אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
(מצטער, לא היו יותר מ-8 אופציות, עמכם הסליחה) עריכה: אופס !! כתבתי ורון בנבחרת איטליה, כידוע הוא ארגנטינאי. ברח לי. :
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שקיבל היום את פרס ישראל - השטן עלה לו למוח .... ראו דוגמא: יפה ירקוני - קיבלה פרס ישראל פתחה את הפה שלה וגרמה מבוכה לעצמה , ולחיילים המתים בשטחים . יעקוב ... (חתן פרס ישראל לביטחון ) ניסה לפרסם ספר ובעצם לגלות סודות מדינה , ובעצם להכניס לפאניקה את הדור שבא אחריו . אפרים קישון - התבטא בסוגיית המשתמטים מהצבא וטען כי אין מהחיילים יוצאי עדות המזרח . יהושע ליבוביץ ז"ל - ביצע השוואה בין חיילים בשטחים לבין חיילים נאצים . חיים חפר מיודעינו - החליט להטיל רפש על ציבור רחב בארץ , ציבור המרוקאים . (אם ישנה טעות אשמח לקבל ביקורת ).
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כותרות שבוע הבא כבר מוכנות . דבריו של חיים חפר קוממו עליו את כל המרוקאים בארץ . מנכ"ל עמותת זמר המזרחי בארץ התרעם קשות על דבריו של חיים חפר , ואפילו התעמת עם שדרן הרדיו בנושא . אני בן לאם ואבא מרוקאים (אני נולדתי בארץ) , מתורבתים , אנשים ישרים , בעלי תרבות (יותר נכון תרבות מושפעת מהצרפתים לצערי) -צרפתית , מביע זעזוע מעצם הבעת דעה המשליכה רפש בקולקטיב המרוקאי בארץ . נכון שיש מספר רב של משפחות , קשות יום , עניים , "לא מתורבתים" בעיניו של חיים חפר , אבל ישנם גם משפחות רבות מוצלחות , משפיעות , בני משפחה מצטיינים בצבא ויש עוד אלף ואחד דוגמאות נוספות . בד"כ אני אוהב להקניט את העדה , לספר על מעליליה , ולהליץ דברים יחסית קשים על העדה , כל זאת במסגרת ביקורת עצמית על עדתי . כן כשאנ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=235378&path=22 זה רק אירגון המורים וזה רק מחוז חיפה וזה רק בתי ספר תיכוניים...
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה אתר שנותן LIVEFEEDS מהמונדיאל! לה איכות הכי טובה אבל זה מה יש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בת'ראד הנ"ל התעוררה שאלה לגבי ההשלכות של קיום דיונים פוליטים באתר. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=454;start=10 אנא אנו בפירוט ועזרו לנו להגיע להחלטה.
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שיהיה לכם לבריאות... החברה כאן באמת עשקו את הדיגיטלית וצילמו שטויות בלי סוף... ותנחשו מה... יש פריקית קאונטר סטרייק בקהל.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מה זה ימין בפוליטיקה ומה זה שמאל בפולטיקה אני יודע שבימין כותבים ובשמאל לא .....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן, גרסתה של פורשה, לרכב כשיב-שטח המודרני.. זהו צפוי להיות הג'יפ המהיר ביותר עלי אדמות.. והמראה שלו בהחלט מעורר יראת כבוד, ... אך קצת רך לטעמי. הרכב פותח בשיתוף פולקסווגן.. השאלה היא אם פורשה הצליחו להעביר את נוסחת הקסם שלהם אל ה-Cayenne.
-
- 184 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
-
http://news.bbc.co.uk/hi/english/sci/tech/newsid_2009000/2009318.stm
-
- 35 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
נראה לי שהיא זייפה קצת... נקווה לטוב?
-
- 63 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אבל רק של שמאלנים. את כל האמנים הימנים משתיקים ושמים בפינה, כי לא מסכימים איתם. אבל זה [glow=red, 2, 300]לא[/glow] מקארתיזם
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
תקראו את זה! הפלסטינים ביימו הלוויה בג'נין ומזל"ט של צה"ל תפס את התמונות המפלילות! פשוט מחליא! מדהים לאיזו שפלות הם מוכנים לרדת בשביל להשפיל אותנו ולהסית את העולם נגדנו שתבינו אם מי אנחנו צריכים לעשות שלום הנה הכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה ערפאת יוצא לח"ל למסע הסתה נגדנו בכל בירות אירופה. האם צריך לנצל את הרגע ולהעיף אותו לקיבינימאט? תחליטו אתם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27423 מעניין אם זה הכל נכון - האמת אני לא אתפלא... העיקר שסוריה במועצת הבטחון (הייתה הנשיאה במאי, נדמה לי שכיום היא הסגנית) ו..סוריה במועצה לזכויות אדם (חברה עד 2003, נדמה לי שעכשיו היא הנשיאה).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Dear French Nation! Shalom! As a Jew, I would like to thank you from the bottom of my heart. I would like to thank your President Jacques Chirac for saying that Israel needs to be convinced that peace is better than war. Never mind that peace (shalom in Hebrew) is the most common word in Jewish prayers. That it is endlessly repeated in synagogues, when greeting or taking leave, when getting up or going to bed. Never mind that shalom (peace) is mentioned 77 times in the Torah, and 275 times in the Jewish Bible (The Old Testament of Christians.) Never mind that of all the world's literature the United Nations chose to inscribe the words of Israeli Prophet Isaiah on the wall…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
ובכן מי ישלם את הפקודונות של לקוחות הבנק ? נכון , כספי משלם המיסים , שכבת הביניים והשכבה העליונה !!! לא מספיק הדתיים עושים חור בקופה , עכשיו אזרחית קטנה רמאית ,גועלית גרמה לחור נוסף בקופת הבנק הקטנה שלנו . ולא מספיק הבעיות הללו גם הדולר עולה והמחשב הולך ונעלם .... כן כן חלמתי חלום טוב שאני קונה מחשב חדש .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-