אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות השבוע ssd ודיסק קשיח.. במעבדה המליצו לי על שני דגמים של Kingston v 300 , ודגם hyperx מישהו יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב? ואיך הכוננים האלה ביחס לכוננים של אינטל סמסונג וסאנדיסק? לגבי ה wd black, אמרו לי במעבדה שהוא נורא מרעיש, שורק, ובביצועים אין הרבה הבדלים לכוננים רגילים.. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם הכונן הפנימי וגם הכונן החיצוני שלי מתחילים להשמיע קולות גסיסה ואני רוצה להחליף את שניהם. חשבתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולקנות כונן חיצוני גדול שישמש ככונן אחסון ראשי ונייד (מערכת הפעלה מותקנת על SSD בכל מקרה). האם כונן חיצוני (חיבור USB בלבד, ללא חיבור מתח נוסף) יכול להתאים? אני מניח שאחסון סרטים/סדרות/מוזיקה לא יהווה בעיה, מה לגבי טורנטים? הכתיבה/קריאה התכופות יכולות ליצור בעיות? אם זה אכן מומלץ יש דגמים כדאיים? USB 3, ללא חיבור מתח חיצוני - שיהיה באמת נייד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב ישן עם לוח GA-P35-DS3 רכשתי SSD וחיברתי אותו ב ACHI, הציעו לי בחנות רכישת מתאם מהסוג הנ"ל, בדקתי ומאחר ובלוח שלי יש רק PCIX1 פנוי שהמהירות שלו היא 250Mb/s לעומת ה SATA 2 שאני משתמש שאמור להיות 300Mb/s כך שבעצם אין לי שום סיבה לרכוש את המתאם הזה. או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הציעו לי כונן שלהם, דגם v630.. ..מישהו מכיר? איך הם ביחס למהירות קריאה כתיבה, ועמידות ביחס לסמסונג אינטל וסאנדיסק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
להבנתי, בכונן קשיח חיצוני, מתחבא כונן קשיח פנימי סטנדרטי, שהקונקטורים שלו חוברו למארז של הכונן החיצוני. האם יש מניעה לפרק את המארז, ולחבר את הכונן הפנימי ככונן סטנדרטי למחשב, או שיש סכנות בתהליך?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תמיד כשצרבתי עם NERO לא הופיעה לי ההודעה הזאת. לאחרונה שדרתי את הגרסה של NERO ל-2014, ניסיתי לצרוב דיסק ומופיעה ההודעה: buffer underrun was avoided 3 times זה משהו שצריך להדאיג אותי?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חברים . אני רכשתי מחשב נייד חדש ויש בו הארד דיסק של 1TB במהירות 5400 עם 8MB CACHE . אני רציתי לשאול את אלו המבינים שביניכם בתחום האחסון , האם יש אפשרות אצלי בנייד פשוט להחליף את ההארד דיסק הקיים ב-SSD , האם זה בכלל אפשרי ? אם לא במקום ההארד דיסק , אז האם ניתן להוסיף בנוסף ל-HDD , גם SSD אודה לכל מי שיעזור בשאלותיי , ואם אפשר עם קצת הסברים למה וכמה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד . יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים.. בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. בהרד דיסק שרכשתי לפני כמה שנים (כזה) יש תקלה קטנה,אך מעצבנת וחשודה. בין כל המידע הרב שיש בו, היו כמה תיקיות עם קבצי וידאו. ניסיתי למחוק אותן, אך הקבצים נמחקו והתיקיות נשארו ריקות ואין אפשרות למחוק אותן בינתיים. פורמט לא בא בחשבון, בכל אופן עד שאני מוצא מקום איחסון אחר למידע שנמצא. האם ניתן למחוק את התיקיות הריקות,וכיצד? 2. צריך המלצה להארד דיסק חיצוני, בתווך המחירים 200-380 ₪, בלי חיבור לחשמל. החל מ-500 GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
המחשב שלי התקלקל - לוח אם תקול אשמח להמלצה על מארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5 אילו חברות מומלצות ? אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קיים כונן חיצוני לאייפון המאפשר גישה מאייפון עצמו לדברים שהורדתי?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל פתאום התחיל לעניין אותי עכשיו לגבי ה- GPT. מה הייתרון שלו לעומת MBR? וזה שווה לפרמט במיוחד בשביל להמיר את הדיסקים שלי ל- GPT? ועוד שאלה, אם אני קונה עכשיו כונן חדש ומפרמט אותו מראש ל- GPT (בדגש על SSD אם זה משנה), יש אפשרות לשכפל את הכונן הישן (MBR) כמו שהוא אל הכונן החדש ושהוא ישאר GPT? וראיתי את הסרטון הזה שמראה כיצד להמיר את הכונן ל- GPT ללא פרמוט (החל מדקה 3:00) מה שכמו שהבנתי עד עכשיו לא אמור ליהיות אפשרי. יש לזה חסרונות כלשהם? סיכונים? מצטער על החפירה
-
- 8 תגובות
- 8k צפיות
-
-
היי לכולם... קצת לפני הקניה, החלטתי לפתוח את הדיון הבא שירכז את כל הרשמים, ביצועים, עצות, חוות דעת ובעצם כל מה שחפצה נפשכם לכתוב על הרכישה הקבוצתית הגדולה של כונני ה-SSD. **המלצה חשובה**: בעבר פורסם מדריך שנקרא "איך להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם", אני ממליץ לא לפעול לפי המדריך ולקרוא את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/528946-%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93-%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%9E%D7%A8-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%91-SSD-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D?highlight=%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93+%D7%…
-
- 267 תגובות
- 42.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון CORSAIR 64GB ואשמח לחוות דעתכם גודל הכרטיס ועל מהירות הכרטיס. גודל הכרטיס מראה 58GB שזה בערך 10% פחות. האם בסדר? אגב בערכים של הבדיקה השארתי את ברירת המחדל שזה 5 ו-1000MB - האם אלה הם הערכים הנכונים? ולגבי המהירות הנה הנתונים:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?
-
מעוניין לקנות כונן ssd 240 gb וכונן wd black. קראתי על סמסונג 840, אינטל, ו sandisk extreme... אני מחפש כונן עם מהירות קריאה כתיבה גבוהה, אמין ועמיד, עם נסיון שלכם, כל רעיון יתקבל בברכה.. לגבי הכונן בלאק, אני ארגיש הבדל בין הכונן הזה לדיסקים קשיחים אחרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני מתלבט. יש לי כרגע במחשב קשיח רגיל של 500GB שדי מספק אותי מבחינת נפח, אז רציתי לשאול - כדאי לקנות עם המחשב החדש SSHD בנפח של 1TB שלא איטי בהרבה מ-SSD, או שלקנות בנוסף לקשיח שיש לי כרגע SSD של 120GB של SAMSUNG EVO? מה עדיף לדעתכם? יתרונות שאני מוצא ב-SSHD: לא איטי בהרבה מ-SSD נפח רב הרבה יותר ומחיר זול משמעותית מ-SSD של 1TB לדוגמה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי DOK של HP דגם v220w 16 GB לאחר ביצוע scan and fix ליואסבי (שהיה דיי מלא ד"א) היואסבי לא מגיב כאשר הוא מוכנס למחשב (לא משנה איזה מחשב ולאיזה כניסה), לוקח לווינדוס המון זמן ל"טעון" אותו ולבסוף עולה שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא אותו. היואסבי אצלי בערך שנתיים + ... יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את היואסבי? או שהוא הלך לעולמו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לכבות HDD פנימי שמחובר למחשב (או יותר נכון להכניס למצב idle, מצב שבו הדיסק לא מסתובב אבל יכול לקבל פקודה שתפעיל אותו)? יש לי דיסק פנימי שמשמש כדיסק לגיבוי, ואני ניגש אליו לעיתים רחוקות מאוד כך שאם קיימת אפשרות כזו, היא תאפשר לי להאריך את חייו בצורה ניכרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לוקח דיי זמן לפתוח תוכנה קטנה כמו טים ספיק או כל תוכנה אחרת כבדה/קלה לפעמים באמצע BF4 הוא מתחיל לפעול רצוף ותוקע את המשחק הפעולות הבסיסיות במחשב לוקחות הרבה זמן להתבצע איך אוכל לבדוק את תקינותו? מפרט בצד <<
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! קיים אצלי במחשב מערך raid 5 של 5 דיסקים של 1.5T לאחרונה הלך לעולמו דיסק קשיח והתוכנה Intel Matrix Storage Manager מבקשת ממני להחליפו. OK אין בעיה כבר עשיתי את זה בעבר. השאלה היא אם אני יקנה דיסק קשיח של 4T המערך יקבל אותו במלואו ואז אני יקבל נפח גדול יותר או שאני יקבל נפח זהה למערך הקודם בגלל המוקבלות של שאהר הדיסקים? יש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כונן קשיח מדגם Samsung EVO 840 1TB בצעתי העתקה של קובץ גדול(סרט) בין הכוננים של הכונן קשיח והמהירות הייתה מתחת ל 100MB האם מכיוון שהוא מבצעה קריאה וכתיבה פיזית באותו הכונן הקשיח הוא כלכך איטי? יש לי עוד מחשב בבית עם כונן EVO 840 500GB ולוח Intel שתומך בטכנולוגיית Intel Rapid והכונן עובד הרבה יותר מהר איתו. האם קיימת טכנולוגיה מקבילה ללוח שלי? מפרט המחשב שלי : CPU : AMD A10 5800K MB: Gigabyte GA-F2A75M-D3H תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי 840 Pro בנפח 512GB שהזמנתי מאמזון. להלן צילומי מסך של מבחני ביצועים: מתוכנת סמסונג מג'ישן וגם מתוכנת AS-SSD (לחיצה מובילה לתמונה מוגדלת). ללא ספק, מבחני הביצועים נמוכים, ומן הסתם האשם הוא החומרה המיושנת שלי: לוח אם מלפני 4 שנים שתומך רק ב-3Gb/s ומעבד E8400. אציין כי המידע שהדיסק מדווח לגבי כמות המידע שנכתבה אליו, ומספר הפעמים שהופעל עד כה, מתאים לכך שהתקנתי את הדיסק לראשונה אתמול, כך שנראה כי אכן קניתי וקיבלתי דיסק חדש לגמרי. שאלה: האם יש טעם לנסות לבצע אופטימזציות שסמסונג מג'ישן מציע לי בהינתן שאר החומרה המיושנת? ספציפית, סמסונג מג'ישן מדווח לי שמערכת ההפעלה לא עובדת במצב AHCI. שיניתי ב-BIOS את מצב ה-RAID מ-IDE ל-AHCI, אבל זה עשה לי מסך כחול וחזרתי …
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה קניתי טלויזיה חכמה של LG עם תמיכה ב MKV כולל כתוביות והכל האם אני יוכל להריץ סרטים בארדיסק חיצוני במקום עם DOK ולהשתמש בחיבור USB אם כן אני יצטרך ארדיסק מיוחד עם חיבור לחשמל? או שכל ארדיסק חיצוני יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-