אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
-
לכל חובבי הקומיקס השתדלו להימנע מהסרט הנ"ל. שעמום טוטלי, בקושי החזקתי את עצמי, איום ונורא מכול בחינה וכול קשר בינו לבין הקומיס רופף ומקרי בלבד. מאוד מאכזב.. השקיעו 130 מילון דולר, ואני שואל על מה?! אני מעדיף את סדרת הטלוויזיה הפשוטה על טינטין בכל יום על פני התוצרת העלובה הזאת. ספילברג מתחיל להיות אחד הבמאים הפחות חביבים עלי. לקחו יצירת מופת עשו בה כרצונם והשחיטו אותה ללא הכר . ציון IMDB 0. חבל שראיתי.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בסרט הזה , תראו הוא סך הכל משהו כמו 45 דקות - שעה , על בן אדם חילוני שמת ,וחזר לחיים ומספר על מה שקרה ועכשיו הוא חזר בתשובה. ועכשיו אל תתחילו להגיד - כל החרדים האלה וזה.. אני בסהכ כמוכם - לא רב או "דוס" או משהו כזה. אז הנה הסרט : http://sratim.tora1.com/content/view/37/1/ מקווה שתיראו
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי ללכת לסרט הזה היום אבל מכיוון שיש שביתה אז נתנו את כל המקומות חינם לילדים וכך יצא שאני, בנאדם שרוצה לשלם מחיר מלא בשביל לראות את הסרט לא יכול לעשות זאת, מרגיז מאוד אבל עזבו. אם כבר נבצר ממני לראות את הסרט(לפחות היום) אז רציתי לדעת אם בכל זאת מישהו ראה אותו או יכול להמליץ עליו? הביקורות די מהללות אותו, כך גם הכתבה שפורסמה עליו בסוף השבוע שעבר במוסף 7 לילות. בקיצור יש מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790138,00.html מדמים את חיילי צה"ל - כמו חיילים גרמניים נאצים. היכן כל השמאלנים .?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הסרט אנימציה היחידי שהוכרז לפני זה היה BABE ב1995, מי שהכריז על כך הם החברה הלאומית לביקורת סרטים-NATIONAL SOCIETY OF FILM CRITICS! הוא היה מועמד ביחד עם סרטים חיים כמו SLUMDOG MILLIONARE , MILK עם שון פן, GRAN TORINO, WALL-E וזכה! כבוד רבותי. http://www.variety.com/article/VR1117997917.html?categoryid=13&cs=1
-
- 88 תגובות
- 9k צפיות
-
-
זה אחד מסרטי הילדות שלי, אחד מסרטי הקולנוע שיזכרו אותם למשך שנים. כל הכבוד ל-YNET, הפתיעו בכתבה טובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3977398,00.html
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב ראיתי היום את הסרט קודם כל יש לו בעיה אחת ענקית חוץ מהסוף אין את המוזיקה הרגילה של Star Wars במקום זה יש מוזיקה גנרית סתמית ביותר חוץ מזה הוא ילדותי והעלילה משעממת וגם ככה בתקופת זמן שמי שצפה בסרטים הקודמים יודע טוב מאוד שהדמויות העיקריות לא ימותו לפחות היו עושים במקום העלילה הזאת עלילה משנית לגמרי אם רעים אחרים מה שכן טוב זה שיש הרבה פעולה ובו נגיד ככה בגרסה נורמלית יותר ... בטח אפקטים סבבה ככה שזה יכול להיות בסדר כסרט אפקטים כמו "פרק 3" בטרילוגיה החדשה והמשעממת אין מה לעשות מי שציפה משהו קרוב לפרק 4-6 יכול להמשיך לחלום דרך אגב למי שלא יודע הסרט בנוי מי גרפיקה ממוחשבת ולא משחקנים רגילים בכל מקרה סרט מיותר מאוד אולי הגיע הזמן שיפתחו שם ביצים וינסו לעשו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
הסרט פשוט מרגש ובעל השפעה שעוד לא ראיתי כמוהו. הסרט מדבר על המלחמה באפריקה ששם נרצחים כל יום אלפים!! ויש לי גם חבר מדרום אפריקה שמספר על זה. עזבו אני לא רוצה להרוס לכם את הכיף אז נפסיק אבל הסרט ממש טוב! ומי שראה ספרו איך ראיתם את הסרט בעינייכם ,האם היה שווה? עוד מידע על הסרט @ http://www.imdb.com/title/tt0450259/
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מכיל ספוילרים של הסוף: ראיתי השבוע את הסרט, והסוף היה כאשר האשה באה להלוויה שלו, ואז בא מנהל המלון ורצה להביא לה את החפצים האישיים, אז היא לא רצתה אותם. ואז הוא נכנס למכונית, ישב, הוציא את הקלטת, ופתאום הוא שמע את הילדה מדברת בקלטת. ואז פתאום הוא ראה מישהו מאחוריו במכונית ונגמר הסרט. היום אחותי הביאה את הסרט מBB והסוף שם זה שהוא חי וחזר לאשתו ושניהם בבית ושומעים את הקלטת ושומעים שם את הילדה. יש לסרט שני סופים? איך זה יכול להיות שלא שמו את שניהם בDVD או שלפחות ציינו את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש את הסרט תאונה בערבה שמראה קלטת של חברים שירדו לאילת וכאשר סיימו לנפוש בדרכם הבייתה הם עשו תאונה וארבעה חברים נהרגו במקום בקלטת מראים את החברה ברכב אז אם מישהו מכיר או יודע מאיפה אני יכול להשיג את הסרט הזה שיתן לי קישור תודה נ.ב זה הסרט שמראים בנהיגה מונעת וגם בטירונות לפני שיוצאים הבייתה...
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב מאחר וסגרו לי את הדיון הקודם על הסרט בגין "קידום אינטרסים" (מי ישמע, ניסיתי להשתלט על העולם), אני פותח פוסט חדש. יש לי זוג כרטיסים חינם להקרנת טרום בכורה של הסרט הערב בשעה 21:30 בגלובוס מקס נתניה. אני לא מתכוון ללכת לצערי כך שאם מישהו מעוניין בהם בחינם שיגיד. -עריכה- הכרטיסים ניתנו.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
טוב היום ראיתי את הסרט אל תצחקו נגמרו לי סרטים טובים לצפות בהם כולל סרטים מהעבר אז אמרתי למה לא ננסה איזה סרט ילדים בכל מקרה אני לא יגיד הרבה כי לדעתי זה סרט טוב מאוד אבל אם אתם רוצים סרט קליל וכיפי או פרודיה על סרטי קונג פו -זה סרט מאוד מוצלח למרות שמיועד יותר לילדים אני אישית מאוד אהבתי אותו ואני נותן לו 8.5 מתוך 10 בסולם קרירין
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ,ובטוח שעוד רבים אחרים שמתים על הסידרה הזאת מחכה כבר יותר מידי זמן שיצא הסרט לקולנוע בארץ. אני יודע שהוא כבר יצא מזמן בארצות הברית ושיש גם אפשרויות ליראות אותו באינטרנט, אני חייב ליראות אותו בקולנוע על מסך גדול כמו שצריך אבל אני לא רואה אופק באתרי אינטרנט על מועד יציאתו לקולנוע בארץ. למישהו יש מושג מתי ואם בכלל הוא יגיע אלינו? ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב סוף סוף הצלחתי לצפות בסרט האחים סופר מאריו (סרט מאוד ישן) וזה יותר דומה לגרסה ילדותית של GTA מאשר המשחקים של מאריו יש שם מרדפי מכוניות והסרט רובו בסביבה עירונית הכניסו כמה חלקים שמתקשרים לסדרה אבל גם המון דברים שונים סתם דוגמה קטנה לואיגי בלי שפם הצבים בכלל לא דומים לצבים בסדרה ויושי ניראה כמו טירנוזאורקס רקס קטן ולא כמו יצור עדיין בכלל לא ניראה לי שהיוצרים יתעמקו בסדרת משחקים וסתם הכינו סרט אם מדבקה של מאריו בכל אופן הסרט סביר לא טוב ולא רע עדיף על כוכב נולד\נולד לרקוד וכל הזבל האחר אבל לא מתקרב לסרט או סדרה איכותית
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.למי שראה את הסרט "300" שמספר על ההיסטוריה של העיר ספרטה והמלחמה של ה 300 לוחמים נגד צבא פרס.אני תוהה למה היום לא מאמצים את השיטות הקטלניות שלהם בשדה הקרב?? ראיתי תוכנית בערוץ 23 על המלחמה וממש מסופר שלב אחרי שלב איך התחיל הכל.היום עם היו משתמשים במערך ה"פלאנקס" בשדה הקרב שלנו הינו קוטלים עם החניתות מאות פלשתינים.בהנחה שהקרב הוא בנשק קר ואנו צבא ממושמע כמו הספרטנים והפלשתינים הם כמו הפרסים (ברברים פראיים וחסרי משמעת - נו באמת זה ממש ככה ;D ;D ;D) היה בתוכנית מפקד אמריקאי שסיפר שהוא אימץ את קודי ההתנהגות של הספרטנים וממש מאמן את החיילים שלו באותה צורה רק בהתאם לתקופה שלנו. אשמח לקבל דעות ותשובות.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב ראיתי את הסרט סך הכל השקיעו בו הרבה אריסון פורד מגלם שוב את אינדיאנה גונס הרבה פעולה קצת הומור הרבה מקומות לראות יחסית לסרט המוזיקה המקורית בתאוריה מה שצריך מהמשך כזה בפועל אריסון פורד כבר זקן מידי לסרטים כאלו וזה ברור לאורך הסרט שחקני המשנה חלשים מאוד כולל "הדמות הרעה" העלילה מערבבת יותר מידי אלמנטים וזה יוצר סמטוחה וחבל אם הייתי רוצה לראות המשך לטרזן או למפגשים מהסוג השלישי אז שיעשו סרטים כאלו בנפרד זה לא מתחבר בכלל לאינדיאנה גונס בקיצור ניסו השקיעו אבל לא הצליחו חבל שאולפני הסרטים לא מתחילים לחשוב על סרטי פעולה חדשים ולא המשכים של סרטים ישנים התוצאה בדרך כלל לא טובה וזה דוגמה לכך
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי הכתבה הזאת יש גם סקר נלווה ו 26% כתבו שהם השתתפו בזה ואני חושב שאנשים סתאם הצביעו אתם לא חושבים? עוד שאלה ה-IP שנקלט שמצביעים לא שולחים אותו לרשיות?
-
אני מדבר, כמובן, על הביקורת שספג שר התחבורה כץ בגין העדר תחבורה ציבורית בשבתות, תגובתו עליה, והביקורת על התגובה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4645841,00.html ואני שואל - האם עם ישראל באמת מפגר עד כדי כך שהתקשורת יכולה להוביל אותו באף כרצונה? האם כולם נכשלו בהבנת הנקרא בחטיבת הביניים? הרי מה כץ אמר, למעשה? מעבר לשפתו הבלתי-דפלומטית בעליל, הוא אמר את המובן מאליו: בעוד שאמנם יש הרבה בעיות אמיתיות בארצנו שאכן מפריעות לתושבים, את המבקרים הקולניים ביותר של המצב הבעייתי לא מעניין כהוא זה המצב עצמו - מעניין אותם רק לנגח את הימין וכל השאר זה תירוץ. האם בתקופת ממשלות השמאל בישראל היתה אי פעם תחבורה בשבת, שהימין ביטל? בוודאי שלא. האם בתקופת ממשלות השמאל, או לפחות כאלו שהצ…
-
- 87 תגובות
- 15.3k צפיות
- 1 follower
-
-