עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Justme,

ראיתי כמה HD בNEWEGG חלקם היו RETAIL וחלקם OEM, הOEM היו הרבה יותר זולים, מישהו יודע למה? (האם אלו HD שהחזירו אותם או משהו) ומה הם מייצגים הראשי תיבות של הOEM.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yuvalp,

שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by itaysk,

מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dovk,

מחשב בעל לוח- X99P-SLI-CF מעבד I7-5930K BIOS מעודכן F24 (לא עודכן עד היום) כשנה וחצי דיסק שקניתי 3TB אדום NAS שמיועד לאחסון סרטי עריכת וידיאו אני מקבל אך ורק כ-2TB כל ההגדרות BIOS מאופשרים! כיצד אוכל להגיע 3TB ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by elit,

שלום חברים אני מחפש לקנות דיסק של 2TB רכשתי בעבר את מודל הזהEcoGreen F4 HD204UI סמסונג 2TB למה לא ניתן למצוא אותו או למה אין בכלל דיסקים של סמסונג אם יש שווה ערך אליו באמינות תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קניתי הרד דיסק חיצוני וכאשר אני הולך למחשב שלי אני רואה את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=dutmynly0joy.jpg ההרד דיסק החיצוני שלי מופיע כ-2!!! הרד דיסקים.כאשר אני עושה מאפיינים על G אני רואה שבעצם יש לי 78.9 תפוסים !!! שהם בעצם אותו הרד דיסק משני ונקרא F. ברצוני לבטל את אותה מחיצה ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים. האם זה אפשרי?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Lirux,

יש לי הארד דיסק שמחולק ל2 מחיצות c ו d ב 20 ג'יגה ו d שיש בו 130 ג'יגה. כשאני נכנס למאפיינים זה מה שמוצג לי: מראה שתפוסים 122 ג'יגה מתוך 130 נכון? אבל כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים כולל מוסתרים ונכנס למאפיינים שלהם זה מה שזה מראה לי: שתפוסים רק 96 ג'יגה! לאן נעלמו לי 26 גי'גה?!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Eyal-Style,

אז ככה, אני בתהליכי קנייה של hd חדש אני רוצה לקנות 2 טרה כי אם כבר אז כבר. איזה דגם מומלץ? עד כמה מהירות הסלד משפיעה על ביצועי המערכת? עדיף טרה כפול 2 או 2 טרה אחד?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קראתי פה וראיתי שממליצים בעיקר על החברות A-Data,M-System,SanDisk ו-Kingston אבל ראיתי גם את של קורסייר (אני צריך 256MB) - מה אתם אומרים שווה לקחת? המחיר הוא כמעט זהה לשאר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by m_g,

מחשב חדש מערכת הפעלה 8.1 שיושבת על SSD ובנוסף יש לי הארד דיסק של 1TB כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארד דיסק והכל בסדר, אבל אחרי שאני נכנס לSleep וחוזר חזרה הארד דיסק נעלם ורק כשאני עושה ריסאטרט למחשב אני שוב רואה אותו כשאני לוחץ ימני על ''המחשב שלי'' ו''ניהול'' ומנסה משם להפעיל את הארד דיסק אני מקבל את ההודעה: the request could not be performed because of an i/o device error למישהו יש מושג? הארד דיסק חדש, אין לו אפילו 100 שעות עבודה תודה וחג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי הארדיסק Seagate של 3 טרה שמחובר עם כבל SATA. הוא די ישן כבר. בזמן האחרון שמתי לב לרעשים מוזרים בכל פעם שאני משתמש בו. ואחרי בדיקה הבנתי שהוא נמצא לקראת הסוף (נשמע עצוב מדי). השתמשתי בתוכנה CrystalDiskInfo כדי לראות שהארדיסק אכן הולך למות (מצרף תמונה). מאחר וברור לי שהארדסיק לא יכול להחזיק לנצח, אני מתכוון להחליף אותו. אבל כמה שאלות: 1. אני די מרוצה מהסיגייט, עד כה הם לעולם לא מתו לי פתאום. האם כאי להמשיך עם סיגייט דומה רק חדש יותר? יש לי הארדיסק נוסף של Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda, האם כדאי לרכוש דומה?מה שחושב לי שהארדיסק יהיה אמין, ויחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. אם אני לא טועה הסיגייט הזה החזיק מעל ל-3 שנים. אני שוקל ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by cha_had,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם, אם יש דבר כזה בארץ שאני קונה מחשב נייד מחנות, אני מבקש להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל ל-SSD בתוספת מחיר? תודה על העזרה, חיים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה צריך לעשות בשביל זה? אני מצרף תמונה של הביוס. הקפתי בעיגול את האופציה שאני חושב שצריך לשחק עם האפשרויות. צריך לבחור משם או ממקום אחר? ואם אני במקום הנכון, מה צריך לבחור מהתמונה השניה שצירפתי? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Natural,

קניתי SSD ושכחתי מהמתאם בקניית המחשב, אני לא מוצא מתאם כזה ב KSP ומה שראיתי טוב נמצא ב TMS: https://www.tms.co.il/product/13580 יש איזו חנות אחרת בבאר שבע או באיזור שאפשר לקנות בה את המתאם הזה או משהו דומה שיהיה טוב? מאוד חשוב לי לקבל עזרה בהקדם המחשב צריך להיות מוכן השבוע, תודה. אני יבדוק עם מכירות של KSP מחר אם יש אפשרות להזמין או אם זה לא במלאי או משהו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן! ה-PC שלי החליט סופית לשבוק חיים (כנראה בגלל הארדיסק מערכת תקול) ובגלל שאני משתמש בעיקר בלפטופ חזק, אני לא מרגיש צורך להחזיק 2 מחשבים. העניין הוא הכוננים הקשיחים שמכילים כמות גדולה של מידע שאני רוצה לשמור. האם יש מכשיר/קופסה שאני יכול להכניס את כלל הכוננים (3 במספר) פנימה, לחבר ספק כח ולחבר אותם ללפטופ באמצעות USB ? מחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא מה שחיפשתי - אולי כי לא ממש ידעתי מה לחפש או אם זה קיים.. נ.ב אני יודע שיש פתרון של כבל שמתחבר ישירות לכונן קשיח אחד. אני מחפש משהו שיחזיק לי את כל הכוננים, עדיף בצורה שגם ישמור עליהם וגם שאוכל לגשת אליהם באמצעות כבל בודד. אשמח לעצתכם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by andrei21,

שלום אני מעוניין לרכוש SSD זול בגודל 128\120 יש כאן מספר דגמים: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב על השניים הראשונים , האם זה יספק אותי לעבודה בסיסית? או שאני מסתכן וכדאי להשקיע טיפה יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.

23. Started by Stastyle,

אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתלבט בין 2 הכוננים הללו. 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ פער המחירים די גורם לי לקנות את ה1TB אבל מצד שני שמעתי שהוא רועש. יש איזשהם הבדלים בביצועים/ברעש בשני הכוננים? (הבנתי של1T יש 2 פלטות.. )

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מי שמוכר שישלח לי מייל או ישאיר הודעה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים