עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Linuxnewbie,

שלום!!! אני משתמש חדש בלינוקס ויש לי כמה בעיות בבקשה תעזרו לי!!!(RadHat 7.3) אחרי שהתקנתי את הלינוקס התברר לי שבווינדוס איני רואה את המחצות שיצרתי בשביל הלינוקס ואיני יודע איך להעביר קבצים ללינוקס.. בגלל זה לא הצלחתי להתקין סקריפט בשביל ADSL בלינוקס בקיצור אני לא מצליח להבין איך אני יכול להגיע לקבצים שאני צריך מהווינדוס וגם אין לי אפשרות להוריד אותם בגלל שאין לי עדיין חיבור לאינטרנט... ודרך אגב... הורדתי תוכנה שאמורה לתת לי את האפשרות לגשר בין הקבצים שבווינדוס לקבצים שבלינוקס אבל שוב... אני אל מצליח להכניס את התוכנה ללינוקס... אני בבעיה :-/ בבקשה תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by crypt,

ביום שלישי הבא, 2/7, יתקיים ערב הרצאות למתחילים על לינוקס/יונקי וקוד פתוח. עוד פרטים ב- http://www.fireball.org.il/lecture

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by VESAGO19,

אני הולך לקנות לוח אם עם שבב KT333 האם הקרנל הנוחכי תומך בשבב הזה עם מודיולת AGPGART ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by useless,

Slackware 8.1 יצא היום לפנות בוקר, עם מאות (או אלפי) דבר חדשים מאז יציאתו של ה 8.0.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

יש לי מדריק 8.2 עם ADSL הפעלתי את האידיאסל עם הסקרפט של מוליקס(דרך הקונסול) בכל אופן.. אני רוצה לעשות internet sharing אני מעדיף דרך הKDE ולא דרך הSHELL בבקשה עיזרו לי.. אם אין ברירה אני אשמח אם תעזרו לי גם דרך הSHELL תודה חבר'ה אני חייב לציין... שזה באמת פורום מעולה ותודה שאתם עונים לשאלות שלי.. אני בדכ לא יכול לענות פה אבל בפורומים אחרים אני משתדל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל הקטע הזה של ה wine and winex מאיפה משיגים אותם? ומה הם עושים? :AR15: :AR15:

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by -swap-,

For users who uses RedHat 7.2 and RedHat 7.3 some helpfull tool that might help you getting packages and upgrading your programs. http://apt.freshrpms.net/redhat/7.3/en/i386/RPMS.freshrpms/apt-0.3.19cnc55-fr8.i386.rpm < Redhat 7.3 rpm 4.0.4 http://apt.freshrpms.net/redhat/7.2/en/i386/RPMS.freshrpms/apt-0.3.19cnc55-fr7.i386.rpm < RedHat 7.2 rpm 4.0.4 This is one of the amazing tool that uses by Debian GNU Linux. just put one of the rpms in a dir and rpm -ivh *.rpm and use: apt-get update and to update one of your packages or get new ones apt-get install <package> apt-get dist-upgrade (will upgrade your distro) pretty kewl ah.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Alex2000il,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך להתקין Linux מבית Gentoo

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by bv_beaver,

Mandrake SNF 7.2??? קונה??? מאיפה??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חברה, יש לי פרטישן שלם של mp3, ואני רוצה לגבות אותו לפני שאני מפרמט את כל ההארדיסק שלי ומנקה אותו מכל זכר כלשהוא לחלון או שניים , השאלה הבאה שלי היא , עם איזה תוכנה אני יכול לגבות לקובץ אחד, שגם אני אוכל להשתמש בה בלינוקס? הבנתם את השאלה?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by CreeP,

קראתי את הודעות הפורמים לפני והורדתי את לינוקס 7.3 red hat אבל .... הגרסא הזאת כוללת 5 דיסקים ולהגיד את האמת אין לי מושג מה לעשות .... לצרוב את כל ה - 5 או שאפשר אולי להתקין מהארד דיס ק ! ואם 2 הדיסקים האחרי םשלא נראים כאילו שייכים לגרסא באמת שייכים לה ... הודה לכם על העזרה בתודה איתי !!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bennyriz,

אוקי אז ככה.. לאחרונה הפורום התרוקן מהודעות בגלל חבלה שהיתה בפורום. ואני מתאר לעצמי שלרוב השאלות שאני ישאל היו תשובות שכבר ענו עליהם רק שעכשיו הם לא קימות.. לכל אני מרשה לעצמי לשאול שאלות די בסיסיות לגבי התקנה של המערכת למתחילים. אז חברה אם אפשר לענות בסבלנות אני יודה מאוד. קודם כל אציין שאני לא מכיר את המערכת הזאת אבל שמעתי עליה רבות ובאמת נמאס לי כמו עוד הרבה אנשים מהוינדוס המקולל הזה. לכן חשבתי על לנסות להתקין את לינוקס ולהתחיל "להכנס לעסק" יש לי הרבה מוטיבציה ללמוד את המערכת ולהכיר אותה ..ואני מתאר לעצמי שזה לא יהיה קל אבל אני מאמין שעם הזמן אני יצליח. אז בתור התחלה יש לי מספר שאלות קצרות. קודם כל, איזה מערכת הכי מומלצת למשתמש המתחיל ואיפה ניתן להוריד אותה ? בא…

• 43 תגובות
    • 9.2k צפיות
  13. Started by CoronaLover,

שלום יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט בעל חיבור USB ,הלינוקס תומך בו ואין בעיות אבל כשאני נכנס ל control panel או איך שקוראים לזה בלינוקס העבר נתקע ואפילו שאני עושה KILL לפאנל עדיין אין לי עכבר ואני חייב לעשות restart logout לא עוזר. נ.ב. הלינוקס הוא 8.2 דרעקman . תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by smalery,

מישהו יכול לעזור לי? התקנתי את LINUX MANDRAKE 8.2 כי אמרו לי שהוא החביב ביותר ונוח למשתמשים חדשים. התקנתי יפה טופי ועשיתי הגדרות רגילות לADSL - לא עובד!!!! שמתי IP קבוע של 10.200.1.1 ולא יותר מזה?! (אולי צריך עוד משהו?) מישהו יודע מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Cyb3rGhost,

שלום אני רוצה להתקין לינוקס... אבל אני לא יודע איזה גירסה של איזה חברה עדיף לי להתקין אתם יוכלים לעזור לי ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. עכשיו בקצת יותר שפיות: מה לינוקס אומר. במה היא שונה מווינדוז, מה זה אומר שיש לה קוד פתוח ומה זה נותן. בכלל אם אתם יכולים להסביר לי מה זה בכלל לינוקס. 10X

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by shmuel,

כל התוכנות האלה אז הם לא עוזרות במיוחד כי לא הכל פועל בהם אז למה הם!!!????

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by TheWizard,

הלינוקס שלי ;D חשבתי קצת שכדי להחיות את הפורום תציצו קצת בלינוקס שלי,זוהי ג'נטו - הדסטרביושן הטובה ביותר. אני כבר וירתרי עם ווינ' ועובד בלעדית עם לינוקס כבר למעלה מחודש כבר. אני מת עליה! (אל תתיחסו לעברית המכוערת בהתחלה, כבר סידרתי הכל, והכל פועל נהדר!). לדיסט' שלי!!!

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by BeNDeR,

אמממ עלה לי הרעיון לנסות את המערכת Linux אבל אני צריך כצת מידע לפני שאני עושה את זה !! טוב לגבי הדרברים אני בודק ;D ;D ;D אבל אין לי מושג עם עם תהיה לי גישה ל msdos ( גם ב- bootdisk ) אחרי ההתקנה ( בשביל לעסות format :-/ ) כמובן כל זה בשביל לחזור למערכת windows : ) וחוץ מי זה העם המערכת טובה ? העם כדי לי לנסות ? בבקשה תצינו גם דברים טובים וגם דברים רעים ;D ;D ;D תודה בכל אופן : )

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by amd950,

יש לי PC עם WINXP ן IMAC עם מערכת הפעלה 9 איך ניתן ליצור רשת בינהם.ישלכם קישור למדריך בנושא? עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by INFERNO,

האם יש איזה שהיא דרך להתקין גם לינוקס וגם וינדוז על אותו מחשב? ואם כן אז איך?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. פעלתי לפי המדריך ללינוקס-בוקס התקנתי והכל בסדר רק אני לא יודע איך מפעילים אותו (שרת) בתכלס ובנתיים אני לא מצליח להיכנס דרך מחשבי הרשת. אני צריך עזרה בבקשה ואם למישהו יש מספר ICQ כדי שהוא יוכל יעזור לי בפרוט יותר אז בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

הי אני מריץ Linux Mandrake SNF ואני רוצה לפתוח עליו שרת FTP אבל אנלא מצליח למישהו יש מדריך או המלצות לתוכנות מסוימות?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Doron Rosenzweig,

אודה לכל מי שיוכל לעזור לי למצוא אמולטור של C-SHELL ל WINDOWS ! בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gfdsa,

הודעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים