אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כונן ssd וצריך המלצה לכונן ssd עד 128gb כמה שיותר זול אבל שיהיה גם איכותי ולא יעשה בעיות יש לי מחשב נייד של סמסונג עם תמיכה בsata 2 קראתי פה בפורומים שיש כמה כוננים שהם דפוקים אשמח להמלצה לכונן טוב במחיר סביר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה מבחינת הארד דיסק פנימי או חיצוני. אני שוקל להרחיב את האחסון שלי במחשב (להוסיף עוד 2 או 3 טרה) ומתלבט בין פנימי לחיצוני (אין כ"כ הבדל גדול ביניהם במחיר) ורציתי לדעת אם יש עדיפות לזה או לזה מבחינת מהירות ואולי גם מסיבות אחרות... (בעיקר מבחינת אמינות אם יש הבדל) אני מניח שחיבור SATA יותר מהיר אבל לא כ"כ מצאתי על זה משהו חד משמעי באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כונן StoreJet חדש של טרה-בייט, ואני פשוט לא יכול להשתמש בו (בלי קשר לעובדה המאוד מאכזבת שאין לו חיבור SATA בנוסף לUSB3). הכונן נכנס למצב שינה ממש אחרי אולי 5-10 שניות שאני לא נוגע בו, ומכיוון שאני רושם דברים בהרבה קבצים שונים וכל הזמן שומר אותם, זה אומר שאני מבזבז יותר זמן על לחכות לכונן להועיל בטובו ולהתעורר מאשר בכתיבה. אני משתמש בWindows 8, וכבר הסברתי בנימוס למערכת ההפעלה שלא תכבה לי שום כוננים ולא תכבה שום חיבורי USB, ככה שהאפשרות האחרונה (נדמה לי?) היא הפירמה של הכונן, אלא שלא מצאתי שום תוכנה של Transcend שנותנת שליטה כל שהיא בכונן. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
240GB Intel SSD 535 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2BW240H601 אם מישהו מכיר חנות אחרת בארץ שמוכרת במחיר הזה אשמח ללינק (אייבורי החליטו לגנוב ב670 שקל ללא סיבה.) האם יש כונן SSD טוב יותר בנפח/מחיר הזה? לגבי הבקר, האם הבקר של 535 נחשב איכותי? האם כדאי לחכות למבצעי הבלאק פריידי או שלא צפוי להיות על הכונן הזה הנחה כי זה אינטל? האם צפויים לצאת בקרוב כונני SSD חדשים של אינטל או דגמים של חברות אחרות? לגבי המהירות, באתר userbenchmark לא מצאתי את הכונן 535, רק את הכונן 530. http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Intel-530-Series-240GB-vs-Samsung-850-Evo-250GB/m3104vs2977 התקציב הוא עד 700 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר?? הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם?? הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום! אז מה ההבדלים? ???
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי RAID0, הרסתי כונן אחד מתוך שניים שהיו במערך, לא מזמן קיבלתי אחד חלופי [אותו דגם], עכשיו אני רואה שגם ב"הוצאת חומרה" וגם במנהל ההתקנים הדיסקים מזוהים כסקזי וזה ממש לא הגיוני, אני גם לא יכול לנטר טמפ' להרדיסקים הנ"ל [גם לא לחדש] ולכן זה מאוד מתסכל אותי, מנהל ההתקן לא אמור להיות שונה? ואם כן, מה אני אמור לעשות? תמונה להמחשה: http://img184.imageshack.us/img184/9444/96791375jc0.gif
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קניתי את הדיסק און קי הזה במחיר מצחיק של 65 ש"ח. ניסיתי להעביר איזהשהוא משחק ממחשב אחד לשני, ולהפתעתי היתה הודעת שגיאה שאמרה שאין מספיק מקום בכונן. שאלתי את אחי מה הבעיה, והוא אמר שצריך לפרמט את הכונן. השאלה שלי היא מה הסכנות בפירמוט, ואיך עושים את זה?? תודה לעוזרים =].
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי cruzer facet 16gb sandisk חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו. כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין. כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת. הוא נכנס למצב sandisk secure access , המידע שם כשאני נכנס העוגה של הכונן אך אני לא רואה אותו. אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק Seagate של 3 טרה שמחובר עם כבל SATA. הוא די ישן כבר. בזמן האחרון שמתי לב לרעשים מוזרים בכל פעם שאני משתמש בו. ואחרי בדיקה הבנתי שהוא נמצא לקראת הסוף (נשמע עצוב מדי). השתמשתי בתוכנה CrystalDiskInfo כדי לראות שהארדיסק אכן הולך למות (מצרף תמונה). מאחר וברור לי שהארדסיק לא יכול להחזיק לנצח, אני מתכוון להחליף אותו. אבל כמה שאלות: 1. אני די מרוצה מהסיגייט, עד כה הם לעולם לא מתו לי פתאום. האם כאי להמשיך עם סיגייט דומה רק חדש יותר? יש לי הארדיסק נוסף של Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda, האם כדאי לרכוש דומה?מה שחושב לי שהארדיסק יהיה אמין, ויחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. אם אני לא טועה הסיגייט הזה החזיק מעל ל-3 שנים. אני שוקל ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיסק קשיח של 300GB, אם אני קונה דיסק קשיח של 1TB, האם אני אוכל לחבר אותו בנוסף ל300GB כך שיהיה לי סה"כ 1.3TB במחשב? ומישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח טוב של 1TB?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-