אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
הסרט מספר את סיפורם של שני קוסמים, שבעקבות תכסיס שכשל באופן טראגי הם נפרדים לשתי דרכים מקבילות. כל אחד מנסה לבצע את התכסיס הגדול הבא ובדרך להכשיל את היריב. היריבות (או ה"אובססיה" כפי שזה נקרא בסרט) עוברת כל גבול כאשר הנסיון להכשיל את היריב הופך יותר ויותר למתוחכם, דבר אשר גורם לצופה לחשוב כל הזמן. הסרט רצוף הפתעות וכל הזמן מנסים לצפות מה יקרה בהמשך, עד לפאונטה הסופית... כשמתבררת האמת המצמררת. אחלה סרט, אחלה שחקנים. אחלה פסקול. 9\10. מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, זו עוד סידרה על ערפדים- אבל קצת שונה, הזוייה ומצחיקה. הסיפור מתרחש בעיירת רדנקים, שנתיים אחרי שהערפדים מודיעים לעולם על קיומם... זה מתחיל הזוי מידי, אבל מפרק שני~שלישי כשמתחילים להכנס לזה, זה מתחיל להיות די מעניין...
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בתור חובב מטאל אני מחפש דברים חדשים לשמוע, משהו שאפשר לשים אוזניות בלילה (נגיד עכשיו) ולהיכנס לתוך השיר. שיהיו כלים, תהיה מנגינה יפה וסוחפת- אלקטרוני טראנס פסיכודאלי- שיהיה לא קליל רצח אבל לא הדברים הכבדים דברים לדוג': http://il.youtube.com/watch?v=smE-uIljiGo http://il.youtube.com/watch?v=DLNyMjcUigQ וחזרתי לשמוע TOOL אני לא מבין בסגנון הזה אז אני פתוח להצעות נ.ב. לא להמליץ על להקות סטייל סימפל פלאן\גרין גיי ושאר ירקות
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Yellow Sunshine Explosion - Various Artists - Goa X Track list: 01. Klein aber Doktor (Ligowski rmx)...........ATMOS 02. Keep...........................................GMO 03. Border Lines..................................CHROMOSOME 04. Brain File......................................BLUE VORTEX 05. Drone Planet.................................ANDROMEDA 06. Irreflexible (binary mix).....................MIDI MILIZ 07. Tunnel version...............................SOUL SURFER 08. Signal to noise...............................SYMPHONIX 09. Kids............................................SONIC CUBE 10. Energized (headman rmx)..................ALEXANDER LIGOWSKI ההקל…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בסרט תעודי שיצר וויליאם ("ביל") שטנר. הסרט מתיימר לתעד את כל השחקנים ששיחקו קפטן בתולדות זיכיון מסע בן כוכבים - ולחשוף את רגשותיהם ותחושותיהם כלפי התפקיד ואודות מה שבא לאחר מכן. הסרט עושה זו בהצלחה חלקית. יש קטעי ראיון מעניינים שבהחלט חושפים דברים חדשים (לפחות עבורי), מעניינים וגם משעשעים. הראיון עם אייברי ברוקס, לדוגמה, חושף בן אדם קצת עליז מדי, אולי בעקבות חשיפה מוגזמת לחומרים אסורים. החלקיות, כאמור, נגרמת דווקא בעקבות מעט מדי חשיפה ומעט מדי ראיונות - ויותר מדי ביל שטנר. בראיון עם סר פטריק סטיוארט, לדוגמה, ישנם חלקים שלמים בהם שטנר פשוט פורש את משנתו ואת "לקחיו", במקום פשוט להקשיב לסטיוארט. אך כל זה נסבל עבור חובב מסע בין כוכבים שמשווע למעט חומר חדש, …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אחרי שראיתי את הסרט אתמול,הייתי חייב לפתוח פה נושא - אני יודע יש פה הרבה שאוהבים סרטים איכותיים. וזה בהחלט אחד מהם. התחלתי לראות אותו בציפייה למשהו מעניין,כי העלילה מסקרנת,לא יותר מזה - אבל הסרט הרבה יותר מזה אין הרבה מה להגיד כדי שתראו אבל הסרט פשוט מדהים מכל הבחינות - צילום,עלילה,השחקן הראשי הוא שחקן חדש וההופעה שהוא נותן בסרט הזה הוא בין הטובים שראיתי,הרבה יותר מהשחקנים ההוליוודים המוכרים. לכו על זה,לא תתאכזבו,גם מי שלא אוהב מד"ב! District 9
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו טוענים הרבה פעמים שיש סטנדרטים כפולים כלפי ישראל אבל לפעמים קשה לנו להוכיח את ה"קונספרציה הזו". עכשיו זה דווקא זמן טוב להוכחה כזו. היתה הפצצה של צרפת על העיר RAQA של ISIS. שימו לב שלא מציינים בשום מקום או משאירים בעלטה את המידע האם יש נפגעים אזרחיים. בכלל, כמעט כל הקמפיין של ארה"ב ובנות בריתה נגד ISIS, לא שומעים על נפגעים אזרחיים. ארה"ב משתמשת בפצצות הרבה יותר חזקות מישראל ובאיזוריי מגורים בערים שדאעש שולט, אבל משום מה אף אחד לא מצייץ על אזרחים הרוגים. היה תזכורת על כמה אזרחים הרוגים אבל זה נאמר כמעט בכדרך אגב. לעומת זאת, שימו לב כשישראל הורגת מחבלים שמבצעים פיגועי דקירה ודריסה זה תמיד ALLEGED ATTACKERS. כאילו לא ממש מאמינים לישראל שפלסטינים מנסים לרצוח אותנו. אתם ב…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה שאני שומע עכשיו זה Evanescece אני בעיקר רוצה, ליריקה וקול, לא יותר מדיי כבד משהו בסגנון Evanescece
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
לא הבנתי איזה אזורים זה כולל http://news.walla.co.il/?w=//1018070
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה הבאתי לכם לינק לסרט מדהים - השני במספר ד"א, שעוסק במה שעתיד לבוא עלינו (כולל לגבי הגרעין של אירן...) לפי התורה,הזוהר הקדוש ושאר הכתובים. אל תשללו את הסרט כי הוא קשור לדת,תקדישו מזמנכם ותצפו בו: http://hidabroot.org/Media/Movies/000/TheLastWar.asx (למי שלא יודע - במדיה פלייר->קובץ->פתיחת כתובת URL) מחכה לתגובות שלכם
-
- 57 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
זה פשוט נושא מעניין ואני רוצה ללמוד אותו לעומק דרך תמונות אפילו אם זה לא תאונה.... אלא רק דרך לא בנויה טוב עד כדי כך שהיא מסוכנת..... או רמזורים לא פועלים או תמרורים ומערכת דפוקה של רמזורים בצמתים למשל... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4278965,00.html הנהלת הפקולטה למדעי המדינה (המחלקה לפוליטיקה וממשל) באוניברסיטת בן גוריון הודיעה כי היא תצפצף על הקביעה של המועצה להשכלה גבוהה, והלימודים בפקולטה יפתחו כסדרם, וזאת במסגרת "הגנתם על החופש האקדמי" (ובמסגרתו, כך נראה, הזכות להדיר מהאקדמיה כל דעה שאינה נראית להם). מה אתם אומרים? היפנה אי פעם (בימינו) שמאלני עמדת כוח דיקטטורית כלשהי בדרכי נועם?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המפרט: Intel Pentium 4 2400MHZ 3D-Force 64 MB לא ציינו שהוא אוןבורד הארד דיסק 40 GB - אני מצוטט "שטח ענק" - דבר ראשון מה ענק? קיים כבר 200GB! דבר שני שהם לא ציינו את שם החברה הם לא ציינו גם לוח! כמה המחשב עולה? - 10000 שקל !!! :o :o
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדבר על נושא פילוסופי חדש משום שהפורום כבר לא כ"כ מעניין ובאתי לזרוע קצת זרעים. כולנו יודעים שהמין האנושי הולך ונהיה טיפש יותר בתוצאה משימוש ירוד יותר במוח בהשוואה לדורות הקודמים. כיום, רוב האנשים עושים את רוב חישוביהם במחשבון בזמן שפעם, כשלא היה מחשבון, היו התלמידים עושים את הכול בראשם ובכוח פיתחו את היכולות השכליות שלהם. כמו כן, כולנו יודעים שהאבולוציה משחקת תפקיד חשוב אצלנו וכי אפשר לומר שאם אנחנו נפסיק לחשוב ונהיה קשורים למחשבונים ולשאר הדברים שמקלים על החיים שלנו [לא רק שכלית אלה גם פיזית] אז הדורות הבאים, בהמשך האבולוציה, יהיו "פחות חכמים" מהדורות הקודמים ולמי שרוצה אז גם "טיפשים יותר" מהדורות שקדמו להם. בואו ניקח לדוגמה תלמיד ממוצא ונשאל אותו כמה זה 70 …
-
- 62 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מחר זה המימונה החג של העדה המרוקאית המקופחת שתעשה על האש חלקם עים בשר חזיר. ברוב הארץ אין לימודים וגני הילדים סגורים. לא צריך לסגור שום בית ספר ושום גן אים הם רצו הם יכלו לעשות את זה ביום שישי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3356134,00.html דברים כדורבנות. עדיף שיהיו לאדם פחות ילדים ולאותם ילדים יותר כסף וחינוך טוב יותר. לשלם לאנשים שיולדים יותר ילדים משהם יכולים לפרנס בכבוד זה מאוס. במקום ללדת את כל האוכלוסיה המיותרת הזאת ואז לצעוק שיש יותר מדי תלמידים בכתה ושהחינוך מקרטע ועל מיליון ילדים רעבים. אין לי הצעה ברורה למה שצריך לעשות אבל מתחיל להיות די צפוף כאן.
-
- 70 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שיעור חשוב לחיים-מומלץ להנחיל לכל צאצאינו המילה אַחֲרָיוּת היא מילה מדהימה - כמו כל השפה העברית: ראשית היא מתחיל ב- א ומסתיימת ב- ת, והכוונה היא שכשמישהו לוקח אחריות, היא צריכה להיות כוללת מההתחלה ועד הסוף. שנית, המילה אחריות היא מילה במשמעות מצטברת, כלומר : א - הכוונה היא לאני , קודם כל אני צריך לקחת אחריות על עצמי. אח - לאחר שלקחתי אחריות על עצמי אני יכול לקחת אחריות על אחי , הכוונה למעגל הקרוב אלי. אחר - השלב הבא הוא לקיחת אחריות על האחר - והכוונה היא לכל אדם. אחרַי - ברגע שלקחתי אחריות על שלשת המעגלים הראשונים אני יכול להוביל אחרַי. אחריו - אמונה. יש כאלו שיגידו אלוהים, יש כאלו שיגידו הבריאה, אנרגיה קוסמית. ולבסוף – אחריות. מה שעוד לומדים מהמילה המדהימה הזו היא שי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3377822,00.html תיהנו :
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
(ynet)אין להם שום כבוד לשום דבר! הם ישתמשו בכולם בכדי לקדם את מטרותיהם! איזה הורה שפוי מסוגל לשלוח את הילד שלו לדברים האלו? לכתבה
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב העתיק בעולם חישב את תאריכי האולימפיאדות המחשב העתיק נבנה במאה השנייה לפני הספירה, ושימש לניווט וכלוח שנה לאירועי ספורט. המדענים סבורים כי ייתכן שהוא תוכנן על ידי ארכימדס המחשב העתיק בעולם נבנה סמוך לשנה 150 לפני הספירה - כך סבורים מדענים בריטים ואמריקאים שהצליחו לפענח כתובות שלא התגלו עד כה על גבו של אחד המכשירים המוזרים ביותר ששרדו את העת העתיקה. המדענים סבורים כי ייתכן שהמכשיר נבנה על ידי ארכימדס. כך פרסם המגזין Nature. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3097807,00.html The 2,000-year-old Greek 'super computer' used to predict eclipses decades in advance http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1039917/The-2-000-year-old-Greek-super-u…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם התעוררתם היום באיזה חשק מוזר כזה לאכול איזה מאפה או סתם לשים משהו בפיתה יכול להיות שתישארו רק עם המחשבה. בעלי טחנות הקמח - אנשים טובים משכמם ומעלה - החליטו שהם לא מספקים קמח וזאת מפני שמחיר הקמח, המסובסד ע"י הממשלה, לא מתאים להם והם רוצים תוספת של 20% במחיר. משרד התמ"ס (בצעד יוצא דופן) החליט ללכת ראש בראש עם בעלי הטחנות ולא הסכים לעלייה במחיר בכדי להגן על השכבות החלשות, שהן הצורכות העיקריות של הלחם. מהון להון הגענו למצב שיכול להיות שלא יהיה לחם היום (יום א') במאפיות וברשתות השיווק. אולי זה הזמן לפרסם מתכונים ללחם ביתי (למי שנשאר קצת קמח בבית) אך יש לי מין תחושה פנימית שהמשבר הזה יפתר במהרה וזו מפני שבעלי טחנות הקמח מחזיקים את המדינה ב..... ולא יתנו לזה להימשך. חבל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-