אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. היום לפני כשעה-שעתיים התבטלתי לי במיטה, ניסיתי להרדם וצלצול טלפון מפריעה את שנת היופי שלי. ע' על הצג. חברה מהיסודי, אחת מאלו שאתם אוהבים אך מעדיפים לבלות איתם פחות זמן כי... כי אתם לא יודעים, הם קצת נודניקים. היא התגייסה לא מזמן, רק עשתה טירונות ותקעו אותה בצפת. לא יודעת כלום, לא זכויות, לא חובות לא פק"ל. אני מרימה והיא אומרת לי "שמעי, מפציצים אותנו. אנחנו פה במקלטים עם אפודים וקסדות ומסיכות ואמאלה' הצילי אותי!". עם הבעה חמוצה על פני אמרתי בלב "סתומה" ואמרתי לה "שטויות, כשאני הייתי בקורס עשו לנו את אותו הדבר, אמרו לנו שיש מחבל ליד בי"ח 10 (צמוד לבה"ד 600) והיתה לנו אחת שהיתה הוזה מרוב פחד וכל שמירה היתה מקפיצה את כל הבסיס, פעם אחת אפילו את הימ"מ כי היא היתה בטוחה …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כששמעתי את דבריו של שמעון פרס מהו מתכוון לעשות כאשר הוא יהיה הנשיא הבא-לגמרי לא הופתעתי.מפני שבמשך שנים רבות הוא פועל למען האינטרסים של הערבים הרבה יותר מלמען האינטרסים של מולדתו ועמו.והכוונה היא שהוא מתכוון כנשיא המדינה לשחרר מחבלים רוצחים עם דם יהודי רב על ידיהם לחופשי(כגון ברגותי וחבריו).פרס פועל כך לפחות מאז הסכמי אוסלו הארורים שגבו מאיתנו מחירים גבוהים של חיי אדם ורכוש.לכן אני טוען שמקומו של שמעון פרס הוא או בבית או בבית הסוהר עקב חלקו הרב בגיבושם וחתימתם.עליו לבקש סליחה ומחילה ממאות משפחות יהודיות אשר איבדו את יקירהם בין היתר בגללו.ועל כן עליו-לפרוש לביתו ולא לחפש גובים נוספים.לכן אני מקווה שרצונו לכהן כנשיא לא תצא לפועל.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נו מה אתם אומרים??? ממחר נתחיל לראות שינוי משמעותי במחירי הטיסות או שזה סתם מהלך פופוליסטי שלא יוביל לכלום?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כששמעתי וקראתי את פרטי ההסכם נדהמתי לאיזה תנאים גרועים ראש הממשלה הסכים להם.הרי לא השגנו שום דבר ממטרות המלחמה שהם החזרת החיילים השבויים ופירוק ארגון הטרור חיזבאללה.גם אחרי ההסכם חיילינו השבויים אינם יוחזרו במהרה ואין לנו שום מידע על מצבם.בנוסף לכך ארגון הטרור חיזבאללה ימשיך להיות בדרום לבנון ובלתי מפורק מנשקו.נמשיך לסמוך על אותו כח בינלאומי שהיה עד כה אך גדול יותר אך בלי סמכויות של פירוק החיזבאללה גם שלא נקף אצבע כאשר נחטפו חילינו.בקיצור שום דבר טוב לא ייצא לנו מההסכם זה רק להפך מה שהיה כך יהיה רק מה שילמנו ביוקר רב בדם חיילנו ואזרחינו(כ160 הרוגים בסה"כ וכ1000 פצועים)ובהרס אדיר של בתים ובתשתיות בכל הגליל.לכן אני טוען שראש הממשלה ושר הביטחון צריכים להתפטר לאלתר על "הישגי …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
אמנדה נוקס בחורה יפה אבל מאוד מסוכנת, לאחר פרשת הרצח של שותפתה הבריטית מרדית' קרצ'ר בת ה-21. בעיר פרוג'יה שבאיטליה היא נידונה ל 26 שנות מאסר היום אחרי 4 שנים בלבד היא יצאה לחופשי, סקסית אבל רוצחת, גם בן זוגה שהיה חשוד זוכה. בית המשפט קבע החלטה זו מכוון שלא היו מספיק ראיות, שירשיעו את השניים והמשטרה התרשלה בבדיקות שלא היו אמינות. אותה שותפה בריטית נמצאה לפני 4 שנים בדירה בה חלקו היא ואמנדה שותפות כאשר נמצאו בגופה 40 חתכים וחתך עמוק בגרון, כול העולם נסער על כך ולאמנדה יצא תדמית של אשת שטן שעושה פולחנים של כת השטן כדי להרוג, הרוצחת הסקסית יצאה לחופשי http://news.walla.co.il/?w=/14/1865792
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כל הנושא מסריח נורא,ואני אומר את זה בתור דתי לאומי. הרב דב ליאור תמך בספר שקורא לאפשר להרוג גויים,אני חייב להגיד שאני לא בקיא במה שהולך בתוך הספר,אבל דבר אחד אני יודע-הדרך מפה למשהו בסגנון "רצח רבין" קצרה מאוד. כך שאפשר לקרוא לזה "הסתה". כשהרב קיבל זימון למשטרה והוא לא הלך למשטרה-זה הדוגמה שהוא רוצה להראות לתלמידים שלו?. אז המשטרה עצרה אותו "כאחרון הפושעים"-יכול להיות וויכוח עם היה צריך לעשות את זה כך או לא (לדעתי זה ביזוי כבוד הרב,היה עדיף לעשות את זה בשקט ואז המהומה הייתה נחסכת) אבל אי אפשר להגיד שזה "לא היה מגיע לו". בסופו של דבר-כל הימין וכמעט כל העולם הדתי יוצא להגנתו ואני פשוט לא מצליח להבין-מה הם בדיוק מגנים? את זה שלקחו רב חשוב "כאחרון הפושעים" (וזה הגיע לו) או זה…
-
- 275 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
אתם יודעים מה אני חושב, בואו נראה מה אתם חושבים באמת.
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
עולם הקולנוע גועש ורועש, בעקבות הדלפה לרשת של כמה מהסרטים המבטיחים ביותר לעונה הנוכחית, באיכות גבוהה וגם לפני שהם הגיעו אל בתי הקולנוע בחלק מהמקרים האם זו התגשמות של הסיוט הגדול ביותר של כל האולפנים ההוליוודיים המובילים? הדלפה חסרת תקדים במימדיה הביאה אל הרשת גירסאות באיכות גבוהה של חלק גדול מסרטי הקולנוע בולטים אשר מיועדים להגיע אל בתי הקולנוע בחודשיים הקרובים, ונראה כי גם אלפי בקשות לצינזור והורדה מיידיים של דפי רשת המפרסמים קישורים להורדה או להזרמה של התכנים כבר לא יעזרו כדי למנוע את המפולת, אשר עשוי לפגוע באופן קריטי בהצלחה המסחרית של הכותרים והאולפנים כאחד. בין הסרטים שהודלפו ניתן למצוא את 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) המדובר מאוד בכיכובו של ליאונרדו די…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3706323,00.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפי חוקי האיסלם מותר להתחתן עם בני דודים מדרגה ראשונה. על פי התרבות האיסלמית גברים לא רואים נשים שאינם מהמשפחה. ולפי אותה תרבות מקובל שבני דודים ישמשו מלווים לבני דודות. אין זה פלא שהאישה הראשונה שרובם נמצאים איתה לבד היא הבת דודה. ולכן יש המון נישואים בין בני דודים בתרבות האיסלמית על פי הביביסי 55% מהפקינסטנים בבריטניה נשואים לבני דודים מדרגה ראשונה. והם אחראים לשליש!!!!! 33% מהמחלות הגנטיות בבריטניה. וכל זה למרות שהם רק 3% מסך כל הלידות. http://europenews.dk/en/node/42321
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום ה 15 לחודש הופץ בפעם הראשונה באירופה סרט ההמשך של מאטריקס RELODED, סרט ההמשך אשר מבטיח אקשן שלא נראה כדוגמתו גם מהקודם. בכל אתרי האינטרנט בעולם מדובר כבר על עומסים כבדים על אתרים בהם מופץ הסרט בגרסה של צילום פיראטי בקולנוע ומספר אתרים נסגרו בגלל עודף המשתמשים. הסטריה כזאת לא נצפתה בסדר קנה מידה כזה גדול כבר המון זמן.
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הבאה בYnet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453004,00.html הכתבה מחזקת מילה במילה את הדברים שכתבתי כאן לאחר הפעולה הישראלית: אז לכל אותם מחררי מלחמה או נביאי זעם - לא יקרה. ישראל מוכנה יותר מתמיד לעימות צבאי מול סוריה, והם יודעים את זה. עם זאת, לדעתי עדיין איום הטרור והלוחמה הא-סימטרית הוא גדול מאוד, וייתכן שהסורים ינסו לבצע מהלך תגובה בעזרת הכלים העומדים לרשותם.
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460755,00.html לאט לאט מתרבים הפרסומים על העובדות מהמבצע המדהים שביצעה ישראל ב-6/9. סביר להניח כי רוב פרטי המבצע יהיו חסויים זמן רב, אם בכלל יחשפו לציבור מתישהו. אבל ממה שכבר נחשף אפשר להגיד שמדובר באחד המבצעים החשובים והמתוחכמים בהיסטוריה של מדינת ישראל (לדעתי חשוב ממבצע "אופרה" בו חיסלנו את הכור האטומי העיראקי). אני מניח שישראל לא תגיב לפליטת הפה, ותחכה לתגובה סורית. הסורים, כמובן, יכחישו מכל וכל ויגידו שהדובר בסה"כ ציטט פרסומים זרים או לעג למדינת ישראל כאילו היא באמת חשבה שמדובר ב"מתקן גרעיני" (שאגב, זאת הגדרה יפה ל"מתקן" הזה)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אוף למה סוף כזה ליריחו?? קודם כל: איך לעזאזל עדיין לא החליטו על המשך הסידרה לעונה השניה?! מסכן הוקינס! עכשיו הוא יכנס למחבוא בגלל המושחת הקרח ההוא שרצה להשתלט על אמריקה.... (והצליח) תהיה דרמה בהמשך(אם יהיה המשך) בין השלישיה: ג'ייק, אמילי והת'ר... ג'ייק לוקח פיקוד וימשיך את שושלת גרין כשריף\מושל וואטאבר! חחח איזה WUSS הדמות של גריי... על דלק לא מתקמצנים כשמדובר בטנק, הא? טוב נו.. זה הסיכוי היחיד שלהם להבריח את ניו-ברן... דייל חושב ת'צמו... בטח קשה למבוגרים ההם לקבל פקודות ממנו. מעניין מי עוד ייהרג ב"סקירמיש"...(חוץ מג'ונסטון כמובן)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לעזאל? מה לעזאללל? איך זה נגמר ככה? מה עובר עליהם? מי ראה את הסדרה? אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי אם לא הטובה ביותר, אבל הסוף פשוט מטומטם!
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זהו. כנראה שהסדרה האדירה, החינוכית ומלאת תוכן תרד מהמסך בקרוב.. זה הזמן להתחיל להוריד פוסטרים מהקיר חברים, ולא לחכות לרגע הכואב. אני מבקש דקה דומה, מכל חבר'ה הפורום לזכר תוכנית נהדרת שכזאת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2836332,00.html
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1258818 האם יבוא בקרוב היום בוא לא נצטרך למצוא איזו נקודה עם סלעים מחודדים שנצטרך לקפץ עליהם ולחתוך את הרגליים רק בשביל טבילה בשלולית? אני חושד שזו מתיחת 1 באפריל, שהכנסת תעשה משהו מועיל? קשה להאמין. ועכשיו ברצינות- אני מקווה שימצאו דרך לאכוף את החוק.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
משהו שמצאתי בפורום של הדובים Also Belgian internet provider Telenet threatens customers Posted by Dennis on 15 May 2003 - 19:14 - Source: Planet Internet dansmug used our news submit to tell us that about 100 Belgian customers of ISP Telenet received a message warning them that they're downloading illegal files and should stop or their internet connection would be closed: "On that day and on this hour you have downloaded the following illegal files from the internet. We advise you to stop your illegal activities". That is the e-mail that more than one hundred customers of Telenet received in the last few months. Telenet says that they were contacted by foreign organisatio…
-
-
לכולם: LOST סדרת הדרמה/מתח הטובה והמעניינת ביותר שיש בטלויזיה כיום, מומלץ! מומלץ! CSI עונה 5 לחובבי מד"ב : BattleStar Galactica StarGate SG1 עונה 8 StarGate Atlantis שכחתי משהו ?
-
- 73 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מאוד ממליץ, ראיתי את העונה הראשונה והסדרה פשוט מצויינת..... מתח אקשן וכמובן ג'ניפר גרנר המדהימה..... אני לא יודע אם זה מותר פה או לא כי זה לא תוכנות או סרטים גנובים אלא פרקי סדרה אז אם זה אסור נא למחוק את החלק הזה: www.hwzone.co.il
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4647074,00.html לאור כל התרעומת על הסדר הטיעון, יש לי רק שאלה קטנה: האם המציתים בחרו לפגוע דווקא בבית הספר הזה מתוך מניע של "גזענות"? ישנם בתי ספר ערבים רבים בירושלים. הם לא הציתו אותם. ישנם עסקים רבים של ערבים בירושלים. הם לא הציתו אותם. אני בטוח שיש גם עסקים בבעלות משותפת יהודית-ערבית בירושלים. הם לא הציתו גם אותם. בית הספר הזה נבחר כמטרה, כך נראה, מסיבה פשוטה: לא בגלל החלק הערבי שבו ואף לא בגלל שמדובר במוסד המקדם את הפסקת האיבה בין הערבים ליהודים המדינת ישראל, אלא בגלל שהמסר שבית הספר הזה מנסה להנחיל הוא שאותו "דו-קיום" שהוא מנסה לקדם צריך להיות שוויוני. לעמדתם של מנהלי הפרוייקט הזה, ליהודים לא מגיעה אפילו מדינה שלמה אחת בעולם, ל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
נישקת את חברה שלך כשלא היה לה בא? נישקת איזו מישהי במועדון בזמן ששניכם הייתם קצת שיכורים וחשבת שאתם זורמים? נישקת מישהי בדייט כי חשבת שזה הזמן הטוב וגילית שלא? נישקת מישהי על הלחי ובטעות פספסת? עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?! אתה פושע!!!
-
- 98 תגובות
- 8k צפיות
-