושה רייד על הבקר של אינטל האם אוכל ללחבר דיסק קשיח נוסף שאינו חלק ממערך הרייד לאותו בקר? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by demonshlomo,

לפני חודשיים קניתי צורב של LG במהירות 48X24X48 ב250+50 משלוח! ב50 צריבות הראשונות הוא באמת סיים דיסק ב48 ואחרי זה הוא "אמר" שהוא צורב ב48 אבל סיים דיסק ב6~8 דקות!!! כוס אמא שלהם!צרבתי כבר 250~ דיסקים איתו (בערך 170 מלאים! כל השאר על בערך 500 מגה!)! ועכשיו הוא מורב דיסק מלא ב10 דקות!!!! אני צריך צורב חדש והבעייה היא שיש לי 200!ועוד 20 בשביל משלוח! אני רוצה צורב שבאמת צורב במהירות שלו, ולא אכפת לי שיהייה גם במהירות 40 העיקר שבאמת יצרוב על 40! ניסיתי למצוא אבל לא הלך! תודה לכל העוזרים! אם לא הבנתם מה אני רוצה אז זה שתעזרו לי לחפש צורב.... נ.ב אם יש צורב שאפשר לבחור שיהייה שחור אז אני יעדיף אותו על כל האחרים!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by X - DreaM,

רציתי לדעת מה היתרון של צורב SCSI על IDE כמו כן אם אני מחבר צורב SCSI לבקר וההארדיסקים שלי מחוברים ללוח אז עדיין אני מנצל את הצריבה של הSCSI או שזה קורה רק אם מחברים גם הארדיסק SCSI

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קניתי כונן StoreJet חדש של טרה-בייט, ואני פשוט לא יכול להשתמש בו (בלי קשר לעובדה המאוד מאכזבת שאין לו חיבור SATA בנוסף לUSB3). הכונן נכנס למצב שינה ממש אחרי אולי 5-10 שניות שאני לא נוגע בו, ומכיוון שאני רושם דברים בהרבה קבצים שונים וכל הזמן שומר אותם, זה אומר שאני מבזבז יותר זמן על לחכות לכונן להועיל בטובו ולהתעורר מאשר בכתיבה. אני משתמש בWindows 8, וכבר הסברתי בנימוס למערכת ההפעלה שלא תכבה לי שום כוננים ולא תכבה שום חיבורי USB, ככה שהאפשרות האחרונה (נדמה לי?) היא הפירמה של הכונן, אלא שלא מצאתי שום תוכנה של Transcend שנותנת שליטה כל שהיא בכונן. יש למישהו פתרון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום , יש לי DOK מדגם Transcend JetFlash 500 והחור שלו (כמו שתראו בתמונה) ממש קטן ואני לא יכול לחבר אותו לצרור מפתחות. איזה פתרון יש לי על מנת לחבר אותו לצרור? לא זוכר אם מגיע איתו חוט שמתחבר באריזה ואם כן מגיע אז איבדתי אותו. אשמח לעזרה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אולי יש לי קארמה שלילית אבל חוץ מDOK אחד של סנדיסק שקניתי בזמנו (2 גיגה קרוזר מיקרו) כל שאר ה6-7 DOK שברשותי פשוט בלתי אמינים בעליל. חלקם של קינגסטון, חלקם ג'נריים שקיבלתי כמתנה אבל פשוט כולם סובלים מאותה תופעה. חלקם בכלל לא עובדים, חלקם פתאום נדפקים עם כל החומר שעליהם וחייבים לעבור אתחול, חלקם פתאום מייצרים קבצי "Something" בלתי מזוהים בעלי תו אחד ששוקלים 18 ג'יגה או משהו כזה בלתי הגיוני בעליל. יש דרך או איזה כלי שירות לבדיקת תקינות של DOK? אולי לפרמט אותם עם מערכת קבצים כלשהי שתיהיה יעילה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nadav275,

מה לקנות, איפה, והאם בכלל משתלם (או שעדיף בארץ?!) אני לא מחפש את הדגם הכי יקר... ועם זאת- לא משהו פשוט... נדב

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Achilllles,

liteon,SAMSUNG,LG,ASUS,SONY?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by m_g,

מחשב חדש מערכת הפעלה 8.1 שיושבת על SSD ובנוסף יש לי הארד דיסק של 1TB כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארד דיסק והכל בסדר, אבל אחרי שאני נכנס לSleep וחוזר חזרה הארד דיסק נעלם ורק כשאני עושה ריסאטרט למחשב אני שוב רואה אותו כשאני לוחץ ימני על ''המחשב שלי'' ו''ניהול'' ומנסה משם להפעיל את הארד דיסק אני מקבל את ההודעה: the request could not be performed because of an i/o device error למישהו יש מושג? הארד דיסק חדש, אין לו אפילו 100 שעות עבודה תודה וחג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by G-SHOCK,

שוב שלום וערב מלבב .קראתי באחד הפורומים,שלדיסק קשיח הפועל בata133 ,אין יתרון על דיסק ב 100 ata.אז מה הקטע, ואיך אם בכלל ניתן לנצל את התכונה(או שמנצלים אותנו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Jack_g,

התקנתי לוח של ג'יגהבייט ויש לו רק בקר IDE אחד, אז הייתי חייב להתקין בקר IDE PCI. יש לי בקר של MAXTOR ATA 133 שמבוסס על צ'יפ של PROMISE ובעל שניי יציאות IDE זאת אומרת אני יכול לחבר אליו 4 התקנים. הבעיה אצלי היא שחיברתי אליו את הצורב NEC שלי וכשאני צורב ה BUFFER כל הזמן קופץ ואני לא עובר את המהירות X2. אמרו לי שבשביל שצורב יצרוב טוב ויהיה מחובר לבקר PCI חייבים לקנות בקר ממש יקר שרק בקרים אלו יכולים לעבוד עם התקנים אופטיים בצורה תקינה, האם זה נכון? בכל מקרה אם כן רציתי לדעת אם אני יחבר כוננים קשיחים לבקר MAXTOR הזה האם אני יקבל מהירות וביצועים מקסימליים מהכוננים הקשיחים ? (הכונן שיחובר לחבקר הוא WD 200GB 8MB BUFFER).

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iveco,

יש לי 25% חיים רשום מצב GOOD אבל כל כמה שעות / ימים יש פריז מטורף והמחשב נתקע וברגיל יש לי פריזים קטנים מדי כמה שעות בסאונד , עכשיו נתקע לי המחשב עשה לי פריז מטורף תקוע! עשיתי גוסט מכונן SSD לסתם כונן קשיח שמצאתי ונראה אם עכשיו זה יתקע אם זה לא יתקע והכול יהיה בסדר אני אקבור את הכונן ה SSD שלי באדמה ואתלה שלט " תנוח חבר R.I.P " עשה עבודה טובה שירת אותי כמה שנים טובות PATRIOT אחלה חברה' .

18. הדיסק הוא דיסק גי פי טי יש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית" מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה להחליף את הכונן קשיח שנמצא כרגע בנייד לכונן SSD בנפח 120+-. לפי מה שבדקתי הגודל המתאים הוא 2.5" ו 7 mm. האם החיבור שבנייד מתאים לכונן SSD? מה דעתכם על אלה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS128GSSD370&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SD7SB6S-128G-1122&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SDSSDA-120G-G25&cart=1437235882161318217〈=heb תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, למה עברו מחיבור MOLEX 4-Pin של דיסק קשיח לחיבור SATA 15-Pin Power ?!?! מה הקטע? יש יתרון כלשהו? 4 חיבורים? 15 חיבורים? למה דווקא 15?!?! http://www.cooldrives.com/sa15poto4moa.html תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jackhammer,

שלום לכולם. האם זה אפשרי לעשות רייד 1 בין 2כונני ssd של 250 ברייד 0 לבין כונן מכאני יחיד של 500. האם זה אפשרי והאם זה נכון לעשות דבר כזה כדי לקבל את הגיבוי של רייד 1 אבל לחסוך בעלויות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.

23. Started by Rhx,

שלום,החלטתי ללכת על ההארד דיסק הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144152 מה אתם אומרים ?,אה וכן אני רוצה לקנות BF2 אבל אמרו לי שאני צריך כונן די וי די,מה אתם אומרים על זה? אגב שאומרין נגן די וי די מתכוונים לזה לא רק שהוא יכול להריץ סרטים ב DVD אלא גם למשחקים BF2? תקנו אותי אם אני טועה אני לא רוצה גם לקנות צורב + די וי די כי יש לי כבר צורב אוקיי הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_117&products_id=8462 תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני שואל כאן את השאלה בהקשר לתוכנה Norton Ghost, אבל כל תוכנה בסגנון, שמאפשרת יצירת Image-ים של Partitions של ה-HD, תהיה טובה לשאלה. אם ניקח לדוגמא את התוכנה Ghost, אז ב-Hiren's Boot CD היא קיימת בשתי גרסאות: GHOST.EXE - גרסא להרצה דרך DOS GHOST32.EXE - גרסא להרצה דרך Windows. אם אני רוצה ליצור Image של כונן :C, האם זה טוב להשאר בתוך Windows, ואז להשתמש ב-Ghost32? אם סימנטק יצרו את Ghost32, אז מן הסתם זה אמור להיות בסדר.. אבל לא יודע, יש לי חששות שכאילו דרך DOS זה יותר טוב, כי ככה ה-Windows עשה ShutDown מסודר, כל התוכנות והקבצים נשמרו ונסגרו.. אבל מנגד, מצד שני, קשה לי להתעלם מהיתרונות והנוחות של יצירת Image כבר בתוך Windows, בלי הצורך לצאת ל-DOS. אז רציתי לשאול מה א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים