לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום כמה שאלות כלליות: - מהו הפורום הגדול, הפעיל והנחשב ביותר לענייני אפל? אם יש כזה בכלל... - איך המקלדת החוטית של אפל (בין אם מדובר בגרסה עם ה- keypad ובין אם לא) עובדת עם מחשב PC רגיל שמריץ WindowsXP? - האם הרעיון של לקנות מארז Mac Pro מהדור האחרון ולהרכיב בתוכו רכיבי PC רגילים (כך שיהיה מחשב סטנדרטי רק עם מארז של מק פרו) יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום .... לי היה ניסיון(כושל ביותר אני חייב להגיד...) כאשר פעם התקנתי FEDORA CORE 2 עם KDE..... דבר ראשון לקחו לי כמה שעות להגדיר את האינטרנט.....(הוא פועל אצלי מהרשת(הוא ממודם אלקל...))) דבר שני אני אף פעם לא מבין מה זה לקנפג או במילים אחרות איך להתקין תוכנות.....וכשאני שומר מוריד וכו דברים איך ואיפה אני אמור לשמור אותם(איך הסיפריות עובדות שם..) ואני אשמח להמלצה על הפצה נוחה למשתמש.....(ולינק לאותה הפצה על LIVE CD תוכל לעזור מאוד....) תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריכים להתקנת (הקמת) שרת שיארח VPS עם פאנל ניהול להוסטינג בסגנון plesk (צריך שיווצרו בכמה שפחות לחיצות כפתור מכונות LAMP). כמה שיותר מדריכים עדיף. בנוסף, צריך המלצות לפאנלי ניהול בחינם וגם בתשלום וקצת מידע עליהם (יתרונות וחסרונות). דבר אחרון: איזו מערכת הפעלה עדיפה לשרת centos / debian/ ubuntu? עדיפות ליציבות מקס' וצריכת משאבים מינימלית (כדי להתקין על שרת חלש ככל האפשר משרתים קיימים). אשמח לתשובות לכל הנושאים, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, האם ניתן להשתמש בזכרונות בנפחים שונים? לדוג': 1024+256 ? האם הם צריכים להיות מאותה חברה? האם ניתן להשתמש בסלוט יחיד של זכרון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לעבור ללינוקס וצריך את עזרתכם.. עד היום הייתי באקספי מכיוון ששיחקתי במשחקים פה ושם ולינוקס בעייתית בעניין הזה.. כיום שהמחשב שלי לא מסוגל להפעיל שום משחק החלטתי לעבור ללינוקס.. דבר ראשון אני אציין שיש לי נסיון על לינוקס.. השתמשתי כשנה בהפצה של מנדרייק ככה שיש לי נסיון בסיסי עם לינוקס.. הבעיה שזה היה לפני לא קצת זמן.. דברים השתנו וגם אז לא הייתי מבין גדול בכל התחום.. אז ככה דבר ראשון... אין לי מושג איזו הפצה לבחור... לפי מה אני אמור לבחור? על מה אתם ממליצים?? לגבי סביבת עבודה אני עבדתי בזמנו עם KDE שהיא סבבה.. אבל שוב, השתנו דברים וראיתי דברים חדשים שאני לא מכיר כמו BREYL וCOMPIZ וממש אהבתי סרטונים שלהם והייתי רוצה עוד מידע לגביהם.. עוד כמה דברים: א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעם האם למחשבי מקינטוס יש כרטיסי מסך משלהם מערכות הפעלה משלהם אני מחפש מפרטים של מחשבי מקינטוש האם יש להם מעבדים משלהם אני ראיתי מחשבי מקינטוש של עם מעבד של ארבע ליבות וגם שני מעבדים של ארבע ליבות האם יש יותר מזה או זה המקסימום האם יש למחשבי מקינוש חומהרה משלהם מעבדים כרטיסי מסך דיסקים קשיחים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה אז אם טעיתי מצטער. בכל מקרה התקנתי UBUNTU 5.04 וממש אין לי מושג איך להגדיר שם את הרשת. יש לי מודם אלקטל שמחובר לראוטר של אדימקס ואל הראוטר מתחברים כל המחשבים. איך אני מגדיר על אחד המחשבים המחוברים אל הראוטר שמותקן עליו לינוקס את הרשת?
-
- 46 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות על אנדרואיד מבחינת לינוקס. מה מונע להתקין WINE ולהריץ תוכנות? או למשל משחקי native linux שיש הרבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש כמה בעיות: 1.הבעיה הראשונה היא שאני לא יכול להתחבר לווייפיי שלי ואני נאלץ להתחבר לשכן שאין לו סיסמה.. לי יש WPA נראה לי. 2.אני משתמש בפלאקסבוקס ויש תפריטים בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית כי העברית לא משתלבת טוב,וגם אני צריך לדעת איך להחליף מעברית לאנגלית דרך המקלדת,עכשיו אני כותב דרך מקלדת וירטואלית. 3.התקנתי טרמינל אחר (LXTERMINAL) ואני רוצה שיחליף את XTERM. 4.איך מוסיפים משתמש חדש ושהכל יעבוד איתו כמו שצריך ? הוספתי לפי המדריך בויקי ואני לא יכול להתחבר למערכת דרך SLIM,וגם סתם שאני כותב SCREENFETCH יש שגיאות ואני עכשיו על רוט... 5.ואני צריך לצלם מסך עם PRINT SCREEN ^^ הנה צילומי מסך,יש פה את השגיאה שכתבתי עליה וגם בtoolbar כתוב מרחב עבודה ואני רוצה לשנות את ז…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מהיכן אני יכול להוריד את הפצת הלינוקס שמצולמת: שווה להוריד? מה הדרישות מערכת? זה אפשרי להפעיל שם steam? האם דרייברים של כרטיס מסך \ קול עובדים? מצטער על כמות השאלות
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. שמעתי מחבר שלי על ubuntu,והחלטתי לנסות. עכשיו הנה השאלות: 1) יש לי לוח אם P5QL-E, עם האפשרות של EXPRESS GATE,שהיא כרטיס SSD על הלוח אם שמאפשר להפעיל מערכת הפעלה מהר, אפשר לשים שם ubuntu? 2)אם אני מפעיל בדיסק און קי את ubuntu, אפשר לשים שם גם משחקים? תודה ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להקים שרת קבצים במשרד האם התצורה של סמבה על אובונטו קליינט מוגבלת בכמות ה CONNECTIONS שניתן לעשות לשרת? (אנחנו משרד קטן עם הרבה פניות לשרת) האם ניתן להגדיר את השרת שיבקש שם משתמש וסיסמא כאשר פונים לתיקייה המשותפת? אם כן איך? באופן כללי אני מעדיף ממשק גרפי אבל אני יכול להתאמץ מודה לקהילה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי את 8.10 עם WUBI, התקין חלק ויפה. התקנתי על לפטופ 6790EJ של HP. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית בבית, הוא זיהה ישר את כל הרשתות בטווח, בחרתי את שלי ושמתי את הקוד, והוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח(בדקתי שהקוד נכון). מה עושים? 2) הורדתי דרייבר לכרטיס מסך עם סיומת *.run ואין לי מושג איך להתקין אותו. ניסיתי עם archive manager וכל מיני. באתר של נווידיה כתוב לרשום פקודות כלשהן אבל לא הבנתי איפה צריך לשים אותם. עכשיו ראיתי בסטיקי את הENVYG הזה אבל אני לא מבין איך להתקין אותו. 3) טיפים נוספים, כל מיני הורדות מומלצות ומנהלי חבילות יתקבלו בברכה.פעם ראשונה שאני מתקין לינוקס. סך הכול אני אשתמש בלפטופ בשביל אינטרנט, סרטים ועבודה עם סביבת הפיתוח BLUEJ. …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם לוח אם Gigabyte MA78LM-S2H ומעבד Athlon II x4 תואמים לאובונטו 9.10 ? לא מצאתי שום דבר בנושא באינטרנט. תודה מראש לעונים. איתי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין אובנטו על מחשב שמריץ XP. המטרה היא, להשתמש במערכת מודרנית בלי להתקפל לדרישות החומרה הלא הגיוניות בעליל של VISTA (תגידו, הם התחרפנו לגמרי שם לא?). נראה לי שאם אובנטו יתפקד יפה, זו תהיה המערכת הבלעדית שלי. השאלה, האם אני אהנה יותר מחווית המשחק באובנטו מאשר ב XP? האם המחשב ירוץ יותר טוב? ראו את המפרט שלי בצד ימין. תודה רבה, אופיר
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מחבר usb דיסק און קי למשל הוא לא מופיע בשולחן עבודה ורק בתוך ה finder.. איך מגדירים אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אובונטו 12.04 כשאני שם סרטים בYouTube על 1080p HD, וגם על 720p יש עיכוב קטן (דיליי) , הקול לא תואם בדיוק את הנעשה בקליפ יש איחור קטנטן כמו שאמרתי איך מסדרים את זה?? זה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך ??? למקודדים??? יש לציין שבwindows 7 אין שום דיליי ושום עיכוב בWIN7 הקול תואם בדיוק לקליפ ב100% ואין שום איחור...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על FEDORA 15 התקנתי VB דרך קובץ rpm מהאתר כאשיר אני מפעיל את הVB דרך הטרמינל אני מקבל שגיאה load. Please recompile the kernel module and install it by /etc/init.d/vboxdrv setup You will not be able to start VMs until this problem is fixed. [root@localhost init.d]# הרצתי את הפקודה ב ROOT קיבלתי Stopping VirtualBox kernel modules [ OK ] Uninstalling old VirtualBox DKMS kernel modules [ OK ] Trying to register the VirtualBox kernel modules using DKMS[FAILED] (Failed, trying without DKMS) Recompiling VirtualBox kernel modules [FAILED] (Look at /var/log/vbox-install.log to find out what went wrong) נכנסתי ללוג כדי לראו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בוחר באפשרות הראשונה המערכת טוענת לכמה שניות מופיעה לי LOADING LINUX KERNEL ואז המסך נכבה המחשב ממשיך לדלוק כשאני מדליק את המסך מחדש הוא נכבה מחדש ואני לא יכול לעשות כלום אני חייב לעשות ריסטרט מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בלינוקס UBUNTU 7.04
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי הינה התמונה לשגיאה http://img406.imageshack.us/img406/2301/ubuntu20101231014457.png כמו שאתם רואים אני מנסה להעתיק כמה קבצים לקובצ IMAGE SYSTEM.EXT2 בגודל 400 מגה בקירוב והקבצים שוקלים בערך 240 מגה אולי זה גודל של בלוק או הספריות ? איזה פקודה צריך לרשום כדי ליצור IMAGE נכון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בעת הורדת עדכונים מהאינטרנט, בין היתר אני נתקלת קבוע בהודעה הבאה: An unexpected error occurred (4:190). Your firmware could not be updated, please try again. המחשב מעלה את אותה הודעה גם לאחר שהתנתקתי מכל התוכנות וחיברתי אותו לחשמל. מה נסגר עם העדכון הזה והאם הוא בכלל רלוונטי (מדובר במק בוק פרו) תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 10:14:32 :kopfpatsch: :kopfpatsch: הסתדרתי תודה..
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי שאני מסיים להתקין ומפעיל תמחשב מחדש הוא לא נכנס לממשק הגרפי ואומר לי שיש בעיה עם התקנת החבילות וכותב לי שאני יכול לסדר את זה בזה שאני אכתוב apt-get install apt אבל זה לא עוזר (כי בעצם הוא מנסה להתקין את עצמו הבנתי... אם נגיד אני אומר לו startx הוא אומר לי להתקין את זה) מה עושים? זאת בעיה בדיסק? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני למדתי שאם אני מפעיל את מנהל העידכונים ויש שגיאת מאגר אז עדיף להכנס ל מקורות תוכנה ולהוציא את הסימון של המאגר הפגום וללחוץ על הסרה ועל עדכן את המטמון. אבל מה עושים אם יש שגיאה כזאת? W: כשלון בהבאת http://extra.linuxmint.com/dists/rafaela/InRelease W: כשלון בהבאת http://extra.linuxmint.com/dists/rafaela/Release.gpg Unable to connect to extra.linuxmint.com:http: W: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-