עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by ETB,

לפני שבוע רון חולדאי יצא בהצערה בעיתון זמן תל אביב שאין בעית חניה בתל אביב (), נעזב רגע את האמירה המטומטמת הזה, כי כנראה שבשיכון ל' (איפה שהוא גר) אין בעיות חניה (שגם זה סיפור מסריח מפני עצמו). בקרוב עיריית תל אביב יוצאת לדרך עם תוכנית חניה חדשה שמגבילה את תושבי תל אביב לחנות מתחת לבית שלהם אפילו שיש להם תו חניה. עיקר התוכנית, לבטל חניה חינם לתושבי תל אביב במרכז העיר באזורים סואנים, תושבי מרכז העיר יוכלו להחנות את מכוניותיהם ליד בתיהם לשעות קצובות בלבד וייאלצו לשלם אגרת חניה בשעות אחרות. "הסיבה: הרצון להקל על מצוקת החניה ועל התנועה במרכז תל אביב ולהפוך את החניה באזורים האלה לקצרת מועד ומתחלפת. המהפכה תתחיל, כנראה, ברחוב אבן גבירול השוקק במרכז העיר". לאן הגענו, בעל הבי…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  2. הם עוברים את זה, מדי יום זה קורה למישהו אחר. אולי זה ייגמר בפציעה, אולי במוות, לפעמים אין לדעת איזו מן האפשרויות עדיפה על השניה. אך ישנו הבדל קטן ו"זניח". יש להם פה, אך הם אינם יכולים לצעוק "הצילו, מכאיבים לי, מתעללים בי". תופעת ההתעללות בבע"ח עלתה מדרגה בשנים האחרונות והגיע לשיאים חדשים. עמותות "תנו לחיות לחיות" ו"צער בע"ח" מדווחים מדי יום על מגמות חדשות של התעללות. לפני 10 שנים הייתי בוכה על כתבה בה מסופר על נערים שזרקו גורי חתולים למדורות ל"ג בעומר, היום זה עשרות כלבי בית מטופחים ומחוסנים שהורעלו, חתולים אחרים שנתלו, כלבים שאומנו לתקוף ושוסו בחתולים, ואפילו סוס! סוס שהוזנח, הורעב וגופו רוסס בצבע, עם צלב קרס על ישבנו. את מרבית ההתעללויות מבצעים בני נוער וילדים, כ…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. פרטים אישיים. חברת הכנסת משינוי והשרה לשעבר נכנעה למחלה הקשה, בה נאבקה בשנה האחרונה. במהלך הניתוחים הקשים הוצאו מיתרי קולה, והיא תיקשרה עם הסביבה באמצעות מכתבים. הידיעה ב-Ynet

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by overload,

מישהו פה ראה את הסרט GITS2? הוא ברמה (המאוד גבוה לדעתי) של הראשון? מה עם האקשן? יש בארץ את ה -DVD עם דיבוב באנגלית?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. לפני מספר ימים הכינה אילנה דיין כתבת תחקיר על האירוע של הירי ממוצב גירית על הילדה הפלסטינית. בכתבה הועלו מספר שאלות נוקבות לגבי תיפקוד החיילים בשטח ועל וידוא ההריגה של המ"פ. כצפוי, כתבה זו עוררה סערות בדיון הציבורי והגיע לשיא כאשר אילנה דיין ממש רבה עם דוברת צה"ל על איכות ואמינות הכתבה בכנס הרצליה. היום אני קורא את כתבתו של משה גורלי במוסף שבת של מעריב, בה הובאו מספר קושיות על איכות ואמינות הכתבה. מומלץ מאוד לקרוא, ואולי להתחיל להטיל ספק במה שמספרים לנו בתקשורת. לא חסרות כתבות מקצועיות שהם מאוד מגמתיות ומטעות את הציבור. הפרט שמאוד הרגיז אותי בכתבה של אילנה דיין זו העובדה שהילדה הנחמדה והמתוקה של הפלסטינים ממש לא הלכה לבית ספר. אילנה, איך שכחת לספר לנו את זה? יותר נכון, אי…

6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016088,00.html מקומם, מרתיע ועצוב, פשוט אופייני לנו. רע לכם שאנשים לא קונים? תתחילו להיות משתלמים, תפ3י3ו במבצעים, אבל לבקש כזה דבר... זו שיא החוצפה!

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום חברים, אתמול (יום ו') ראיתי בחדשות אולפן שישי פרומו ובו מיכל אמדורסקי דורשת מאחד העובדים שיכין לה קפה חדש והפעם חם ....... פיספסתי את הכתבה אבל זה כל כך עניין אותי שאני פונה למי שראה ומבקש לדעת מה היה בכתבה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3019149,00.html איך העלו ת'רקורד הזה לכותרות, אין לי מושג.

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by Black Knight,

שלום לכולם! הדיון הזה ננעל, מכיוון שמיצה את עצמו כשמכבי עפה מהצ'מפיונס. אתם מוזמנים לצפות בת'ראד החדש. שיהיה לנו סוף ת'ראד מהנה!

• 181 תגובות
    • 14.8k צפיות
  10. פתח-תקוה: פשע רשע. אזרחים הבחינו באלמוני משליך גופה ל"צפרדע" ונמלט מהמקום. שוטרים מצאו סימני אלימות על הגופה וחושדים כי קטטה בין חסרי בית על טלפון נייד הובילה לרצח. לסיפור המלא כתושבת פתח-תקוה מזה 10 שנים אני יכולה להעיד מנסיוני האישי שהעיר מוצפת בהומלסים שיכורים ומלוכלכים שמתרבים מיום ליום ו"מאכלסים" את הגנים הציבוריים, מכסים אותם בשתן, צואה, בקבוקים שבורים והזוהמה שהם עצמם. לפני כמה זמן חיכיתי למונית ביום שישי, קרוב לחצות ואחד התנפל עליי והחל להכות אותי ולקלל אותי בלי שום סיבה ושום התגרות מצידי. למזלי עבר שם בחור והבריח אותו, הייתי בשוק. הגנים הציבוריים בעיר, והגן הציבורי במרכז העיר במיוחד (זה עם המזרקה) וסביבת השוק, מלאים בהומלסים, שיכורים ועבריינים מפה עד הודעה חדשה.…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by תמיד מחייך,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/836/659.html האונס שבכתבה הוא באמת אכזרי אבל התגובות שם פשוט חסרות כל צלם אנוש... לדוגמה: "אני שמח שהבחורה הטיפשה ק3יבלה עונש שילווה אותה כל חייה כי היא טיפשה ללא חינוך ומוסר שבגדה בעמה כשהלכה עם ערבי מי יתן שבחורות יהודיות אחרות ילמדו כי כשהם על הפנים הם צועקות איפה העם היהודי שיעזור לנו" "אם יש דבר שפוגע ברגשותינו היהודים יותר מהכל זה לראות את בנות ישראל שלנו מתרועעות ושוכבות עם ערבים - הם יודעים את זה ובשבילהם זה אתגר להשכיב יהודייה הבנות עשו את הטעות הקשה מכל ושילמו עלייה אני רק מקווה שהלקח הזה ילמד אותם משהו על החיים, אותם ואת שאר הבנות היהודיות שלנו שסומכות על הערבים" פשוט להתבייש...

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by AxSpozChiA,

החלטתי לצין נושא על המערות תופת שהתחילו עם הזמן להתגלות לאן הגענו לוויאטנם מקלות טנגי מערות מחבוא מה זה באמת מערה שחופרים ערבים ומתי שכמה חיילים החליטו לשחק במשחק למצוא את המטמון (הפצצה) קופץ ערבי ואומר האלן וסאלן אולה עוכבאר קבום המערה מתפוצצת הגענו בחיי לויאטנם ואפילו גרוע מזה מתי נגיע למצב שיבואו אנשים בכל בית ויקחו אותנו לאיצטדיון טדי בתור גטו ??? אלה בתגובות

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש מחר מבחן וכל מי שיודע ורוצה לחלוק את זה איתי אז שידבר מאוד חשוב תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. הזרמת בוצת ביוב (או במילים אחרות - טונות של חרא-ג'יפה-פישתונה) לים, בין אם בניגוד לחוק או לא, היא בפירוש לחרבן לנו לתוך החיים, במיוחד בגוש-דן היכן שהצפיפות בחופים הולכת וגדלה מדי שנה וכמעט שאין חוף שאיננו חוף רחצה (מלבד למרינות, שדא דוב וכיו"ב). הדיג באיזור נפוץ ורבים מן הדגים הנידגים באיזור מגיעים אלינו לשולחן. אבל מה לעשות? גוש דן הוא בית חרושת לחרא, בגלל צפיפות האוכלוסין שבו, אז ראשויות הערים הלא יצירתיות שלו החליטו שיש פח אשפה אחד כחול (כבר לא) וגדול ממש תחת אפינו - הים התיכון. בעזרת השפד"ן כבר שנים שמוזרם לנו חרא למים. לא פעם יצא לי לראות איזה "חרצף" בעודי משתכשכת להנאתי. החול בים מזמן איננו זהוב-לבנבן, גם מהנפט של הספינות וגם מחרא. הדגים הרבה פעמים (מי מכם שדג) יוצא…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בסדר, שאלתי את Merrymoon (היא מצוות מודרייטורים, למי שלא יודע) לגביי הנושא הזה וקיבלתי "אור ירוק" . אז בבקשה בלי הערות מגוחכות על כביכול הסתמיות של הפוסט הזה . בנוסף זה נושא די רגיש להרבה אנשים, אז בבקשה תחשבו פעמיים לפני פירסום תגובה. פשוט תרגישו חופשיים להביע את דעתכם (בצורה עדינה כמובן ) לגביי ההתאבדויות שמתרחשות בארץ לאחרונה. בסדר, נחזור לענייננו: בכל שנה מתבצעים הרבה מאוד התאבדויות בארץ, והתקשורת מביאה רק פעמים בודדות על מקרה אחד או שניים. לפי דעתי אם התקשורת תרבה לדבר על הנושא הזה, אז הרבה מקרים של התאבדויות ימנעו, כי הציבור יהיה מודע יותר לנושא הזה......

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. זהו אמרתי את כל מה שרציתי בכותרת, עכשיו תורכם... (-: תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  17. http://www.themarker.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Frrs20041213_01.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=technology הלינק כותב הכל רק צריך לעשות תוכנה שמקשרת בין המחשב לשרת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני יודע שהנושא לא מדבר לרוב הפורום, אך אני רוצה להביע צער עמוק ביותר על מותו של דיימבאג דארל - גיטריסט להקת פאנטרה שנורה ביום חמישי האחרון בתחילת הופעה שהשתתף בה עם להקתו בעת האחרונה Damageplan ע"י צעיר בן 25 מטווח קצר . הגיטריסט והאדם זה השפיעו על עולם המטאל כמו אמנים אחדים בלבד והלהקה שהוא גידל והקים היא אחת הטובות והמצליחות בעולם שעזרו לעיצוב מוזיקת המטאל לא פחות ממטאליקה, מגדת' ובלאק סאבאת' לדעתי, והיה אחד הגיטריסטים המובילים והטובים בעולם מבחינת יצירתיות, טכניקה ורגש שהוא הכניס למוזיקה של פנטרה . וגם זה קרה כמה ימים ספורים לפני אזכרתו של צ'אק שולדינר הגיטריסט\סולן של להקת Death האגדית שנפטר מסרטן לפני 3 שנים. יהי זכרם ברוך. :'(

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

פה אתם יכולים להביע את הדעה, מדוע אנשים אין להם מצב רוח, דבר שקורה כמעט יום יום.!

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by Merrymoon,

זוכרים את הפרסומות? כן, כן, עם נהגי המוניות ה"חאפרים", ה"ערסים", ה"אובר-מזרחים" וכמה טוב הם גרמו לנהג האשכנזי של "אגד" להראות כשהוא מחייך למצלמה ואוחז בהגה. אך האם הפרסומות האלו משקפות את המציאות? טוב, כולנו יודעים שהקורנפלקס של תלמה לא ישיג לנו מדלייה אולימפית, אבל יש הבדל בין הרצוי, המצוי והמצופה, והמצופה כאן הוא שהשירות שיינתן לך ע"י נהג אוטובוס יהיה מינימאלי כל כך - לשלם לו על הנסיעה ושלום על ישראל! אז גברת ורה לוקיי, אם חד-הורית, גילתה כמה גדול הוא ההבדל הזה... לכתבה המלאה

• 52 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. יש בארץ חוק שאוסר לבנות משהוא נפיץ, פצצה למשל או זיקוק? אני יודע שבארצות הברית יש נגד זה חוק, גם בארץ?

22. אהלן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3011057,00.html וגם 60% לא מתעניינים בפוליטיקה...... לפי דעתי יצא איזה 65% אם היו שואלים אם הם מצטערים שהם התגייסו

• 53 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by Mortar,

האסיר הישראלי (ערבי ?) שהואשם בריגול לטובת ישראל במצרים חזר היום לארץ בעסקת חילופים עם מצרים, ישראל מצידה שיחררה שישה סטודנטים מצריים שניסו לחדור לישראל במטרה לבצע פיגוע (לפחות על פי האישום). Home sweet home.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yot,

כמה שהעיתונות הישראלית מחפשת להחליש את צה"ל - פרשות כאלה, צריכות להישאר בתוך צה"ל ולא לצאת לאוויר ולהסתובב. זה פוגע בבחורים האמיצים שמשרתים בשייטת ובשאר הקרבי והקרבי המובחר - כל מה שנאמר "הכיבוש משחיט" וכל זה - זה מנותק לחלוטין מהמציאות. אם מכניסים את השייטת לשטחים - זה לא אחרי בן אדם רגיל! זה אחרי בן אדם שידוע מבחינה מודיעינית שהוא מסוכן וחמוש ושהוא מחכה להם - זה לא בן אדם רגיל ברחוב שתפסו אותו וירו בו - יפי הנפש צריכים להתעורר.

• 59 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3004246,00.html עוד יקימו ועדה על הועדה הזאת שתבדוק למה הועדה הזאת ביטלה את וינוגנרד, שרת החינוך בלי ההשכלה הזאתי... ממשלה סתומה.

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים