עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by rk666,

תרבות ישראלית... מה זה למעשה תרבות ישראלית, נסו להגדיר בעצמכם. תרבות כתרבות קלאסית אין פה ממש, אבל בכל זאת, מה כן יש לנו פה?

• 53 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by stone cold,

היום קראתי תמאמר הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313434,00.html ועל תבינו לא נכון אני לא רק שלא נגד העיקרון של התוכנית למעשה אני מאוד בעד אבל זה צריך להיות ממשלתי כי לתת לחברות פרטיות לנהל את שרותי הרווחה בישראל זה דוחה ולא מוסרי בעיני חוץ מיזה אחת התגובות לכתבה היתה זותי- ומיבחינתי זה הרבה יותר מתאים לישראל ככה שאנשים שגם עובדים בשחור וגם לוקחים דמי אבטלה לא יוכלו יותר לאכול מ2 עוגות אסורות יותר ובמיקרה הגרועה רק יעבדו בשחור וזהו כמובן צריך ליתחשב בנכים חולים וכו אבל בטח לא בבטלנים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חיפה קרובה לעבור את רוסיה ואתחיל המשחק של הפועל תל אביב

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. טוב חברה עשיתי ביקורת קטנה -אבל שכחתי כמה דברים (ביקורת בעברית ) בכל מקרה צפיתי בסרט והוא נחמד זה לא אחד לאחד לסדרה המקורית הכניסו כמה שינוים לדוגמה הפעם הם לא נאשמים בגלל סיפור שקרה בוויאטנם אלה בפעולה לא קשורה ובתקופה עכשווית השחקנים עצמם כולם שונו -ככה שהדמויות מרגישות שונה אבל יש המון פעולה ופיצוצים וזה סרט שכיף לצפות בו אין אומנם את האופי שיש בסדרה המקורית -אבל כן הרבה הזכורים מימנה הסיגריה של חניבל התספורט והפחד מטיסות של B A ודברים בסגנון אני חושב שסך הכל לסרט שהוא רימיק לסדרה משנות ה80 הוא בסדר גמור והשאירו גם מקום לסרט המשך זה לא סרט ענק או משהו אבל בכל זאת סרט קיצי כיפי

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לאחרונה ראיתי 2 סרטים שמאוד איכזבו אותי 1-לילה מוטרף במוזאון [/(תרגום של אוולה)b] שלפי הטרילר ניראה כמו סרט מצוין וגם הרעיון הכללי מצוין זה קומדיה שמספרת על שומר לילה במוזאון שהמוצגים שם קמים לתחייה בלילה בסופו של דבר הסרט יתברר כמאוד ילדותי ומשעממם שרק האפקטים נחמדים 2-איש קטן גם פה הרעיון מצוין הסרט הוא קומדיה שבמרכזה פושע נמוך קומה שזוג מאמץ אותו כי הוא חושב שהוא תינוק בסופו של דבר יש יותר מידי בדיחות מיניות לא מצחיקות וגם פה הסרט מיועד לילדים וחבל כניראה האמריקאים לא יודעים לעשות קומדיה אחרי עידן נשואים פלוס בכל מקרה אתם מוזמנים לזרוק לפה סרטים שאיכזבו אותכם ולמה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. טוב אז ככה תישלפו ואני מדבר על סרטים שלא חשבתם שיהיו טובים ולא על סרטים שציפיתם שיהיו טובים אני יתחיל כרגע סימתי לצפות בPredators גירסת 2010 קודם כל בניגוד למה שחלק חושבים זה בכלל לא רימיק אלה המשך ואת זה לא ידעתי פשוט כי חלק רשמו שזה רימיק אולי בגלל שיש לו חלק מהמאפינים של הסרט הראשון אבל בפועל העלילה של הסרט הראשון מוזכרת מאחת הדמויות אבל אני לא יכתוב ספוילרים מעבר לזה מעבר לזה אחרי AVP 1-2 ציפיתי למשהו גרוע או במיקרה הטוב בינוני גם חשבתי שיעשו שימוש מוגזם בגרפיקה ממוחשבת והדמויות בתמונה של הסרט לא ניראו לי טובות מספיק אבל מה להגיד ,העלילה לסרט בסגנון הזה מספקת יש מספיק אקשן ,אין שימוש מוגזם בגרפיקה ממוחשת ואפילו הדמויות עושות עבודה טובה ואני חייב להגיד זה סרט…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב מתוך שיעמום האמת -החלטתי להתחיל לצפות גם בסרטים שנחשבים קלסיקות הסרט הראשון שצפיתי היה חלף עם הרוח הסרט נחשב אחד מהטובים שיוצרו -ואת האמת אני לא מבין למה הסרט מבוסס על ספר של סופרת שאני לא זוכר את השם שלה ומדובר שם על בחורה בשם סקרלוט -ומה שהיא עוברת מתחילת מלחמת האזרחים האמריקאית ואני לא יגיד עד מתי לא לכתוב ספוילרים בגלל שהסרט ברובו דיאלוגים -אני לא ידבר על העלילה פה אבל אני יגיד מה אני חושב באופן כללי הצילומים יחסית לאותה התקופה מצוינים -הסרט מאוד ישן ולמרות זאת בצבע עם תפאורה יפה וזוויות צילום טובות ובאמת עשו עבודה מצוינת פה המוזיקה -נחמדה ומתאימה לסרט ולתקופה של העלילה עד פה הטוב -עכשיו הרע מכל השחקנים אהבתי רק אחד מהם שהוא דמות ראשית יחסית -אבל לא אה…

• 97 תגובות
    • 25.6k צפיות
  8. שכל אחד יזרוק את הסרטים שלדעתו אמורים לצאת מגוחכים ואים יש אז גם לינק לטרילר אני מתחיל Dragonball Evolution לא זה לא סרט מצויר חדש בסדרה וגם לא סרט גרפיקה ממוחשבת אלה סרט אם שחקנים בשר ודם הוא מיצג את גוקו אני מעריך שגוקו הקטן מהסדרה המקורית זה לאומת - התמונה השניה זה של גוקו הגדול כמובן אבל זה כלום תיראו את הטרילר ה"מבריק" שיצא ? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34452 סתם להשוות לסידרת האנימה http://www.youtube.com/watch?v=wuDvS5izltU הם בכלל ראו את הסידרה לפני שלקחו שחקנים ? ומי לעזאזל החליט לעשות מהסדרה סרט רגיל ? אני חושב שזה הולך להיות אחד הסרטים המגוחחים ביותר שיצאו בשנים האחרונות ובטח גם כישלון קופתי גדול איזה חובב דר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לפי מה שהבנתי יהיו הרבה אפקטים ופעולה וזה בדיוק מה שאני מצפה מיסרט של אקס מן הסרט הראשון והשני היו נחמדים ויש לי ציפיות מהסרט הבא

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב יצא לי ליקרוא תביקורת הזות- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396219,00.html וזה נישמע סרט גרוע האם הוא באמת כזה מסריח? למה לא לומדים מסירטי בלייד ומתרכזים באקשן :pissed:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stone cold,

ראיתי שאין פה דיון על סרטים חדשים ונמאס לי לפתוח כל פעם דיון על סרט אחר אז פתחתי את זה אני יתחיל אם הסרט The Wrestler שצריך להגיע לארץ בקרוב הסרט הזה קיבל שבחים בחול וגם עוסק בתחום שאני אוהב לצפות בו "האבקות בידורית" אז חשבתי למה לא ? בכל מקרה הסרט הוא על מתאבק לקראת סוף הקרירה הוא כבר זקן לעבודה הזאת ומתאבק במקומות קטנים תמורת יחסית קצת כסף בין המופעים שלו הוא עובד בסופר להחזיק את עצמו ומנסה להתחיל אם חשפנית שגם היא מזדקנת יחסית למקצוע יותר מאוחר בסרט הוא מנסה ליצור קשר מחדש אם הבת שלו יותר מזה אני לא יגלה כמובן בכל מקרה אני חייב להגיד שהסרט מאכזב ברמות ניסו לשלב דרמה ופעולה אם נקרא לזה ככה אבל אף דבר לא פועל באמת טוב השחקן הראשי הוא מיק רואק או משהו כזה שחקן …

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by stone cold,

טוב אז ככה גיליתי לא כל כך מזמן שאחי הקטן לא צפה באף סרט מסדרת הסרטים רוקי ומכוון שהוא בצבא ורציתי לצפות איתו התחלתי לצפות בסרטים שחוץ מרוקי בלבואה הסרט האחרון בסדרה לא צפיתי בהם שנים וזה לקח כמה חודשים עד שמצנו את הזמן לצפות בכולם עכשיו לפני שאני יתחיל את הדיון אני רוצה להגיד שרוקי הראשון ורוקי בלבואה קימים גם בגרסאות HD -לא יודע אם האחרים גם יצאו בHD אבל זה כן מוסיף הרבה לסרטים כי רואים את כל הרחובות באיכות גבוה וזה מוסיף לאווירה בכל מקרה אני יתן את הדעות שלי על הסרטים אחרי שראיתי אותם בעיין יותר בוגרת כי את חלקם ראיתי שהייתי ילדון ואני מקווה שאנשים יצתרפו לדיון בכל מקרה הסרט הראשון ובלי ספוילרים - הסרט מספר על רוקי מתאגרף בדרג נמוך עני ובודד שיום אחד מ…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אומרים לנו שאנחנו מדינה מערבית אומרים לנו שיש לנו את הרופאים הטובים בעולם אבל מה קורה שאזרח רוצה לקבל עזרה ראשונה בשעה ה"מאוחרת מאוד" 12 וחצי בצהרים בעיר "עניה" כמו רעננה ? סיפור שקרה כך קרה אדם פלוני אלמוני שנכנה אותו קרירין -עבד בגינה שלפתע ניכנס לו איזה חומצה בעין מאיזה צמח מזדין הקרירין הזה הרגיש שזה לא איזה יתוש ומשהו והץ רץ לקבל עזרה ראשונה הגיע לקופת חולים וביקש עזרה ראשונה -אך אבוי הפקידות אמרו לו שאין לא רופא ולא אחות בשעות כאלו לתת עזרה ראשונה אז שאל בתמימותו איכן אפשר לקבל טיפול ברעננה ? -באף מקום מבינים חברי לעזרה ראשונה צריך בשעות כאלו לנסוע לבית חולים מאיר שבכפר סבא או במקרים חמורים יותר לטלפן לאמבולנס יש עיר של עשרות אלפי תושיבים ועיר עשירה שאפשר לצ…

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני מצפה שיתנהל כאן דיון תרבותי וברמת דיון גבוהה. בבקשה, בלי התלהמויות למיניהן. אם מישהו רוצה להגיב, שיגיב אבל בצורה מכובדת ולא מעליבה. צריך לזכור, שכולנו בני-אדם ולכולנו יש גישות שונות ודרך חיים שונה. ניגש לנושא. לאחר התייחסות יותר מעמיקה ושימת לב למזון שאותו אנו אוכלים, וצפייה בשני סרטים: FoodInc Earthlings התעוררה אצלי, סלידה מסויימת מאכילת בשר ודגים. ועכשיו עולה אצלי התהיה איך בעצם אפשר להנות, מבשר שהוכה עונה ורוטש בצורה כה אכזרית? איני צמחוני, וגם לא מתכוון להיות לפחות לא בעתיד הקרוב. יכול מאוד להיות, שכן אצמצם את צריכת הבשר/דגים... סוג המזון היחידי שאני נמנע ממנו הוא חלב על כל מוצריו השונים מסיבות אלו ואחרות. עם כמה שאני אוהב את החיות ואני חמל עליהן, אחת הסיבות שא…

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. אני לא רוצה להתיימר ולהגיד שזה דיון רישמי, אבל זה תלוי בכם. לאור האשכולות לגבי ליגת האלופות ומכבי ת"א, הייתי רוצה לראות אם לחובבי ליגת ה NBA בפורום הזה יש מה להגיד... הייתי רוצה לפתוח בנושאים הכי חמים כרגע: 1) הטרייד של וינס קרטר לניו-ג'רזי נטס תמורת אלונזו מורנינג, ארון וויליאמס, אריק וויליאמס ושני בחירות דראפט בסיבוב הראשון: לדעתי ניו-ג'רזי יצאה מאוד מורווחת מהסיפור הזה במיוחד שביחד עם ג'ייסון קיד הם ישלימו קו אחורי לא רע בכלל. השילוב בין אייר קנדה לבין ג'ייסון קיד, מלך האסיסיטים של הליגה בדימוס נראה מאוד טיבעי. אבל לאור זה שקיד עדיין לוחץ על הנהלת הנטס להשלים לו את הקבוצה באיזור הצבע עם שחקנים חזקים מתחת לסל (שד"א אחד המועמדים זה קארל מאלון). ועצם העובדה שקא…

• 84 תגובות
    • 4k צפיות
  16. טוב אז ככה היום כבר יש את גמר גביע ווינר כבר מחצית בגמר אז אפשר להתחיל בדיונים לפני שאני אומר את דעתי אז עדכון שראיתי במשחק (אנדרסון של מכבי תל אביב ירד לחדר ההלבשה אולי פצוע לא ברור כרגע ) בכל מקרה לא יצא לי לראות הרבה משחקים יצא לי לראות בני השרון נגד גליל ולצערי בשלב הזה של העונה בני השרון ניראת כמו קבוצת תחתית גם גליל לא ניראת משהו ירושלים נגד מכבי לפחות לפי המחצית הראשונה מכבי יחסית למכבי ניראת מאוד חלשה ירושלים לאומת זאת ניראת כמו שאני מצפה מימנה מכבי כניראה תתחזק במהלך השנה אבל יש סיכוי סביר שלא תזכה השנה בגביע ווינר (15 יתרון לירושלים במחצית ואידסון אולי פצוע כמו כן אם אני זוכר נכון בלוננטל עדיין מחלים מפציעה ויתר השחקנים לא כאלו טובים לפחות כרגע ) בכל מ…

• 307 תגובות
    • 25.5k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77087&bz=63 :kopfpatsch: ניראה לי אפילו מלי משחקת יותר טוב מימנו אם כל הכסף הם לא יכלו ליקנות שחקן נורמלי?

• 94 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. טוב אז ככה כחולה נפש שאוהב להשלים סדרות וסרטים התחלתי לפני איזה חודשים בערך לצפות בסדרה המקורית וב2 סדרות המשך שלה הסדרה המקורית לפחות עד סוף העונה השניה (עוד לא ראיתי את השלישית ואת 2 הפרקים של העונה הרבעית ) די משעממת וילדותית לאומת זאת הסרט אוואו לפי ויקי הסרט נוצר אחרי העונה השניה אבל הסרט חורג הרבה מהסדרה המקורית קודם כל שקרניקים ורובוטריקים נקטלים בכמויות בו דמויות משתנות יש הרבה שירי רוק קליל והגרפיקה והאפקטים מתערבבים ביחד אם המוזיקה באופן מצוין זה מרגיש כמו סרט ומופע רוק ביחד בקיצור למרות שהסרט מאוד שטותי היה לי מאוד כיף לצפות בו בעניין הסדרת המשך אני הגעתי לעונה השניה של Beast Wars הסדרה הזאת התחילה מאוד חלש חלק כניראה בגלל שזאת סדרת CG (גרפיקה ממוחשב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. דבר ראשון- פרק מבאס את התחת! הבנתי שמחסלים את הסידרה, אבל בצורה כזו של חיסול טוטאלי?! ספויילרים! לחסל ככה את האסגארד, ולעשות מטילק סבא?! ולתת נשק "לנו", שהופך את הסידרה ליותר הזוייה ממה שהיא!? WTF?! מישהו יודע מה מתוכנן להמשך (אם יש)?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. היום יש את חצי הגמר ירושלים נגד חיפה ומכבי תל אביב נגד גליל אם אני לא טועה זה ישודר בערוץ 10 לפחות אחד המשחקים אם לא שניהם לצערי הקבוצה שאני אוהד שלה (בני השרון ) לא הצליחה להגיע לפינל פור אבל לא הגיע לה השנה גם ככה אם לומר את האמת למרות שאין מגיע בספורט בכל מקרה מכבי תל אביב פיבוריטית ברורה השנה אבל גם החצי וגם הגמר זה רק משחק אחד ככה שיכול להיות מפתיע חוץ מזה אם אני לא טועה ביום חמישי הגמר עריכה -חיפה ומכבי עלו לגמר לשני הקבוצות היו משחקים צמודים בסוף אותי הפתיע שמכבי ניצחה את הגליל רק ב2 נקודות ולא היה אף גארבג טיים כל המשחק

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. ראיתי שיצא הסרט השלישי אם תירגום (לאנגלית) אז החלטתי לפתוח דיון וגם לישאול אם הסרט השלישי טוב? כי הסרט הראשון והשני לא היו משהו והרגישו יותר כמו פילר ארוך מאשר סרט טוב

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by stone cold,

יצא לא מיזמן הוא שיצא בקרוב... סרט חדש בסידרת רוקי אני אישית מתכנן ליראות אותו בקרוב פשוט כי מאוד אהבתי תסרטים הקודמים בסידרה ורציתי לישאול אותכם מה דעתכם על החדש ובבקשה תסמנו לפני ספוילר דרך אגב לסרט קוראים Rocky Balboa וקבלו תמונה - ורק בדיחה דפוקה ליפתוח תדיון הדריייייייייייאאאאאאןןןןןןן הדריייייייייייאאאאאאןןןןןןן הדריייייייייייאאאאאאןןןןןןן

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב עוד לא ראיתי אבל למי שלא יודע יצא סרט חדש שהוא בעצם הקדמה לסרטים האחרים יש שם את קפטן קריק הצעיר ועוד דמויות מישהו ראה כבר ? יכול לתת רשמים ?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by stone cold,

טוב יצא לי היום לראות את הסרט וזה סרט ירוד מאוד יש הרבה חלקים דוחים קצת מאוד דברים מצחיקים ובקיצור מהסרטים של סאסה ברון זה הסרט הגרוע ביותר

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by J0HNiE,

זה רק אני או שהסרט ממש חסר עלילה? ראיתי את הסרט, וכל הזמן יש חילוף בין התרביות השונות. מקסיקנים, אמריקאים, יפנים\סינים, ערבים.. ובסוף הסרט שאלתי את עצמי, על מה בדיוק הסרט? שמעתי מכמה אנשים שהוא סרט מצויין שמציג איך דבר אחד משפיע על כל מיני דברים, איך דבר גורר דבר. ושוב אני חוזר לסרט ושואל את עצמי, איך מה שקרה בין כל הסיפורים השונים השפיע על הילדה הסינית\יפנית שלא הצליחה לקבל זיון? :nixweiss: יש למישהו הסבר טוב יותר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים