אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף כונן SSD למחשב הנייד שלי במקום הצורב באמצעות CADDY. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו, ולדעתי הוספת SSD והעתקת הוינדוס ותוכנות העריכה יעשו פלאים למהירות שלו (לא שיש לי עליה תלונות, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים בעריכה וברינדור). דעתכם? אני לא בטוח לאיזה נפח עליי לכוון, האם כדי לנצל את הכונן כמו שצריך אני צריך לשים את כל קבצי העריכה על הכונן עצמו? אני משער שבאזור ה250 יספיק לי... התקציב הוא כ-500, אין לי בעיה לחרוג אם שווה את זה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי: אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD. שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרדיסק אחד ישן, ואחד ישן מאוד. הישן מאוד הוא של 70 ג'יגה, ולדעתי הוא עוד בטכנולוגיית IDE (אם אני לא טועה, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר), הוא לפני איזה 4 שנים. הישן הוא של 150 ג'יגה והוא מלפני שנתיים בערך, מתי שקניתי את המחשב הזה. אולי קצת לפני. ההרדיסק הזה לדעתי כבר בטכנולוגיית Raid2 אבל אני ממש לא סגור על זה. ניסיתי לבדוק דרך תוכנת everest או דרך המנהל התקנים אבל לא ממש מצאתי שם את המילה raid. חסר לי מקום ואני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אז כמה שאלות: 1. יש לי מקום פיזית לחבר עוד הרדיסק במארז? 2. מה ההבדל בין הרדיסק עם 32 מגה בייט בפר לעומת 16? 3. הרדיסק של איזו חברה מומלץ לרכוש? סיגייט? ווסטרן דיגיטל? סמסונג? 4. איזו טכנולוגיה של הרדיסק אני צריך לקנות? Raid 2 ? ת…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ש- SAMSUNG נחשב לאיכותי כיום. רציתי לדעת איזה דגם מומלץ ? (חברה אחרת תתקבל בברכה גם). אני רואה באתרים השונים מספר דגמים דומים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם. אשמח להמלצה ספציפית של 256GB . הוספתי דוגמה למספר הדגמים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מישהו מאיזור המרכז (חולון - בת ים, ת"א והסביבה) כדי "לנצל" את הצורב שלו חד פעמית צרו איתי קשר באי סי קיו/מסנג'ר/אימייל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אגיד כי עזרתם לי באחרונה הרבה.. אז תודה ועכשיו לשאלה... החלטתי שאני הולך על SSD. ההתלבטות שלי היא עם איזה דיסק ללכת.. מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הדיסק של אינטל (120 ג'יגה), מצד שני אני קורא כי הדיסקים האחרים, ביניהם של Kingston (128 ג'יגה) עדיף.. אני קצת מבולבל. מדובר בדיסק ובקניה יקרה גם ככה (אני קונה מחשב שלם), ולכן אני מעדיף לחשוב טוב ורוצה לעשות החלטה נכונה. אשמח לעזרתכם בשיקולים הבאים: 1) מהירות הפעולה של הדיסק.. 2) האמינות שלו. שאלה שניה, כפי שאמרתי - אני קונה מחשב. אני לא לגמרי בטוח אם זה המקום, אבל אני לא יודע היכן לבצע את הקניה.. מצד אחד יש חנויות זולות יותר מאחרות - אך מצד שני אני שומע סיפורי זוועה לגבי העבודה מולם לאחר הקניה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בעקבות אכזבות המלוות בתסכול עמוק מבקש המלצה לכונן אחסון אמין. שני דיסקים קשיחים התקלקלו ואיתם כל מה שאוחסן בהם !!! מחפש כנון אחסון אמין כזה שאוכל להיות שקט יחסית לתקופה ארוכה במיוחד מעבר לזמן אחריות שהחברות מספקות. אין זה משנה לי אם זה כונן קשיח או SSD. כרגע מערכת ההפעלה שלי מותקנת על כונן SSD. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 1TR וקיבלתי הרבה המלצות ואני צריך את עזרתכם לגבי אחת מהם: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK כונן זה עולה: 528 ש"ח גם ב-KSP וגם בפנדה ומגיע עם 5 שנות אחריות האם הכונן הזה טוב כי אני פשוט לא מבין בזה הרבה , ואני אשמח אם תסבירו לי למה כל האותיות שכתובות משמשות האם יש להם משמעות חשובה בקניה ואם כונן זה לא טוב אשמח לקבל גם מכם המלצות לגבי כוננים בגודל זהה (המחיר לא משנה לי) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
-
שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהמידע כאן בנושא זה לוקה בחסר. גם אם מופיעים BAD SECTORS - כאשר מריצים SCANDISK הוא לעיתים נתקע בסקטור ולא משלים את הבדיקה. קיימת תוכנה מיוחדת במינה לאבחון, REMAPPING , והחזרת BAD SECTORS לתיפקוד(במידה שניתן) הנקראת SPINRITE. לאחרונה יצאה בגירסה 6 שעובדת על רוב סוגי הפלטפורמות NFTS וFAT. אני כרגע עובד איתה והייתי רוצה לשמוע עוד רשמים בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות קופסא שתתאים להארדיסק 320GB IDE. קופסא שתהיה עם מאוורר , ותשמור על הכונן. אני לא יודע אם זה משמעותי, אבל הכונן לא יהיה פעיל יותר מ3-4 שעות רצוף. אני לא ממש מתמצא בנושא הזה והייתי שמח להצעות (גם של קופסא כזו וגם של חנות אם אתם מכירים) התקציב הוא בכיוון 150 (ברור שאם יש משהו טוב ב180 ,זה לא מה שיפריע). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-