אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
קניתי כונן StoreJet חדש של טרה-בייט, ואני פשוט לא יכול להשתמש בו (בלי קשר לעובדה המאוד מאכזבת שאין לו חיבור SATA בנוסף לUSB3). הכונן נכנס למצב שינה ממש אחרי אולי 5-10 שניות שאני לא נוגע בו, ומכיוון שאני רושם דברים בהרבה קבצים שונים וכל הזמן שומר אותם, זה אומר שאני מבזבז יותר זמן על לחכות לכונן להועיל בטובו ולהתעורר מאשר בכתיבה. אני משתמש בWindows 8, וכבר הסברתי בנימוס למערכת ההפעלה שלא תכבה לי שום כוננים ולא תכבה שום חיבורי USB, ככה שהאפשרות האחרונה (נדמה לי?) היא הפירמה של הכונן, אלא שלא מצאתי שום תוכנה של Transcend שנותנת שליטה כל שהיא בכונן. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד DELL V131, הלך לי ההארדיסק, קניתי אחד חדש SSD, מרוצה מהמהירות הכל בסדר עד כאן הבעיה היא שהישן אני עכשיו מנסה לחבר אותו למחשב עם חיבור USB מתאם כזה שקניתי מאיביי, והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, לאחר מספר דקות הכוננים מופיעים אבל לא עולים עד הסוף. הבעיה שהייתה היא שהמחשב היה ניתקע והיה איטי בטירוף היה עולה לאחר כחצי שעה-שעה העברת\העתקת קבצים מכונן לכונן היה לוקח שעות. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להוציא ממנו מידע? אני חייב לציין שאם שכאשר הייתי מתקין וינדווס מחשב המחשב היה עובד כשבוע וקורס, אז אני משאר שעדיין אפשר לגשת לשם. חשבתי לחבר את ההארדיסק למחשב שוב ולהתקין וינדווס ולהוציא משם מידע אבל אני לא מצליח לפתוח את המחשב ולא רוצה להרוס,…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מישהו מאיזור המרכז (חולון - בת ים, ת"א והסביבה) כדי "לנצל" את הצורב שלו חד פעמית צרו איתי קשר באי סי קיו/מסנג'ר/אימייל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרדיסק אחד ישן, ואחד ישן מאוד. הישן מאוד הוא של 70 ג'יגה, ולדעתי הוא עוד בטכנולוגיית IDE (אם אני לא טועה, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר), הוא לפני איזה 4 שנים. הישן הוא של 150 ג'יגה והוא מלפני שנתיים בערך, מתי שקניתי את המחשב הזה. אולי קצת לפני. ההרדיסק הזה לדעתי כבר בטכנולוגיית Raid2 אבל אני ממש לא סגור על זה. ניסיתי לבדוק דרך תוכנת everest או דרך המנהל התקנים אבל לא ממש מצאתי שם את המילה raid. חסר לי מקום ואני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אז כמה שאלות: 1. יש לי מקום פיזית לחבר עוד הרדיסק במארז? 2. מה ההבדל בין הרדיסק עם 32 מגה בייט בפר לעומת 16? 3. הרדיסק של איזו חברה מומלץ לרכוש? סיגייט? ווסטרן דיגיטל? סמסונג? 4. איזו טכנולוגיה של הרדיסק אני צריך לקנות? Raid 2 ? ת…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי שאלה ואני בטוח שתוכלו לעזור לי. קניתי מחשב HTPC חדש. אין לי בבית רשמת אלחוטית... אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי במחשב הפרטי שלי (600GB סרטים) לHTPC. ואין לי מושג איך. לצרוב? הסרטים בכלל לא נכנסים לדיסק DVD. USB? סתם המון זמן. אם היתה לי רשת אלחוטית היה הרבה יותר קל. אבל אין. אז איזה דרכים יש לי? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכן אני רוצה לחבר כונן קשיח של מחשב נייד למחשב האישי שלי. הבעיה שהכבל IDE של המחשב הרגיל אינו תואם לפינים של הדיסק הנייד. ה-PITCH של פינים שונה. מישהו מכיר היכן אפשר לקנות מתאם או משהו? תודה חברים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי רכשתי דיסק קשיח של WD עד שלפני שבוע מערכת ההפעלה חדלה מלעלות לא ניתן לגשת לדיסק ממחשב אחר כל תוכנת צד שלישי לצורך פרמוט כושלת ולא ניתן להתקין מערכת הפעלה. בכל מקרה היתי רוצה לדעת כיצד אני מבצע את מימוש האחריות מול WD העולמית ניסיתי לעשות את זה באתר שלהם אבל הם מפנים אותי ליבואנים שבכל מקרה מפנים אותי לWD אשמח להסבר קצרצר על התהליך תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן פנימי בנפח של 2TB או אפילו 1TB למערכת הפעלה + אחסון ושאלה קטנה, יש לי כרגע לוח אם שתומך ב SATA2 בעתיד הקרוב (כמה חודשים) אני מתכוון להחליף מחשב ל SATA3 זה אפשרי לקנות עכשיו SATA3 שיעבוד לי על המחשב ב SATA2 ללא פגיעה רצינית בביצועים (ביצועים של SATA2)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום DOK מיקרו קרוזר של סאנדיסק 4 גיגה ואני רוצה להעיף את הU3 ולאחד את המחיצות שלו. זה אפשרי עם הכלים הרגילים (partition magic ודומיו) או שאני צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי samsung pro 850 256gb חברתי אותו כמובן על SATA 3 וכל זה התקנתי אליו תמערכת והתקנתי ביחד איתו תתוכנה של סמסונג עשיתי כמה tweaks (ראיתי מישהו שפתח נושא ועשיתי כמו שהוא עשה) performance optimizatin os optimization over provisioning ו RAPID mode עכשיו זאת התוצאה שקיבלתי : http://i.imgur.com/AE3ncHB.jpgזה טוב? זה נראה לי לא כלכך הגיוני.. ועוד דבר כרגע לא מצאתי מסילות כדי לשים תSSD כמו הארדיסק.. אז שמתי אותו במארז והוא יושב טוב השאלה עם זה בסדר לבנתיים עד שאני יקנה תמסילות..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכונן הקשיח במחשב שלי לכונן SSD כי אני משתמש בו בעיקר לפיתוח והבנתי שזה אמור להוות שיפור משמעותי. עשיתי חיפושים וקראתי כל מיני מאמרים, אבל לא הצלחתי להבין איך אני קובע מה ה-SSD שמתאים למחשב. חקרתי קצת ומצאתי שהגודל הוא 2.5" שזה כנראה הגודל הסטנדרטי, זה אומר שכל כונן SSD בגודל הזה עם ממשק ל-SATA II יתאים? באתר הזה: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-15r-(5537) יש רשימה של כל מיני כוננים שמתאימים - האם אפשר לסמוך עליו? והאם יש ברשימה הזאת משהו ששווה? ושאלות אחרונות? האם זה באמת שווה את זה? והאם ההחלפה פשוטה כמו שזה נראה בסרטונים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ש- SAMSUNG נחשב לאיכותי כיום. רציתי לדעת איזה דגם מומלץ ? (חברה אחרת תתקבל בברכה גם). אני רואה באתרים השונים מספר דגמים דומים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם. אשמח להמלצה ספציפית של 256GB . הוספתי דוגמה למספר הדגמים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת איזה כונני SSD טובים יש היום במחיר של עד 500 שקלים להחליף את הכונן boot שיש לי עכשיו(הוא גם ssd פשוט הוא התמלא מהר מאוד כי הוא רק 120gb), אני ישאיר את הכונן עצמו למטרות אחסון אבל אני צריך משהו גדול יותר. הלוח אם שלי הוא זה: כאן אין לי בעיה להזמין מחו"ל.. חשבתי על הכונן הבא: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147593 אני מחפש בעיקר ביצועים אבל עדיף שהוא יגיע עם לפחות 240+ gb נ.ב אני מעדיף M.2 כי כרגע הכונן boot שלי הוא SATA רגיל והסלוט של הM.2 בלוח האם יושב בודד וריק... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני שואל כאן את השאלה בהקשר לתוכנה Norton Ghost, אבל כל תוכנה בסגנון, שמאפשרת יצירת Image-ים של Partitions של ה-HD, תהיה טובה לשאלה. אם ניקח לדוגמא את התוכנה Ghost, אז ב-Hiren's Boot CD היא קיימת בשתי גרסאות: GHOST.EXE - גרסא להרצה דרך DOS GHOST32.EXE - גרסא להרצה דרך Windows. אם אני רוצה ליצור Image של כונן :C, האם זה טוב להשאר בתוך Windows, ואז להשתמש ב-Ghost32? אם סימנטק יצרו את Ghost32, אז מן הסתם זה אמור להיות בסדר.. אבל לא יודע, יש לי חששות שכאילו דרך DOS זה יותר טוב, כי ככה ה-Windows עשה ShutDown מסודר, כל התוכנות והקבצים נשמרו ונסגרו.. אבל מנגד, מצד שני, קשה לי להתעלם מהיתרונות והנוחות של יצירת Image כבר בתוך Windows, בלי הצורך לצאת ל-DOS. אז רציתי לשאול מה א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-